تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
بازار مثل همیشه بازم از خودرو تبعیت کرد.
فردا خودرو مثبت باشه بازار مثبت و برعکسخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
بررسی قیمت خودرو در شورای رقابت
? شورای رقابت، فردا 12 دی، دستورالعمل قیمت گذاری خودرو را بررسی میکند.
اخیرا زمزمههایی از سمت وزارت صمت مبنی بر خروج شورای رقابت از قیمتگذاری خودرو شنیده شد.
......
فردا روز خوب گروه خودرویی میتونه باشه ✅✅✅✅خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبررسی قیمت خودرو در شورای رقابت
? شورای رقابت، فردا 12 دی، دستورالعمل قیمت گذاری خودرو را بررسی میکند.
اخیرا زمزمههایی از سمت وزارت صمت مبنی بر خروج شورای رقابت از قیمتگذاری خودرو شنیده شد.
......
فردا روز خوب گروه خودرویی میتونه باشه ✅✅✅✅
اگر بازم امروز منفی یا شل معامله کردن یعنی این جلسه هم فقط موز خوردن بودهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاگر امروز اول وقت خودرو و خساپا صف خرید شدن نشون میده این جلسه برای این دوتا لیدر پربار بوده
اگر بازم امروز منفی یا شل معامله کردن یعنی این جلسه هم فقط موز خوردن بوده
بر اساس این اصلاحات از این پس نظارت شورا در خصوص محاسبه و ابلاغ محاسبه، پسینی بوده و وزارت صمت مکلف است قیمت های محاسبه شده توسط سازمان حمایت را راسا ابلاغ نماید و چنانچه در نحوه اجرا شاهد ایراد باشیم، شورا ورود خواهد کرد. ........
✅✅✅✅
نتیجه جلسه برای خودرویی ها عالی بود ولی چرا روی تابلو واکنشی نداشتیم را باید در خرابی جو بازار جستجو کرد
این فنر گروه خودرویی بدجور داره جمع میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خبری که 10ماه خودرو و خساپا منتظرش بودن بالاخره رسید
شورای رقابت قیمتگذاری را به «صمت» سپرد
?شورای رقابت از گردونه قیمتگذاری خودرو خارج شد و وظایف قانونی خود را به وزارت صمت محول کرد. از این پس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان وظایف این شورا را عهدهدار خواهد شد و شورای رقابت نقش تنظیمگری بازار را به عهده خواهد داشت.
?بر این اساس اعضای شورای رقابت، فرآیند محاسبه و ابلاغ قیمتها، مشمولان قانون حمایت از خانواده و جمعیت و خودروهای فرسوده، سامانه یکپارچه و اختیار پیشنهاد برای تنظیم بازار بر اساس کف عرضه را در دستورالعمل ۵۴۳ اصلاح کرد.
?بازار خودرو اما روز گذشته به این تغییرات واکنش معناداری نشان داد. هرچند قیمتهای خودرو دیروز به طور غیرمنتظرهای رو به افزایش بود، با این حال این تغییرات، میتواند در کوتاهمدت بازار خودرو را صعودی کند، اما در طولانیمدت به نفع خودروسازی کشور و مصرفکنندگان خواهد بود./دنیای اقتصادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
مهم ترین خبر خودرو طی یکسال گذشته منتشر شده
خروج از سیطره شورای رقابت
اگر این خبر 4 ماه پیش منتشر میشد خودرو سقف 800 تومانم میزد ولی حالا باید پرسید
یعنی بازم نمیتونه روی 300تومان تثبیت بشه؟؟؟؟!!!
یا اینکه ایندفعه با قدرت روی این سقف تثبیت میشه و حداقل سقف امسال را پس میگیره؟؟؟؟
ﷲ اعلمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمهم ترین خبر خودرو طی یکسال گذشته منتشر شده
خروج از سیطره شورای رقابت
اگر این خبر 4 ماه پیش منتشر میشد خودرو سقف 800 تومانم میزد ولی حالا باید پرسید
یعنی بازم نمیتونه روی 300تومان تثبیت بشه؟؟؟؟!!!
یا اینکه ایندفعه با قدرت روی این سقف تثبیت میشه و حداقل سقف امسال را پس میگیره؟؟؟؟
ﷲ اعلمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خبنیان هم جالبه امروز روی الگوی واگرایی خودش صف فروش شد البته جمعش کردن باید دید میتونه امروز صف خرید بشه؟!خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر