کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا بازار با منفی شروع و با مثبت خاتمه پیدا میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا بازار با منفی شروع و با مثبت خاتمه پیدا میکنه
گزارش پالایشی ها ۷ روز پیش منتشر شده بود
و امروز رسمی شد اما روی تمام بازار اثر گذاشت
این در حالی بود که این خبر هیچ ربطی به گروه خودرویی و بانکی و غذایی و... نداشت
اما بازار هیجانی عمل کرد و فردا خیلی از سهام غیر پالایشی که بی دلیل منفی زدن میتونن مثبت بشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
گزارش پالایشی ها ۷ روز پیش منتشر شده بود
و امروز رسمی شد اما روی تمام بازار اثر گذاشت
این در حالی بود که این خبر هیچ ربطی به گروه خودرویی و بانکی و غذایی و... نداشت
اما بازار هیجانی عمل کرد و فردا خیلی از سهام غیر پالایشی که بی دلیل منفی زدن میتونن مثبت بشن
واقعا! آخه موضوع پالایشی ها چه ربطی داره به دارویی، یا غذایی یا ساختمانی یا خودرویی!
این چه بازار نکبت باری شده! هر روز یه خبر منفی میاد و میرینه به بازار!
مثلا کثافت کاری بین ایران و پاکستان ظاهرا به خوشی تمام شده بود و مثلا قرار نبود بازار اینقدر منفی باشه ولی یه خبر نکبتی دیگه برای پالایشی ها اومد و رید به بازار!
حالا همین ضرر امروز تو سهمها معلوم نیست چند روز باید طول بکشه تا جبران بشه و قیمتها برگرده به قبل!
سگ تو دهن همشون!
واکنش بازار به اخبار پالایشی زیادی هیجانی بود
امروز بازار راهش از پالایشی ها جدا میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
اولین حمایت خودرو محدوده 280 تومان است
و حمایت بعدی 270 تومان
تعداد اختیار فروش خودرو در 280 تومان 1.1 میلیارد و اختیار خریدش 700 میلیون است
اینکه قیمت خودرو تا 14 روز دیگه زیر 280 باشه یا روی آن بسنگی به اختیارهای بازار در این قیمت داره
خدا خواست و ما توانستیم
..
?️?عقب نشینی FATF و موافقت با حذف نام ایران از ذیل توصیه شماره ۷
?️کارگروه اقدام مالی با حذف نام ایران از ذیل توصیه شماره ۷ موافقت و از تصمیم قبلی خود عقبنشینی کرد.
?️توصیه ۷ گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در خصوص تحریمهای هدفمند مرتبط با اشاعه سلاح های کشتار جمعی است که از کشورها میخواهد در راستای قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد اقدامات بیان شده از قبیل توقیف وجوه و داراییهای اشخاص تعیین شده را بدون تاخیر اعمال کند.
▫️ایرنا
خدا خواست و ما توانستیم
کف حمابتی ۲۷۰ لمس شد
خودرو میتونه با سه تا مثبت به هدف ۳۱۸ تومان برسه
خودرو حمایت ۲۷۰ را شکست
اگر فردا هم زیر ۲۷۰ معامله بشه کارش سخت میشه
انشالله فردا جمعش کنن
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل کندلهای نزولی. بدی زده
انشالله که یه فکری براش بکنن مگر نه جمع کردنش هر روز سخت تر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو حمایت ۲۷۰ را شکست
اگر فردا هم زیر ۲۷۰ معامله بشه کارش سخت میشه
انشالله فردا جمعش کنن
انشالله که خودرو حمایت بعدی خودش در ۲۵۵ تومان را از دست نده
خدا خواست و ما توانستیم
انشالله که خودرو حمایت بعدی خودش در ۲۵۵ تومان را از دست نده
بازی کثیف صفر کردن آپشن های خودرو در جریان است
تا سه شنبه ادامه داره
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام
با سلام
سهمی بود با نماد رفاه از بازار پایه که چندماه قبل تعریفشو کردید و فرمودید 100درصد بازدهی میده تا پایان سال.الان عنایت بفرمایید،تقریبا 70درصد منفی خورده از اون موقع.
الان نظرتون راجع بهش چیه؟بالارفتنی تو کارش هست یا خیر؟
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
جناب تمام
با سلام
سهمی بود با نماد رفاه از بازار پایه که چندماه قبل تعریفشو کردید و فرمودید 100درصد بازدهی میده تا پایان سال.الان عنایت بفرمایید،تقریبا 70درصد منفی خورده از اون موقع.
الان نظرتون راجع بهش چیه؟بالارفتنی تو کارش هست یا خیر؟
سلام
تجدید سهم هر وقت بیاد رشد سهم شروع میشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر