تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3756

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

اسلیپی جو رو زیاد جدی نگیرید !!داستان یه دعوای خانوادگی بیشتر نیست ..با هماهنگی قبلی !!چند تا موشک به خرابه ها و وسط بیابان های سوریه و عراق می زنند بعد مدعی میشن عوامل حمله پهپادی رو که وابسته به ایران بودن هدف قرار دادن ...

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      اسلیپی جو رو زیاد جدی نگیرید !!داستان یه دعوای خانوادگی بیشتر نیست ..با هماهنگی قبلی !!چند تا موشک به خرابه ها و وسط بیابان های سوریه و عراق می زنند بعد مدعی میشن عوامل حمله پهپادی رو که وابسته به ایران بودن هدف قرار دادن ...
      فعلا که خبری نیست
      احتمالا بایدن خوابش برده
      شایدم یادش رفته حمله کنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        فعلا که خبری نیست
        احتمالا بایدن خوابش برده
        شایدم یادش رفته حمله کنه
        بایدن بیدار شد
        امریکا حمله کرد
        فقط خدا کنه یه وقت سپاه واکنش نشون نده
        یا یه وقت خدایی نکرده یکی دستش نره روی ماشه و اشتباهی موشکی شلیک کنن
        بیچاره بازار بورس که نمیتونه یه نیمچه نفس بکشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• خوش نیت
          عضو عادی
          • May 2013
          • 237

بایدن بیدار شد
          امریکا حمله کرد
          فقط خدا کنه یه وقت سپاه واکنش نشون نده
          یا یه وقت خدایی نکرده یکی دستش نره روی ماشه و اشتباهی موشکی شلیک کنن
          بیچاره بازار بورس که نمیتونه یه نیمچه نفس بکشه
          داداش این چند وقته کامل با هم هماهنگ عمل می کنن

ایران می خاست عین الاسد رو بزنه خبرداده بود امریکا بمب تو کرمان رو خبر داده بود هیچ سپاهی نرفته بودند مراسم حاج قاسم

الانم امریکا خبر داده بوده باید بزنیم فقط سردارهای بلند پایه رو چند روز از سوریه خارح کنید ما بزنیم تموم بشه

این وسط بیچاره مردم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

خبر حمله امریکا تو بازار حل شد و بازار مثبت
            از اینجا به بعد جوهره خود بازار جهت را مشخص میکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

دلار هم خدارو شکر کله کرد پایین
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

فردا خودرو مثبت بسته بشه
                یه واگرایی خفیف مثبت ثبت میکنه و میتونه بیاد روی ۲۷۰ تومان
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• شاهان
                  ستاره دار (1)
                  • Aug 2022
                  • 1766

خبر حمله امریکا تو بازار حل شد و بازار مثبت
                  از اینجا به بعد جوهره خود بازار جهت را مشخص میکنه
                  منکه چیز مثبتی ندیدم
                  دلار میره بالا بازار منفیه .
                  دلار میاذ پایین بازار منفیه .
                  بحران منطقه زیاذ میشه بازار منفی . کم میشه بازار منفی . در کل پوست ما رو کند این حکومت

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

با اخبار مثبتی که دیروز برای خورویی ها امد انتظار مثبت خوبی داشتیم
                    ولی تعلیق اول صبح خودرو بازار را ترساند و بعضی ها شایعه کردن که رفته بازار پایه
                    ولی این تعلیق فقط به خاطر عدم ارسال گزارش تلفیقی ۶ ماهه بود
                    که اینم شرکت میگه یکی دو روزه کدال میکنه و نماد باز میشه
                    پس انتظار دارم با باز شدن خودرو حرکت گروه خودرویی شروع بشه
                    الگوی سروشونه معکوس در حال شکل گیری در نمودار خودرو خساپا و شاخص گروه است
                    کمی صبور لازم دارن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

با اخبار مثبتی که دیروز برای خورویی ها امد انتظار مثبت خوبی داشتیم
                      ولی تعلیق اول صبح خودرو بازار را ترساند و بعضی ها شایعه کردن که رفته بازار پایه
                      ولی این تعلیق فقط به خاطر عدم ارسال گزارش تلفیقی ۶ ماهه بود
                      که اینم شرکت میگه یکی دو روزه کدال میکنه و نماد باز میشه
                      پس انتظار دارم با باز شدن خودرو حرکت گروه خودرویی شروع بشه
                      الگوی سروشونه معکوس در حال شکل گیری در نمودار خودرو خساپا و شاخص گروه است
                      کمی صبور لازم دارن
                      درود بر شما
                      بازار امروز که بهتر از دیروز بود که خودرو باز بود چگونه بازار ترسید پس؟؟ تعداد نمادهای مثبت بیشتر بودند تعداد منفیها کمتر بودند شاخص نیز منفی خاصی نخورد

خودرو داره با احتساب زیان انباشته داره 600تومان معامله میشود!!!!!!!!! جمعی از فعالان خوشنام بازار تقاضای رعایت قوانین کردند از سازمان در مورد اینا که چرا در بازار بورس هستند و به پایه نمیروند چرا برای خرید و فروش اینا بیانیه ریسک لازم نیست اما در مورد سهام بدون ریبسک سازمان بیانیه ریسک میگیرد!!!!

انشالله که ببرند بازار پایه قرمز وقتی زیان انباشته صفر کردند و صد تومان نیز سود اعلام کردند و نزدیک مجمع پخش سود نیز بود 300تومان باز کنند تا اگر خالی کردند باز رو سر سهامدار ناشی انها بتوانند با سود مجامع در بازار باشند.

فکر کنم علت اینکه تعلیق کردند این بود که دیگه نخ نما شده بود نوسان گرفتن از ان و هر بار تست میکردند و مثبت میکردند فروشنده ها از سر و کول هم بالا میرفتند و بخصوص خرده حقوقیها زیر یک درصد اماده فروش بودند
                      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                        درود بر شما
                        بازار امروز که بهتر از دیروز بود که خودرو باز بود چگونه بازار ترسید پس؟؟ تعداد نمادهای مثبت بیشتر بودند تعداد منفیها کمتر بودند شاخص نیز منفی خاصی نخورد

خودرو داره با احتساب زیان انباشته داره 600تومان معامله میشود!!!!!!!!! جمعی از فعالان خوشنام بازار تقاضای رعایت قوانین کردند از سازمان در مورد اینا که چرا در بازار بورس هستند و به پایه نمیروند چرا برای خرید و فروش اینا بیانیه ریسک لازم نیست اما در مورد سهام بدون ریبسک سازمان بیانیه ریسک میگیرد!!!!

انشالله که ببرند بازار پایه قرمز وقتی زیان انباشته صفر کردند و صد تومان نیز سود اعلام کردند و نزدیک مجمع پخش سود نیز بود 300تومان باز کنند تا اگر خالی کردند باز رو سر سهامدار ناشی انها بتوانند با سود مجامع در بازار باشند.

فکر کنم علت اینکه تعلیق کردند این بود که دیگه نخ نما شده بود نوسان گرفتن از ان و هر بار تست میکردند و مثبت میکردند فروشنده ها از سر و کول هم بالا میرفتند و بخصوص خرده حقوقیها زیر یک درصد اماده فروش بودند
                        سلام
                        متاسفانه بازار ما از خودرو به شددت طبعیت میکنه
                        اگر خودرو بخواد بره بازار پایه قبلش تمام بازار را به خاک و خون میکشه
                        ولی فعلا هیچ کسی قصد همچین کاری نداره
                        من با سازمان تماس گرفتم گفتن به محضی که گزارش تلفیقی بزارن کدال باز میکنیم
                        بازار امروز با اخبار مثبتی که دیروز منتشر شد باید مثبت خوبی میزد ولی نزد و تنها دلیلش بسته شدن ناگهانی خودرو بود
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

سلام
                          متاسفانه بازار ما از خودرو به شددت طبعیت میکنه
                          اگر خودرو بخواد بره بازار پایه قبلش تمام بازار را به خاک و خون میکشه
                          ولی فعلا هیچ کسی قصد همچین کاری نداره
                          من با سازمان تماس گرفتم گفتن به محضی که گزارش تلفیقی بزارن کدال باز میکنیم
                          بازار امروز با اخبار مثبتی که دیروز منتشر شد باید مثبت خوبی میزد ولی نزد و تنها دلیلش بسته شدن ناگهانی خودرو بود
                          ممنونم از شما که بدون تعصب هستید و میشه باهاتون همفکری کرد

یه چند تا سوال نیز اگر پاسخ قانع کننده بدهید که به پاسخ سوالاتم برسم دیگه هیچگاه از اینا انتقاد نمیکنم

1-بازار از اینا تبعیت میکند یا بقیه سهام حبابی و زیانده؟ اگر بازار از اینا تبعیت میکند پس چرا اکثر سهام بنیادی و دلاری بالاتر از سقف سال 99هستند و خودرو خساپا حداقل 60درصد زیر سقف سال 99؟؟؟

2- چگونه شما اینا را صعودی میبینید در حالیکه انها نیاز به نقدینگی فوری دارند با اینهمه زیان انباشته باز وام میخواهند بگیرند که!!!

3- توجه هم کردید که دیگه خرده حقوقیهای زیر یک درصد اجازه نمیدهند حقیقیها اینا رو خودشان تنهایی ببرند بالا و نوسان بگیرند مثل گذشته

و قبل از حقیقیها فروشنده میشوند با حجم بالا؟؟

4- ایا زمانیکه سهام اینا رو صعودی میبینید ارزشیابی هم کردید به نسبت سایر پیشنهادهای موجود بازار و نرخ برگشت سرمایه؟ چون نقش اصلی در هر صعودی سهامداران بلند مدت و نگاه انها تعیین میکند نه صرفا کوتاه مدتها

5- سال 99اگر مافیا سهامداران تازه وارد را وارد این سهام حبابی و زیانده نکرده بود و وارد سهام بنیادی و دلاری کرده بود الان ان افراد سرمایه قبلی را داشتند و با سود مجامع اشنا شده بودند و الان میلیونها تریدر داشتیم و بازار به این روز نمیافتاد چرا سازمان قوانین خودش را سالها در مورد اینا اجرا نمیکند از بورس اخراج نمیکند بلکه صاحبش پیدا شود انها را سودساز کند؟ در حالیکه

بهترین سهام بنیادی همانند واحیا در بازار پایه هستند البته من ندارم احیا اما خیلی راحت سازمان قانون را در مورد بقیه اجرا میکند حتی اضافه تر اما اینا رو گذاشته برای یک تجربه تلخ افراد تازه وارد؟؟

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

ببخشید جناب تمام من سوال اصلی را یادم رفت بپرسم؟!!

6- ایا ما در این صنعت برای سرمایه گذاری مزیت تجاری صادراتی و تکنولوژیک داریم؟؟

7- ایا با توجه به سابقه دو دهه گذشته انها اینا میتوانند در صورت سود ساز شدن سود پایدار همچون بقیه شرکتها بسازند؟؟ یا پس از یکی دوسال سود ساختن و کاهش زیان انباشته باز زیانساز میشوند؟؟

8- چرا باید باز بانکها به اینا وام بدهند خب بروند صادر کنند محصولاتشان مثل بقیه شرکتها؟؟ الان بیش از 90درصد شرکتها صادرات دارند.....نمیشه که اینا هم ریال بخواهند هم دلار بقیه شرکتها که برای کالاهای اساسی است بردارند؟؟

در ضمن شورای رقابت با همین پارامترهای قیمت گذاری که دارد داره برای همه خودروییها قیمت گذاری میکند چرا بقیه سود میسازند اینا زیان؟؟؟
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/05, 22:18.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                              ببخشید جناب تمام من سوال اصلی را یادم رفت بپرسم؟!!

6- ایا ما در این صنعت برای سرمایه گذاری مزیت تجاری صادراتی و تکنولوژیک داریم؟؟

7- ایا با توجه به سابقه دو دهه گذشته انها اینا میتوانند در صورت سود ساز شدن سود پایدار همچون بقیه شرکتها بسازند؟؟ یا پس از یکی دوسال سود ساختن و کاهش زیان انباشته باز زیانساز میشوند؟؟

8- چرا باید باز بانکها به اینا وام بدهند خب بروند صادر کنند محصولاتشان مثل بقیه شرکتها؟؟ الان بیش از 90درصد شرکتها صادرات دارند.....نمیشه که اینا هم ریال بخواهند هم دلار بقیه شرکتها که برای کالاهای اساسی است بردارند؟؟

در ضمن شورای رقابت با همین پارامترهای قیمت گذاری که دارد داره برای همه خودروییها قیمت گذاری میکند چرا بقیه سود میسازند اینا زیان؟؟؟
                              بسیار مباحث خوبی را مطرح کردید
                              ولی بنده دیگه برای بحث کردن پیر شدم
                              شما درست میگید حق با شماست
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

#خودرو
                                دوستانی که سهام خودرو دارن با شماره زیر تماس بگیرن و تقاضای بازگشایی نماد بکنن
                                02166947723
                                داخلی ۸
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X