تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postنظرتون در مورد فلوله چیه ؟
بنیادی خاصی نداره فعلا.
ولی بازیگر دار هست که معمولا هم خوب بالا پایینش میکنه
فقط مراقب باشید دست سخته این بازی نباشیدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در این بازار ضرر با کسانی است که نقد هستن
ولی هر سهمی را هم نخرید
به نظر من سهام دلاری بخرید و سهامداری کنید
بازی هم که مشخص روی سهام بزرگ استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
به نظر من بازگشایی نمادهای پتروشیمی میتونه زمینه ساز شکست این سقف بشه
صندوقهای پترویی را زیر نظر بگیرید اگر اینها امروز صف خرید شدن شدن یعنی بازی همینه
و باید یا همین صندوق ها را خرید و یا اینکه نمادهایی که باز میشن را خرید زدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبرای عبور از این مقاومت سنگین باید سوخت جدید به بازار تزریق کنن
به نظر من بازگشایی نمادهای پتروشیمی میتونه زمینه ساز شکست این سقف بشه
صندوقهای پترویی را زیر نظر بگیرید اگر اینها امروز صف خرید شدن شدن یعنی بازی همینه
و باید یا همین صندوق ها را خرید و یا اینکه نمادهایی که باز میشن را خرید زد
نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postصندوق های اهرمی رشد زیادی کردن فرصت خروجه
اهرم و شتاب و موج شدیدا رشد کردن و بین 80 درصد تا 140 درصد رشد کردن
ولی مثلا پتروپاداش 35٪ درصد رشد کرده و اگر پترویی ها باز بشن که پرتفوی این صندوق هم هست بازم میتونه یه رشدی داشته باشه
ولی در کل صندوق ها دارن این روزها حجم های فوق سنگین میزنن باید کمی نگران بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postموافقم
اهرم و شتاب و موج شدیدا رشد کردن و بین 80 درصد تا 140 درصد رشد کردن
ولی مثلا پتروپاداش 35٪ درصد رشد کرده و اگر پترویی ها باز بشن که پرتفوی این صندوق هم هست بازم میتونه یه رشدی داشته باشه
ولی در کل صندوق ها دارن این روزها حجم های فوق سنگین میزنن باید کمی نگران بود
نظر
-
خوب پتروشیمی ها گذاشتن دقیقا بعد از روز تحلیف ترامپ باز کنن
این را خوابوندن تو آب نمک/.:biggrinsmiley.:/
تا اونجا بازار یه مثبت سنگین بزنن و یه مشت محکم بشه تو دهن ترامپخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
از امروز پتروشیمی ها دلاری را که به قیمت 38 تومان میفروختن با قیمت حدود 66 تومان میفروشن
خوب سهام بزرگ گروه که بسته است ولی سهامی که باز هستن رشد خوبی میکنن
صندوق هایی که عمده سبدشان پتروشیمی است را بررسی باید کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فارس مادر صنعت پتروشیمی است و به خطر نرخ ارز همچنان صف خرید است وای از روزی که کل گروه باز بشن
به نظر من همین الان هم صندق های پترویی حباب منفی گرفتن
با باز شدن گروه پترویی این حباب در تابلو این صندق ها قابل رویت استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2025/01/06, 14:57.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فردا بازار احتمالا یه سبز پررنگ همه رو مهمون میکنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر