کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این تعطیلی ها دلیلی داره جدایی از دلایلی که ما فکر میکنیم
هرچی هست اعتماد به بورس را کمتر میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
آقای محترم بهتون برنخورد،صرف نظر از منفی شدن یا مثبت شدن بازار فردا،جوسازی شما نماد بارز خیانت به هم صنفی های خودت یعنی سهامداران و تریدرهای بورس تهران می باشد.
حالا هی جو منفی بده.دیروز بند کردی به اینکه کروز به مشکل خورد.امروز هم به مذاکرات.
سازمان تونست الگوی سروشانه را در شاخص کل خراب کنه
حالا با حواشی مجمع خودرو با الگوی الماسی چیکار میکنه؟!
ما هفته قبل این تحلیل گذاشتیم و به بعضی ها برخورد و مارو به خیانت متهم کردن
حالا امروز این الگو عمل کرده
قضاوت با شما....
خدا خواست و ما توانستیم
البته این الگو یک پولبک هم نیاز داره
که به نظر من فردا یا پس فردا بازار متعادل میشه
و انشالله که بتونه این الگو را فیل کنه
خدا خواست و ما توانستیم
امروز سهام بزرگ را جمع کردن
فردا هم صف فروش سهام نیمه بزرگ را جمع میکنن
و اگر شرایط اجازه بده احتمالا بازار سبز پوش هم میشه
احتمالا یکی. دو روزی بازار رو به بالا خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
با دلار 90 هزار تومانی باید نگاه خودمون به فولاد و فملی عوض کنیم
پترویی ها را میگن مشکل سوخت دارن که با گرون شدن دلار گرون شدن
ولی فملی و فولاد زیاد با این مشکل مواجه نیستند
اگر طی روزهای آینده بازار با رنج کشیدن روی فولاد و فملی سبز کردن تعجب نباید کرد
خدا خواست و ما توانستیم
امروز همتی میره مجلس تا نگرانی از برکناریش رفع بشه
بعدش دارو دسته همتی میریزن توی بازار تا بازی را ادامه بدن
خدا خواست و ما توانستیم
حال و هوای دقایق پایانی بازار از سبز بودن بازار فردا حکایت داشت
خدا خواست و ما توانستیم
اخشان بدش نمیاد راه نبابک بره
باید منتظر شد و دید که از فردا چطور حمایت میشه
خدا خواست و ما توانستیم
چندتا اردر خرید با فاصله توی اخشان گذاشتم ببینم نوسان گیر خارج میشه یا خریداران عرضه اولیه
نتیجه این شد
کلا از یه تایمی بعد خریداران این روزهها فروشنده نشدن و هرچی فروشنده امد خریداران عرضه اولیه بود
قاعدتا اگر کسانی که این د سه روزه خریدن فروشنده نباشن سهم به این راحتی کمر خم نمیکنه
خصوصا که کاوه پوشش هم زیاد خریده
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
??فوری مهم برای بازار و #خودرو
پیشنهاد هییت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت ایران خودرو
درصد افزایش سرمایه: ۹۴۱ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
? سرمایه فعلی: 301,656,068 میلیون ریال
? درصد افزایش سرمایه: 941 درصد
? مبلغ افزایش سرمایه: 2,837,578,825 میلیون ریال
? محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
? موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالی و خروج از ماده 141 لایحه اصلاحی قانون تجارت
خدا خواست و ما توانستیم
??فوری مهم برای بازار و #خودرو
پیشنهاد هییت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت ایران خودرو
درصد افزایش سرمایه: ۹۴۱ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
? سرمایه فعلی: 301,656,068 میلیون ریال
? درصد افزایش سرمایه: 941 درصد
? مبلغ افزایش سرمایه: 2,837,578,825 میلیون ریال
? محل تامین افزایش سرمایه: مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
? موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالی و خروج از ماده 141 لایحه اصلاحی قانون تجارت
یعنی بورس ایران همان ایران خودرواست . بقیه شرکت ها الکی هستند ؟
یعنی بورس ایران همان ایران خودرواست . بقیه شرکت ها الکی هستند ؟
امروز اگر صف خرید بشه بازم با صف خرید کردن کل بازار خودش به رخ همه میکشه
بازار با این قیمت دلار به جایی رسیده که چیزی برای از دست دادن نداره
خدا خواست و ما توانستیم
آپشن ضهرم1244 سقفش پر شده کسی نمیتونه بخره
جالبه فقط دارندگان قبلی میتونن فعال بشن تا وقتی یکی بیاد موقعیت خودش ببنده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر