تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14687

خیلی خیلی متاسفم که بگم طلای 18 عیار طی یک تا دو سال آینده میتونه تا 18 میلیون هم رشد کنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14687

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      خیلی خیلی متاسفم که بگم طلای 18 عیار طی یک تا دو سال آینده میتونه تا 18 میلیون هم رشد کنه
      طلا عیار 18
      اگر دولت کاری نکنه و اگر فرمان سیاسی و اقتصادی کشور همین باشه به نظر میرسه اهداف تا آخر همین امسال بیشتر از 18 میلیون و محدوده 20 میلیون تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14687

سکه بهار ازادی
        بازم حیلی متاسفم که دارم برای سکه یه هدف عجیب میبینم

هدف 246 میلیون تومانی
        اگر کسی در اتاق فرمان اقتصاد کشور هست همین امروز یک کاری انجام بدهد فردا دیر است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14687

شاخص کل
          اگر جنگ نشه و سایه جنگ از کشور دور بشه و دلار هم نشه 70 هزار تومان
          هدف شاخص کل میتونه در 4.8 میلیون و 7 میلیون محقق بشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
          X