فروش تمامی سهام با ده درصد سود بقیه سود واس خریدار ...بازار فروسنده زیاد داره ریسک نمیکنم
تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
کماسه
الگوی سروشونه معکوس زده و امروز بالای خط گردن صف خرید بسته
هدف این الگو محدوده ۴۹۰ تومان است
ارزش بررسی داردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
🙏 1نظر
-
کماسهدر اصل توسط تمام پست شده است View Postکماسه
الگوی سروشونه معکوس زده و امروز بالای خط گردن صف خرید بسته
هدف این الگو محدوده ۴۹۰ تومان است
ارزش بررسی دارد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
-
باز فردا که ضرر کردی میای آه نالهدر اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Postخرید سنگین وسدید امروز تو منفی
انشالله اگر ضرر کردی اینقدر حرفه ای شده باشی که نیای اینجا ک یقه مارو بگیری
یادت باشه من این سهم در ۱۲۰ تومان در این تاپیک معرفی کردمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
این نحوه خرید و فروش کار بسیار سختی است، چرا که در یک زمان کوتاه شما بایستی راجع به موارد خیلی زیادی تصمیم بگیرید و .......در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postامروز چون شاخص رو سقف بود و فروشنده زیاد بنده هم فروختم ...
فردا اگه شاخص و مخصوصا اهرمی ها رو به بالا باشن بنده دوباره خرید خواهم کرد .... همراه با روند بنده خرید و فروش خواهمکرد....
توصیه بخرید و فروش نیست
بهر حال، من میبینم که جنابعالی اغلب چنین کار سختی را انجام داده و خواهید داد، اگر در مجموع موفق بوده و هستید، واقعآ از صمیم قلب بشما تبریک میگم و برایتان آرزوی موفقیت میکنم. شاد و تندرست باشید.
نظر

نظر