تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14784

خیلی مطمئن میگم
    اگر شر و ترس جنگ از کشور دور بشه
    شاخص کل 10 میلیون واحد را هم میبینه
    خیلی از سهام بازار رشدهای 1000-2000 درصدی میکنن
    این جمله من باشد به یادگار در روزی که همه با شاخص 3 میلیون واحدی نگران ریزش هستند

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Ali5559
      عضو عادی
      • Apr 2025
      • 90

با دلار ۱۲۰ بورس باید خوشامد گفت،

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 696

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
        بنظر میرسه که بازار دیگه توجه زیادی به خود رویها و قطعات ندارد، بدلایلی که بخش عمده ایی از آلودگیها ناشی از خود روهای تولیدی تاریخ گذشته و سوخت آنها است و بیم آن میرود که دیگه اجازه تولید به خودروهایی با آیندگی بالاتر از استاندارد جهانی ندهند.
        جالب است بشما عرض کنم که آقای دکتر عادلی حدود 30 سال پیش که رییس کل بانک مرکزی بود در یک سمینار در دانشگاه تهران گفت پیشنهاد من اینست که این دو خود رو ساز را تعطیل کنیم و ارزیکه باینها میدهیم صرف واردت خود روهای برند نیو آمریکایی و اروپایی بکنیم و حقوق کار کنان را تا زمان بازنشتگی پرداخت بکنیم و........مقرون بصرفه تر است تا تولید آنها که ضمن پذیرش مرحوم هاشمی رفسنجانی رییس جمهور وقت، حاکمیت نپذیرفت و تولید کوره های تولید دود زا را ادامه داد و خودشان هر سال به زیان انباشته اضافه کردن و ارابه های دود زا را تحویل همین مردمی دادند که الان با آلودگی فوق تصور جهانی دارند، مثلآ زندگی میکنند.
        شایان ذکر است که بیشتر آلودگیها از سوخت غیر استنارد است که آلودگی سولفوره و گوگردی است ( اگر کوه بروید زردی رنگ آلودگی را بعینه میبینید ) که این ناشی از سوختهای غیر استنادی است که توسط شرکتهای پتروشیمی تولید میشود و همان زمان هم گفتند که این غیر استناندارد است ولی نابغه هزاره سوم جناب احمد نزاد دستور ادادمه تولید داد و مردک الان خودش را بخواب زده و نمیگوید که این غلط علمی را من کردم و عذر خواهی بکند. البته گازوییل و مازوت قبلآ بود و الان بیشتر شده، و این زردی را نداشت. لطفآ دقت کنید.
        حتی بنطر من این آلودگیهای گوگردی و سولفوره زرد رنگ است که باعث کم بارشی در تهران و سایر نقاط آلوده میشوند، چندین سال است من دقت کرده ام میبینی در تهران ابر میآید، ولی باران نمیبارد، تو گویی زورش به عبور از لایه های ضخیم سولفوره و گوگردی نمیرسد!!!!!؟؟؟؟؟؟ لطفآ دقت فرمایید.
        بقول دکتر سریع القلم ما اگر 5 نفر فقط 5 آدم آگاه و دانا به حکمرانی درست داشنه باشیم و مخیر به انجام برنامه هایشان، سیر تحول جامعه شروع خواهد، چرا که در جوامع دیکتاتوری این افراد هستند که اثر گذارند و چین را چوین لای تغیر داد که مدام با مایو مخالفت میکرد که مایو او را نکشت ولی فقط کنار گذاشت چرا که بگونه ایی با مایو صحبت میکرد که مایو در آخر عمری همه پیشنهادی او را پذیرفت و تلویحآ اجازه دخالت را به ایشان داد و این چینی را که میبینید و من دیده ام که در همه عرصه ها با دنیای غرب همآوردی میکند با همت و کادانی چوین لای بوده.
        آقای دکتر سریع القلم میکوید روزی از کسینجر پرسیدم تآثیر گذارترین فردیکه بعمرت دیده ایی، کیست؟ گفته چوین لای!!!. دکتر سریع القلم میگوید من خیلی تلاش کردم ولی متآسفانه نتوانستم چوین لای را ببینم. تا بعد. شاد وتندرست باشید.
        خورو و ساپا و اغلب ابواب جمعی و قطاعات در صف فروش و یا منفی سیر میکنند، ضمنآ بقول دکتر عادلی بهتره تعطیل بشند و بخش عمده ایی از آلودیگهای زرد رنگ را کم کنند.

نظر

در حال کار...
        X