تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
-
خودرو در همین حدود قیمت ۶۰ تومان چند روز پیش هم یه حجم ۱۱ میلیاردی با سرانه خرید قوی حقیقی ها زد ولی به داستان تهدید حمله ترامپ خورد و منفی شد
امروز مجدد یه حجم ۱۱ میلیاردی با سرانه خریدی قوی تر حقیقی ها زده که ممکنه استارت حرکت و رسیدن به سقف تاریخی باشه
در بین سهام لیدر به نظر فقط خودرو و خساپا هستن که سقف تاریخی را پس نگرفتنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
🔥 4🙏 1نظر
-
مجدد اخبار دیشب و کلیر شدن هوای ایراندر اصل توسط تمام پست شده است View Postخودرو در همین حدود قیمت ۶۰ تومان چند روز پیش هم یه حجم ۱۱ میلیاردی با سرانه خرید قوی حقیقی ها زد ولی به داستان تهدید حمله ترامپ خورد و منفی شد
امروز مجدد یه حجم ۱۱ میلیاردی با سرانه خریدی قوی تر حقیقی ها زده که ممکنه استارت حرکت و رسیدن به سقف تاریخی باشه
در بین سهام لیدر به نظر فقط خودرو و خساپا هستن که سقف تاریخی را پس نگرفتن
کل بازار و خودرو را صف فروش کرد
نمیدونم باید بگیم خودرو بدشانسی یا بد اقبال
ولی خوب این ننه مرده بدجور از بقیه لیدرها جاماندهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
🙏 3نظر
-
بازار مسخره ای شده
امروز صف خرید میخری فردا صف فروش میشه
فردا صف فروش میفروشی روز بعدش صف خرید میشه
....
کلا توی این بازار هیجانی اصلا منطقی وجود نداره
معامله کردن مثل رانندگی با چراغ خاموش شده در جاده های بیابانیخدا خواست و ما توانستیم
🤔 3👍 3نظر

نظر