کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه برای شلرد حجممبنا گذاشتن
انشالله که روزانه ۵۰ میلیون فروشنده براش پیدا بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سهام استانی هم باز زمزمه های بازگشایی دارن
انشالله که این سهام مظلوم هم به زودی باز بشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
صندوق های نقره واگرایی منفی و سقف دوقلو زدن
سافرون واگرایی منفی زده
صندوق املاک هم که عرضه شدن و احتمالا هفته بعدی منفی تر میشن
یه خبری چیزی میخواد بشه
شاید
تکنیکال مظلومانه آینده را میبیند
ما به احترام تکنیکال همون موقع که طلا و نقره و.. واگرایی منفی زدن در این بازار نقد شدیم و رفتیم روی سهام
خدارو شکر تصمیم درستی بوده
خدا خواست و ما توانستیم
ولی واقعا حجم مبنایی که از امروز اعمال کردن
حال مارو گرفت
تاسف باره که در این بازار بجای ۳ درصد روی ۱ درصد مثبت بخوری
فقط تنها خوبی این اتفاق اینجاست که اگر همین روال ادامه داشته باشه در شلی کلیت بازار این سهامی که صف خرید حفظ کردن و عرضه نداشتن راحت حجم مبنا را پر میکنن و به راه خودشون ادامه میدن
ولی اگر کسی حوصله صبر کردن نداره فردا از بازار پایه خارج بشه و فقط بورس و فرابورس بخره
شلرد ما هم در بازار پایه اسیر شد...
خدا خواست و ما توانستیم
متاسفانه برای شلرد حجممبنا گذاشتن
انشالله که روزانه ۵۰ میلیون فروشنده براش پیدا بشه
بازی وحشتناکی پشت سهمه وحشتناک
سپه ریالی شده
فارس هم خودی
روزی رو تصور کنید که داره مثل آبان آذر یک سوم ظرفیت شپدیس کار میکنه شپدیس ۳۲۰ همتی و شلردی که ناگهان بعد سوار شدن عده ایی ۱۰ همت مانده! نباید بشود ۵۰ همت حداقل!!!؟؟؟؟
در کوتاهترین زمان ممکن
روزی نه چندان دور هر حق سهم رو ۳۰۰ خواهیم فروخت ، در واقع هر چی دارید الان دو تایی است سهم بعلاوه حق
ولی واقعا حجم مبنایی که از امروز اعمال کردن
حال مارو گرفت
تاسف باره که در این بازار بجای ۳ درصد روی ۱ درصد مثبت بخوری
فقط تنها خوبی این اتفاق اینجاست که اگر همین روال ادامه داشته باشه در شلی کلیت بازار این سهامی که صف خرید حفظ کردن و عرضه نداشتن راحت حجم مبنا را پر میکنن و به راه خودشون ادامه میدن
ولی اگر کسی حوصله صبر کردن نداره فردا از بازار پایه خارج بشه و فقط بورس و فرابورس بخره
شلرد ما هم در بازار پایه اسیر شد...
تکنیکال نمیگه نباید عجله کنی هرروز که نمیشه 3درصد بگیری
شدیدا از فروش حقیقی ها و حقوقی ها در بازار پایه خرسند میشم
چون عیار سهام این بازار فقط از این طریق معلوم میشه
یعنی اگر شلرد شپلی و... ارزشمند باشن هرچی عرضه بشه بازم باید صف خرید بشن
من معاملات روان را بیشتر میپسندم تا قفل شده را.
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
من شخصا فول سهم و اعتبار هستم
ولی این بازار و شاخص کل ممکنه از فردا و پس فردا یک هفته ای استراحت کنه
پس دنبال سهام رشد نکرده باید بود
خدا خواست و ما توانستیم
نظر