تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
امشب نشستم و یه حساب و کتاب کردم به این اعداد رسیدم
و جالبه که تقریبا شپنا. شبندر در تناسب با ارزش جایگزینی هم قیمت هستند و بقیه گرون تر
البته تنها هزینه ساخت را ملاک قرار دادن برای پالایشگاه با خطا همراه است چرا که قدمت اون پالایشگاه و استهلاک ماشین آلات هم در ارزش جایگزینی میبایست لحاظ گردد
دیگه اگر کم و کسری یا خطا یا اشتباهی داره دوستان به بزرگی خودشون ببخشنآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/25, 23:07.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمن قبلا انواع حد ضررهایی که برای خودم دارم را توضیح دادم
و عرض کردم من به جای همه حرفه ای ها که یه نوع حد ضرر دارن
بنده سه نوع حد ضرر دارم
حد ضرر ریالی
حد ضرر زمانی
حد ضرر روانی
برای من که شفارا را مرحله اول از 150 خریدم تا 340 و مرحله دوم از 350 خریدم تا 500 تومان قطعا حد ضرر ریالی نداشته ام
اما حد ضرر روانی (به خاطر قفل شدن سهم در صف فروش در ایام عید) و حد ضرر زمانی به خاطر عدم رشد سهم تا اردیبهشت فعال شد پس راهی جز خروج نداشتم.
در مورد نمودار شما باید عرض کنم بازار به شددت مثبت است و نمودار شما هم نشانه برگشت دارد ولی خاطره تلخ قفل شدن سهم در صف فروش برای من خاطره تلخ سالهای 84 و 92 را زنده کرد و از آن به بعد و بنابر بازار خیلی خیلی خیلی رشد کرده فعلی اصلا وارد سهامی نمیشم که اگر بازار ریخت و شروع به اصلاح کرد در صف فروش قفل شده و ماهها سرمایه ما را بلوکه نماید
جناب تمام ، سپاس از پاسخ شما ، بهره بردم از نكاتي كه فرموديد .
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظرم از فردا دیگه در نماد شبندر و شپنا فقط سرخطی زدن برای خرید جواب میده
این مطلب را تایید میکنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشبندر
با نمودار ره آورد هم یه بررسی کردیم
نمودار هفته ای بلند مدت
در نمودار روزانه انتظار داشتم سهم در 1290-1300 تومان به سقف خورده و تا آنجا معاملات سهم روان و پرحجم باشد
ولی ظاهرا کار اصلی سهم در شکستن سقف سه قلو دیروز انجام شده و امروز در صف خرید قفل شد
از نظر من دیگه محدود 1300 تومان شکسته شده است و باید منتظر لمس سقف کانال کوتاه مدت در 2000 تومان باشیم
ایا در نمودار لگاریتمی میشه گفت الگوی کاپ ساخته و پولبک به 1160 میزند؟؟
نظر
-
در صورت فرصت مجدد ثتران را هم به شبندر تبدیل خواهیم کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جناب تمام نظرتون در مورد بانک سامان چطوره ؟
بنظرتون میشه فردا تو این رنج شبندر خرید ؟بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Postسلام
ایا در نمودار لگاریتمی میشه گفت الگوی کاپ ساخته و پولبک به 1160 میزند؟؟
و امروز هم سقف تاربخی را شکست
هر چند شخصا امیدوارم یه پولبکی بزنه تا بتونم مجدد با بقیه سهام سبدم جایگزین کنم
البته اگر نکرد هم فقط در مثبت کامل فرصت خرید بده اینکار میکنمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام نظرتون در مورد بانک سامان چطوره ؟
بنظرتون میشه فردا تو این رنج شبندر خرید ؟
ولی برای شبندر از نظر تکنیکالی امروز سقف تاریخی را شکسته قطعا خیلی ها چشم امید دارن سهم پولبک کنه و بخرن ولی شاید نزنه و مثل الگوی کاپ که زده بود بدون پولبک به راهش ادامه بدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز مقداری هم شپنا خریدم تا این دوقلوها را باهم تو سبدم ببنیم
هرچند که هنوز هم معتقدم بازدهی شبندر خیلی بیشتر از شپنا و کل گروه پالایشی خواهد بود
......
خیلی از دوستان در تلگرام ازم پرسیدن که چرا تمام سبدت را داری میبری روی پالایشی ها
جواب همه دوستان ساده است
از نظر من بازار اصلاحی در پیش خواهد داشت
و من ترجیح میدم به سه تا دلیل مهم با انتقال سبدم به گروه پالایشی (شبندر و شپنا)ازش محافظت کنم و در بازار خراب هم سود خوبی کسب کنم
.......
1-عرضه سهام پالایشی در صندوق دولتی ETF و حمایت دولت از این گروه(قرار گرفتن در آخرین صندوق واگذاری و احتمال رشد زیاد تا روز عرضه این صندوق)
2-عقب مانده ترین گروه از رشد کلی بازار بورس ایران پالایشی ها هستند که اگر کل بازار 50% هم ریزش داشته باشد باز هم این گروه جای رشد خواهد داشت
3-احتمال تجدید ارزیابی دارایی ها(حتی با وجود تکذیب مسولین این شرکتها ، کلا وقتی در کشور ما میخواد کاری انجام بشه قبلش رسما تکذیب میکنن و امروز خوشحال شدم که شبندر هم تکذیب کرد)آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/26, 13:16.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوستان اگر خاطرتون باشه وتجارت در 54 تومان که تحلیلی کردیم هدف 140تا150 تومان دادیم امروز یه نگاهی مجدد بهش کردم و دیدم با تغییراتی که در روند سهم ایجاد شده این سقف و هدف به محدود 162 تومان رسیده
ولی با توجه به اینکه قیمت گذاری دولت روی بانکی ها تمام شده و دولت دیگه نیازی نداره که حتما قیمت روی تابلو را در بانکی ها افزایش بده پس به سقف 150تا160 تومان احترام بزارید
البته شخصا انتظار افت قیمتی ندارم ولی به نظر من طی روزهای آینده سهام بانکی متعادل میشن و رشد شارپ تبدیل به رشد لاکپشتی میشه تا وقتی که بازی صندوق های ETF تمام بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جواب زیبا حسن روحانی
....
رییس جمهور پاسخ داد: چرا بورس ایران خوب است؟
روحانی: شما اگر ناراحت هستید راهحلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرفهای خوب را نشنوید.
بورس ما خوب شده عصبانی میشوند و میگویند در همه دنیا بورس برهم ریخته، چرا بورس ایران خوب است؟ این به خاطر تلاش همه شرکتها فعالان اقتصادی و خوشبختانه عرضه کردن سهام شرکتهایی که شرکتهای بزرگ هستندTsePressخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجواب زیبا حسن روحانی
....
رییس جمهور پاسخ داد: چرا بورس ایران خوب است؟
روحانی: شما اگر ناراحت هستید راهحلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرفهای خوب را نشنوید.
بورس ما خوب شده عصبانی میشوند و میگویند در همه دنیا بورس برهم ریخته، چرا بورس ایران خوب است؟ این به خاطر تلاش همه شرکتها فعالان اقتصادی و خوشبختانه عرضه کردن سهام شرکتهایی که شرکتهای بزرگ هستندTsePress
انشاللهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جناب آقای تمام روند سهم شپنا رو برا فردا چطور ارزیابی میکنید ؟بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
نظر