تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شپنا
    بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14636

امشب نشستم و یه حساب و کتاب کردم به این اعداد رسیدم
      و جالبه که تقریبا شپنا. شبندر در تناسب با ارزش جایگزینی هم قیمت هستند و بقیه گرون تر
      البته تنها هزینه ساخت را ملاک قرار دادن برای پالایشگاه با خطا همراه است چرا که قدمت اون پالایشگاه و استهلاک ماشین آلات هم در ارزش جایگزینی می‌بایست لحاظ گردد
      دیگه اگر کم و کسری یا خطا یا اشتباهی داره دوستان به بزرگی خودشون ببخشن
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/25, 23:07.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        من قبلا انواع حد ضررهایی که برای خودم دارم را توضیح دادم
        و عرض کردم من به جای همه حرفه ای ها که یه نوع حد ضرر دارن
        بنده سه نوع حد ضرر دارم
        حد ضرر ریالی
        حد ضرر زمانی
        حد ضرر روانی
        برای من که شفارا را مرحله اول از 150 خریدم تا 340 و مرحله دوم از 350 خریدم تا 500 تومان قطعا حد ضرر ریالی نداشته ام
        اما حد ضرر روانی (به خاطر قفل شدن سهم در صف فروش در ایام عید) و حد ضرر زمانی به خاطر عدم رشد سهم تا اردیبهشت فعال شد پس راهی جز خروج نداشتم.
        در مورد نمودار شما باید عرض کنم بازار به شددت مثبت است و نمودار شما هم نشانه برگشت دارد ولی خاطره تلخ قفل شدن سهم در صف فروش برای من خاطره تلخ سال‌های 84 و 92 را زنده کرد و از آن به بعد و بنابر بازار خیلی خیلی خیلی رشد کرده فعلی اصلا وارد سهامی نمیشم که اگر بازار ریخت و شروع به اصلاح کرد در صف فرو‌ش قفل شده و ماه‌ها سرمایه ما را بلوکه نماید

جناب تمام ، سپاس از پاسخ شما ، بهره بردم از نكاتي كه فرموديد .

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

به نظرم از فردا دیگه در نماد شبندر و شپنا فقط سرخطی زدن برای خرید جواب میده
          صف خرید 545 میلیونی شپنا و صف خرید 122 میلیون شبندر
          این مطلب را تایید میکنه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عمو محسن
            عضو عادی
            • Mar 2019
            • 106

شبندر
            با نمودار ره آورد هم یه بررسی کردیم
            نمودار هفته ای بلند مدت

در نمودار روزانه انتظار داشتم سهم در 1290-1300 تومان به سقف خورده و تا آنجا معاملات سهم روان و پرحجم باشد
            ولی ظاهرا کار اصلی سهم در شکستن سقف سه قلو دیروز انجام شده و امروز در صف خرید قفل شد
            از نظر من دیگه محدود 1300 تومان شکسته شده است و باید منتظر لمس سقف کانال کوتاه مدت در 2000 تومان باشیم

سلام
            ایا در نمودار لگاریتمی میشه گفت الگوی کاپ ساخته و پولبک به 1160 میزند؟؟

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

تبدیل کرازی و شفارا به شبندر
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14636

در صورت فرصت مجدد ثتران را هم به شبندر تبدیل خواهیم کرد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

جناب تمام نظرتون در مورد بانک سامان چطوره ؟
                  بنظرتون میشه فردا تو این رنج شبندر خرید ؟
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

در اصل توسط عمو محسن پست شده است View Post
                    سلام
                    ایا در نمودار لگاریتمی میشه گفت الگوی کاپ ساخته و پولبک به 1160 میزند؟؟
                    انقدر حرکت شارپ هست که فرصتی برای ایجاد دسته فنجان ایجاد نکرد
                    و امروز هم سقف تاربخی را شکست
                    هر چند شخصا امیدوارم یه پولبکی بزنه تا بتونم مجدد با بقیه سهام سبدم جایگزین کنم
                    البته اگر نکرد هم فقط در مثبت کامل فرصت خرید بده اینکار میکنم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام نظرتون در مورد بانک سامان چطوره ؟
                      بنظرتون میشه فردا تو این رنج شبندر خرید ؟
                      بانک سامان جدیدا روش کار نکردم نمیتونم نظر بدم
                      ولی برای شبندر از نظر تکنیکالی امروز سقف تاریخی را شکسته قطعا خیلی ها چشم امید دارن سهم پولبک کنه و بخرن ولی شاید نزنه و مثل الگوی کاپ که زده بود بدون پولبک به راهش ادامه بده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

امروز مقداری هم شپنا خریدم تا این دوقلوها را باهم تو سبدم ببنیم
                        هرچند که هنوز هم معتقدم بازدهی شبندر خیلی بیشتر از شپنا و کل گروه پالایشی خواهد بود
                        ......
                        خیلی از دوستان در تلگرام ازم پرسیدن که چرا تمام سبدت را داری میبری روی پالایشی ها
                        جواب همه دوستان ساده است
                        از نظر من بازار اصلاحی در پیش خواهد داشت
                        و من ترجیح میدم به سه تا دلیل مهم با انتقال سبدم به گروه پالایشی (شبندر و شپنا)ازش محافظت کنم و در بازار خراب هم سود خوبی کسب کنم
                        .......
                        1-عرضه سهام پالایشی در صندوق دولتی ETF و حمایت دولت از این گروه(قرار گرفتن در آخرین صندوق واگذاری و احتمال رشد زیاد تا روز عرضه این صندوق)
                        2-عقب مانده ترین گروه از رشد کلی بازار بورس ایران پالایشی ها هستند که اگر کل بازار 50% هم ریزش داشته باشد باز هم این گروه جای رشد خواهد داشت
                        3-احتمال تجدید ارزیابی دارایی ها(حتی با وجود تکذیب مسولین این شرکتها ، کلا وقتی در کشور ما میخواد کاری انجام بشه قبلش رسما تکذیب میکنن و امروز خوشحال شدم که شبندر هم تکذیب کرد)
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/26, 13:16.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

دوستان اگر خاطرتون باشه وتجارت در 54 تومان که تحلیلی کردیم هدف 140تا150 تومان دادیم امروز یه نگاهی مجدد بهش کردم و دیدم با تغییراتی که در روند سهم ایجاد شده این سقف و هدف به محدود 162 تومان رسیده
                          ولی با توجه به اینکه قیمت گذاری دولت روی بانکی ها تمام شده و دولت دیگه نیازی نداره که حتما قیمت روی تابلو را در بانکی ها افزایش بده پس به سقف 150تا160 تومان احترام بزارید
                          البته شخصا انتظار افت قیمتی ندارم ولی به نظر من طی روزهای آینده سهام بانکی متعادل میشن و رشد شارپ تبدیل به رشد لاک‌پشتی میشه تا وقتی که بازی صندوق های ETF تمام بشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

جواب زیبا حسن روحانی
                            ....
                            رییس جمهور پاسخ داد: چرا بورس ایران خوب است؟
                            روحانی: شما اگر ناراحت هستید راه‌حلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرف‌های خوب را نشنوید.
                            بورس ما خوب شده عصبانی می‌شوند و می‌گویند در همه دنیا بورس برهم ریخته، چرا بورس ایران خوب است؟ این به خاطر تلاش همه شرکت‌ها فعالان اقتصادی و خوشبختانه عرضه کردن سهام شرکت‌هایی که شرکت‌های بزرگ هستندTsePress
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

جواب زیبا حسن روحانی
                              ....
                              رییس جمهور پاسخ داد: چرا بورس ایران خوب است؟
                              روحانی: شما اگر ناراحت هستید راه‌حلش این است در گوشتان پنبه بگذارید و این حرف‌های خوب را نشنوید.
                              بورس ما خوب شده عصبانی می‌شوند و می‌گویند در همه دنیا بورس برهم ریخته، چرا بورس ایران خوب است؟ این به خاطر تلاش همه شرکت‌ها فعالان اقتصادی و خوشبختانه عرضه کردن سهام شرکت‌هایی که شرکت‌های بزرگ هستندTsePress
                              این حرف کلی مطلب پشت خودش داره که انشالله تحلیل‌هایی مثل پست بالایی که از وتجارت گذاشتم را باطل کنه
                              انشالله
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

جناب آقای تمام روند سهم شپنا رو برا فردا چطور ارزیابی میکنید ؟
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X