تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

جناب تمام تو قندیها نظرتون را رو قثابت و قزوین می فرمایید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      جناب تمام از قندی ها کدوم رو مستعد رشد میدونید ؟
      دارم بررسی میکنم انشالله اعلام میکنم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

دوستانی که قصد دارن از پالایشی ها نوسان بگیرن توصیه میکنم صبر کنن تا وضعیت بازار فردا مشخص بشه
        و اگر این گروه واقعا قصد اصلاح داشت بریم سراغ سهام دیگه
        در غیر اینصورت بیخودی به کارگزاری کمیسیون ندیم
        ولی دستتون روی ماشه باشه بد نیست
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
          جناب تمام تو قندیها نظرتون را رو قثابت و قزوین می فرمایید
          قثابت یه هدف بلند مدتی داشته که بهش رسیده و در آراس آی هم واگرایی پی در پی منفی زده
          اما از بتونه روی 7300 تومان تثبیت بشه شاید تا 14 تومان هم بالا بیاد
          اما اگر 5500 از دست بده ممکنه تا 3600 افت کنه
          کلا ریسک به سود سهم خیلی بالاست
          ممن ترجیح میدم سمتش نرم
          قزوین از لحاظ تکنیکالی خیلی بهتر از قثابت میبینم
          البته وقتی که اصلاحش تمام بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

جناب تمام وغدیر رو هم من یه واگرایی تو rsi دیدم تو محدوده ۱۱۰۰ اگه تا ۸۵۰ بیاد پایین جذاب هست برا خرید یا انتظار اصلاح بیشتری ازش میره ؟
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• جان کافی
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 889

ورود رقم بی سابقه ۴۵ هزار میلیاردی به بورس و تهیه بسته سیاستی جدید در مجمع

رئیس سازمان بورس و دبیر مجمع تشخیص مصحلت خبر دادند:
              ورود رقم بی سابقه ۴۵ هزار میلیاردی به بورس و تهیه بسته سیاستی جدید در مجمع
              رئیس سازمان بورس از صدور ۱.۶ میلیون کد جدید طی دو ماه و ورود رقم بی سابقه ۴۵ هزارمیلیارد تومانی و دبیر مجمع تشخیص مصحلت هم از بسته سیاستی جدید برای هدایت سرمایه‌ها خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در جریان جلسه عصر دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام و بعد از ارایه گزارشی توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره شرکت‌های دانش بنیان، حسن قالیباف اصل هم گزارشی از آخرین وضعیت بازارسرمایه ارائه کرد و گفت : در پی استقبال کم نظیر مردم از بورس روزانه بیش از 150 هزار کد سهامداری جدید صادر می شود که رکوردی بی سابقه است .
              وی ادامه داد: از ابتدای سال و طی دو ماه اخیر هم بیش از یک میلیون و 600 هزار کد جدید صادر شده و بیش از 45 هزار میلیارد تومان وارد بازار سرمایه شده که نسبت سال گذشته بیش از 50 درصد بیشتر است.
              محسن رضایی هم بعد از گزارش مسئولان بانک مرکزی بر اهمیت ویژه‌ هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید و ایجاد اشتغال مولد از تهیه بسته سیاستی جدید در مجمع خبر داد و گفت: اگر بسرعت اقدامات تکمیلی درجهت بهره برداری از سرمایه‌های بدست آمده درتولید و ایجاد اشتعال استفاده نشود این سرمایه‌ها وارد بازار طلا وارز و کالا‌های مصرفی وروزمره مردم می‌شود و تورم را افزایش و ارزش پول ملی را باز هم کاهش خواهد داد

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

پول سنگینی که از اول سال وارد بازار شده باید مدیریت بشه
                بدون برنامه نمیشه این پول مدیریت کرد
                باید سازمان بجای اصرار به رشد شاخص به فکر تثبیت بازار باشه تا اطمینان به بازار بیاد و سرمایه جدید مطمئن بشه سرمایه ای که وارد کرده ضرر نمیده
                و بعد به فکر رشد منطقی باشه
                اینکه مثل 2 ماه گذشته شاخص کل روزی 30تا40 هزار واحد مثبت بخوره و استراحتی نکنه هم خطرناکه
                باید سازمان روند بازار را به سوی منطقی شدن سوق بده این باعث میشه ضرر و زیان تازه واردها کمتر و سود بیشتر میشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

برای فردا پیشنهاد میکنم نه در فروش و نه در خرید عجله نکنید
                  احتیاط برای بازار فردا شرط عقله
                  هیجانی نشیم
                  فردا رفتن توی هر صف فروشی منطقی نیست و برعکس رفتن توی هر صف خریدی هم منطقی نیست
                  الان یک سری سهام هست که هنوز صفهای خریدشون عرضه نشده
                  اونها را زیر نظر بگیریم اگر اونها هم اول وقت عرضه شدن کمی احتیاط را بیشتر کنید
                  سهمی مثل امید که روزهای متمادی حجم مبنا پر نمی‌کرد الان چند روزه صف فروشه و هربار خواستن صف فروش جمع کنن یه کم بالا آمده و مجدد صف فروش شده
                  پس اینکه سهمی تا دیروز گیر نیامده و شما روزها در صف خرید بودید را اصلا ملاک ارزشمندی سهم قرار ندید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

غپاک
                    فردا به سقف کانال برخورد میکنه ببنیم با شرایط خاص بازار فردا این سهم هم صف خریدش عرضه میشه یا خیر
                    در صورت شکستن سقف کانال در 1170 هدف کوتاه مدت این سهم محدود 1600 تومان خواهد بود
                    در صورت تاب نیاوردن ، عرضه و اصلاح سهم اولین حمایت سهم محدود 1000 تومان است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

من رانفور را تو این بازار خریدنی میبینم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        من رانفور را تو این بازار خریدنی میبینم
                        یه پله خرید زدیم ببینم چی میشه
                        تو این بازار داغون اینجوری که معامله میشه یعنی صف خرید است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

جناب تمام حمایت شبندر ۱۸۰۰ تومنه؟ شما ازش خارج شدین یا هنوز دارینش
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                            جناب تمام حمایت شبندر ۱۸۰۰ تومنه؟ شما ازش خارج شدین یا هنوز دارینش
                            حمایت سهم 1900 است
                            الان که نمیشه ازش خارج شد
                            ولی مهم نیست بعد از تکمیل پولبک به سقف کانالی که شکسته و تشکیل الگوی جدید انشالله به سمت اهدافش حرکت میکنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              یه پله خرید زدیم ببینم چی میشه
                              تو این بازار داغون اینجوری که معامله میشه یعنی صف خرید است
                              خدارو شکر تا اینجا خرید رانفور درست بوده
                              و 13.5 میلیون صف خرید داره با حجم معامله 47 میلیونی
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

رانفور
                                در نمودار هفته ای و 17 ساله سهم به مقاومتی که شکسته بوده پولبک زده و با حجم خوب در مسیر رشد قرار گرفته است
                                در این نمودار بلند مدتی مقاومت بعدی سهم محدوده 7380 تومان را نشان میدهد

رانفور
                                در نمودار روزانه و میان مدتی 2 ساله هم سهم پولبک خود را به سقف کانالی که شکسته بوده تکمیل کرده است
                                سهم در صورت عبور از سقف 4600 تومان میتواند به اهداف 5600 تومان و 6700 تومان دست یابد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X