تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    تو کتابی در مورد تکنیکال خوندم شکسته شدن خط روند نشان از تغییر حرکت سهم به شرط افزایش حجم معاملات و قیمت پایانی ۲ روز آن طرف خط قرار بگیرد

پس یعنی به قول شما ۲ روز کاری خیلی مهمه برا این سهم که میرسه اگه فقط منفی بخوره به ۱۶۰۰ اینم درس جدید امروز ما که یاد گرفتیم /.:biggrinsmiley.:/
    قدیمها میگفتن اگر سه روز یا سه کندل روی مقاومت یا زیر حمایتی بسته بشه اون حمایت یا مقاومت شکسته شده است
    حالا اگر جدیدا شده 2 روز را خبر ندارم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

حق با شماست بعد از شکست ۲ روز که میشه همون ۳ روز خود شکست هم یک روز حساب میشه
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
        ستاره دار (1)
        • Apr 2020
        • 1034

پشیمانی از فروش هیجانی سهام پالایشگاهها | نفت ما

دوستان توصیه میکنم حتما این رو بخونید عالی
        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• arsenal2009
          عضو فعال
          • Jun 2015
          • 356

نکته ای که طی هفته گذشته خیلی جلب توجه می کرد این بود که اکثر عساتید بازار به رشد پالایشی ها ایراد می گرفتند و با عناوینی مثل رشد غیرمنطقی و رشد حبابی با این گروه برخورد کردند.‌ولی هیچ کدوم از عساتید نگفته که گروه خودرو بالای ۱۰۰۰ درصد رشد کر ند تو یه سال .گروه پالایش ۳۰۰ درصد هم‌رشد نکردند. سهم های کوچیک و بزرگ و بنیادی و غیر بنیادی ۲۰ برایر ۳۰ برابر شدند.‌و نظرات مغرضانه و مخالفت با گروه پالایشی عجیب بود واقعا برای من.
          قیمت سهام‌این گروه تا تیرماه باید به قیمت های دلخواه دولت برسه.
          همونطور که تجارت ۵۰ تومنی رو تو مدت زمان کم به ۲۰۰ تومن رسوند پالایشی ها رو هم‌ به قیمت های دویست درصد بالاتر از الان خواهد رسوند .

نظر

• Topco
            عضو عادی
            • Apr 2020
            • 64

جناب تمام سهام عدالت به نظرتون در روند شبندر و استراتژی شما تاثیر داره؟ با تشکر از پاسخدهی

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط Topco پست شده است View Post
              جناب تمام سهام عدالت به نظرتون در روند شبندر و استراتژی شما تاثیر داره؟ با تشکر از پاسخدهی
              بحث سهام عدالت مختص به شبندر نیست و برای تمام بازار است
              هر چیزی برای تمام بازار اتفاق افتاد برای شبندر هم محقق خواهد شد
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

طنز فروش سهام عدالت طی 4 روز?
                ... ☘☘☘
                کل سهامداران سهام عدالت 49 میلیون نفر هستند و قرار شده از 6 خرداد برن بانک و فرم تقاضا پر کنن و از 10 خرداد 30 درصد سهامشون بانک‌ها براشون بفروشه.
                خوب
                اصلا فکر کردید
                49 میلیون نفر بیشتر از نصف جمعیت ایرانه
                میدونی چند روز طول میکشه اگر همه برن بانک و فرم پر کنن
                در فروردین امسال با این همه صف جلوی دفاتر پیشخوان و کارگزاری ها فقط 193 هزار کد تونستن صادر کنن
                حالا شما بگو 200 هزار تا
                فرض کنید فرایند مراجعه برای تقاضای فروش سهام عدالت یک پنجم گرفتن کد باشه اون وقت در بهترین حالت میشه ماهی 1 میلیون ثبت نام
                ???
                یعنی در بهترین حالت که تمام بانک ها هیچکاری نکنن و فقط بیان ثبت نام فروش سهام عدالت کنن 49 ماه طول میکشه تا ملت فقط ثبت نام کرده و فرم پر کنن
                ???
                راستی 49 میلیون فرم و تقاضای فروش اصلا در بانک‌ها وجود داره که ملت برن ثبت نام??
                ...
                همین الان بخوان ثبت نام اینترنتی کنن هم زیرساخت ندارن خودش 1ماه زمان میبره تا درست کنن
                بعد فقط 1 ماه دیگه زمان میخواد تا آموزش بدن چطوری برن ثبت نام کنن
                تازه اونجا یکماه طول میشه که بانکی ها به مردم مشاوره بدن که بفروش یا نگه دارن......
                ☘☘☘☘
                ختم کلام
                30 درصد از کل سهام اجازه فروش دارن
                طی یکماه اول به زور شاید 10 درصد بتونن برن بانک ثبت نام کنن
                یعنی کل رقم قابل فروش بوده 85 هزار میلیارد تومان و 30 درصدش میشه 25 هزار میلیارد اگر در ماه اول 10 درصد بتونن ثبت نام کنن برای فروش
                در یکماه 2500 میلیارد تومان فروش میشه و بازار ما روزی 20 هزار میلیارد حجم معامله داره
                یعنی فروش سهام عدالت هیچ اثری نداره هیچی.
                ولی خوب اینکه بعضی کانالهای مافیایی میخوان آب گل آلود کنن و ازش ماهی بگیرن را کاری ندارم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

جناب تمام حد ضرر رو تو شبندر چه رقمی در نظر گرفتین واقعیتش حمایت ها دیگه نزدیک بهم شده دیگه نمیدونم حد ضرر کجاست

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

جناب تمام حد ضرر رو تو شبندر چه رقمی در نظر گرفتین واقعیتش حمایت ها دیگه نزدیک بهم شده دیگه نمیدونم حد ضرر کجاست
                    1600
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

جناب تمام من یه سوال داشتم به ۳.۵ میلیارد دلار میشه پتروشیمی بندر عباس رو تاسیس کرد الان تازه بدون هزینه خرید زمین ؟ در حالیکه تو یه کشور عربی جدیدا پالایشگاه تاسیس کردن با ظرفیت ۷۰۰۰ بشکه ۱۴ میلیارد دلار هزینه شده در حالی که برا شبندر با ظرفیت ۳۷۵۰ بشکه میشه ۸ میلیارد دلار یعنی بخواد به اندازه ارزش تجهیزاتش بروز شه حداقل ۴۰۰۰ تومن قیمت هر سهمش تازه من با دلار ۱۶ تومنی حساب کردم نه دلار ۱۸ تومنی

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

جناب تمام من یه سوال داشتم به ۳.۵ میلیارد دلار میشه پتروشیمی بندر عباس رو تاسیس کرد الان تازه بدون هزینه خرید زمین ؟ در حالیکه تو یه کشور عربی جدیدا پالایشگاه تاسیس کردن با ظرفیت ۷۰۰۰ بشکه ۱۴ میلیارد دلار هزینه شده در حالی که برا شبندر با ظرفیت ۳۷۵۰ بشکه میشه ۸ میلیارد دلار یعنی بخواد به اندازه ارزش تجهیزاتش بروز شه حداقل ۴۰۰۰ تومن قیمت هر سهمش تازه من با دلار ۱۶ تومنی حساب کردم نه دلار ۱۸ تومنی
                        بله درسته
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

فردا احتمالا یه روز پرنوسان داریم از اون روزها که خوراک نوسان گیراست
                          چه سودی میکنن این جماعت
                          در واقع فردا از ترس سهامداران بهترین بهره را میبرن
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

متاسفانه نتونستم اون خبر رو تو بورس ۲۴ پیدا کنم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

این هسته لعنتی که هنگ میکنه یه عده تازه کار میترسن که ای وای چه خبر شده که من نمیتونم سهمم بفروشم یا بخرم و.....
                              سازمان هم پول مفت از ما میگیره ولی هیچ هزینه ای برای درست کردن هسته نمیکنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2122

سلام مسولین هسته درشما ل هستند و قرنطینه ؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X