کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هرکس امروز وآتوس منفی 8 خریده الان راحت بفروشه به صف خرید
یه دعای خیری هم واسه ما بکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
هرکس امروز وآتوس منفی 8 خریده الان راحت بفروشه به صف خرید
یه دعای خیری هم واسه ما بکنه
ما خواستیم از وآتوس نوسان بگیریم ولی دیگه عرضه نکردن
شنبه مجدد فرصت خرید میده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در خصوص طلا انتظار کاهش قیمت دارم
چون دیتای این گروه از سایتها پاک شده من ترجیح دادم تا لوتوس بررسی کنم چون نمودارش تقریبا مشابه طلا است
به نظر میاد لوتوس تا کف کانال نزولی یعنی حدود 2700 تومان افت داشته باشه و این افت یعنی قیمت سکه به محدود 3.6 میلیون تومان خواهد رسید
در این ناحیه میتونه برگشتی داشته باشه برای تشکیل موج 5 خودش
این تحلیل بالا زمانی که همه در اوج بودن و در حال تارگت دادن های نجومی بودن ارائه کردم
و امروز هم اعلام میکنم که طلا چند روز دیگه و احتمالا از اواسط هفته بعدی برمیگرده مطابق آبدیت تحلیل فوق
هرچند که از لحاظ انسانی و بخاطر همه مردم کشورم امیدوارم طلا و دلار دیگه هیچ وقت رشد نکنه
خدا خواست و ما توانستیم
معمولا سهمی را که در کانالها و گروههای تلگرامی تبلیغات میکنن قصد خروج دارن
کلا وقتی سهمی را تو بوق و کرنا کردن میخوان خالی کنن
وقتی چندتا کانال پرممبر که بهتره اسم نبرم میان تحلیل های مختلف از سهمی میدن یعنی خودشون قبلا خریدن و حالا قصد دارن بازار بیارن پشت سهم و کم کم خالی کنن
اینقدر که باید از گروههای تلگرامی و کانالهای تلگرامی ترسید از خبر جنگ نباید در بازار ترسید
کلا وقتی این عزیزان در سهمی گیر میکنن با چندتا کانال و گروههای تلگرامی هماهنگ میکنن و شروع میکنن به قیمت دادن و اهداف بالا با تارگت های نجومی بالاخره یه چند نفری هم گول میخورن و توی صف خرید میرن این دوستان هم لطف میکنن از خجالتشون در میان
کلا دقت کنید معمولا بوقچی های این گروهها در مثبت و صف خرید بوق میزنن در منفی ها پیداشون نمیشه
پس در مثبت سهم و تبلیغات و تحلیلهای آبکی گروهها و کانالها کمی تامل کنید
خدا خواست و ما توانستیم
دوستانی که قصد دارن در لوتوس سرمایه گذاری کنن برای یکشنبه یا دوشنبه دست به ماشه باشن
خدا خواست و ما توانستیم
مثبت بازارهای جهانی یک روز دوام نیاورد و امروز مجدد منفی شدن
دیگه نباید زیاد به رشد قیمتهای جهانی امید بست
خدا خواست و ما توانستیم
امروز داشتم به آینده اقتصاد فکر میکردم و دنبال اخبار بودم در اینترنت
چشمم خورد به پیش گویی های عجیب و دقیق شاه نعمت الله ولی
خیلی عجیب بود
به دوستان توصیه میکنم دنبال نسخه خطی اون بگردن و اگر تونستند ازش عکس تهیه کنند و به اشتراک بزارن
ظاهرا پیشگویی از صفویه تا به امروز به شددت دقیق بوده
خدا خواست و ما توانستیم
امروز داشتم به آینده اقتصاد فکر میکردم و دنبال اخبار بودم در اینترنت
چشمم خورد به پیش گویی های عجیب و دقیق شاه نعمت الله ولی
خیلی عجیب بود
به دوستان توصیه میکنم دنبال نسخه خطی اون بگردن و اگر تونستند ازش عکس تهیه کنند و به اشتراک بزارن
ظاهرا پیشگویی از صفویه تا به امروز به شددت دقیق بوده
دوست عزیز تاریخ را فاتحان می نویسند !!!!!
هر کس و هر ملتی خودش می تواند آینده خودش را بسازد ...........
آنجه به آن اشاره داشتید نسخه واحد و اصیل و واقعی که تایید شده باشد ندارد ، اینها برای سرگرم کردن توده ها است
و احتمالا نسخه هایی است (مانند Nostradamus و نسخه ایرانی اش که پیش گویی شاه نعمت ا... ولی نام گرفته ... ) که توسط 5 درصد ثروتمند دنیا نگاشته و مدیریت میشه از قرن ها پیش تا کنون .......
و این ثروتمندان که قدرت را هم می سازند به طریقی در تمام دنیا با هم همکاری می کنند ..........
هر کس و هر ملتی خودش می تواند آینده خودش را بسازد ...........
آنجه به آن اشاره داشتید نسخه واقعی ندارد ، اینها برای سرگرم کردن توده ها است
و احتمالا نسخه هایی است (مانند Nostradamus و نسخه ایرانی اش که پیش گویی شاه نعمت ا... ولی نام گرفته ... ) که توسط 5 درصد ثروتمند دنیا نگاشته و مدیریت میشه از قرن ها پیش تا کنون .......
و این ثروتمندان که قدرت را هم می سازند به طریقی در تمام دنیا با هم همکاری می کنند ..........
..........................
نسخه منتشر شده این پیشگویی مربوط به 1905 میلادی است
در هر حال اگر حرف شما درست باشه این ثروتمندان 110 سال تاریخ را خوب نوشته اند و اجرا کرده اند
سوال اینه که سناریور 40 سالگی انقلاب را هم محقق خواهند کرد؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
در هر حال اگر حرف شما درست باشه این ثروتمندان 110 سال تاریخ را خوب نوشته اند و اجرا کرده اند
نسخه اشاره شده شما را شاید نخوانده باشم لینک بدهید مطالعه کنیم چون صد ها ورژن وجود دارد .....
اما .............
و البته در این مورد بحث بسیار است ...............
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نسخه اشاره شده شما را شاید نخوانده باشم لینک بدهید مطالعه کنیم چون صد ها ورژن وجود دارد .....
اما .............
و البته در این مورد بحث بسیار است ...............
من یه نسخه خطی دارم ازش که به هندی هم ترجمه شده
ولی اونم تغییر داده شده است
خدا خواست و ما توانستیم
در گوگل زدم شاه نعمت الله ولی دروغ یا راست
این آمد:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پيشگوييهاي شاه نعمتالله ولي كه از طريق اشعار منسوب به وي نقل شده و از برخي از آن چنين استفاده ميشد كه انقلاب اسلامي ايران متصل به انقلاب جهاني حضرت مهدي(ع) خواهد شد، اعتبار ندارد و نميتوان آنها را پذيرفت چون اين اشعار در طول چند قرن دستخوش تحريف و تصحيف و كسر و اضافه فراوان گرديده و به كلي مسخ شده است. برخي از فرقه ها و احزاب بنا به اميال و اغراض خصوصي از دخل و تصرف ناروا در قصيده مزبور كه متضمن پيشگويي است، خودداري نكردهاند تا آن جا كه بازشناختن ابيات اصلي و تشخيص صحيح از سقيم و سره از ناسره در اين قصيده كاري بس دشوار است.(1)
افزون بر اين بنا بر كهنترين نسخه موجود از پيشگوييهاي شاه نعمتالله ولي در تطبيق آنها بر انقلاب اسلامي ايران ترديد جدي وجود دارد.(2)
گذشته از اين، روايات متعددي داريم افرادي كه زمان ظهور را (اگر چه به صورت تقريبي) معين ميكنند، دروغگو هستند. او در يكي از اشعارش ميگويد:
در الف و ثلاثين دو فران ميبينم و زمهدي و دجال نشان ميبينم
كه اشاره دارد به اينكه در سال يك هزار و سيصد مهدي و دجال ظهور ميكنند كه چنين امري نيز در سال مذكور رخ نداد.
اين شعر در نسخهاي خطي ديوان شاه نعمتالله موجود است، چون نسخههاي چاپي ديوان وي از زمان پيش از انقلاب و بعد از آن تحريف شده است و داراي اعتبار نميباشد.
در نسخههاي موجود و چاپ شده هم مطالبي دارد كه واقع نشده است، چون در ضمن اشعارش كه برخي مدعي هستند كه اشاره به سلطنت محمدرضا پهلوي دارد ميگويد:
كم زچهل سال چون كه پادشاهي كرد سلطهاش تار و مار ميبينم
سيدي را از نسل آل رسول نام او برقرار ميبينم
(اشاره به امام خميني)
نائب مهدي آشكار شده قامتش استوار ميبينم
پيشواي تمام دانايي رهبري باوقار ميبينم
بعد از اين پادشاهي از ميان برود عالمي چون نگار ميبينم
غم مخور ز آن كه من در اين تشويش خرمي وصل يار ميبينم
بعد از او خود امام خواهد آمد كه جهان را مدار ميبينم
دولت مهدي آشكار شود بلكه من آشكار ميبينم(3)
كه بر اساس پيشگويي وي بايد بعد از امام خميني(قده) حضرت مهدي ظهور ميكرد كه چنين نشد، بنابراين پيشگوييهاي وي اعتبار و ارزشي ندارد.
نظر مقام معظم رهبري را مي توانيد از دفتر ايشان بپرسيد.
نسبت به كتاب اشعار شاه نعمت الله ولي انتشارات نگاه ،ديوان شاه نعمت الله ولي را با مقدمه سعيد نفيسي به چاب رسانده به آن رجوع نماييد و يا در اينتر نت فايلهايي براي دانلود آن موجود است مي توانيد از آنها استفاده نماييد.
پينوشتها:
1. تحقيق در احوال و نقد آثار و افكار شاه نعمتالله ولي، دكتر حميد فرزام،انتشارات سروش. تهران 1379 ص 375.
2. همان، ص 382.
3.http://www.atre-baroon.blogfa.com/cat-23.aspx
موفق باشید.
مطالب ایشان هم در خور تامل است...
ولی من به چیز دیگری میخواهم اشاره کنم... میدانید چیست...
خیلی از پیشگوییها به خصوص نستراداموس و یا اینهایی که فال میگیرند... اینها مانند همین پیشبینیهایی است که دوستان در کانالهای تلگرامی انجام میدهند!
طرف میگوید فلان نماد خوب است...
بعد از عمری یک صف خرید آن نماد به خودش میگیرد و همان روز این بنده خدا تمام کانال تلگرامیاش را از «دیدیگفتم» پر میکند...
چون کانال یک طرفه هم هست کسی نمیآید به او بگوید آخر مرد حسابی... از آن روز که معرفی کردی صدتا صف فروش دیده! حالا که یک صف خرید دیده به پیشبینی خودت داری مربوطش میکنی؟
در فال هم همین است...
به طرف میگویند دو روز دیگر یک خبری به دستت میرسد...
طرف در این دو روز میگردد یک جوری یک چیزی را بچسباند به آن خبر...
خواهی نخواهی فال درست در میآید!
/:.smilingsmiley.://:.mellowsmiley.:/
و نمیدانم چرا هیچگاه کسی به صاحبان کانال یا فالگیرها نمیگوید چرا شما که اینقدر وارد هستید همواره محتاج دو زار مردم هستید؟ چرا دنبال اسپانسر میگردید بیاید حامی برنامههایتان بشود؟ خوب خودتان از قدرتتان استفاده کنید دیگر... اصلا اکنون چند میلیون دلار سرمایه دارید؟
مطلب دیگر اینکه یکی از بهترین روشهای فالگیری وابسته به ستارهشناسی بود... که جریان حضرت امیرالمومنین(ع) را پیش از جنگ خودتان میدانید.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
مثلا این را نگاه کنیم: آخــر پادشاهـــی صفــــوی یک حسینی*به کار می بینم
این را هر کسی میتواند یک جور تعبیر کند... ولی در نهایت مردم میگردند ببینند کدام وجهش بیشتر به واقعیت میخورد همان را بر میگزینند!
مثلا این میتواند به معنای یک نفر از نسل امام حسین(ع) هم معنی داشته باشد.
میتواند به معنای یک نفر ملقب به حسین یا حسینی هم معنی داشته باشد.
میتواند به معنای یک نفر به نام حسین هم معنی داشته باشد.
میتواند به معنای یک نفر عاشق امام حسین(ع) هم معنی شود که در امر عزاداری ایشان فعال بوده و یا به ایشان ارادت زیادی داشته.
میتواند به معنای یک نفر که اهل محلهای به نام حسینآباد یا دهحسین یا حسینیشهر و امثالهم هست بوده باشد.
و
و
و
ولی اکنون که واقعه به وقوع پیوسته ما قطع به یقین این را میچسبانیم به اینکه آخرین پادشاه صفوی، شاه سلطان حسین بوده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
درود بر شما
این پیشگویی و الباقی خراقات برای ذهن علمی غیر قابل پذیرشند...در دیوان شاه نعمت الله ولی که نگاه کنید این ابیات نیست!
متاسفانه یکی از معدود بلایای فضای مجازی همین چیزهاست!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
این تحلیل بالا زمانی که همه در اوج بودن و در حال تارگت دادن های نجومی بودن ارائه کردم
و امروز هم اعلام میکنم که طلا چند روز دیگه و احتمالا از اواسط هفته بعدی برمیگرده مطابق آبدیت تحلیل فوق
هرچند که از لحاظ انسانی و بخاطر همه مردم کشورم امیدوارم طلا و دلار دیگه هیچ وقت رشد نکنه
در طلا امروز انتظار دارم کف کانال لمس بشه
انشالله که کف شکسته بشه و الگوی بنده تغییر کنه و طلا به سمت هدف این کانال یعنی 2 هزار تومان حرکت کنه
شکسته شدن این کانال یعنی دلار 9 هزار تومانی و سکه 2.8 میلیونی و طلای 18 عیار 270 تومانی در پیش است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر