کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برخلاف نظر همه من برای فردا انتظار بازاری سبز دارم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فافزا
سهم با عبور از 1300 تومان از منطقه تراکمی خارج شده است حرکت سهم بر فراز ابرهای ایچمو تداوم روند صعودی را خاطر نشان میکند
در صورت تثبیت سهم روی اولین مقاومت خود در 1440 تومان هدف اولیه سهم سقف کانال بلند مدت در 2250 تومان خواهد بود عبور موفق از این کانال هدف بزرگی در 5500 تومان خواهد ساخت
امروز برای اولین بار شکستن سقف 1440 تومان را امتحان نموده است و توانسته تا 1650 را هم لمس نماید انتظار میرود سهم با تثبیت روی 1400 تومان به طرف هدف 2250 تومان حرکت نماید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فافزا
سهم با عبور از 1300 تومان از مثلث منطقه تراکمی هم با موفقیت و صف خرید خارج شده است انتظار میرود پس از تکمیل پولبک به سمت هدف این مثلث در 3800 تومان حرکت نماید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
امان از وتوشه جناب تمام.درست از روزی که خریدم حدود ۲۰ درصد ریخت.گویا در اوج خریده بودیم
وتوشه به تحلیلهای ما خواهد رسید
خدا خواست و ما توانستیم
بالبر مطابق تحلیل ما برگشت و روی سقف قبلی صف خرید شد
خدا خواست و ما توانستیم
بمیلا سهمی که این روزها بسته است و باید شنبه باز بشه
در این زمان بررسی کردیم و به نتایج قابل توجهی رسیدیم
انشالله تا شنبه تحلیل ها را به اشتراک خواهیم گذاشت
انتظار دارم این سهم بازدهی عالی در کوتاه مدت بدهد
قیمت فعلی سهم 564 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
بمیلا
سهم با حجم سنگین سقف 540 تومان را شکسته است و هدف اولیه این حرکت رسیدن به 690 تومان خواهد بود
در این محدود با سقف کانال بلند مدتی درگیر خواهد شد در صورت شکستن این مقاومت هدف بزرگی در محدوده 2350 تومان ایجاد خواهد کرد
خرید و نگهداری سهم با حد ضرر 480 تومان منطقی به نظر میرسه
خدا خواست و ما توانستیم
بمیلا از سه ناحیه سود میسازه
1- فعالیت شرکت اصلی که خرید و فروش آهن آلات است
2-شرکت زیر مجموعه ارزش آفرینان و سود 5 میلیاردی و انتظار رشد سود آوری به نسبت سالهای قبلی و رسیدن به سود 10 میلیاردی
3-نفت میلاد که 65 درصد از سهامش از آن بمیلاست و سال 97 فقط با 7 درصد ظرفیت کار کرده و سود عالی ساخته و امسال انتظار میره با رسیدن به 50 درصد ظرفیت به سود حدودا 100 تومانی برای هر سهم بمیلا برسد
در مجموع نگین سبد بمیلا نفت میلاد است که با رسیدن به ظرفیت نهایی تولید سود بی نظیر برای بمیلا ایجاد خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
شرکت اصلی بمیلا در سال 97 با 100 میلیارد تومان معاملات خودش 52 تومان سود ساخت
امسال به دنبال افزایش سرمایه است تا کار خودش و حجم معاملاتش را توسعه و افزایش دهد
بدون افزایش سرمایه و به نسبت سالهای قبل امسال ارزش معاملاتش میتونه به مرز 200 میلیارد تومان برسه
در صورت ثبت افزایش سرمایه این رقم میتونه به 300-400 میلیارد تومان بالغ بشه
کف سود سازی امسال شرکت اصلی 100 تومان خواهد بودکه در صورت همراهی بازار و تامین نقدینگی میتونه تا 200 تومان افزایش پیدا کنه
ثبت افزایش سرمایه تاثیر مستقیم در سود آوری شرکت خواهد داشت
شرکتی که معاملات 100 میلیاردی انجام میده نباید 32 میلیارد سرمایه داشته باشه
حداقل سرمایه شرکت باید 200 میلیارد تومان باشه
خدا خواست و ما توانستیم
نقدینگی شرکت بمیلا در ابتدای امسال حدود20 میلیارد تومان بود
یعنی 62 از کل سرمایه ثبتی نقدینگی ابتدای سال داشته
تمام اعداد ارقام جهش وضعیت سود آوری شرکت را نشان میدهد
باید این شرکت برای بازار شناخته بشه تا ارزش این شرکت بدونن
خدا خواست و ما توانستیم
بمیلا
اخبار ضدو نقیض از انعقاد قرارداد سنگین این شرکت که در مجمع نوید آن توسط مسولین شرکت داده شد به گوش میرسد گویا عدم بازگشایی سهم توسط ناظر بی ارتباط با آن نیست
خدا خواست و ما توانستیم
فافزا
سهم با عبور از 1300 تومان از مثلث منطقه تراکمی هم با موفقیت و صف خرید خارج شده است انتظار میرود پس از تکمیل پولبک به سمت هدف این مثلث در 3800 تومان حرکت نماید
فافزا امروز صف خرید شد
خدا خواست و ما توانستیم
بمیلا
سهم با حجم سنگین سقف 540 تومان را شکسته است و هدف اولیه این حرکت رسیدن به 690 تومان خواهد بود
در این محدود با سقف کانال بلند مدتی درگیر خواهد شد در صورت شکستن این مقاومت هدف بزرگی در محدوده 2350 تومان ایجاد خواهد کرد
خرید و نگهداری سهم با حد ضرر 480 تومان منطقی به نظر میرسه
امروز بمیلا رها شد
ببینیم تا کجا پرواز میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر