تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14641

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    شاخص کل بدون شرح

این نمودار باعث شده
    تا برای هفته آینده برم سراغ سهامی که بدونم به جو منفی و اینچیزا اهمیت نمیده و فعلا این سهم ها را فقط میشه در بازار پایه پیدا کرد
    مثل فاهواز و شفارا و حاریا
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14641

تپکو همچنان بی دلیل و یکه تاز در تمام بازار بورس تهران میره جلو
      کسی هم نمیدونه چرا رشد میکنه
      فقط چون میبینن صف خرید میشه بقیه هم میرن صف خرید
      احتمالا اینکه گپ خودش پر کنه زیاده
      مثل وسدید
      کلا بازار الان یه جوریه که هر سهمی هرچقدر هم افزایش سرمایه داده باشه بازم گپ خودش پر میکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14641

پیشنهاد استراحت
        به نظر من بازار تا شب عید نوسانی است
        پس اگر شما هم مثل ما به استراحت احتیاج دارید برید یه سهم بی حاشیه انتخاب کنید و تا شب عید نگاهش نکنید
        ما # شفارا و فاهواز # را انتخاب کردیم
        هرکس با توجه به توانایی و شناخت خودش یه یا دو سهم از بازار پایه انتخاب کنه و یکماهی را به خودش استراحت بده
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14641

اینکه میگم استراحت یعنی یه سهمی باشه که اصلا یادت بره چند شده و چند هست
          من الان فاهواز از قبل دارم و واقعا بعضی موقع ها یادم میره که سهم چند هست و چند شده و نمودارش چیه و.....
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

شفارا کانال صعودی 14 ساله را شکسته است
            و این میتواند افق قیمتی جدیدی را برای سهم محقق نماید

سهم در موج شماری در حال تکمیل موج 5 از موج 3 اصلی قرار گرفته که این موج 5 بعد از شکسته شدن سقف 200 تومان رسما آغاز شده است هدف این موج میتواند در محدود 350 تومان خاتمه یابد

شفارا که در 150 تحلیل شد و هدف 350 را رد کرد با شکسته شدن سقف 370 تومانی که ساخته بود
            حالا امشب تحلیل قبلی مجدد آبدیت میشه تا اهداف سهم دقیق تر بررسی بشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14641

شفارا

سهم با تشکیل الگوی پرچم و شکستن سقف اصلی وارد روند قدرتمندی شده با هدف 832 تومان

در کانال کوتاه مدتی و موج شماری آن به نظر میرسه سهم بتونه موج 5 اصلی را در محدود 1400 تومان ختم کند

در کانال بلند مدتی 22 ساله سهم دو کانال اصلی خود را با موفقت شکسته است اهداف این کانال ها به ترتیب 993 تومان و 3311 تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

بترانس

هدف سقف کانال بلند مدتی 20 ساله

هدف سقف کانال بلند مدتی 10 ساله

هدف کانال شکسته شده میان مدتی 5 ساله

هدف کانال شکسته شده کوتاه مدتی

بترانس داره موتورش گرم میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

در خصوص سهامی که معرفی شده
                  چندتا بودن که که در صف خرید قفل میکنن و برای افرادی که نمیخوان استرس داشت باشن عالی ان
                  شفارا هر روز که معامله بشه عرضه کمتر و موتورش گرم تر میشه امروز به نسبتها توجه کنید 16 نفر خریدار به 68 نفر فروشنده
                  از فردا کسی بخواد شفارا بخره فقط باید سرخطی بزنه که البته ارزش داره یه سود بی استراس حداقل 100 درصدی تا محدود 800 تومان خواهد داشت
                  فاهوازم که تا 1000 تومان هرچی بفروشن بازم براش خریدار هست
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14641

برای شنبه سهام زیر بررسی کنید
                    شفارا
                    حفاری
                    فاهواز
                    بترانس
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

کرونا
                      قبلا توضیح دادم که شاخص کل تا محدود 500، 510 هزار رشد میکنه و این اخبار فقط سرعت رسیدن به اون کند میکنه
                      در بازار فردا اگر سهام خوب منفی شدن فرصت خرید هستن
                      سهام خوب بازار پایه هم به نظر من اگر صف خریدی عرضه شد همون صف خرید فرصت خریده انتظار منفی شدن ندارم
                      بازار روی 500 هزار واحد تصمیم میگیره که اصلاح کنه یا ادامه بده
                      بازم اعلام کنم که اگر اصلاحی هم باشه مال بازار اصلی و فرابورس است و بازم بازار پایه ایزوله است
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14641

امروز قرار است ایران به لیست سایه Fatf برود یا نرود
                        به نظر من اگر نرود دلار افت خواهد کرد
                        اگر برود چون از قبل دلار رشد کرده و باید مسولین نشون بدن که این لیست سیاه اثری نداره بازم دلار پایین میکشن
                        به شخصه معتقدم Fatf هیچ وقت در کشور تصویب نمیشه پس بهتره همین امروز این بازی مسخره تمام بشه و آمریکا زور آخرش در تحریم‌ها را هم بزند لااقل دیگه از بحث Fatf راحت میشیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14641

به نظر من راحت شدیم دیگه کسی نگران Fatf نباشه چون تو لیست هستیم
                          نهایتا بازار چند روزی منفی میشه بعدش مجدد درست میشه
                          برای فردا سهامی که در بازار پایه فرصت ورود نمیدادن ممکنه فرصتی ایجاد کنن
                          به شخصه فاهواز و شفارا را خریدارم چون فروشنده حقوقی که نداره هیچ خریدار قوی هم داره
                          قشرین را هم زیر نظر دارم اگر سرمایه گذاری بانک ملی فروشنده نشه خریدارن
                          ولی فعلا سراغ سهام بازارهای اصلی و فرابورس نمیرم و خرید ندارم و همون سهام قبلی را یا نگه میدارم یا تبدیل به سهام بازار پایه میکنم تا از ریزش یا اصلاح احتمالی در امان باشم
                          همون سود 2 درصد و 3 درصدی را در بازار خراب ترجیح میدم سود 5 درصدی نخواستم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

به نظر من راحت شدیم دیگه کسی نگران Fatf نباشه چون تو لیست هستیم
                            نهایتا بازار چند روزی منفی میشه بعدش مجدد درست میشه
                            برای فردا سهامی که در بازار پایه فرصت ورود نمیدادن ممکنه فرصتی ایجاد کنن
                            به شخصه فاهواز و شفارا را خریدارم چون فروشنده حقوقی که نداره هیچ خریدار قوی هم داره
                            قشرین را هم زیر نظر دارم اگر سرمایه گذاری بانک ملی فروشنده نشه خریدارن
                            ولی فعلا سراغ سهام بازارهای اصلی و فرابورس نمیرم و خرید ندارم و همون سهام قبلی را یا نگه میدارم یا تبدیل به سهام بازار پایه میکنم تا از ریزش یا اصلاح احتمالی در امان باشم
                            همون سود 2 درصد و 3 درصدی را در بازار خراب ترجیح میدم سود 5 درصدی نخواستم
                            به نظرم فردا صبح اگه چند تا گزارش خوب از فروش بهمن ماه شرکت ها بیاد روی کدال ،احتمالا اثر FATF و بازی هاش رو خیلی خیلی کمرنگ کنه!!!

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14641

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                              به نظرم فردا صبح اگه چند تا گزارش خوب از فروش بهمن ماه شرکت ها بیاد روی کدال ،احتمالا اثر FATF و بازی هاش رو خیلی خیلی کمرنگ کنه!!!
                              فردا هر کس منفی بفروشه سخت اشتباه کرده حالا بحث بانکی ها و خودرویی ها چون از داستان Fatf بیشتر تاثیر میگیرن جداست و کاری بهش ندارم
                              ولی الان صندوق تثبیت بازار الان نقده نقد است و فردا هر صف فروشی را در سهامهای بزرگ جمع میکنه
                              ولی سهامی که در صف های خرید قفل بودن دیگه فروختن ندارن چون ممکنه دیگه بعد از فروش نتونید جایگذین کنید و در همون صف خرید گیر کنید
                              فردا فرصت‌های خرید نابی در بعضی سهام ایجاد میشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

دیروز مکرر اعلام کردم که در بعضی سهام فرصت خرید ایجاد میشه
                                و امروز در نمادهای شفارا و فاهواز این اتفاق افتاد
                                ومجدد صف خرید شدن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X