کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این قانون جدید به نظر میاد حسابی به نفع سهامداران بازار پایه شد
کمترین حجم مبنا برای بازار پایه است و وقتی که قراره نوسان همه 2درصدی باشه پس کاملا منطقی است که همه بخوان سرمایه را به این بازار هدایت کنن
تازه حقوقی هاشون هم مثل بازار اصلی و فرعی آبشاری و بی حساب کتاب عرضه نمیکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این کانال تلگرامی رو در گروه ها و بعضی کانال ها معرفی می کردند:
@eteraz_navasan
[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
چیزی که از قانون خلق الساعه امشب در خصوص نوسان 2 درصدی مشخص است این است که اقبال مجدد به سمت بازار پایه(زرد، نارنجی،) حرکت خواهد کرد به دو دلیل
1.کمتر بودن حجم مبنا
2.فروشنده حقوقی کمتر به نسبت بازارهای اصلی و فرعی
پس، فردا و پس فردا سهام خوب بازار پایه را انتخاب کنید خصوصا اونهایی که طی دو روز گذشته بیشتر از حجم مبنا معامله شدن
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر من بازار اصلی و فرعی نهایتا یکی دو روز گیج میزنه و شاید منفی بشه و بعدش در صفهای خرید قفل میشه البته سهامی که بتونن حجم مبنا را پر کنن
بازار پایه هم که کلا در این زمینه پوست کلفت هست و از قبل دامنه نوسان کمی داشت پس از شنبه میتونن در صف خرید قفل کنن
البته سهامی که بتونن حجم مبنا را پر کنن
خدا خواست و ما توانستیم
بازار به شددت خنده داره
بازار نیست که سیرکه
حماقت عجیبی تو بازار موج میزنه
بازار را گیج میکنن
اینقدر شل کن سفت کن میکنن تا ملت بترسن
2 درصد باز 5 درصد
باز شنبه مدیرعامل بورس میره پیش وزیر که پدر جان حرف مارو چرا شهید کردی و.....
خدا خواست و ما توانستیم
امروز بچه های سازمان و مسولین اقتصادی دارن استندآپ کمدی اجرا میکنن
سیب بازی نوسان یه چرخ دیگه زد
و سازمان روز تعطیلی اعلام کرد که نوسان 5 درصدی فعلا تا 20 اسفند
این خودش باعث میشه قانون هم رعایت بشه
در هر حال به نظر میرسه سازمان تصمیم خودش گرفته و اینو در نهایت اعمال میکنه
البته شاید با تغییرات جزئی
خدا خواست و ما توانستیم
صف فروش فاهواز جمع شد حالا تصمیم بگیری که نگه دارید یا بفروشید ولی به نظرم نگه دارید اگر قصد فروش دارید به صف خرید عرضه کنیذ
شفارا هم صف فروش شده که به نظر جمع میشه وقتی جمع شد در مثبت و احتمالا تصمیم بگیرید که نگه دارید یا بفروشید
امروز هیجانی عمل نکنید تا بیخودی به کسی نوسان ندید
خدا خواست و ما توانستیم
منتظر جمع شدن صف فروش شفارا هستم تا خریدم را تکمیل کنم
امروز تا این لحظه 300 تا خرید شد
خدا خواست و ما توانستیم
شفارا
منفی دوشنبه میشه پولبک به سقف مثلثی که شکسته است در صورت برگشت هدف اولیه میشه محدود 720 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
در بازار فردا شدیدا توصیه میکنم از هیجانی عمل کردن پرهیز کنید
اگر قصد خرید دارید قبل از خرید به قیمت پایانی سهم دقت کنید و تا زمانی که پایانی بالا نیامده بیخودی در صف خرید وارد نشید
کمی منطقی معامله کنید تا به دیگران نوسان ندید
چه در خرید و چه در فروش
خدا خواست و ما توانستیم
با این ریزشی که نفت جهانی کرده
بازار کلا مخش تعطیل شده
هنوز بازار گیج میزنه
نمیدونه این اتفاق چه تاثیری داره
خدا خواست و ما توانستیم
نفت جهانی در حال برگشت است
اگر به همین سرعتی که سقوط کرده برگرده تمام پالایشی ها را مثبت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
طبق تحلیل قبلی که سقف کانال را شکست و منفی های این روزها میتونه پولبک به سقف کانال باشه
امشب تحلیل را آبدیت میکنم تا برای خودمون حد ضرر در کلیت بازار تعیین کنیم
هدف این کانال 778 هزار واحد است در صورتی که بعد از تکمیل پولبک مجدد رشد نماید تحلیل قبلی معتبر است
باید بررسی بشه
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
پولبک در محدود 520-525 هزار واحد تکمیل میشه
انتظار برگشت از این محدوده را داریم
حد ضرر برای کوتاه مدتی ها را 500 هزار در نظر میگیریم
احتمالا فردا شاخص کل به سقف کانال قبلی واکنش نشون میده فردا روز پرنوسانی است و از الان دیدنی است
خدا خواست و ما توانستیم
نظر