تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شپنا داشتن صفش رو جمع میکردن حقوقی اومد سنگین کرد صف رو ملت ترسیدن فک کنم شپنا و شبندر دیگه دارن به حمایتاش نزدیک میشن حیف هستش که بفروشیم مگه اینکه حمایت رو بشکنن جناب تمام نظرتون چیه شپنا حمایتش چند هست؟
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      رانفور
      در نمودار هفته ای و 17 ساله سهم به مقاومتی که شکسته بوده پولبک زده و با حجم خوب در مسیر رشد قرار گرفته است
      در این نمودار بلند مدتی مقاومت بعدی سهم محدوده 7380 تومان را نشان میدهد

رانفور
      در نمودار روزانه و میان مدتی 2 ساله هم سهم پولبک خود را به سقف کانالی که شکسته بوده تکمیل کرده است
      سهم در صورت عبور از سقف 4600 تومان میتواند به اهداف 5600 تومان و 6700 تومان دست یابد

بحث تجدید ارزیابی و واگذاری سهام بانک مرکزی در خصوص این سهم هنوز از پتانسیل‌های سهم است
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

شبندر و شپنا را خروج زدی جناب تمام؟
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

دوستان نظر شما در مورد شایعات حدسیات واحتمالات در خصوص سهام های زیر چیست؟
          میگویند ...................
          1 بانک شهر افزایش سرمایه سنگینی پیش رو دارد تا انجا که تارگتهای 3000 تومانی برای ان متصورند
          2بانک شهر مالک 40 درصد تامین سرمایه تمدن است وتامین سرمایه تمدن قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و در این صورت ممکن است سود خوبی نصیبرسهامداران بانک شهر شود
          3 اندیکاتورهای تکنیکال تارگت قیمتی مافوق تصور (17 برابری=17000تومان ) برای پترول نشانه گرفته اند و کام سهامداران صبورش را شیرین میکند
          4 پترول با عرضه مدبران اقتصاد می تواند حداقل 200 تومان سود شناسایی کند
          5 ممکن است نیروگاه های برق در استخراج بیت کویین نقش ایفا کنند و رشد فزاینده ای در انتظار شرکت های نیروگاهی وجود دارد
          6 یک روز قبل از عید فطر واحد 600 شپترو رسما افتتاح می شود
          7 تاپیکو با توجه به رشد زیر مجموع های خود گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است

جناب تمام این متن رو از تاپیک شفاف سازی صورت های مالی برداشتم نظرتون در مورد بانک شهر چیه این شایعات درسته بنظرتون و اینکه اگه درست باشه پیش خور شده سهم به اندازه کافی رشد کرده یا هنوز اول راهه و برا ورود باید منتظر اصلاح موند ؟
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
            شبندر و شپنا را خروج زدی جناب تمام؟
            امروز اصلا فرصت خروج ندادن
            منم اهل صف نشینی نیستم
            و اگر مثلا شبندر بخوام فردا بفروشم میشه 1970 تومان و کف سهم 1900 است دیگه از فردا فروش منطقی نیست مگر اینکه 1900 به پایین شکسته بشه و حد ضرر فعال بشه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              دوستان نظر شما در مورد شایعات حدسیات واحتمالات در خصوص سهام های زیر چیست؟
              میگویند ...................
              1 بانک شهر افزایش سرمایه سنگینی پیش رو دارد تا انجا که تارگتهای 3000 تومانی برای ان متصورند
              2بانک شهر مالک 40 درصد تامین سرمایه تمدن است وتامین سرمایه تمدن قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و در این صورت ممکن است سود خوبی نصیبرسهامداران بانک شهر شود
              3 اندیکاتورهای تکنیکال تارگت قیمتی مافوق تصور (17 برابری=17000تومان ) برای پترول نشانه گرفته اند و کام سهامداران صبورش را شیرین میکند
              4 پترول با عرضه مدبران اقتصاد می تواند حداقل 200 تومان سود شناسایی کند
              5 ممکن است نیروگاه های برق در استخراج بیت کویین نقش ایفا کنند و رشد فزاینده ای در انتظار شرکت های نیروگاهی وجود دارد
              6 یک روز قبل از عید فطر واحد 600 شپترو رسما افتتاح می شود
              7 تاپیکو با توجه به رشد زیر مجموع های خود گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است

جناب تمام این متن رو از تاپیک شفاف سازی صورت های مالی برداشتم نظرتون در مورد بانک شهر چیه این شایعات درسته بنظرتون و اینکه اگه درست باشه پیش خور شده سهم به اندازه کافی رشد کرده یا هنوز اول راهه و برا ورود باید منتظر اصلاح موند ؟
              من وقتی وشهر زیر 300 بود یه تحلیل برای دوستی انجام دادم که الگوی پرچم داشت با هدف 600 تومان و یادم هست که شرکت تجدید ارزیابی را تکذیب کرده بود
              دیگه روی این سهم کار نکردم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

جناب تمام tseclient برا من اپدیت نمیشه بلد نیستم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید اپدیت امروز رو ندارم و بعضی از سهم ها چند ماه اپدیت توش دیده نمیشه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

شاخص گروه رایانه
                    در نمودار بلند مدتی این شاخص در حال تکمیل پولبک به سقف کانال است به نظر منفی فردا این پولبک تکمیل میشود
                    و در صورت برگشت میتوان انتظار یک رشد کلی در گروه در حدود 100% را داشت
                    امروز رانفور به عنوان پرچم دار اولین سهم این گروه بود که به صف خرید نشست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

شاخص گروه رایانه
                      در نمودار هفته ای شاخص این گروه در کف کانال قرار گرفته است میتواند خود را به سقف کانال در محدود 135 هزار واحد برساند

شاخص گروه رایانه
                      در نمودار روزانه با شکسته شدن کانال و پولبک به آن میتوان انتظار رشد این شاخص به اندازه عرض کانال در محدود 63 هزار واحد را داشت
                      عدد فعلی شاخص حدود 45 هزار است

این تحلیل قبلی شاخص رایانه که به هدف اول رسیده و هدف دوم در محدود 135 هزار واحد در آپدیت تحلیل جدید قابل رویت است
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

سکه
                        اگر به هر دلیلی سطح 3.8 میلیون تومان از دست بده افت شدیدی را میشه متصور بود تا کف کانال محدود 2.2 میلیون تومان
                        و در صورت شکستن 4.4 میلیون تومان میتواند به سقف 5.2 برسد شکسته شدن 5.5 میلیون تومان نوید رسیدن به سقف کانال در محدود 7.75 میلیون تومان را دارد
                        یه کم خنده دار بخواهیم نگاه کنیم شکسته شدن سقف این کانال سکه را تا 30 میلیون تومان بالا میبره
                        ولی نه به اون شوری رسیدن به سکه 2.2 میلیونی و نه سکه 30 میلیونی
                        شرایط سیاسی اینقدر خوبی نیست که سکه بره سمت 2.2 میلیون و نه اینقدر خراب که بشه 30 میلیون تومان
                        ولی به نظر میاد محدود 4-5.5 میلیون تومان بازی سکه برای یکسال آینده است

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=52

این تحلیل در 30 شهریور 98 انجام دادم
                        و به شددت متاسفم که به هدف اولیه 7.75 داریم نزدیک میشیم
                        اما به نظر من کسانی که این روزها سکه می‌خرن ریسک زیاد میکنن
                        چون نزدیک سقف در حال خریدن در حالی که هنوز سقف نشکسته
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

شاید این بحث ربطی به تاپیک نداشته نداشته باش اما در سرمایه گذاری هامون انسانیت هم باید وجود داشته باشد
                          من اگر سرمایه گذاری میکنم وسود میبرم سود بردنم نباید اسیب به زندگی یک انسان دیگر بزند به عنوان مثال سرمایه گذاری در خودرو باعث شده هزاران نفر نتونن خودرو نو بخرن یا کسی که همه سرمایه وکارش یدونه ماشین برای کارکردن باعث شده وسیله کارش تبدیل به کالای سرمایه ای بشه وحتی نتونه یه ماشین مدل پایین هم بخره وباهاش کار کنه
                          در بخش ارز هم همین سرمایه گذاری ما وبالا رفتن اون زندگی میلیون ها ایرانی رو تحت شعاع قرار میده وباعث فقر و گرسنگی پایین دستی ها میشه
                          در بخش طلا وسکه باز هم میلیون ها جوان مجرد رو هر روز داریم بدبخت وبدبخت تر میکنیم وهزینه تشکیل زندگی رو براشون بیشتر میکنیم یه مقدار هم فکر اون بیچاره ای که بخاطر مهریه الان زندانی هست هم بکنیم هر روز داریم نا امید ترش میکنیم به زندگی
                          سرمایه گذاری های بسیار بد دیگر هم وجود داره دیگه مواد غذایی و دارویی رو دست مایه سرمایه گذاری کنیم اخر بی انصافی و به دور از انسانیت
                          سخن پایانی با سرمایه گذاری خودتون سعی کنید اسیبی به کسی نزنید اینها همگی حق الناس است وشما قرار از این پول ها در زندگیتون استفاده ببرید
                          موفق باشید
                          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

حقوقی رانفور سعی کرد رانفور را در صف فروش قفل کنه ولی موفق نشد و حقوقی را بیرون کردن
                            همین رانفور که صف فروشم شده تا آخر بازار صف خرید میکنن
                            صبر کنیم ببنیم این بازی عجیب روی سهم و صف فروش کردن توسط حقوقی و مجدد بالا آمدن سهم چه سناریوی پشتش هست
                            فعلا نگاه میکنیم
                            اگر امروز صف خریدش کنن مشخصه که بازی بزرگی پشت سهم هست
                            کمی صبر میکنیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

شاخص گروه رایانه
                              در نمودار بلند مدتی این شاخص در حال تکمیل پولبک به سقف کانال است به نظر منفی فردا این پولبک تکمیل میشود
                              و در صورت برگشت میتوان انتظار یک رشد کلی در گروه در حدود 100% را داشت
                              امروز رانفور به عنوان پرچم دار اولین سهم این گروه بود که به صف خرید نشست

از نظر من گروه رایانه پولبک تکمیل کرده و از اینجا به بعد کل گروه باید برگردن و مثبت بشن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

جناب تمام شبندر چطوره برای خرید

نظر

در حال کار...
                                X