کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز نه صف خرید شبندر جوندار بود نه حجم معاملاتش جناب تمام شبندر رو این هفته چطور میبینید؟
با عرضه های سنگین آخر وقت امروز در بازار
فردا به نظر من کل بازار منفی میشه و حتی صف شپنا هم عرضه میشه
شبندرم چون به سقفش میخوره ممکنه دوام نیاره
میگن امروز سهام عدالت عرضه شده
در هر حال هرچی بوده به نظر من خیلی جالب نبوده
هر روزم که دارن زمان برای انتخاب سهام عدالت بیشتر میکنن
و این یعنی فشار فروش سهام عدالت بیشتر میشه
امیدوارم کمر باز نشکنه و فردا شاخص زیر 1.05 میلیون نره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جنگ عجیبی روی تابلو معاملاتي ثفارس داره انجام میشه زد و خورد
خیلی شدیده
باید دید بعد از تمام شدن جنگ پرچم خریدار بالا میمونه یا فروشنده
فقط یه نکته ریز که داره اینکه فروشنده همون خریداره
پرچم فروشنده بالا ماند
فعلا خرید دیگری انجام نمیدم تا تکلیف این جنگ مشخص بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تو شبندر قدرت خریدار بیشتر از فروشنده هست اما کلا آخر بازار اکثر سهمها صفشون دادند و حتی بعضی ها منفی هم معامله شدند
بازار فردا منفی میشه ولی امیدوارم بتونن جمعش کنن چون این نوسانات سهامداران تازه وارد را فراری میده
بازار فردا هیجانی است
خدا خواست و ما توانستیم
بازار فردا منفی میشه ولی امیدوارم بتونن جمعش کنن چون این نوسانات سهامداران تازه وارد را فراری میده
بازار فردا هیجانی است
چناب تمام عزیز...
آخر وقت بازار را حقوقی ها به آتش کشیدند..اکثر صف خرید را دادند...امروز آنچنان فروشنده حقیقی هم وجود نداشت....ارزش معاملات امروز هم بعد چند مدت بالا رفت....فکر نکنم خریداران امروز فردا فروشنده باشند آن هم در صف فروش......
روز سه شنبه و شنبه بازار نیم ساعت اول از منفی یا صفر تابلو به مثبت 5 رسید....در سهم های بزرگ و شاخص ساز......در سایر سهم ها هم از ساعت 10 به بعد....
فعلا روند بازار را جز خود حقوقی کسی نمی تواند پیش بینی کند....همانطور که در هفته قبل هیچ کس انتظار بازار مثبت را نداشت......
امروز هم یک خبری مبنی بر مالیات بر سهام را منتشر کردند...اصلا معلوم نیست اینها با خودشان چند چند هستند........
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
فردا شبندر به سقف کانال ۶ ساله میرسه در نمودار هفتگی و روزانه بصورت تعدیل نشده که روز مهمی هستش و شاهد عرضه های زیاد خواهیم بود اگه بتونه سقف کانال رو بشکنه مقاومت بعدیش 61.8 درصد فیبوناچی تو قیمت ۲۷۰۰ تومن و اون رو بشکنه راحت میره تا ۳۸۰۰ تومن
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
فقط یه سوالی واقعا ذهنم رو درگیر کرده و جوابی براش ندارم مگه اول تیر ماه عرضه دارا دوم نیست که محصولات پتروشیمی رو شامل میشه خب اگه قیمت بیاد پایین چطوری دولت میتونه این صندوق رو برا خریدار جذاب نشون بده این برا من قابل درک نیست که بخوان بازار رو از فردا یه حال خودش رها کنن مگه قضیه سهام عدالت حل نشد ؟ که قرار بود یک درصد زیر قیمت پایانی معامله بشه خارج از تایم بازار
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
چناب تمام عزیز...
آخر وقت بازار را حقوقی ها به آتش کشیدند..اکثر صف خرید را دادند...امروز آنچنان فروشنده حقیقی هم وجود نداشت....ارزش معاملات امروز هم بعد چند مدت بالا رفت....فکر نکنم خریداران امروز فردا فروشنده باشند آن هم در صف فروش......
روز سه شنبه و شنبه بازار نیم ساعت اول از منفی یا صفر تابلو به مثبت 5 رسید....در سهم های بزرگ و شاخص ساز......در سایر سهم ها هم از ساعت 10 به بعد....
فعلا روند بازار را جز خود حقوقی کسی نمی تواند پیش بینی کند....همانطور که در هفته قبل هیچ کس انتظار بازار مثبت را نداشت......
امروز هم یک خبری مبنی بر مالیات بر سهام را منتشر کردند...اصلا معلوم نیست اینها با خودشان چند چند هستند........
من از این حرکت حقوقی ها خاطره خوش ندارم
و انشالله که ایندفعه اتفاقی برای بازار نیافته
ولی شکسته شدن سقف 1.05 میلیون با حجم کم و حتی کم بود حجم معاملات امروز با وجود عرضه شدن صفها نشانه های خوب نیست
خدا خواست و ما توانستیم
چند نکته مهم در بازار این روزها
... ☘☘☘
1-هیچی سهمی در بازار ارزان نیست و هرکس گفت فلان سهم مفت است بدانید حرف مفت زده.
2-خیلی از سهامهای بازار چند 10 برابر ارزش واقعی خود در حال معامله است
3-شاید و شاید 10درصد از سهام بازار هنوز به ارزش واقعی خود نرسیده باشند و کمی جای رشد دارند
4-تکنیکال یعنی اما و اگر و اگر هر سقفی شکسته شود قطعا میتوان برای آن هدفی بالاتر پیدا کرد پس مراقب باشید تکنیکال بدون فندیمتال یعنی اشتباه خطرناکی که باعث میشود فلان سهم شاخص ساز را به صورت بینام تارگت 100 برابری دهند
5-هر سهمی هرجایی و به خاطر اینکه فلان شخص یا کانال گفته خریدنی نیست کمی به خودمان رحم کنیم
.... ☘☘☘
و در نهایت پیشنهاد میکنم قبل از خرید هر شرکتی به رشد سهم طی 3 سال گذشته آن حتما توجه کنید و از خود بپرسید که مثلا این سهم که دوساله 100 برابر شده آیا گنجی در آن یافت شده یا سفته بازی انجام شده؟؟
1399/03/18
خدا خواست و ما توانستیم
جناب کریس گاردنر
پیرو حرف شما در خصوص علم حقوقی از روند بازار نگاهی به شاخص کل کردم و دیدم این حقوقی ها دقیق میدونستن کجا باید خالی کنن
یعنی وقتی من و شما فقط به فکر شکسته شدن سقف بودیم حقوقی به چیز دیگه ای فکر میکرده
و احتمالا تصمیم درست را در اواخر بازار گرفته درست زمانی که متوجه شده بازار داره به حجم کم معاملات شک میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
این خانم مهناز صادقی دستش داره گرم میشه
داره برای همه بازار تارگت های کهکشانی میده
ماشالله به کم هم قانع نیست
180 برابر و 220 برابر و 200 برابر
به نظرم فکر کرده مسابقه درصد پرانی تو بورس گذاشتن
هرکی درصد بالاتر بگه برنده است
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام امروز تو سهامداران عمده شبریز تمامشون افزایش سهم پیدا کردن من نتونستم عکس رو اپلود کنم میشه نگاه کنید و ببینید علت چی بوده در صمن تو شپنا دیروز خود پخش فروشنده بوده
نظر