تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14630

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    امروز در مچینگ کاوه 10.5 میلیون از 12 میلیون حجم معامله کد به کد زدن تا سهمو پایین بکشن و جالب اینجاست که ناظر تاییدش کرد
    105 تا اردر 100 هزار تایی و جالبه که خریدار هم تمام اردرهاش 100 هزار تایی بود زیبا نیست!!
    هماهنگی ناظر با سفته بازها عالی بود عالی
    با کثافت کاری که دیروز کردن صف خرید شدن امروز طبیعی بود
    جالب اینجاست که اردرهای جلوی صف همه 100 هزار تایی هستن
    و کسی تا این لحظه کنسل نکرده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14630

چندتا از اردرهای ما در صف خرید کاوه از اول صبح بوده 54-77
      و الان با وجود کاهش صف خرید ولی جلوی ما حتی یکفر هم کنسل نکرده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14630

چندتا از اردرهای ما در صف خرید کاوه از اول صبح بوده 54-77
        و الان با وجود کاهش صف خرید ولی جلوی ما حتی یکفر هم کنسل نکرده
        این اردرها خرید شد
        سرانه خرید حقیقی در کاوه الان 81 میلیون تومان برای هر کد حقیقی است
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14630

واقعا باید به حال فروشنده ای که فولاد و فخوز و ارفع و فملی را در این قیمتها در منفی 5 فروشنده هستن افسوس خورد
          حق اونی که نمیفهمه سهم دلاری و غیر دلاری چیه و فقط بلده بره ته صف فروش همینه که سهامش ازش بخرن و حسرت به دل بمونه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14630

به نظر من برنامه فعلی در سهامی مثل فخوز و فولاد و فملی و حتی اکثر پتروشیمی ها اینکه نوسانگیرها را پیاده کنن
            یعنی امروز که صفهای فروش جمع کردن فردا هم اینها را منفی میکنن
            اینجوری نوسانگیر نمیتونه برای فروش فردا برنامه ریزی کنه
            و از هفته بعدی خودشون تمام این گروهها را صف خرید میکنن و این نوسانگیرها هم فقط میتونن حجم مبنا را پر کنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14630

خودرو مجدد داره صف فروش میشه و میشه
              و تاثیر منفی اون باز میاد روی کل بازار
              ولی تاثیری که دیگه زیاد نیست
              ولی باید تمام سهامی که امروز صف فروشش جمع کردن فردا هم منفی بشن تا نوسانگیری وارد نشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14630

یه لطفی به خودتون بکنید دیگه اون ذهنیتی که میگه بازار یا صف خرید یا صف فروش را بریزید بیرون
                امروز به نظر من صف خرید تاپیکو و پترول و آریا هم اشتباه است و باید متعادل بشن
                دیگه فعلا نباید سهمی که صف فروشش جمع شد را صف خرید کرد تا نوسانگیران بیخیال بازار بشن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14630

الان صف فروش پترول جمع شده
                  و پایانی هم مثبت شده
                  خوب اگر فردا صف خرید بشه که حتما نوسانگیران بهش امان نمیدن حتی اگر مثبت و صفر تابلو باشه هم باز ملت میفروشن
                  پس باید این سهامی که صف فروشش جمع میشه فردا هم منفی بشه تا کسی نفروشه
                  این رویه 3-4 روز ادامه داشته باشه بازار راحت رنج میشه
                  فقط هیجانی نشید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14630

جالبه امروز سفاسی داشت روی 800 تومان باز میشد و تقاضای خوبی هم در سیستم وجود داشت
                    ولی ناظر اجازه معامله نداد و سهم با نوسان 3 درصدی در دقیقه آخر بازار باز شد و الانم به اندازه صف فروش خریدار نشسته
                    ولی دیروز کاوه بدبخت را با 20% منفی راحت مچ کرد
                    کاش بچه های سازمان در کاوه هم سوار سهم میبودن تا اجازه افت سنگین اینجوری به سهم نمیدادن
                    ولی خوب انشالله عقب افتادگی کاوه هم جبران خواهد شد
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14630

سرانه خرید حقیقی ها 99/7/8

(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود

سهمی بخرید که سرانه خوبی داره و حداقل سرانه خریدش بالای 50 میلیون تومان باشه)

سرانه خریدها

فولاد 19 میلیون تومان
                      فملی 17 میلیون تومان
                      کاوه 83 میلیون تومان
                      فخوز 36 میلیون تومان
                      شگویا 25 میلیون تومان
                      پترول 28 میلیون تومان
                      تاپیکو 61 میلیون تومان
                      وبصادر 31 میلیون تومان
                      وتجارت 16 میلیون تومان
                      وبملت 26 میلیون تومان
                      وغدیر 23 میلیون تومان
                      کگل 22 میلیون تومان
                      کچاد 25 میلیون تومان
                      خودرو 11 میلیون تومان
                      خساپا 5 میلیون تومان
                      شبندر 20 میلیون تومان
                      شپنا 6 میلیون تومان

...
                      در روند صعودی
                      -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 20 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از ضعف خریدار داشته و ادامه روند صعودی را با مشکل مواجه خواهد کرد
                      -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 30 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از شروع ضعف در خریداران بوده و میتواند این مقدار به زیر 20 میلیون تنزل یاید
                      -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بین 30 تا 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از دو دلی بازیگران بزرگ برای ورود یا خروج از سهم را دارد
                      -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از قدرت خریدار داشته و میتواند به روند صعودی ادامه دهد
                      -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 100 میلیون تومان تثبیت کردد نشان از قدرت بسیار زیاد خریدار داشته و حرکت صعودی سهم به صورت شارپ بوده و میتواند یکی از بیشترین بازدهی ها بازار را ثبت نماید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14630

میانگین سرانه خرید لیدرهای بازار امروز حدود 27 میلیون تومان بوده
                        به نظر من برگشت قطعی بازار زمانی است که میانگین سرانه خرید بیاد روی 40 میلیون تومان
                        در این صورت میشه گفت پولهای درشت به بازار برگشته
                        در بازار امروز فقط تاپیکو و کاوه سرانه خوبی داشتند که خوب صفهای خرید خوبی هم زدند و انتظار دارم این رشد ادامه دار باشه
                        ولی خودرو و خساپا یا شپنا و شبندر با این سرانه خرید جایی نمیتونن برن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

امروز نیمی از نقدینگیمو وسپهر ۱۱۸۰خریدم قدرت خریدار عالی بود همه رو پیاده کردن راحت تا ۱۵۰۰ الی ۲۰۰۰هزار میره بالا... دلیل خریدم فقط بخاطر رشد کم و بازیگر قوی سهم هستش که قدرت زیادی داره و خیلی حرفه ای هستش ...اول وقت شل میکنه یه عده پیاده بشن بعد میزنه زیرش صف میکنه..‌‌..تا وقتی این بازی ادامه داره سهامداری میکنم تعصبم ندارم ...وقت فروشو هم اعلام میکنم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14630

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                            امروز نیمی از نقدینگیمو وسپهر ۱۱۸۰خریدم قدرت خریدار عالی بود همه رو پیاده کردن راحت تا ۱۵۰۰ الی ۲۰۰۰هزار میره بالا... دلیل خریدم فقط بخاطر رشد کم و بازیگر قوی سهم هستش که قدرت زیادی داره و خیلی حرفه ای هستش ...اول وقت شل میکنه یه عده پیاده بشن بعد میزنه زیرش صف میکنه..‌‌..تا وقتی این بازی ادامه داره سهامداری میکنم تعصبم ندارم ...وقت فروشو هم اعلام میکنم
                            سرانه خرید هر کد حقیقی در وسپهر 11 میلیون تومان بوده
                            انشالله موفق باشید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                              کاربر فعال
                              • Jul 2011
                              • 914

جناب تمام سرانه خرید شبندر 20 میلیون بوده که از فولاد و فملی خیلی بهتره پس چرا در ردیف خودرو قرارش دادید؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14630

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                                جناب تمام سرانه خرید شبندر 20 میلیون بوده که از فولاد و فملی خیلی بهتره پس چرا در ردیف خودرو قرارش دادید؟
                                شبندر و شپنا با هم حرکت میکنن اگر یکی بیاد بالا اون یکی صف فروش بشه باهم زمین میخورن
                                مثل خودرو و خساپا
                                اگر خودرو صف خرید بشه و خساپا صف فروش بشه در نهایت خودرو را هم به زیر میکشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X