تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس باز قهار
    عضو فعال
    • May 2020
    • 1979

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    2000 تومان
    نظر شما باز روی سهام دلاری مثل فولادی ها و پتروشیمی ها هست یا سهام ریالی هم مدنظر است

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      نظر شما باز روی سهام دلاری مثل فولادی ها و پتروشیمی ها هست یا سهام ریالی هم مدنظر است
      اگر دلار در به سمت 25 تومان حرکت نکنه بازم روی سهام دلاری تاکید میکنم ولی اگر دلار بازم افت کنه حداقل از نظر روانی این گروه تحت فشار قرار میگیرن و افت میکنن
      در مورد سهام زیالی هم به تغییرات بنیادی باید توجه کرد و یا به بازیگران هر سهم
      مثلا امروز خودرو و خساپا را خوب جمع و جور کردن دلیل آن چیست نمیدونم
      ولی وقتی پول میره سمت هر سهمی نمیشه چشم ها را بست و گفت این سهم دلاری هست یا نیست
      قدرت پول همیشه معجزه میکنه باید بهش احترام گذاشت
      نماد سمگا را ببینید هر قدرت خرید هر کد به محدود 600 میلیون تومان میرسه
      چه خبره؟؟
      معلوم نیست فقط پول هست و همین پول هم سهمو بالا آورده
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/05, 13:31.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سبحان 10
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1145

دلار - صرافی ملی 28,200 1200+

صرافی ملی دیروز 1450 تومان کاهش داد امروز تا الان 1200 تومان افزایش

دلار آزاد 29300

خوب سهم ها را با این بازیها نوسان میدهند

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

خب جناب تمام هم کاوه رو فروخته و خودرو خریده / جسارتا تارگت هایی خاصی میدادید زود ناامید شدید !!!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

سرانه خرید لحظه ای حقیقی ها 10:10 دقیقه
            پترول 24 میلیون تومان
            تاپیکو 20 میلیون تومان
            شگویا 17 میلیون تومان
            شبندر 14 میلیون تومان
            کاوه 138 میلیون تومان
            فولاد 12 میلیون تومان
            خودرو 11 میلیون تومان

معاملات پترول با وجود کاهش قدرت خرید و تشکیل صف خرید مشکوک است
            معاملات خودرو با وجود ضعیف بودن قدرت خریدار و حرکت به سمت صف خرید مشکوک است
            http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=267

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
            پترول
            کاوه
            خودرو
            خب جناب تمام هم کاوه رو فروخته و خودرو خریده / جسارتا تارگت هایی خاصی میدادید زود ناامید شدید !!!
            اینکه من چیزی خریدم یا فروختم به خودم مربوطه
            ولی برای اینکه خیالت راحت کنم تا وقتی کاوه حد ضرر منو نزده باشه دلیلی ندارم که بخوام بفروشم
            من روی هیچ سهمی تعصب به خرج نمیدم
            مشکل از جایی شروع میشه که من خریدهام رو اعلام میکنم و همین هم باعث میشه بعضی ها توقع زیادی داشته باشن
            سمگا رو هم من در موردش حرف زدم ببنیم شاید اینم خریده باشم
            در مورد وپارس هم مطلب نوشتم و ازش تعریف کردم اینم ببنین شاید از قلم افتاده باشه
            راستی اون پترول رو هم بررسی کنید من گفتم فروختم شاید هنوز نفروخته باشم
            (عجب گیری کردیم)
            یه مطلب دیگه بگم تا دیگه دنبال 20 سوالی نگردی
            من اینجا با کسی تعارف ندارم که چیزی بگم یا نگم
            اگر خریدی یا فروشی انجام بدم اعلام میکنم
            البته شایدم صلاح نباشه دیگه اعلام کنم
            ملت فکر میکنن هر سهمی که میخره فقط اون سهم خوبه و بقیه سهام بازار آفتابه میسازن
            نخیر من اگر نخوام سهام خوب بازار و ورود خروج نقدینگی و..... را هر لحظه چک کنم نمیتونم توی این بازار بمونم هر روزی که یک سهمی میخرم قطعا چند سهم خوب دیگه هم درکنارش خوب هست و شاید خیلی هم بهتر باشه و دلیل نداره بگم تمام بازار بد هستن و فقط سهم من خوبه
            من کاوه دارم و اعلام کردم ولی تعصب که ندارم خودرو اگر یک روزه دیگه هم مثل امروز معامله بشه طبق قواعد بازی من خریدنی میشه سمگا و وآیند وملل وپارس و.... همه در واچ لیستهای روزانه من هست
            اما تعصب به خرج نمیدم
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/05, 14:53.
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

کاوه
              در صورتی که سهم از سقف 2570 تومان عبور نماید میتواند به هدف الگوی فعلی در محدود 3800 تومان دست یابد

سقف کانال بلند مدتی هدف 3100 تومان را نشانه گرفته
              در صورت عبور موفق از این مقاومت میتواند به سقف کانال کوتاه مدت در 4100 تومان دست یابد

خیلی واضح در تحلیل خودم از کاوه نوشتم اگر سهم 2570 تومان رد کنه میتونه به 3800 تومان برسه
              الان به نظرت کاوه این مقاومت رد کرد؟؟
              دوست عزیز یا مطالب این تاپیک نخون یا اگر میخونی به تمام مطالبش دقت کن
              من تحلیلی روی بترانس 1000 تومانی انجام دادم و هدف 7200 تومان براش دادم و اون تاچ کرد
              بعد آمدم تحلیل آبدیت کردم و گفتم اگر بترانس 7200 رد کنه میتونه به بالای 10 هزار تومان برسه (در همین تاپیک موجود است)
              قیمت اون روز 7000 تومان بود یکی از دوستان خودم تمام گرفت گفت طبق تحلیلت بترانس خریدم برای 10 هزار تومان
              خیلی واضح بهش گفتم مگر کوری که نمیبینی نوشتم اگر 7200 رد کرد؟؟
              همه دوست دارن چیزهایی رو که دوست دارن ببینن نه چیزهایی رو که دوست ندارن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• CHESTER.2020
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 1255

بشخصه از رو دست شما خرید نداشتم اما اون سری که وارد نوری و شفارس و شیران شده بودم متوجه شدم شما هم روی اون صنعت مثبتید. خیالم راحت شد. همین تحلیل cash flow خودش یک تکنیکه عالیه و اگر کسی master بشه هیچ وقت جا نمیمونه. ممنون.
                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

جناب تمام عزیز اگه امکانش هست سرانه خریدهای امروز رو هم بزارید بنظر بانکی ها و خودروها تو صدر باشن

لطفا به حاشیه ها هم توجه نکنید اینجا چند تا اکانت هستن که یه روز در مورد شما یروز گالیور یه روز میثم ووو حاشیه درست میکنن حتی کم مونده به خود مدیران هم خورده بگیرن

من خودم که اینجوریم و ب این چیزا اهمیت نمیدم حتی دانشگاه فضای مجازی ک جای خود داره

به کارتون برسین لطفا ما به دانش و تجربیات شما و امثال شما نیاز داریم .
                  @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

سرانه خرید حقیقی ها 99/7/14

(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود

سهمی بخرید که سرانه خوبی داره و حداقل سرانه خریدش بالای 50 میلیون تومان باشه)

سرانه خریدها

فولاد 11 میلیون تومان
                    فملی 10 میلیون تومان
                    کاوه 33 میلیون تومان
                    فخوز 16 میلیون تومان
                    شگویا 17 میلیون تومان
                    پترول 20 میلیون تومان
                    تاپیکو 12 میلیون تومان
                    وبصادر 18 میلیون تومان
                    وتجارت 25 میلیون تومان
                    وبملت 17 میلیون تومان
                    وغدیر 12 میلیون تومان
                    کگل 14 میلیون تومان
                    کچاد 11 میلیون تومان
                    خودرو 32 میلیون تومان
                    خساپا 23 میلیون تومان

...
                    در روند صعودی
                    -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 20 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از ضعف خریدار داشته و ادامه روند صعودی را با مشکل مواجه خواهد کرد
                    -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 30 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از شروع ضعف در خریداران بوده و میتواند این مقدار به زیر 20 میلیون تنزل یاید
                    -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بین 30 تا 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از دو دلی بازیگران بزرگ برای ورود یا خروج از سهم را دارد
                    -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از قدرت خریدار داشته و میتواند به روند صعودی ادامه دهد
                    -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 100 میلیون تومان تثبیت کردد نشان از قدرت بسیار زیاد خریدار داشته و حرکت صعودی سهم به صورت شارپ بوده و میتواند یکی از بیشترین بازدهی ها بازار را ثبت نماید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

میانگین سرانه خرید حقیقی ها در سهام لیدر بازار مجدد افت کرده و به 18 میلیون تومان رسید
                      قبلا هم عرض کردم تا زمانی که این سرانه خرید روی 30 میلیون تومان تثبیت نشه نمیشه به برگشت مطمئن بازار امید داشت
                      اگر به سرانه روزهای گذشته توجه کرده باشید متوجه میشید تا سرانه خرید حقیقی بالا میاد سهم در صف خرید قفل میشه و با کاهش این سرانه سهم در صف فروش قفل میشه
                      این یعنی حقیقی ها نمیتونن به بازار اعتماد کنن
                      و تا وقتی این عدم اعتماد در بازار هست بازار هم اصلاح میکنه و فقط بعضی تک سهم ها و اونم به صورت محدود رشد میکنن
                      یه روز پترویی ها یک روز فولادی ها یک روز سیمانی ها یک روز خودرویی ها و....
                      ولی در نهایت بازار لطمه میبینه چون این رشد ها هم به مدد نوسانگیرها ایجاد میشه
                      امروز میخرین 2تا سه روز بعد میفروشن
                      این چرخه ادامه داره تا اینکه یه جایی جلوی این نوسانگیری 2-3 روزه گرفته بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

میانگین سرانه خرید حقیقی ها در سهام لیدر بازار مجدد افت کرده و به 18 میلیون تومان رسید
                        قبلا هم عرض کردم تا زمانی که این سرانه خرید روی 30 میلیون تومان تثبیت نشه نمیشه به برگشت مطمئن بازار امید داشت
                        اگر به سرانه روزهای گذشته توجه کرده باشید متوجه میشید تا سرانه خرید حقیقی بالا میاد سهم در صف خرید قفل میشه و با کاهش این سرانه سهم در صف فروش قفل میشه
                        این یعنی حقیقی ها نمیتونن به بازار اعتماد کنن
                        و تا وقتی این عدم اعتماد در بازار هست بازار هم اصلاح میکنه و فقط بعضی تک سهم ها و اونم به صورت محدود رشد میکنن
                        یه روز پترویی ها یک روز فولادی ها یک روز سیمانی ها یک روز خودرویی ها و....
                        ولی در نهایت بازار لطمه میبینه چون این رشد ها هم به مدد نوسانگیرها ایجاد میشه
                        امروز میخرین 2تا سه روز بعد میفروشن
                        این چرخه ادامه داره تا اینکه یه جایی جلوی این نوسانگیری 2-3 روزه گرفته بشه
                        جناب تمام
                        اینطور که میبینم در خصوص سرانه خرید که بسیار مهم هم میباشد دقت کاملی دارید ولی فقط این نکته را عرض کنم که سرانه خرید همیشه باید در قیاس با سرانه فروش مورد بررسی قرار گیرد حتی اگر سرانه خرید اعداد بسیار بالا و جالبی داشته باشد.

و اگر این قیاس ، اختلاف معناداری داشته باشد آنوقت است که میتوان مبلغ سرانه خرید را یک فاکتور مثبت در روند بعدی سهم در نظر گرفت.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                          جناب تمام
                          اینطور که میبینم در خصوص سرانه خرید که بسیار مهم هم میباشد دقت کاملی دارید ولی فقط این نکته را عرض کنم که سرانه خرید همیشه باید در قیاس با سرانه فروش مورد بررسی قرار گیرد حتی اگر سرانه خرید اعداد بسیار بالا و جالبی داشته باشد.

و اگر این قیاس ، اختلاف معناداری داشته باشد آنوقت است که میتوان مبلغ سرانه خرید را یک فاکتور مثبت در روند بعدی سهم در نظر گرفت.
                          من قبلا روی هر دو مورد تاکید داشتم یعنی قدرت فروشنده را هم بررسی میکردم و به قول شما قیاس با هم یعنی تناسب خریدار و فروشنده تصمیم گیری میکردم
                          ولی
                          طی ماه‌های گذشته زیاد دیدم این تناسب را دستکاری میکنن
                          یعنی با فروش تعداد کم مثلا 1 عددی که طی هفته گذشته صدای همه را درآورد این تناسب را دستکاری میکردن
                          و با زیاد نشان دادن تعداد فروشنده قدرت فروشنده را در برابر خریدار ضعیف جلوه میدادن
                          پس دیگه این آیتم را قابل استناد نمیبینم
                          ولی سرانه خرید حقیقی خیلی مهم تره
                          و اینو نمیتونن دستکاری کنن
                          وقتی سهمی هر کد 200 میلیون خریده یعنی واقعا پول دادن و تا امروز ندیدم بیان و با کدهای زیاد خرید بزنن تا قدرت خریدار کم جلوه کنه
                          و از نظر من اینکه کسی سهمی را میفروشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثلا پول لازم بودن یا بد بودن سهم یا.....
                          ولی مهم تر اینکه وقتی اده زیادی پول زیاد میدن بابت سهمی چرا این هزینه را میکنن؟؟
                          یعنی گول خوردن، یا از دست پولشون خسته شدن یا شاید خبر خاصی دارن یا برنامه مشخصی دارن
                          کلا من برای این فاکتور ارزش زیادی قائل میشم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

من یکدونه هم سهم سیمانی ندارم اما اطلاعاتی خوبی از این صنعت دارم
                            الان که دیدم بحث آزاد سازی مطرح شده گفتن یه مقداری از قیمت‌های کشورهای همسایه بهشون بگم تا امشب با افکاری مثبت بخوابن
                            قیمت سیمان الان تو ایران حدودا هر تن 8 دلاره
                            تو هرات هر تن 50 دلاره تو کابل هر تن 100 دلار بخاطر کرایه حمل بالا
                            تو نجف هر تن 110 هزار دیناره معادل 90 دلاره
                            حالا اگر بخواد دلار آزاد بشه ببینید چی میشه
                            انشالله که برای بچه های سیمان جبران مافات بشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

سفارس واقعا سهامدارانش را اذیت کرد
                              و االان با گزارش الف که داد فردا میتونه در جو مثبت باز بشه و انشالله که بتونه جبران گذشته را بکنه و از دل سهامدارانش در بیاره
                              امروز سفاسی را کمی خریدن
                              شاید فردا بختش باز بشه و این سهمو جمع کنن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آريانا
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 599

من قبلا روی هر دو مورد تاکید داشتم یعنی قدرت فروشنده را هم بررسی میکردم و به قول شما قیاس با هم یعنی تناسب خریدار و فروشنده تصمیم گیری میکردم
                                ولی
                                طی ماه‌های گذشته زیاد دیدم این تناسب را دستکاری میکنن
                                یعنی با فروش تعداد کم مثلا 1 عددی که طی هفته گذشته صدای همه را درآورد این تناسب را دستکاری میکردن
                                و با زیاد نشان دادن تعداد فروشنده قدرت فروشنده را در برابر خریدار ضعیف جلوه میدادن
                                پس دیگه این آیتم را قابل استناد نمیبینم

ولی سرانه خرید حقیقی خیلی مهم تره
                                و اینو نمیتونن دستکاری کنن
                                وقتی سهمی هر کد 200 میلیون خریده یعنی واقعا پول دادن و تا امروز ندیدم بیان و با کدهای زیاد خرید بزنن تا قدرت خریدار کم جلوه کنه
                                و از نظر من اینکه کسی سهمی را میفروشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثلا پول لازم بودن یا بد بودن سهم یا.....
                                ولی مهم تر اینکه وقتی اده زیادی پول زیاد میدن بابت سهمی چرا این هزینه را میکنن؟؟
                                یعنی گول خوردن، یا از دست پولشون خسته شدن یا شاید خبر خاصی دارن یا برنامه مشخصی دارن
                                کلا من برای این فاکتور ارزش زیادی قائل میشم

جناب تمام عزیز

در رابطه با جمله های لایت شده فکر میکنم اشتباه میکنید.

ببینید شما اگر 1000 تا سهم داشته باشید و این 1000 تا سهم را 1000 تا اردر 1 دانه ای برای فروش بگذارید , در سیستم 1000 نفر را برای فروش نشان میدهد ولی اگر این 1000 تا سهم شما فروش رفت در آنصورت تعداد فروشنده فقط 1 نفر اضافه میشود و نه 1000 نفر.

در محاسبه سرانه -چه خرید و چه فروش - به تعداد خریدار و فروشنده کار داریم . بنابراین اردرهای 1 دانه ای نمیتواند تعداد فروشنده را زیاد تر نشان دهد. مگر آنکه تعداد زیادی افراد با هم هماهنگی داشته باشند و هر کدامشان تنها 1 سهم بفروشد و بعید میدانم که مثلا حداقل 400-500 نفر بیان با هم هماهنگ بشن تا هر کدام با یک کد مجزا یک عدد سهم بفروشند تا بخواهند که تعداد فروشنده را زیاد نشان دهند.

ضمنا" فرمودید که تعداد خریدارها را نمیتوانند دستکاری کنند .

باید عرض کنم که اگر فکر میکنید که تعداد زیادی از افراد میتوانند با هم هماهنگ بشن برای فروش 1 دانه ای , همینطور نیز تعداد زیادی از افراد میتونند با هم هماهنگ بشن و از طریق کارگزاریهاشون یک عدد سهم بخرند.

البته بنده به هیچیک از 2 حالت فوق اعتقاد ندارم فقط خواستم عرض کنم که فکر نکنید شما اگر 1000 تا سهمتان را یک دانه یک دانه بفروشید در اینصورت به تعداد فروشنده 1000 نفر اضافه میشود.خیر اینگونه نیست.

با پوزش

نظر

در حال کار...
                                X