کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز دلار تا 32400 هم معامله شد
و به نظرم اوایل هفته بعدی روی 33000 معامله بشه
با این قیمت دلار ظلم بزرگی داره به سهام دلاری میشه
اگر کاوه یا فخوز یکسال با این قیمتهای دلار، شمش بفروشن پی به ای این بیچاره ها میاد زیر 4.
یا سود پالایشی ها با این قیمت دلار رشد عجیبی میکنه
گروه پتروشیمی هم سود های قابل توجه میسازن
داره در حق این گروه ها ظلم میشه
واقعا دیگه حرفی باقی نمیمونه
حز اینکه احتمال برگشت گروههای دلاری از روز یکشنبه خیلی بالاست پس اگر از این سهام دارید در فروش خودتون کمی تامل و تفکر هم اضافه کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام
یک چیزی ذهن مرا بخود مشغول کرده آنهم اینکه سهام دلاری وقتی تولیداتشون صادر میشه ودلار دریافتی با تحریمها ثانویه قابل برگشت نیست ومثل طلب نفتی مسدود میشه آیا بهترنیست سمت سهام تولیدوفروش داخل بریم که هیچ دغدغه ای نداشته باشیم ؟
با سلام
یک چیزی ذهن مرا بخود مشغول کرده آنهم اینکه سهام دلاری وقتی تولیداتشون صادر میشه ودلار دریافتی با تحریمها ثانویه قابل برگشت نیست ومثل طلب نفتی مسدود میشه آیا بهترنیست سمت سهام تولیدوفروش داخل بریم که هیچ دغدغه ای نداشته باشیم ؟
در پترویی هایی که صادر میکنن و نمیتونن خرده فروشی کنن و یا صادرات اونها به شرایط خاصی نیاز داره (مثل محصولات شخارگ) حرف شما میتونه درست باشه
ولی اونهایی که میتونن صادرات به صورت خرده فروشی داشته باشن و یا محصولاتشون دلاری محاسبه میشه ولی در داخل فروش دارن مثل پالایشی ها و فولادي هایی که در داخل میفروشن داستان فرق میکنه
الان نرخ کرک اسپرد پالایشی ها برمبنای دلار است و قیمت نفت خام جهانی ولی فروش تقریبا اکثرش داخلی. (کلا پالایشی ها محصولاتشون میدن به ملی پخش و پالایش و پولش میگیرن کاری به بقیه چیزا ندارن)
و یا فولاد مبارکه و حتی بقیه فولادی ها که این روزها برای تمام محصولاتشون در داخل مشتری میاد تو بورس کالا
اما کار برای پترویی هایی که محصولاتشون هم شرایط خاصی میخواد برای صادرات و هم نمیتونن خرده فروشی کنن تا پولش کم کم وارد کنن کار خیلی سخت میشه
خدا خواست و ما توانستیم
فقط یه مطلبی در مورد فولادی ها هست که به این گروه فشار میاره اونم
بحث اجبار گروه فولادی به فروش دستوری در بورس کالاست
فولادی ها قبلا 5 درصد تولید در بورس با دلار نیمایی میفروختن و بعد بقیه اش به نرخ دلار آزاد تو بازار میفروختن
هر چند که الان دلار نیمایی ای هم شده 24 هزار تومان و با همین نرخ فروش هم این گروه سودهای عالی میسازن ولی تاثیر کوتاه مدتی داره اما در بلند مدت بازم فولادی ها با نرخ 24 هزار تومان پی به ای بین 6تا8 پیدا میکنن که در بازار عالیست
خدا خواست و ما توانستیم
در خصوص پالایشی ها هم تغییرات بنیادی شکل گرفته که باید با دقت بیشتری مورد توجه قرار بگیره
اول از همه بحث کرک اسپرد است که الان حدود 5 دلار شده و اگر قیمت نفت بیاد روی 50 دلار به محدود 7 دلار هم میرسه
با تخفیف مناسبی که از محل خوراک گرفتن میتونن سود خوبی بسازن
به عنوان مثال
شپنا در گزارش 5 ماهه که ارسال کرده نشان داد با نرخ دلار نیمایی آن زمان که حدود 19 هزار تومان بوده و نفت جهانی حدود 40 دلاری و کرک اسپرد 4 دلاری آن زمان ماهی 126 ریال سود ساخته(با سرمایه 5هزار میلیاردی) ماهی 126 ریال به ازای هر سهم در هر ماه سود میسازه
..
حالا با سرمایه جدید 7600 میلیاردی و مفروضات بالا این شرکت هر ماه 83 ریال سود میسازه
ولی
حالا ما با کرک اسپرد 5 دلاری و دلار نیمایی 24 هزار تومانی و همان تخفیفی که دولت داده و سرمایه جدید باید سود این شرکت را حساب کنیم
میبینیم این شرکت میتونه هر ماه 132 ریال سود سازی کنه و یعنی یکسال فروش شرکت با این مفروضات 1584 ریال سود با سرمایه جدید و 2400 ریال سود با سرمایه قدیم خواهد ساخت
----
الان دلار شده 32 هزار تومان اگر خیلی خوشبینانه نگاه کنیم و بگیم دلار نیمایی بشه 30 هزار تومان و کرد اسپرد هم بشه 6 دلار
اون وقت شپنا با سرمایه جدید میتونه 2376 ریال سود بسازه
....
متغیرها در پالایشی ها زیاده پس شاید بهتره باشه هر سه ماه منتظر گزارشات خود شرکت بمونیم
اما میشه گفت با نرخهای فعلی این شرکتها از حالت یک شرکت حباب گرفته به شرکتهایی متعادل و سود ساز تبدیل شدن
به ظور کلی الان اکثر شرکتهای بنیادی کشور در وضعیت مشابهی قرار گرفته اند ولی تنها چیزی که این گروهها را آزار میده بحث های سیاسی و مبهم بودن آینده کشور است اما شرایط خود شرکتها کاملا شفاف و مشخص شده است
خدا خواست و ما توانستیم
هفته پیش رو هفته ای سخت برای شاخص خواهد بود...
بازگشایی شستا که میتواند در منفی شدن شاخص تاثیر گذار باشد...
عرضه آبشاری شپنا توسط حقوقی در دو روز معاملاتی احتمال منفی شدن و تاثیر بر بازار...
خودرو هم با این صف فروش قفل شده....
جناب تمام نظرتان در مورد روند شاخص هفته پیش رو چیست؟..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
هفته پیش رو هفته ای سخت برای شاخص خواهد بود...
بازگشایی شستا که میتواند در منفی شدن شاخص تاثیر گذار باشد...
عرضه آبشاری شپنا توسط حقوقی در دو روز معاملاتی احتمال منفی شدن و تاثیر بر بازار...
خودرو هم با این صف فروش قفل شده....
جناب تمام نظرتان در مورد روند شاخص هفته پیش رو چیست؟..
به نظر من هفته بعدی میتونه سبز باشه
دقیقا به خاطر همون دو سهمی که شما اشاره کردید
اول شستا که با قول حمایت سنگین از سهم مواجه شده و اگر بازار ساز این سهم کمی عقل داشته باشه سهمو بین 20-30 درصد منفی باز میکنه و بعدش با خیال راحت میتونه صف خریدش کنه نکنه هم بازار صف خریدش میکنه اگر خیلی هم رگ گردنش بالا بزنه روی منفی 5 فروشنده ها را پیاده میکنه و بعدش شستا برای هفته ها متعادل معامله میشه نه مثبت سنگین نه منفی سنگین.
در مورد شپنا و گروه پالایشی کمی داستان فرق میکنه
حالا که قراره اول ابان صندوق پالایش عرضه بشه پس مجبورا ازش حمایت کنند و لازم نیست تمام گروهش حمایت کنن فقط شپنا را صف خرید میکنن بقیه گروه پشت سرش میاد بالا
این کار فقط باید 4 روز انجام بدن پس زیاد هزینه نداره براشون من دلیل عرضه های حقوقی را فقط سهام عدالت نمیدونم این فروش با برنامه است و ممکنه همین منابع مجدد برای حمایت همین سهم هزینه بشه در واقع الان که حقیقی های خودشون دارن میخرن(سرانه خرید خوب حقیقی) اون بالا باید همین سهام به خودشون(حقوقی) بفروشن کلا من از فروش حقوقی ها در کف نمیترسم اتفاقا فروش در کف توسط حقوقی سیگنال خرید خوبی است و یعنی کدهای خودشون میخوان بدون جلب توجه پر کنن ولی فروش حقوقی در سقف خطرناک است خصوصا وقتی قبلش خروج حقیقی ها سنگین باشه که نشون میده حقیقی هایی خودشون که پایین از خودشون خریدن حالا دارن به خودشون پس میدن بعد هم بازار با استناد خرید حقوقی میخره و حقوقی هم سهام روی سر ملت خالی میکنه و در نهایت سقوط سنگین
با این قیمت دلار که در همین تعطیلی داره در محدود 33 تومان معامله میشه
یکشنه تاثیر مثبت روی بازار خواهد داشت
به نظر من دلار خیلی زود به 35 میرسه
در کل نظر روی هفته بعدی مثبت است و احساس میکنم هفته سبزی در پیش خواهیم داشت
خدا خواست و ما توانستیم
اول شستا که با قول حمایت سنگین از سهم مواجه شده و اگر بازار ساز این سهم کمی عقل داشته باشه سهمو بین 20-30 درصد منفی باز میکنه و بعدش با خیال راحت میتونه صف خریدش کنه نکنه هم بازار صف خریدش میکنه اگر خیلی هم رگ گردنش بالا بزنه روی منفی 5 فروشنده ها را پیاده میکنه و بعدش شستا برای هفته ها متعادل معامله میشه نه مثبت سنگین نه منفی سنگین.
حالا که قراره اول ابان صندوق پالایش عرضه بشه پس مجبورا ازش حمایت کنند و لازم نیست تمام گروهش حمایت کنن فقط شپنا را صف خرید میکنن بقیه گروه پشت سرش میاد بالا
این کار فقط باید 4 روز انجام بدن پس زیاد هزینه نداره براشون من دلیل عرضه های حقوقی را فقط سهام عدالت نمیدونم این فروش با برنامه است و ممکنه همین منابع مجدد برای حمایت همین سهم هزینه بشه در واقع الان که حقیقی های خودشون دارن میخرن(سرانه خرید خوب حقیقی) اون بالا باید همین سهام به خودشون(حقوقی) بفروشن کلا من از فروش حقوقی ها در کف نمیترسم اتفاقا فروش در کف توسط حقوقی سیگنال خرید خوبی است و یعنی کدهای خودشون میخوان بدون جلب توجه پر کنن ولی فروش حقوقی در سقف خطرناک است خصوصا وقتی قبلش خروج حقیقی ها سنگین باشه که نشون میده حقیقی هایی خودشون که پایین از خودشون خریدن حالا دارن به خودشون پس میدن بعد هم بازار با استناد خرید حقوقی میخره و حقوقی هم سهام روی سر ملت خالی میکنه و در نهایت سقوط سنگین
خدا خواست و ما توانستیم
دلار
یه موج شماری 15 ساله نشون میده دلار اکنون در موج 5 قرار گرفته
موج اول که بازدهی 330 درصدی داشته
موج دوم اصلاح 30% داشته
موج سوم بازدهی 555% داشته
موج 4 اصلاح 50% تجربه کرده
و اکنون در موج5 قرار گرفتیم که تا امروز بازدهی 220% داشته
موضوع جالب اصلاح صورت گرفته و استارت اصلی موج 1 و موج3 میباشد که در زمان حدودا 5 ساله انجام شده و بیشترین بازدهی و رشد در این دو موج 3 و 1 در زمانی یک تا یکسال و نیم انجام گرفته
اما موج 5 از لحاظ زمانی بسیار سریع شکل گرفته و استارت اصلی موج 5 بعد از یکسال شروع شده
حالا پیشبینی اینکه این موج در چه قالبی شکل بگیره خیلی سخته به نظر من ما در انتهای موج 3 از موج 5 اصلی قرار گرفتیم زمان ایجاد موج 4 میتونه کوتاه و بین 6 ماه تا 1 سال باشه
حالا اینکه چه خبری یا اتفاقی میتونه اتمام قطعی موج 3 و شروع موج 4 باشه را نمیدونیم (شاید انتخاب جو بایدن )
اما به نظر من اگر موج 4 ایجاد بشه اصلاح این موج میتونه حدودا 30% و در محدوده 22-24 تومان تمام بشه
درآخر دعا میکنیم که موج 5 از موج 5 اصلی هیچ وقت ایجاد نشه
خدا خواست و ما توانستیم
در تایید نکته هایی که از بحث تابلو گفتید یه طور کلی در مقاومت ها (منظور زون مقاومتی هست 15 درصد پایین تر از مقاومت معمولا شروع میشه...) دو حالت کلی رخ میده 1-یا فروشنده قوی داریم با سرانه ی بالا به خریدار حقیقی میدهد( خالی میکند) و در عین حال اردر حمایتی نمیبینیم (بازیگر یا افراد حقیقیه طرفدار سهم در ردیف های 2 به بعد اردر سنگین خرید نمیگذارد) و حقوقی هم خرید سنگینی ندارد و همراه با حقیقی ها فروش میزند. که معمولا در سهم های بزرگ از 15 درصد پایین مقاومت حقیقی های درشت شروع به فروش میکنند - در این حالت دوستان اگر پای بازار بودید امن ترین کار خروج هست - خیلی مهمه که بر خودتون غلبه کنید و مکانیکی خروج بزنید چون با این حجم پول روز بعدی وجود نداره و در صف فروش گیر خواهید کرد... (اگر بنیادی خریدید که تا تارگت صبر میکنید داستانش جداست صحبتم برای سویینگ ترید هست ) در این حالت انتظار داشته باشید سهم اصلاح خوبی بکند... این حالتو تو ذهنتون داشته باشید که انگار قیمت یک توپ هست که به صورت عمودی به بالا پرتاب شده و در اثر اصطکاک هوا و جاذبه ی زمین(قدرت بالای فروشنده) به مرور تا رسیدن به یک نقطه دائم سرعت و شتابش در حال کم شدنه و در نهایت میاد پایین.
2- حالتیست که حقیقی درشت از 15 درصد پایین تراز مقاومت شروع به فروش میکند ولی از آن طرف حقوقی هر سری خرید میکند(شاید از کد حقیقی های رانت دار ) این حالت روز های بعد هم در درصد های پایین تر تکرار میشه... در این حالت با احتمال بالا سهم در اصلاح عمیق نمیره و رنج میزنه
پی نوشت: حالا این وسط دوتا صندوق دعواشون بشه یکی بشینه ساید فروشنده سنگین هر روز عرضه کنه یا سهامدار عمده رنج منفی بکشه یا این جور اتفاقا دیگه از شانس خوبه شماست... باید فروش بزنید چون تا بازیه اونا تموم نشه سهم بر نمیگرده و ارزشه خواب پولو نداره... (البته در سهمای صاحب دار بزرگ و ای تی اف ها این داستانو نداریم یا به ندرته)
برای خرید هم دقیقا برعکس عمل کنیم .
خیلی ها رو میبینم این روزا پکیج فروشی وبینار فروشی و کلاس برگزار میکنند رک و رو راست بخوام بگم شما رو سر کار میگذارن فقط داستان تعریف میکنند بهشون بگی دو تا trick اساسی بگو دوزار بشه پول در آورد به تته پته میوفتند.. اینها بابت اطلاعاتی که رایگان همه جا وجود داره دارند پول میگیرند همون اسم و رسم داراش هم پول شما رو میگیرند تکنیکال جان مورفی درس میدهند بابت یک کتاب 85 هزار تومنی 2 میلیون میگیرند و حجم ترید های خودشونو بالا تر میبرند... هزینه ی زندگی خودشونو از تنبلی شما میدهند... (خلا صه که don't fool yourself guys there is not a way out )
الان با همین نکاتی که جناب تمام گرامی و در این پست گفتبم شما یک استراتژی ساده ولی بسیار قدرتمند دارید برای سویینگ ترید دارین. همیشه دنبال کلید های اصلی را از کسی غیر از کلید ساز بگیرید... ذهن شارپ بهتر از صد ها ساعت کلاس و پول خرج کردنه.
یادمون باشه فرق بین کلاس های اینها و واقعیت مارکت مثل دعوا توو فیلم های هالیوودی و دعوا کف خیابونو هست...
بهترین اساتید بی منت حرفاشونو میزنند ترجیح میدهند دیده نشوند حتی شنیده شدن هم براشون مهم نیست برای رضای کسی حرف نمیزنند قرار دادشونو با کسه دیگه ای توو زندگی بستن... این افراد توو این فروم زیاد هستند قدرشونو بدونیم .
روی صحبتم اول با خودم بود بعد با دوستان تازه وارد بورسی. WORK SMARTER NOT HARDER.
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/10/17, 03:00.
صندوق پالایش یکم در سبد سهامداران نشست
....
میزان مشارکت در خرید صندوق پالایش یکم 13هزار میلیارد تومان بوده
که 4.1 میلیون نفر در این خرید شرکت کردند
10هزار میلیارد تومان از طریق کارگزاری ها و 3هزار میلیارد تومان از روشهای دیگر واحدهای صندوق را خریده اند
.....
4 روز کاری دیگر تا شروع معاملات این صندوق باقی مانده است و دولت از ابزارهای غیر نقدی خود مانند تخفیف خوراک جهت حمایت از این صندوق و سهام پالایشی استفاده کرده
اما
هنوز هم باز شدن این صندوق موجب رضایت خریداران نخواهد شد
و دولت فقط 4 روز کاری فرصت دارد تا قیمت سهام پالایشی را به حدی افزایش دهد تا حداقل نارضایتی خریداران ایجاد نگردد.
به نظر زمان باقی مانده برای استفاده از ابزارهای حاکمیتی کافی نیست و فقط دولت مجبور است با کدهای وابسته به خود در روی تابلو و خرید روبه بالا از سهام این گروه حمایت نماید
در غیر اینصورت رسما فروش صندوق سوم و چهارم و.... غیر ممکن خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص پالایشی ها
این شاخص توانسته روی میانگین 28 روزه تثبیت شود
شاخص گروه توانایی رسیدن به 6.7 میلیون واحد در مرحله اول را دارد در صورت عبور هدف بعدی این شاخص سطح 7.5 میلیون واحد خواهد بود
کف شاخص سطح 5 میلیون واحد است و میتوان در این گروه سطح 5.5 میلیون واحد به عنوان حد ضرر لحاظ شود
خدا خواست و ما توانستیم
نظر