تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    کسرام
    سهم در کف کانال 2 ساله در حرکت است در صورت شکسته شدن سقف 1100 تومان میتواند به سمت سقف این کانال حرکت نماید

کسرام افزار پاره کرده سهمی که در 700 تومان معرفی شد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Shahin.khm
      عضو فعال
      • May 2020
      • 308

جناب تمام بالاس حد ضررش فعال شده ؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
        جناب تمام بالاس حد ضررش فعال شده ؟
        حد ضرر برای کسی که محدوده 6 تومان خریده 5500 بوده
        و برای کسی که امروز خریده 4400 خواهد بود
        نکته جالب این سهم اینجاست که بازیگر سهم که روی کدما، کپارس و بالاس فعال است هر روز خرید میکنه ولی ظاهرا دارن میزننش زمین
        چون هم کدما را بستن و هم کپارس و بالاس را دارن رنج منفی میزنن
        و کاملا مشخصه که داره یه تسویه حساب روی این سهام ها با ایشون انجام میدن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در بین سهامی که در این تاپیک معرفی شد علیرقم بازدهی خوب بیشتر از 50درصدی سهامی مثل تاپکیش، بایکا، سفاسی، برکت، کسرام و.... سهمی مثل بالاس متاسفانه از قیمتی که معرفی شده تا الان 12 درصد بازدهی منفی ثبت کرده و دلیل اون را هم در بالا توضیح دادم انشالله که ضرر این 12 درصدی بالاس در سودهای 50 تا 120 درصدی باقی سهام معرفی شده طی 2 ماه گذشته جبران شده باشه
          و در خصوص سهام بزرگ که با کلیت بازار معامله میشدن هم در زمان مناسب هشدارهای لازم داده شده انشالله که کسی در این سهام بزرگ دچار تعصب نشده باشه و در زمان مناسب سیو سود کرده باشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

به نظر من این روزها سهام بزرگ و شاخص ساز را تعمدی منفی میکنن و اینکه از بالا باز میکنن و با صفهای فروش یا محدود صف فروش میبندن کاملا نشون میده عمدی در کار هست
            دلیلش هرچی هست سهامدار جز داره جور میکشه
            این اعتمادی که این روزها داره از بین میره به راحتی برنمیگرده
            الان بیشتر از یکماه است هر بار سهام بزرگ خواستن حرکتی شروع کنن به شددت سرکوب شدن
            نتیجه تمرکز بازار روی سهام کوچیک بوده
            ولی این بدرفتاری با سهام بزرگ در آخر دامن همه بازار میگیره و باید چاره اندیشه بشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• farrokhi
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 53

سلام جناب تمام تو صندوق ها با درامد ثابت کدوم میتونن بهتر باشن از نظر شما؟ ممنون

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط farrokhi پست شده است View Post
                سلام جناب تمام تو صندوق ها با درامد ثابت کدوم میتونن بهتر باشن از نظر شما؟ ممنون
                سلام
                من روی صندوق ها کار نکردم متاسفانه اطلاعات ندارم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

به نظر من این روزها سهام بزرگ و شاخص ساز را تعمدی منفی میکنن و اینکه از بالا باز میکنن و با صفهای فروش یا محدود صف فروش میبندن کاملا نشون میده عمدی در کار هست
                  دلیلش هرچی هست سهامدار جز داره جور میکشه
                  این اعتمادی که این روزها داره از بین میره به راحتی برنمیگرده
                  الان بیشتر از یکماه است هر بار سهام بزرگ خواستن حرکتی شروع کنن به شددت سرکوب شدن
                  نتیجه تمرکز بازار روی سهام کوچیک بوده
                  ولی این بدرفتاری با سهام بزرگ در آخر دامن همه بازار میگیره و باید چاره اندیشه بشه
                  درود
                  بزودی برای استارت عرضه داراسوم .. بازی روی سهم های بزرگ صندوق محور ... پالایشی -خودرویی اغازمیشه(اواسط دی)
                  خودرو فردا کف40روزه را میبینه ویحتمل اخرین منفی سهم خواهد بود

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                    درود
                    بزودی برای استارت عرضه داراسوم .. بازی روی سهم های بزرگ صندوق محور ... پالایشی -خودرویی اغازمیشه(اواسط دی)
                    خودرو فردا کف40روزه را میبینه ویحتمل اخرین منفی سهم خواهد بود
                    سلام
                    انشالله اینجوری بشه
                    ولی دولت برای فروش دارا سوم یقینا باید قبلش اعتماد از دست رفته رو پس بگیره
                    و اینم ممکن نیست مگر با جمع کردن پالایشی ها و ایجاد یه بازدهی عالی برای صندوق پالایش
                    اونم که میگه پول نداریم
                    چون دولت پولی نداره
                    در بهترین حالت اگر بتونه گروه پالایشی را در همین محدوده تثبیت کنه کار بزرگی کرده و با تصویب مصوبه های حمایتی از پالایشی ها بازار بیاره پشت پالایشی ها در این صورت موفق میشه
                    ولی فعلا خبری نیست
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• m.mola
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 24

باسلام خدمت دوستان . جناب تمام ممنون میشم در خصوص کالا تحلیلی ارائه بدین . بنده ی پله امروز ورود کردم و تصمیم دارم فردا هم اضافه کنم .خواستم نظرتون رو بدونم

نظر

• فقط نوسان
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 29

تمام خبر ویروس جدید انگلیسی رو بر بازارها چطور میبینی؟
                        ممکنه یکی دو هفته بازارها منتظر میزان و سطح شروع این ویروس در کشورها بشه و این انتظار باعث بشه کامودیتی ها کمی عقب نشینی کنن
                        و اگه آمار شیوع گسترش پیدا کنه ممکنه باز یه عثب نشینی در بازارهای جهانی داسته باشیم؟

این برگشت بورس ما بیشتر از سوخت جهانی انرژی گرفته بود که اگه این سوخت گیری متوقف بشه چه بلایی سر بورس میاد؟

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

ترس از اتفاقات کرونای قبلی هنوز تو دل بازارهای جهانی هست
                          این کرونای جدید اگر زودتر کنترل نشه تاثیرش کمتر از قبلی نخواهد بود و در کنارش ممکنه بازارهای جهانی فلزات بغیر از طلا سقوط کنن
                          نفت هم سقوط میکنه
                          باید نشست و دید چه اتفاقاتی خواهد افتاد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• داروساز
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 603

ترس از اتفاقات کرونای قبلی هنوز تو دل بازارهای جهانی هست
                            این کرونای جدید اگر زودتر کنترل نشه تاثیرش کمتر از قبلی نخواهد بود و در کنارش ممکنه بازارهای جهانی فلزات بغیر از طلا سقوط کنن
                            نفت هم سقوط میکنه
                            باید نشست و دید چه اتفاقاتی خواهد افتاد
                            با سلام و احترام
                            تاثیر این داستان روی بازار نمی دانم ولی از نظر علمی کرونا جدیدی وجود ندارد یه جهش هست که به وجود امده توی ایران هم نوع دیگر جهت احتمالا وجود داشته
                            هر ویروس یا باکتری بعد از یک مدت انتشار سعی میکنه حیات خودش در محیط جدید ادامه بده و خودش رو با شرایط تطابق بده این باعث جهش میشه که معمولا
                            این جهش ها 2 خاصیت اصلی دارند: 1-افزایش قدرت سرایت 2-کاهش توان مرگ و میر چون ویروس در نهایت می خواهد زنده بماند نه اینکه میزبان خودش را بکشد
                            فکر نکنم خیلی تاثیر گذار باشه /:.coolsmiley02:./

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

غبهار
                              بدون شرح

قیمت امروز 4537
                              فرصت فروش و یا خرید برای همه مقدور است
                              معاملات امروز روی +3 و به صورت روان در جریان است
                              این بررسی هیچ پشنهاد خرید یا فروشی برای کسی نیست
                              در نماد غبهار حقوقی روزی 250 تا در جهت بازار گردانی میفروشه و با فروش امروزش 1میلیون دیگه داره که 4 روز آینده به پر کردن حجم مبنا کمک میکنه
                              سهامدار اصلی هم که دیگه یک برگه هم اجازه فروش نداره و سهامش مسدود شده است
                              بعد از عبور از 5 تومان برای پر کردن حجم مبنا باید بازیگر جدید سهم مساعدت کنه و به امید عرضه بازار نشینه مگر نه در پر شدن حجم مبنا به مشکل میخوره
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

حد ضرر برای کسی که محدوده 6 تومان خریده 5500 بوده
                                و برای کسی که امروز خریده 4400 خواهد بود
                                نکته جالب این سهم اینجاست که بازیگر سهم که روی کدما، کپارس و بالاس فعال است هر روز خرید میکنه ولی ظاهرا دارن میزننش زمین
                                چون هم کدما را بستن و هم کپارس و بالاس را دارن رنج منفی میزنن
                                و کاملا مشخصه که داره یه تسویه حساب روی این سهام ها با ایشون انجام میدن
                                بالاس امروز با نیروهای کمکی صف خرید کردن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X