تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14639

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    وآیند
    این سهم 3 تا واگرایی مثبت در آر اس آی ثبت کرده و اینبار از کف کانال با واگرایی مثبت برگشته
    سناریوی احتمالی سهم میتونه اینجوری باشه

یه بلوک هم روی تابلو دوم زدن تا نشون بده یه خبری افتاده پشت سهم
    من همیشه از بلوک‌های که تو کف قیمتی زده میشه خاطره خوب دارن
    انشالله اینبار هم تکرار بشه

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/10, 20:17.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14639

انتظار داشتیم در دولت جدید دیگه گیرو گور ها به حداقل برسه
      ولی وقتی دولت حتی در معرفی کابینه خودش هم مشکل داره چطور میشه به آینده این دولت امید داشت!!
      تنها دلیل بالا رفت قیمت دلار دیروز و امروز تاخیر در معرفی کابینه است (و شاید باید بگیم درگیری و کش مکش پشت پرده برای تقسیم پستهای وزارت است)
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14639

عجب داستانی داره این وآیند
        بازارگردانی که متعهد شده روزی 4 میلیون معامله کنه و میانگین خریدش حدود 2000 تومان هست دیروز آماده و 24 میلیون در کف قیمتی بخ کد حقیقی فروخته یعنی به کی فروخته؟؟
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14639

به فروشهای حقوقی ها در نمادهای شاخص ساز توجه کنید
          به شاخص کل و سقف اون توجه کنید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14639

مادامی که دلار صرافی سقف کانال در 26000 تومان نشکسته میشه امیدوار بود که دلار جهشی زیادی نداشته باشه
            و انشالله که نشکنه مردم طاقت جهش دوباره را ندارن
            ولی اگر شکست سقف 32 تومان هم شکسته میشه برای 41 تومان
            و انشالله اگر از خر شیطون پیاده شده و برگشت کف کانال در محدود 21 تومان هدف دلار میشه

صرافي بانك ملي
            فروش دلار 26004 تومان
            .....
            خدایا خودت به مردم مظلوم ایران رحم کن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14639

دلار آزاد
              سناریوهای احتمالی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14639

سکه
                مستعد واگرایی منفی هست (اگر امروز و فردا منفی بزنه)
                در این صورت سناریو زیر محتمل است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14639

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 26,120 "خرید?
                  یه 700 تومانی از دیروز کاهش داشته
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14639

به فروشهای حقوقی ها در نمادهای شاخص ساز توجه کنید
                    به شاخص کل و سقف اون توجه کنید
                    تحلیل شاخص کل از جناب مسلم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• PERSiA
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 71

درود. میشه گفت همون محدوده 1600 بالا پایین و دوباره سقوط

جناب تمام بازم اصلاح سنگینی تو راه داریم ؟!

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14639

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
                        درود. میشه گفت همون محدوده 1600 بالا پایین و دوباره سقوط

جناب تمام بازم اصلاح سنگینی تو راه داریم ؟!
                        از نظر من موج 4 شاخص کل از نظر زمانی هنوز تمام نشده
                        و میتونه 3تا4 ماه دیگه تمام بشه و از این جهت نظرم به تحلیل فوق نزدیکتره (اتمام موج b در تحلیل فوق میتونه با واگرایی منفی در آر اس آی ایجاد بشه و این یعنی شاخص از محدوده 1.5 میلیونی یه اصلاح حدودا یک هفته میزنه و بعد عدد 1.5 واحد رد میکنه و با کندل منفی سنگین واگرایی تایید میشه)
                        من سناریو احتمالی سیاسی و اقتصادی ماه‌های آینده را یک توافق نصف و نیمه در برجام میدونم که دوام زیادی نخواهد داشت
                        و تاثیر اون افت اندک دلار و بعد از اجرایی شدن مکانیسم ماشه دلار به سمت 50 و 60 هزار تومان حرکت میکنه
                        بازار هم در صورت توافق میتونه کف قبلی را بشکنه (یعنی بیاد زیر 1.09 میلیون واحد) ولی در نهایت موج 5 اصلی سقف 2.1 واحد را به پشتوانه قیمت دلار رد کرده و اعداد جدید برای خودش ثبت میکنه
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/13, 02:13.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

بازار هم در صورت توافق میتونه کف قبلی را بشکنه (یعنی بیاد زیر 1.09 میلیون واحد) ولی در نهایت موج 5 اصلی سقف 2.1 واحد را به پشتوانه قیمت دلار رد کرده و اعداد جدید برای خودش ثبت میکنه
                          علت رسیدن شاخص به کف قبلی ترس از افت دلار به اعداد ۱۵ و ... بود البته دلایل دیگر هم داشت. وقتی خیال بازار راحت شد که نه توافق کاملی در کار است و نه با فرض توافق دلار به اون اعداد میرسد ، ترسش برداشته شد.
                          با فرض حتی رسیدن قیمت سهم ها به زمان کف قبلی شاخص ، بازهم شاخص به اون عدد نمیرسد و بالاتر خواهد بود چون در این فاصله سود نقدی مجامع را داشتیم و برخی شرکتها جدید هم امده و بازهم در راه است.
                          پس رسیدن به ان کف خیلی بعید است چه برسد که آنرا هم بشکند!اگر کف قبلی بخواهد بشکند یعنی قیمت سهم ها خیلی پایینتر از زمان کف قبلی باشند تا سود مجامع و سهم های جدید را هم جبران کنن که بسیار دور از ذهنه مگر دلار افت خیلی شدید کند و یا سقوط قیمتهای جهانی را داشته باشیم یا اتفاق خاصی در کشور بیافتد
                          بتابراین با وضع موجود متطقی نیست این تحلیل.
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14639

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                            علت رسیدن شاخص به کف قبلی ترس از افت دلار به اعداد ۱۵ و ... بود البته دلایل دیگر هم داشت. وقتی خیال بازار راحت شد که نه توافق کاملی در کار است و نه با فرض توافق دلار به اون اعداد میرسد ، ترسش برداشته شد.
                            با فرض حتی رسیدن قیمت سهم ها به زمان کف قبلی شاخص ، بازهم شاخص به اون عدد نمیرسد و بالاتر خواهد بود چون در این فاصله سود نقدی مجامع را داشتیم و برخی شرکتها جدید هم امده و بازهم در راه است.
                            پس رسیدن به ان کف خیلی بعید است چه برسد که آنرا هم بشکند!اگر کف قبلی بخواهد بشکند یعنی قیمت سهم ها خیلی پایینتر از زمان کف قبلی باشند تا سود مجامع و سهم های جدید را هم جبران کنن که بسیار دور از ذهنه مگر دلار افت خیلی شدید کند و یا سقوط قیمتهای جهانی را داشته باشیم یا اتفاق خاصی در کشور بیافتد
                            بتابراین با وضع موجود متطقی نیست این تحلیل.
                            ما در بازار به پارامترهای خودمون (تکنیکال و بنیادی) سهام را بررسی می‌کنیم و اعلام میکنیم فلان هدف منطقی هست یا نه
                            ولی وقتی در مورد چیزی مثل توافق برجام نمیشه تحلیل منطقی کرد
                            صحبت کردن از غیر منطقی بودن سناریو ها مختلف منطقی نیست
                            چرا که سناریوهای بازار با توافق برجام یا خراب شدن اون کاملا متفاوت خواهند بود.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

از نظر من موج 4 شاخص کل از نظر زمانی هنوز تمام نشده
                              و میتونه 3تا4 ماه دیگه تمام بشه و از این جهت نظرم به تحلیل فوق نزدیکتره (اتمام موج b در تحلیل فوق میتونه با واگرایی منفی در آر اس آی ایجاد بشه و این یعنی شاخص از محدوده 1.5 میلیونی یه اصلاح حدودا یک هفته میزنه و بعد عدد 1.5 واحد رد میکنه و با کندل منفی سنگین واگرایی تایید میشه)
                              من سناریو احتمالی سیاسی و اقتصادی ماه‌های آینده را یک توافق نصف و نیمه در برجام میدونم که دوام زیادی نخواهد داشت
                              و تاثیر اون افت اندک دلار و بعد از اجرایی شدن مکانیسم ماشه دلار به سمت 50 و 60 هزار تومان حرکت میکنه
                              درود استاد تمام عزیز

بنظرم فعلا در بازار تحلیلی وجود ندارد که حتی در صورت توافق نیز کف قبلی را بشکند!! گویا بحث بر سر این هست که نباید اجازه داد باز با شیب بالا ببرند بالا و بعد بازار را بیخیال شوند یک روند بلند مدت صعودی ارام و پیوسته که بنفع همه نمادها و فعالین باشد و نباید اجازه داد داستهانهای قبلی تکرار شود
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3038

دقت فرمایید

رسیدن قیمت دلار به ۶۰هزارتومان بمعنی بحران های شدید در تمامی عرصه هاست

با قوانین صرف تکنیکالی نمیشه بازار سرمایه را تحلیل کرد

تمامی روند ها از بنیاد نشئت میگیرند در حال حاضر روند بنیادی بسمت بحران های عمیق نرفته

تمامی تغییرات کلان در اوج تضادها بوجود میاد

نظر

در حال کار...
                                X