تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبنظر تنها افتخار و اقدام دولت رییسی خصوصی کردن خودروست
مرحله اول ورود خودروها به بورس کالا با موفقیت در حال انجامه
مرحله دوم سود ده شدن بواسطه مرحله اول قطعیست
مرحله سوم هم تشکیل کنسرسیوم و اومدن مشتریست که اونم امروز خبرش اعلام شد
م حله چهارم هم ظاهرا جایگزینی وثیقه سهام خودروییت که انجام شده
مرحله پنجم هم واردات خودرو و همزمان فروش در بورس کالا و شکستن قیمتهاست ک احتمالا هفته بعد یا بعدی انجام میشود
فقط مونده اعلام بلوک اونم بزودی
دی ماه خودرویی هاست
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبیاد اینور برای اظهار نظر دوستان و تمام عزیز
امروز هم اگر این حرف خاندوزی اعتباری میداشت حتما خودرو و خساپا صف خرید میشدن ولی رنج کشیدن و باز رفتن پایین
باید در نظر داشت که مافیایی که مخالف عرضه در بورس کالا هستن مخالف عرضه بلوکها هم هستن
حالا این. دومینویی که شما گفتی با خارج شدن یکی از مدار برهم میخوره مهره اول هم عرضه در بورس کالاست
اگر این هفته و هفته بعدی نتونن قیمت ها را پایین بکشن عملا باید گفت عرضه خودرو در بورس کالا شکست خورده استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوالله اینقدر تو این یکسال گذشته خبر معامله بلوکی را زدن و بعدا معلوم شد چیزی پشتش نیست که دیگه بازار باورش نمیکنه
امروز هم اگر این حرف خاندوزی اعتباری میداشت حتما خودرو و خساپا صف خرید میشدن ولی رنج کشیدن و باز رفتن پایین
باید در نظر داشت که مافیایی که مخالف عرضه در بورس کالا هستن مخالف عرضه بلوکها هم هستن
حالا این. دومینویی که شما گفتی با خارج شدن یکی از مدار برهم میخوره مهره اول هم عرضه در بورس کالاست
اگر این هفته و هفته بعدی نتونن قیمت ها را پایین بکشن عملا باید گفت عرضه خودرو در بورس کالا شکست خورده است
فکرش رو بکن یهو ۵۰ هزار خودروی وارداتی و داخلی بیاد بورس کالا، قطعا قیمت میشکنه
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postمیخوان خودروهایی رو ک هنوز وارد نکردن رو هم بفروشن و تحویل ۶ ماه بعد
فکرش رو بکن یهو ۵۰ هزار خودروی وارداتی و داخلی بیاد بورس کالا، قطعا قیمت میشکنه
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postبرای عرضه مجدد دیگینیتی ..سقف قیمت مجاز !!رو حدود ۱میلیارد !!یعنی پول یک دیگینینی افزایش دادن !!بعد میگن مافیا مخالف عرضه خودرو در بورس هست !!گوشت را هم دادن دست گربه !!واردات هم که دست همین مافیاست ...به نظرمن با واردات و عرضه خودرو با این شیوه قیمت ها قطعا نمی شکنن...داخلی ها و کارکرده ها دوباره بالاتر می رن !!!تازه مزه پول مفت مالیات و دوبل فروختن رفته زیر دندون دولت و مافیا !!.
نظر
-
فردا اگر گروه خودرویی از مثبت به منفی زدن باید فاتحه بازار برای یک هفته خواندخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبنظر روزهای آخر قیمتهای شیرین خودروست امید جان
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postامروز آخر وقت داشتن ۲-۲/۵ مثبت فردا رو میخریدن، بعیده فردا منفی بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
این همه اخبار ضد نقیض در خصوص تحولات کشور واقعا در نوع خودش بی نظیر است باید در کتاب گینس ثبت بشه
برجام یکی میگه تمام شد یکی میشه شروع شد
سود بانکی یکی میگه افزایش نرخ شدید در راه است
یکی میگه الان نمیشه
خودرو یکی میگه بورس کالا متوقف میشه یکی میگه ادامه داره
معاملات بلوکی خودرویی ها هم که چیز جدیدی نیست از اول سال تا امروز هر یکماه این خبر بلد میکنن یه نوسان میگیرن و بعدش تمام( این نوسان از 100 درصد در اول سال شروع و به نظر به 4تا5 درصد در این روزها کاهش پیدا کرده)
واقعا سرمایه حق داره به بازار ورود نکنه
خدا وکیلی ماها که در بازار مانده ایم خیلی پوست کلفتیم
به خودمون به ماشالله بگیم رستم اگر بود تا حالا کمر خم کرده بودآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/12/20, 22:02.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اما جدایی از اخبار ضدو نقیض به نظر میرسه با توجه به خروج سنگین پول از بانکها افزایش نرخ سود بانکی اجنتاب ناپذیر است
یا باید شاهد نکول بانکها و طغیان سپرده گذاران جلوی درب بانکها و ایجاد هرج و مرج باشیم و یا باید سود بانکی را افزایش ملموسی بدن تا ملت از خارج کردن پول از بانکها منصرف بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر