تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    بیت کویین
    اگر به هر دلیلی 17800 دلار از دست بده اوضاع و اهداف نزولی بدی به خودش میگیره

هنوز به اهداف نرسیدیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      بنظر تنها افتخار و اقدام دولت رییسی خصوصی کردن خودروست
      مرحله اول ورود خودروها به بورس کالا با موفقیت در حال انجامه
      مرحله دوم سود ده شدن بواسطه مرحله اول قطعیست
      مرحله سوم هم تشکیل کنسرسیوم و اومدن مشتریست که اونم امروز خبرش اعلام شد
      م حله چهارم هم ظاهرا جایگزینی وثیقه سهام خودروییت که انجام شده
      مرحله پنجم هم واردات خودرو و همزمان فروش در بورس کالا و شکستن قیمتهاست ک احتمالا هفته بعد یا بعدی انجام میشود
      فقط مونده اعلام بلوک اونم بزودی
      دی ماه خودرویی هاست
      بیاد اینور برای اظهار نظر دوستان و تمام عزیز

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

بیاد اینور برای اظهار نظر دوستان و تمام عزیز
        والله اینقدر تو این یکسال گذشته خبر معامله بلوکی را زدن و بعدا معلوم شد چیزی پشتش نیست که دیگه بازار باورش نمیکنه
        امروز هم اگر این حرف خاندوزی اعتباری می‌داشت حتما خودرو و خساپا صف خرید میشدن ولی رنج کشیدن و باز رفتن پایین
        باید در نظر داشت که مافیایی که مخالف عرضه در بورس کالا هستن مخالف عرضه بلوک‌ها هم هستن
        حالا این. دومینویی که شما گفتی با خارج شدن یکی از مدار برهم میخوره مهره اول هم عرضه در بورس کالاست
        اگر این هفته و هفته بعدی نتونن قیمت ها را پایین بکشن عملا باید گفت عرضه خودرو در بورس کالا شکست خورده است
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

والله اینقدر تو این یکسال گذشته خبر معامله بلوکی را زدن و بعدا معلوم شد چیزی پشتش نیست که دیگه بازار باورش نمیکنه
          امروز هم اگر این حرف خاندوزی اعتباری می‌داشت حتما خودرو و خساپا صف خرید میشدن ولی رنج کشیدن و باز رفتن پایین
          باید در نظر داشت که مافیایی که مخالف عرضه در بورس کالا هستن مخالف عرضه بلوک‌ها هم هستن
          حالا این. دومینویی که شما گفتی با خارج شدن یکی از مدار برهم میخوره مهره اول هم عرضه در بورس کالاست
          اگر این هفته و هفته بعدی نتونن قیمت ها را پایین بکشن عملا باید گفت عرضه خودرو در بورس کالا شکست خورده است
          میخوان‌ خودروهایی رو ک هنوز وارد نکردن‌ رو هم بفروشن و تحویل ۶ ماه بعد
          فکرش رو بکن یهو ۵۰ هزار خودروی وارداتی و داخلی بیاد بورس کالا، قطعا قیمت میشکنه

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3754

میخوان‌ خودروهایی رو ک هنوز وارد نکردن‌ رو هم بفروشن و تحویل ۶ ماه بعد
            فکرش رو بکن یهو ۵۰ هزار خودروی وارداتی و داخلی بیاد بورس کالا، قطعا قیمت میشکنه
            برای عرضه مجدد دیگینیتی ..سقف قیمت مجاز !!رو حدود ۱میلیارد !!یعنی پول یک دیگینینی افزایش دادن !!بعد میگن مافیا مخالف عرضه خودرو در بورس هست !!گوشت را هم دادن دست گربه !!واردات هم که دست همین مافیاست ...به نظرمن با واردات و عرضه خودرو با این شیوه قیمت ها قطعا نمی شکنن...داخلی ها و کارکرده ها دوباره بالاتر می رن !!!تازه مزه پول مفت مالیات و دوبل فروختن رفته زیر دندون دولت و مافیا !!.

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

وساپا ۲۰ دقیقه پایانی از منفی ۵ رفت تا مثبت ۷ درصد!!

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                برای عرضه مجدد دیگینیتی ..سقف قیمت مجاز !!رو حدود ۱میلیارد !!یعنی پول یک دیگینینی افزایش دادن !!بعد میگن مافیا مخالف عرضه خودرو در بورس هست !!گوشت را هم دادن دست گربه !!واردات هم که دست همین مافیاست ...به نظرمن با واردات و عرضه خودرو با این شیوه قیمت ها قطعا نمی شکنن...داخلی ها و کارکرده ها دوباره بالاتر می رن !!!تازه مزه پول مفت مالیات و دوبل فروختن رفته زیر دندون دولت و مافیا !!.
                بنظر روزهای آخر قیمتهای شیرین خودروست امید جان

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

فردا اگر گروه خودرویی از مثبت به منفی زدن باید فاتحه بازار برای یک هفته خواند
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

فردا اگر گروه خودرویی از مثبت به منفی زدن باید فاتحه بازار برای یک هفته خواند
                    امروز آخر وقت داشتن ۲-۲/۵ مثبت فردا رو میخریدن، بعیده فردا منفی بشه

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3754

بنظر روزهای آخر قیمتهای شیرین خودروست امید جان
                      انشالله که این طورباشه ....ولی میشه قیمت خودرو...پایین بیاد و قیمت خودرویی ها بالابره و صعودی باشه ؟؟؟؟حالا شاید خریداران بلوک رو تولید و فروش خود خودرو حساب نکردن ...با خود تودلی هاش کار دارند !!دولت هم مثل ملانصرالدین بخواد گربه رو با تغارش بهشون بفروشه !!!

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

امروز آخر وقت داشتن ۲-۲/۵ مثبت فردا رو میخریدن، بعیده فردا منفی بشه
                        واسه همین گفتم چون فردا مثبت باز میشن ولی اگر برن سمت منفی حداقل یک هفته ای منفی ملایم میزنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

شاخص کل

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/12/20, 17:29.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

دانا روی این مقاومت تثبیت بشه هدف 280 تومان میتونه لمس کنه

دانا اهداف ما را زد ما خارج شدیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

این همه اخبار ضد نقیض در خصوص تحولات کشور واقعا در نوع خودش بی نظیر است باید در کتاب گینس ثبت بشه
                              برجام یکی میگه تمام شد یکی میشه شروع شد
                              سود بانکی یکی میگه افزایش نرخ شدید در راه است
                              یکی میگه الان نمیشه
                              خودرو یکی میگه بورس کالا متوقف میشه یکی میگه ادامه داره
                              معاملات بلوکی خودرویی ها هم که چیز جدیدی نیست از اول سال تا امروز هر یکماه این خبر بلد میکنن یه نوسان میگیرن و بعدش تمام( این نوسان از 100 درصد در اول سال شروع و به نظر به 4تا5 درصد در این روزها کاهش پیدا کرده)
                              واقعا سرمایه حق داره به بازار ورود نکنه
                              خدا وکیلی ماها که در بازار مانده ایم خیلی پوست کلفتیم
                              به خودمون به ماشالله بگیم رستم اگر بود تا حالا کمر خم کرده بود
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/12/20, 22:02.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

اما جدایی از اخبار ضدو نقیض به نظر میرسه با توجه به خروج سنگین پول از بانک‌ها افزایش نرخ سود بانکی اجنتاب ناپذیر است
                                یا باید شاهد نکول بانک‌ها و طغیان سپرده گذاران جلوی درب بانک‌ها و ایجاد هرج و مرج باشیم و یا باید سود بانکی را افزایش ملموسی بدن تا ملت از خارج کردن پول از بانک‌ها منصرف بشن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X