کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صف فروش امروز خودرو خیلی هندی بود
آپشن هاش هم اینو فهمیده بودن و منفی خوبی ندادن تا اساسی بخریم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تمام جان با شما موافقم
ضمن احترام به نظرات همه دوستان
بنظرم كار كروزه براي خريد پائين تر بلوك خودروي تجارت
تا اين معامله انجام نشه كروز نميزاره خودرو و نهايتا بازار حركت كنه
نميدونم ولي شايد همين روزها آگهيش بياد
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
چند وقتی شده خودرو و خساپا یه روز مثبت میزنن و یک روز منفی
بازی مسخره این دوتا کی تمام میشه خدا داند
فردا نوبت مثبت شدن خودرو و خساپا خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دیگه واقعا خیلی اصلاح کرده بازار بعد مدتها دوری از بازار از فردا درصورت مثبت شدن بازار وجمع شدن صفهای فروش خریدهامو شروع میکنم بصورت پله ای
مخصوصا سهامی که خیلی اف کردن مثل وسدید وخودرو....
نظرشخصی توصیه ای به خرید و فروش نیست
دیگه واقعا خیلی اصلاح کرده بازار بعد مدتها دوری از بازار از فردا درصورت مثبت شدن بازار وجمع شدن صفهای فروش خریدهامو شروع میکنم بصورت پله ای
مخصوصا سهامی که خیلی اف کردن مثل وسدید وخودرو....
نظرشخصی توصیه ای به خرید و فروش نیست
حجم معاملات اصلا برای برگشت بازار مناسب نیست
روزی 3.5 همت اینقدر ضعیف هست که آدم توی تایم بازار خوابش میگیره
خدا خواست و ما توانستیم
برای اهل ریسک 100 درصدی هم خرید ضسپا 1002 و ضخود 8018و8019و 8020 میتونه جذاب باشه
چون به نظر من این بازار کم کم به جایی میرسه که استارت اصلی در بازار توسط گروه خودرویی زده میشه
حجم معاملات بازار واقعا کم است
ولی من یکی دوتا منفی دیگه خساپا و خودرو میخرم
هرچی میخواد بشه مهم نیست
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل کانال صعودی کوتاه مدتی را از دست داد
به نظر میاد کف ۱.۹۵ میلیون واحد هم هفته آتی از دست خواهد رفت
این کف هم امروز فاتحه اش خوانده شد
از اینجا تا 1.84 میلیون واحد هرجا که بازار حجم خورد و برگشت میتونه واگرایی مثبت در آراس آی بزنه و نقطه برگشت بازار باشه
قطعا در این بازار نمیشه پیشنهاد خرید یا فروش داد
هرکس با توجه به ریسک پذیری خودش تصمیم بگیره
خدا خواست و ما توانستیم
حجم معاملات اصلا برای برگشت بازار مناسب نیست
روزی 3.5 همت اینقدر ضعیف هست که آدم توی تایم بازار خوابش میگیره
جناب تمام شما سال گذشته هم یادتون باشه اخرای اصلاح حجم معاملات کم شده بود چون قیمتها مفت میشه و فروشنده اندک...
به هرحال بنده از فردا عزض کردم درصورت جمع شدن صف فروش وسدید میخرم چون قیمتش نصف شده تو یک ماه درصورتی که بالای ۶۰۰ همه ولع داشتن واس خریدش الان اخرای اصلاح همه ترس دارن وباید وقتی همه ترسیدن خرید...
.خودرو هم مثبت شد پله ای میخرمش .... نشد فعلا صبر ....نظرشخصی توصیه ای بخرید و فروش نیست
جناب تمام شما سال گذشته هم یادتون باشه اخرای اصلاح حجم معاملات کم شده بود چون قیمتها مفت میشه و فروشنده اندک...
به هرحال بنده از فردا عزض کردم درصورت جمع شدن صف فروش وسدید میخرم چون قیمتش نصف شده تو یک ماه درصورتی که بالای ۶۰۰ همه ولع داشتن واس خریدش الان اخرای اصلاح همه ترس دارن وباید وقتی همه ترسیدن خرید...
.خودرو هم مثبت شد پله ای میخرمش .... نشد فعلا صبر ....نظرشخصی توصیه ای بخرید و فروش نیست
بله درسته
ولی من مثبت هیچ سهمی را فعلا نمیخرم
مگر اینکه حجم بازار بره بالای ۷تا۱۰ همت
..
هر سهمی را امروز در صف خرید میخری و باصف خرید هم بسته میشه فردا منفی یا صف فروش میشه
این بازار معیوب شده یا معیوبش کردن
بازار جون نداره ریزش کنه ولی عمدا منفی میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
کاما امروز صف خرید شده قشنگ میشه ترس توی اردرهای خرید دید
از ضبح صف خرید شده و با عرضه 1 میلیون 20 میلیون کنسل کردن
دیدن که صف خرید نریخته بازم رفتن پشن صف خرید
البته بازار به خودرو وخساپا هم نگاه میکنه این دوتا منفی میشن بازار خودش خیس میکنه
خیلی برام جالبه که کاما میتونه تحمل کنه یا نه
و اگر امروز با صف خرید بسته شد فردا هم صف خرید میشه
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
روند خوبی گرفته انشالله 1500 بزنه
ولی ریسک خریدش بالاست
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
شنبه میتونه پولبک زیر 1.95 واحد باشه و یا برگشت بازار روی 2 میلیون واحد
این برگشت در صورتی مورد تایید خواهد بود که روی 1.95 واحد تثبیت و حجم معاملات بازار بالا بیاد
در غیر اینصورت این برگشت قابل اعتماد نیست و باید روی اعداد پایین تر دنبال برگشت بازار باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
شنبه میتونه پولبک زیر 1.95 واحد باشه و یا برگشت بازار روی 2 میلیون واحد
این برگشت در صورتی مورد تایید خواهد بود که روی 1.95 واحد تثبیت و حجم معاملات بازار بالا بیاد
در غیر اینصورت این برگشت قابل اعتماد نیست و باید روی اعداد پایین تر دنبال برگشت بازار باشیم
با سلام ...@};-
خبر جلسات باعث شد که بازار مثبت بشه
با جلسات شبانه و روزانه بازار مثبت میشه ونوسان میده وفرداش بازار منفی می شه
شاخص بالای 2/021/000 تثبیت بشه وحجم معاملات وارزش ریالی خوب بود میشه در مورد خرید مجدد صحبت کرد شاخص مقاومت 1/980/000 رو داره و stop روی 1/960/000
نظر