تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

خودر و خساپا چند روزی هست خیلی نامحسوس دارن جمع میشن
    خودرو روی ۳۰۰ تثبیت بشه و خساپا روی ۲۵۰ تومان حرکت بعدی گروه خودرویی شروع میشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مجتبی مصلحMTM
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 1656

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      خودر و خساپا چند روزی هست خیلی نامحسوس دارن جمع میشن
      خودرو روی ۳۰۰ تثبیت بشه و خساپا روی ۲۵۰ تومان حرکت بعدی گروه خودرویی شروع میشه
      درود
      به نظرم همینطوری با حجم خوردن یرن بالا بهتره تا نوسانی
      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط مجتبی مصلحMTM پست شده است View Post
        درود
        به نظرم همینطوری با حجم خوردن یرن بالا بهتره تا نوسانی
        کفسازی خوبی کردن
        اردرهایی که زیر سهم بسته همین روزها توی صف حرید میشینه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Samk
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 447

تمام جان
          وایند را چطور میبینی؟
          فکر میکنی کی باز میشود...

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

سه پیام سیاستگذار

اعلام قیمت‌های جدید پنج محصول سایپا توسط سیاستگذار حاوی سه پیام از سوی سیاستگذار است. پیام اول حاوی این نکته است که قدم اولیه برای افزایش قیمت خودرو برداشته شده است. در واقع همان‌طور که اشاره شد برابری قیمت برخی محصولات اعلام‌شده سایپا همچون کوییک با محصولات پرطرفدار ایران‌خودرو، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. کوئیک حالا با رانا پلاس MT6، پژو پارس سفارشی ELX و پژو 207 دستی قابل‌رقابت خواهد بود.بنابراین می‌توان این احتمال را داد که سیاستگذار برای فرار از اینکه سیبل انتقادات قرار بگیرد به جای رشد رسمی خودرو قرار است با روش دیگری یعنی اضافه کردن برخی آپشن‌ها قیمت خودرو را افزایش داده یا به عبارتی دیگر اصلاح کند. پیش از این «دنیای اقتصاد» در گزارش‌های مختلفی این سناریو را مطرح کرده بود که با توجه به واکنش منفی مجلس و برخی از دولتی‌‌ها آن هم در سال مهار تورم، احتمال دارد که سیاستگذار بخواهد رشد قیمت خودرو را کاملا بی‌سروصدا و از طریق راه‌های جانبی مانند افزایش آپشن پیش ببرد.در واقع در شرایطی که سال جاری به نام مهار تورم نام‌گذاری شده و افکار عمومی نیز نسبت به افزایش رسمی بهای خودرو بسیار حساس است، به نظر می‌رسد سیاستگذار تمایلی به رشد قیمت خودرو ندارد. در اردیبهشت‌ماه هم که بعد از 18 ماه فریز قیمتی بالاخره رشد قیمت اتفاق افتاد، گفته می‌شد قیمت‌ها تا 70درصد افزایش پیدا می‌کنند؛ اما در نهایت با وتوی محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور، این موضوع منتفی شد و بهای رسمی خودرو بین 10 تا 49 درصد افزایش پیدا کرد. در آن مقطع مخبر در نامه خود «اصلاح یکباره» قیمت خودرو را تورم‌زا خوانده و این درخواست را مطرح کرده بود که در قیمت‌ها تجدیدنظر شود.همین عبارت معاون اول رئیس‌جمهور را می‌توان به عنوان شاهد دیگری بر این سناریو گرفت که احتمالا به‌زودی به روش‌های غیرمستقیم قیمت خودرو رشد پیدا می‌کند، چراکه مخبر با «اصلاح یکباره» مخالفت کرده بود نه با اصلاح گام به گام قیمت خودرو. بنابراین ممکن است به‌زودی شاهد گام بعدی اصلاح قیمت خودرو باشیم. با این وجود شورای رقابت می‌‌گوید برنامه‌ای برای افزایش قیمت خودرو ندارد. از طرف دیگر گفته می‌شود عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، به دنبال آن است که برای کاهش زیان تولید، قیمت خودرو را به اصطلاح «واقعی‌سازی» کند. بنابراین احتمال افزایش قیمت خودرو به هیچ عنوان منتفی نیست.سیگنال دیگری که می‌توان از این تصمیم گرفت، توقف تولید برخی محصولات فعلی است که به نوعی فاقد آپشن هستند. برای مثال قیمت رسمی کوییک دنده‌ای اکنون 201میلیون تومان است اما سایپا می‌تواند با برخی تغییرات به جای این محصول، کوییک GXR 321میلیون و 537هزار تومانی را تولید کند. بنابراین تولیدکننده دیگر انگیزه‌ای برای تولید مدل‌های قدیمی‌تر نخواهد داشت و ممکن است برای کاهش زیان تولید، محصولات پیشین را از خط تولید حذف کند.پیام سومی که می‌توان از تصمیم شورای رقابت برای قیمت پنج محصول سایپا گرفت، این است که سیاستگذار در مورد تاثیر قیمت‌گذاری دستوری بر تولید خودروسازان دچار تردید شده است. اعلام بهای این پنج محصول در صورتی اتفاق می‌افتد که از خردادماه امسال روند رشد تولید منفی شده و خودروسازان در مرداد کمتر از تیر و در تیرماه کمتر از خرداد تولید کرده‌اند. با توجه به هدف‌گذاری یک‌میلیون و 700 هزار دستگاهی سیاستگذار برای تولید سال جاری، این افت تولید که خودروساز قیمت‌گذاری دستوری را متهم ردیف اول آن می‌داند، می‌تواند چالش بزرگی باشد.بر این اساس احتمال همین خطر بوده که سیاستگذاران را راضی کرده تا قیمت محصولات را به صورت غیررسمی افزایش دهند. همچنین در مردادماه طبق اطلاعات و آمار منتشرشده از طرف پژوهشکده پولی و بانکی، دپوی محصول خودروسازان رشد قابل توجهی داشته که نشان می‌دهد شرکت‌های خودروساز نسبت به رشد قیمت محصولات خود امیدوار هستند.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

به نظر میاد خساپا با این قیمتهای جدید از زیان خارج شده
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                سه پیام سیاستگذار

اعلام قیمت‌های جدید پنج محصول سایپا توسط سیاستگذار حاوی سه پیام از سوی سیاستگذار است. پیام اول حاوی این نکته است که قدم اولیه برای افزایش قیمت خودرو برداشته شده است. در واقع همان‌طور که اشاره شد برابری قیمت برخی محصولات اعلام‌شده سایپا همچون کوییک با محصولات پرطرفدار ایران‌خودرو، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. کوئیک حالا با رانا پلاس MT6، پژو پارس سفارشی ELX و پژو 207 دستی قابل‌رقابت خواهد بود.بنابراین می‌توان این احتمال را داد که سیاستگذار برای فرار از اینکه سیبل انتقادات قرار بگیرد به جای رشد رسمی خودرو قرار است با روش دیگری یعنی اضافه کردن برخی آپشن‌ها قیمت خودرو را افزایش داده یا به عبارتی دیگر اصلاح کند. پیش از این «دنیای اقتصاد» در گزارش‌های مختلفی این سناریو را مطرح کرده بود که با توجه به واکنش منفی مجلس و برخی از دولتی‌‌ها آن هم در سال مهار تورم، احتمال دارد که سیاستگذار بخواهد رشد قیمت خودرو را کاملا بی‌سروصدا و از طریق راه‌های جانبی مانند افزایش آپشن پیش ببرد.در واقع در شرایطی که سال جاری به نام مهار تورم نام‌گذاری شده و افکار عمومی نیز نسبت به افزایش رسمی بهای خودرو بسیار حساس است، به نظر می‌رسد سیاستگذار تمایلی به رشد قیمت خودرو ندارد. در اردیبهشت‌ماه هم که بعد از 18 ماه فریز قیمتی بالاخره رشد قیمت اتفاق افتاد، گفته می‌شد قیمت‌ها تا 70درصد افزایش پیدا می‌کنند؛ اما در نهایت با وتوی محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور، این موضوع منتفی شد و بهای رسمی خودرو بین 10 تا 49 درصد افزایش پیدا کرد. در آن مقطع مخبر در نامه خود «اصلاح یکباره» قیمت خودرو را تورم‌زا خوانده و این درخواست را مطرح کرده بود که در قیمت‌ها تجدیدنظر شود.همین عبارت معاون اول رئیس‌جمهور را می‌توان به عنوان شاهد دیگری بر این سناریو گرفت که احتمالا به‌زودی به روش‌های غیرمستقیم قیمت خودرو رشد پیدا می‌کند، چراکه مخبر با «اصلاح یکباره» مخالفت کرده بود نه با اصلاح گام به گام قیمت خودرو. بنابراین ممکن است به‌زودی شاهد گام بعدی اصلاح قیمت خودرو باشیم. با این وجود شورای رقابت می‌‌گوید برنامه‌ای برای افزایش قیمت خودرو ندارد. از طرف دیگر گفته می‌شود عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، به دنبال آن است که برای کاهش زیان تولید، قیمت خودرو را به اصطلاح «واقعی‌سازی» کند. بنابراین احتمال افزایش قیمت خودرو به هیچ عنوان منتفی نیست.سیگنال دیگری که می‌توان از این تصمیم گرفت، توقف تولید برخی محصولات فعلی است که به نوعی فاقد آپشن هستند. برای مثال قیمت رسمی کوییک دنده‌ای اکنون 201میلیون تومان است اما سایپا می‌تواند با برخی تغییرات به جای این محصول، کوییک GXR 321میلیون و 537هزار تومانی را تولید کند. بنابراین تولیدکننده دیگر انگیزه‌ای برای تولید مدل‌های قدیمی‌تر نخواهد داشت و ممکن است برای کاهش زیان تولید، محصولات پیشین را از خط تولید حذف کند.پیام سومی که می‌توان از تصمیم شورای رقابت برای قیمت پنج محصول سایپا گرفت، این است که سیاستگذار در مورد تاثیر قیمت‌گذاری دستوری بر تولید خودروسازان دچار تردید شده است. اعلام بهای این پنج محصول در صورتی اتفاق می‌افتد که از خردادماه امسال روند رشد تولید منفی شده و خودروسازان در مرداد کمتر از تیر و در تیرماه کمتر از خرداد تولید کرده‌اند. با توجه به هدف‌گذاری یک‌میلیون و 700 هزار دستگاهی سیاستگذار برای تولید سال جاری، این افت تولید که خودروساز قیمت‌گذاری دستوری را متهم ردیف اول آن می‌داند، می‌تواند چالش بزرگی باشد.بر این اساس احتمال همین خطر بوده که سیاستگذاران را راضی کرده تا قیمت محصولات را به صورت غیررسمی افزایش دهند. همچنین در مردادماه طبق اطلاعات و آمار منتشرشده از طرف پژوهشکده پولی و بانکی، دپوی محصول خودروسازان رشد قابل توجهی داشته که نشان می‌دهد شرکت‌های خودروساز نسبت به رشد قیمت محصولات خود امیدوار هستند.
                کوئیک با پژو پارس سفارشی برابری می کند
                احتمالا بزودی قیمتهای کارخانه ایی ایرانخودرو هم تغییر اساسی خواهد کرد!

فصل رشد خودرویی های بورس رسیده آیا!؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                  کوئیک با پژو پارس سفارشی برابری می کند
                  احتمالا بزودی قیمتهای کارخانه ایی ایرانخودرو هم تغییر اساسی خواهد کرد!

فصل رشد خودرویی های بورس رسیده آیا!؟
                  ضسپا ۱۰۰۲ شما هم با زمان زیادی که داره راحت میره روی ۱۰۰ تومان
                  ضخود ۸۰۱۸ ولی زمانش زیاد نیست از اینجا به بعد به قیمت معامله میشه نه کمتر نه بیشتر
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

ضسپا ۱۰۰۲ شما هم با زمان زیادی که داره راحت میره روی ۱۰۰ تومان
                    ضخود ۸۰۱۸ ولی زمانش زیاد نیست از اینجا به بعد به قیمت معامله میشه نه کمتر نه بیشتر
                    احساس میکنم امروز روز خرید ضسپا ۱۰۰۲ باشه
                    ۳۸ تا ۳۹ میخریم برای بازدهی ۱۰۰% تا آخر مهرماه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

دومینوی افزایش نرخ در گروه خودرویی شروع شد
                      ......

#خپویش ( شرکت قطعه سازی سازه پویش) استارت افزایش نرخ قطعات خودرو را زد

افشای اطلاعات با اهمیت روی کدال ( دریافت مجوز افزایش نرخ فروش محصولات از مشتریان عمده ساپکو و‌ سازه گستر - گروه الف)

?میانگین درصد افزایش قطعات : 40 درصد

? تاریخ اعمال : از ابتدای فروردین 1402
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

احساس میکنم امروز روز خرید ضسپا ۱۰۰۲ باشه
                        ۳۸ تا ۳۹ میخریم برای بازدهی ۱۰۰% تا آخر مهرماه
                        امروز وارد زیان شدیم
                        در ادامه باز هم انتظار بازدهی ۱۰۰% از این اختیار را داریم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

سلام
                          یه آموزش مختصر از آپشن ها بزارین لطفا

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                            سلام
                            یه آموزش مختصر از آپشن ها بزارین لطفا
                            سلام داستانش یه کمی طولاتی میشه ولی کلیت میشه یه سرچ ساده زد و متوجه شدـاما ریسک اینکار بالاست و البته سودش هم بالاستـ و زیانش هم بالاست
                            کمی معامله کنید میتونید حرفه ای بشید
                            ولی با پول کم شروع کنید در حد 10 میلیون تومان که اگر سوخت ناراحت نشید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

حقوقی طستا۱۲۱۵ را در ۵ تومان سنگین میفروشه
                              یکی از دلایل میتونه این باشه که بعید میدونه قیمت این سهم آخر سال زیر ۱۳۰ تومان باشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

نحوه معاملات گروه سایپا
                                خزامیا،خساپا،ورنا و ضسپا۱۰۰۲ نشون از هفته مثبت میداد
                                اتفاقاتی در این زنجیره و زیرمجموعه ها در حال وقوع است
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X