در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
دقیق تر حساب کردم میانگین خریدش 918 تومان است
به نظر میاد فردا تمام شرایط برای برگشت سهم آماده استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
👍 1نظر
-
دارن چند تا نوسانگیر که توی آواک مانده را پیاده میکنن
این سهم 202 تومان سود انباشته داره
و به زودی از محل انباشته افزایش سرمایه میده
بنیادی سهم خیلی خوبه و سودی که میسازه تماما عملیاتی و مستمر استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
این سهم هم یکبار صف خرید شد
و مجدد هم میشه و با صف بسته میشه
امروز داره مقاومت رد میکنه فردا از قفس خارج میشه و رشد اصلی سهم شروع میشهخدا خواست و ما توانستیم
🙏 2نظر
-
در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
اسم سهم ؟
سهم خبرنا بود مجدد صف. خرید شد
شاید تا آخر بازار بازم عرضه ای داشته باشهخدا خواست و ما توانستیم
👏 3نظر
-
کلی خبر مثبت برای بازار منتشر شده
اگر فردا شاخص سازها واکنش مثبت نشون دادن و استارت زدن که خوب عالیه کل بازار وارد روند صعودی میشه
در صورتی که یه واکنش مقطعی داشتن و مجدد نمادهای شاخص ساز رفتن سمت منفی ها
اون وقت بهتره تا مشخص شدن قطعی مذاکرات فقط سهام کوچک خریدخدا خواست و ما توانستیم
👍 3نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postکلی خبر مثبت برای بازار منتشر شده
اگر فردا شاخص سازها واکنش مثبت نشون دادن و استارت زدن که خوب عالیه کل بازار وارد روند صعودی میشه
در صورتی که یه واکنش مقطعی داشتن و مجدد نمادهای شاخص ساز رفتن سمت منفی ها
اون وقت بهتره تا مشخص شدن قطعی مذاکرات فقط سهام کوچک خرید
منظور از سهام کوچک کدام یک از سهام ها است؟
[COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/
👍 1نظر
-
از دیروز تا الان تو خودرو 10 تا نامه تایید و تکذیب فرستادن معلوم نیست عاقبت خودرو و خساپا چی میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شغالا یه مشت قوطی روغن نباتی به اسم خودرو و ارابه مرگ میدن دست ملت
راهش اینه انشالله اسراییل بزنه دو کارخونه رو با خاک یکسان کنه که تا 100 دیگه هیچ شغالی اون سمت نره
ملتو یه مشت دزد سرگردنه و شالاتن دوره کردن
ملت هم چاره ندارهثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
👍 3نظر
-
کاری به جناح بندی و انقلابی و غیر انقلابی ندارم
ولی حقیقتا از حمله اسراییل به ایران به شددن ناراحت شدم
و به عنوان یک ایرانی فقط میتونم بگم الان وقت اختلاف نیست
یه کشور منحوس به خاکم وطنم ایرانم حمله کرده
هر طوری که بتونم باید از کشور دفاع کنم
میدونم که سهامی که دارم به فنا رفته
ولی فدای وطنم
خدا خواست و ما توانستیم
👏 3نظر
-
کم کم به بازگشایی بازار نزدیک میشیم
و این جنگ هم کم کم فروکش خواهد کرد
به نظر من برای روز بازگشایی بازار سازمان بورس و وزیر جدید اقتصاد هم برنامه های خوبی باید تدارک ببینن
و جلوی افت هیجانی را بگیرن
این هم جبهه اقتصادی جنگ است
به نظر من دامنه نوسان را 1 درصدی میکنن
کد حقوقی ها در جهت فروش بسته میشه
و هیچ سهمی را بدون دامنه نوسان باز نمیکنن
اینها حداقل تمهیدات لازم استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
به نظر، کلیت بازار به طور میانگین حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد افت دسته جمعی رو شاهد باشه.
بعد از اون، بسته به گزارش ها و وضعیت شرکت ها و همچنین وضعیت کلی مملکت در اون زمان، راه بعضی از سهام از بقیه جدا خواهد شد..
عده ای به افت تدریجی ادامه خواهند داد و عده ای شاید بعد از افت اولیه، مدتی در جا بزنند.
شاید بعضی هم کمی از افت رو جبران کنند.
اما به هر حال با این ضربات سنگینی که به مملکت و اقتصاد زده شد و ممکنه مدام بیشتر هم بشه، دیگه نمیشه انتظاری از بازار بورس برای کوتاه و حتی میان مدت داشت.
دولت هم که به شدت بی پول.. و برای جور کردن هزینه های جنگ، حاضر به فروش هر نوع دارایی به ویژه سهام خواهد بود..
مدتی بعد ،نسبتp/e تعدادی از سهام به راحتی به زیر ۴ و حتی ۳ واحد خواهد اومد و خریدار خوب نخواهند داشت.
اگر دامنه نوسان رو کم، مثلا ۱ واحد کنند، با توجه به وجود حجم مبنا، مدت طولانی بازار صف فروش خواهد بود...
مثل زمانی که احمدی نژاد رییس جمهور شد و بازار برای ماه ها صف فروش بود..
و همچنین بعد از شروع ریزش در سال ۹۹
چاره ای جز صبر و تحمل و پذیرش ریزش و اصلاح دردناک قیمت سهام نیست..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
👎 1نظر
نظر