..... .......
تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
به نظر میاد بازار تا بعد از تعطیلات عید نوروز باز نمیشه
البته خیلی هم بهتره
حداقل الان تمام بازار حال سهامداران استانی را درک میکنن که الان ۴ ساله سهامشان بسته است و سازمان ابله نمادها را باز نمیکنه و کسی هم به سرمایه خودش دست رسی ندارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
🙏 2نظر
-
آب زرشگ یرای بعضیها خوبهدر اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظر میاد بازار تا بعد از تعطیلات عید نوروز باز نمیشه
البته خیلی هم بهتره
حداقل الان تمام بازار حال سهامداران استانی را درک میکنن که الان ۴ ساله سهامشان بسته است و سازمان ابله نمادها را باز نمیکنه و کسی هم به سرمایه خودش دست رسی نداره
👎 3نظر
-
تمام خان نگفتی ما که نقدیم بازار باز شد چی خوبه بخریم سهام یا نقره یا طلا؟در اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظر میاد بازار تا بعد از تعطیلات عید نوروز باز نمیشه
البته خیلی هم بهتره
حداقل الان تمام بازار حال سهامداران استانی را درک میکنن که الان ۴ ساله سهامشان بسته است و سازمان ابله نمادها را باز نمیکنه و کسی هم به سرمایه خودش دست رسی نداره
نظر
-
واقعا نمیتونم پیشنهادی برای خرید چیزی به کسی بدم
...
اما اینکه چرا الان دلار و تتر شده ۱۴۶ تومان هم جای بحث داره
در واقع الان نه کسی مسافرت میره و نه کسی خرید دلاری انجام میده که تقاضای برای دلار ایجاد بشه
ولی مگر میشه تقاضا نباشه؟
خیر
این تقاضا داره انباشته میشه وقتی مجدد کشتیرانی برقرار شد و مبادی ورودی و خروجی کشور باز شد این انباشت تقاضا یه فشار سنگین به دلار میاره
همین الان هم داریم از اندوخته در تمام بازار
های کشور استفاده میکنیم
این انبارها ممکنه تا بعد از تعطیلات عید هم جواب گو باشن
ولی بعدش باید خریدهای جدید برای همه چیز انجام بشه
.....
اگر بعد از جنگ سیاستهای کلی کشور تغییر نکنه یعنی فشارهای جهانی هم سرجاش هست
فقط یه چیزی باقی میمونه اونم خسارات جنگ و نبود دلار در کشور و تورمی که مجدد سربه فلک میکشه
شاید بعد از جنگ دلار را در محدوده ۲۰۰ هزار تومان ملاقات کنیم شایدم توافقی بکنن و دلار بشه ۵۰ هزار تومان
ولی هرچی بشه قابل پیش بینی نیست
الان در شرایط فعلی هرکس باید مقداری پول نقد داشته باشه و مواد مورد نیاز برای ۲ ماه آینده، این بهترین کار است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
👍 2نظر
-
چه تخمین دقیقی ۵۰ هزار تومان یا ۲۰۰ هزار توماندر اصل توسط تمام پست شده است View Postواقعا نمیتونم پیشنهادی برای خرید چیزی به کسی بدم
...
اما اینکه چرا الان دلار و تتر شده ۱۴۶ تومان هم جای بحث داره
در واقع الان نه کسی مسافرت میره و نه کسی خرید دلاری انجام میده که تقاضای برای دلار ایجاد بشه
ولی مگر میشه تقاضا نباشه؟
خیر
این تقاضا داره انباشته میشه وقتی مجدد کشتیرانی برقرار شد و مبادی ورودی و خروجی کشور باز شد این انباشت تقاضا یه فشار سنگین به دلار میاره
همین الان هم داریم از اندوخته در تمام بازار
های کشور استفاده میکنیم
این انبارها ممکنه تا بعد از تعطیلات عید هم جواب گو باشن
ولی بعدش باید خریدهای جدید برای همه چیز انجام بشه
.....
اگر بعد از جنگ سیاستهای کلی کشور تغییر نکنه یعنی فشارهای جهانی هم سرجاش هست
فقط یه چیزی باقی میمونه اونم خسارات جنگ و نبود دلار در کشور و تورمی که مجدد سربه فلک میکشه
شاید بعد از جنگ دلار را در محدوده ۲۰۰ هزار تومان ملاقات کنیم شایدم توافقی بکنن و دلار بشه ۵۰ هزار تومان
ولی هرچی بشه قابل پیش بینی نیست
الان در شرایط فعلی هرکس باید مقداری پول نقد داشته باشه و مواد مورد نیاز برای ۲ ماه آینده، این بهترین کار است
نظر
-
امروز جلوی بانک ملی مشهد دلالها دلار ۱۴۴ میفروختند
و جالب اینجاست که یه معامله سنگین دلار هرات داشته به قیمت ۱۳۹ تومان
اصلا معلوم نیست چه خبره
۱۳۹ تومان فکر کنم رفته زیر قیمت مرکز مبادله ای ایران
الان خیلی ها میگن ممکنه طی روزهای آینده دلار بیاد به ۱۳۵ تومان
عجیب در عجیب
قابل بررسی هست
طلا دیروز گرمی ۱۷.۸ میلیون هست ولی طلا فروشیها ۱۵.۹ میخرن
جالب شده خیلی جالبخدا خواست و ما توانستیم
🙏 2👍 1نظر
-
جهت اطلاع
در زمان اعلام اتش بس جنگ ایران و عراق تا 6 ماه قیمت دلارکشید پایین بعدش با سرعت کشید بالا
خیلیا فروختن سرشون کلاه رفت
نظر
-
واقعا؟!در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postجهت اطلاع
در زمان اعلام اتش بس جنگ ایران و عراق تا 6 ماه قیمت دلارکشید پایین بعدش با سرعت کشید بالا
خیلیا فروختن سرشون کلاه رفت
شما یادتون میاد؟! دلار چند بود در سال 1367 که جام زهر را نوشیدند؟! بعد تا چند اومد پایین؟! و بعد تا چند رفت بالا؟!
نظر
-
حتی تو سریال پرواز پرستوها هم این داستان دلار رو نشون داددر اصل توسط HapuKumar پست شده است View Postواقعا؟!
شما یادتون میاد؟! دلار چند بود در سال 1367 که جام زهر را نوشیدند؟! بعد تا چند اومد پایین؟! و بعد تا چند رفت بالا؟!
سیاوش تهمورث دلال املاک بود چند ماه قبل از آتش بس هرچیملک داشت دلار خریده بود
وقتی خبر آتش بس اومد دلار ریخت دلال هم سکته کرد رفت بیمارستان
در ماجرای واقعی یه قطعه در بهشت زهرا هست به اسم قطعه اموات خبر اتش بس جنگ
خیلیا بخاطر ریزش دلار سکته کردن راهی قبرستان شدن
نظر
-
با بیانیه رهبر جدید کشور کاملا مشخص شد سیاستهای قبلی ادامه خواهد داشت
دلار تا ۱۴۰هم امروز افت کرد ولی با انتشار بیانات رهبر جدید مجدد برگشت به ۱۴۴ تومان
به نظرمیاد با رسیدن به انتهای سال مردم پول نقد لازم دارن و از مسافرتهای خارجی هم خبری نیست
خیلی ها مجبورا برای تامین نقدینگی شب عید دلار و طلا بفروشن
پس انتظار دارم در سایه جنگ تا آخر هفته بعدی هم دلار نزولی باشه
حالا تا کجا اصلاح کنه را نمیشه حدث زدخدا خواست و ما توانستیم
👍 1نظر
-
امروز اولین پله خرید طلا را خرید فیزیکی سکه شروع کردم سکه ۱۷۵ تومان
نیم سکه ۹۲ تومان
فردا هم دومین خرید را در صندوق های نقره و طلا انجام میدم
اگر فردا صف فروش بدن ممکنه بقیه سرمایه را صندوق نقره بخرم و در اولیت بعدی صندوق طلا میخرمخدا خواست و ما توانستیم
👏 2نظر
-
با این افزایش حقوق ۶۰ درصدی شورای کار به کارگران سال بعد ابر تورم داریم ....بعد طرف صندوق طلا و نقره رو با دلار ۱۲۰ و گرمی ۱۴ داره حراج میزنه ....اونور سال ۶۰ درصد گرون تر همینها میان با التماس میخرن...
فقط خدا کنه فردا اول وقت هم صندوق نقره و عیار صف فروش باشن تا از خجالت فروشندگان دربیاییم...
توصیه بخرید و فروش نیست
نظر
-
تو اوج صف فروش دیروز نوشتم امروز اول وقت مچینگ خریدم اونم سنگین رو قیمت ۴۲۱۰۰ فعلا ۴درصد رفتم تو سوددر اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postبا این افزایش حقوق ۶۰ درصدی شورای کار به کارگران سال بعد ابر تورم داریم ....بعد طرف صندوق طلا و نقره رو با دلار ۱۲۰ و گرمی ۱۴ داره حراج میزنه ....اونور سال ۶۰ درصد گرون تر همینها میان با التماس میخرن...
فقط خدا کنه فردا اول وقت هم صندوق نقره و عیار صف فروش باشن تا از خجالت فروشندگان دربیاییم...
توصیه بخرید و فروش نیست
گفتم هیجانی دارن میفروشن
نظر

نظر