کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توسکای عزیز معذرت که تاپیک رو به حاشیه کشیدم.
شرمنده ولی تحمل برخی حرفا برای آدم سخته.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قبلا جنابعالی به خاطر رفتار و صحبتهاتون 1 بار تو سایت مسدود شدین اگر بدون مدرک و مستندات سعی بر برهم زدن جو سایت داشته باشید مجددا مدت بیشتری پنل کاربری شما رو مسدود خواهم کرد
اینکه آلارم میدین بازار خطرناک شده و نقد بشین خب یک بار همه شنیدن و هر کسی دوست داشت نقد کرد ولی اینکه مدام حس ترس رو به بخوای در کل تاپیک القا کنی به نظرم کار جالبی نیس!!!
پس خواهشاٌ در خصوص مطالبی که ارسال میکنید دقت بیشتری به خرج بدهید،چون هدف ما جذب حداکثری و دفع حداقلی هست ، ولی خب وقتی کاربری فقط و فقط در حال بر هم زدن جو تاپیک میشه مجبور خواهیم بود ایشان رو مسدود کنیم
یا علی
من متوجه استدلال شما نمیشم، این که یه مطلبی یک بار ذکر شده و دیگه بیان نشه چه معنی میتونه داشته باشه.
اولا من قصد هشدار دادن به کسی ندارم، بارها تو پست ها و مطالبم ذکر کردم سود و زیان دیگران پشیزی برای بنده اهمیت نداره دوست عزیز.
صرفا دارم تحلیلم در مورد بازار رو ارایه میدم و تا وقتی از دیدگاهم بازار دارای حباب قیمتی باشه و این حباب به شکل کامل تخلیه نشه این مطلب رو بیان میکنم، چه این حباب در سهام باشه چه در طلا و چه در هر چیز دیگه.
ضمن اینکه در بازار دو طرفه بورس همونقدر که هر کسی حق این رو داره در جهت بالا رفتن قیمتها تلاش کنه همونقدر دیگران حق دارن در جهت پایین آوردن قیمت ها تلاش کنن و به نظرم شخصی که این رو درک نمیکنه، فهم درستی از بورس نداره.
در این سایت هم تا اونجا که مطالب رو مطالعه میکنم معدود اشخاصی که مطالبش همراه با استناد به ارقام و آمار هست فقط بنده هستم و بقیه مطالب که صرفا به استناد به باد هوا منتشر میشه. (به استثنای سروش عزیز و آقا محمدحسین)
شما اگه قصد مسدود کردن دارید چون مطالب باب میل شما نیست مختارید، برای من پشیزی اهمیت نداره و من بی احترامی به شخصی نکردم و تا وقتی امکان فعالیت باشه اون چیزی که فکر میکنم حقیقت هست رو بیان میکنم.
فقط امیدوارم پست ها رو پاک نکنید چون برای نوشتن این ها زحمت کشیده شده و به عنوان حافظه تاریخی میشه بعدا بهش مراجعه بشه.
سروش جان متاسفانه اکثریت اشخاص و کانال هایی که بدون تحقیق صرفا از باب جنبه تورمی بورس ایران رو با ونزوئلا مقایسه میکنن با هدف چپوندن سهام تو پاچه ملت، حتی به خودشون این زحمت رو نمیدن که برن ببینن که بورس ونزوئلا هم طی این مدت حدود ۲۵ درصد ریخته.
سلام و روز بخیر جناب حسنی
حقیقتش بله چک نکردم حتی....چون بنظرم کشور خودمان بیشتر از ونزولا به تولید ریال نیازمند است
کشوری پر از نیروی انسانی جوان ....و پول های قدیمی که صرف سرمایه گذاری داخلی نمی شود ....حداقل پول های جدیدی که تولید می شود یکی دو دست در داخل اگر بشود می چرخد ... سپس دچار انباشت در دست خاصی می شوند
اگر پول چاپ نشود خیلی از مردم از گرسنگی خواهند مرد
خود این نفت 30 دلاری بلای بزرگیس (نفت رکود در سایر بخش های جهانی)......می تواند تورم تورمی را شدت ببخشد.....در کشوری که رشد اقتصادیش منفیس....افراد بسیاری زیر خط فقر هستن ....مجبور هستن با مسکن تورم حیات را ادامه دهند
شبیه قایقی هست که در یک رودخانه در حال حرکت است....گاهی با نیروی اب ،گاهی نیروی اب+نیروی موتور یا پاروها (هیچوقت هم خلاف جهت جریان آب توان حرکت ندارند)
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
قبلا جنابعالی به خاطر رفتار و صحبتهاتون 1 بار تو سایت مسدود شدین اگر بدون مدرک و مستندات سعی بر برهم زدن جو سایت داشته باشید مجددا مدت بیشتری پنل کاربری شما رو مسدود خواهم کرد
اینکه آلارم میدین بازار خطرناک شده و نقد بشین خب یک بار همه شنیدن و هر کسی دوست داشت نقد کرد ولی اینکه مدام حس ترس رو به بخوای در کل تاپیک القا کنی به نظرم کار جالبی نیس!!!
پس خواهشاٌ در خصوص مطالبی که ارسال میکنید دقت بیشتری به خرج بدهید،چون هدف ما جذب حداکثری و دفع حداقلی هست ، ولی خب وقتی کاربری فقط و فقط در حال بر هم زدن جو تاپیک میشه مجبور خواهیم بود ایشان رو مسدود کنیم
یا علی
سلام و عرض ادب
تشکر میکنم از دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند و یا میکنند...
نه جناب اروم بورس عزیر اختیار دارید....اینجا تاپیک خودتونه...
از کاربران محترم خواهشمندم پست جناب ایلیگال را مد نظر و توجه قرار بدهند...
بنده هم تقاضا دارم از ذکر اسامی حقیقی و حقوقی اجتناب بشه...
یا علی
مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.
من متوجه استدلال شما نمیشم، این که یه مطلبی یک بار ذکر شده و دیگه بیان نشه چه معنی میتونه داشته باشه.
اولا من قصد هشدار دادن به کسی ندارم، بارها تو پست ها و مطالبم ذکر کردم سود و زیان دیگران پشیزی برای بنده اهمیت نداره دوست عزیز.
صرفا دارم تحلیلم در مورد بازار رو ارایه میدم و تا وقتی از دیدگاهم بازار دارای حباب قیمتی باشه و این حباب به شکل کامل تخلیه نشه این مطلب رو بیان میکنم، چه این حباب در سهام باشه چه در طلا و چه در هر چیز دیگه.
ضمن اینکه در بازار دو طرفه بورس همونقدر که هر کسی حق این رو داره در جهت بالا رفتن قیمتها تلاش کنه همونقدر دیگران حق دارن در جهت پایین آوردن قیمت ها تلاش کنن و به نظرم شخصی که این رو درک نمیکنه، فهم درستی از بورس نداره.
در این سایت هم تا اونجا که مطالب رو مطالعه میکنم معدود اشخاصی که مطالبش همراه با استناد به ارقام و آمار هست فقط بنده هستم و بقیه مطالب که صرفا به استناد به باد هوا منتشر میشه. (به استثنای سروش عزیز و آقا محمدحسین)
شما اگه قصد مسدود کردن دارید چون مطالب باب میل شما نیست مختارید، برای من پشیزی اهمیت نداره و من بی احترامی به شخصی نکردم و تا وقتی امکان فعالیت باشه اون چیزی که فکر میکنم حقیقت هست رو بیان میکنم.
فقط امیدوارم پست ها رو پاک نکنید چون برای نوشتن این ها زحمت کشیده شده و به عنوان حافظه تاریخی میشه بعدا بهش مراجعه بشه.
درود مجدد به کاربر محترم
وقتی بازار سر تا سر میریزه به دلایل محتلف(ریزش جهانی قیمت نفت-بیماری کرونا-درگیری های منطقه ای و ...)این رو همه به عیان میبینند!!!
مثلا من نوعی بیام تو 40 تا تاپیک بگم ملت کرونا اومده و بازار ریزش میکنه و حس ترس القا کنم و بازار بر خلاف گفته های من نریزه و عده ای که از ترس فروختن و ضرر کردن چی؟!!!
من اینجا به تمام مطالبی که ارسال میشه توجه میکنم و ببینی پای اکثر نوشته ها تشکر میزنم!!
در ضمن اینجا مثه خونه منه و من همیشه سعی کردم با تک تک کاربرا برخورد دوستانه و صمیمانه ای داشته باشم!!!
با گفتن بازار میریزه و کرونا اومده و گزارشات خراب شده موردی ندارم و دلیل نداره ناراحت بشم
هدف حضور من در تاپیکها رعایت نظم و انضباط در سایت هست و گرنه شما صبح به صبح بلند بشو یه تاپیک بزن برا خودت بگو بازار میریزه نقد کنید طلا بخرید سکه بخرید بیت کوین بخرید من باز پای نوشته شما تشکر میزنم و با شخص خودتون مشکلی ندارم!!!
ولی اینکه بدون مستندات به یک شخص که در سایت حضور داره و یا افرادی که حضور ندارن بگیم سهم چاق کن یا سهام بچپونن اولاٌ که ادبیاتون جالب نیس دوماٌ خیلیا تو همین بازار 1 ماهه کلی سود کردن و بازار سرمایه همیشه هم سود داره و هم ضرر !!!
پس خواهشاٌ در ادبیات و نوشتن مطالبتون یه خرده دقت بیشتری به خرج بدین!!
با تشکر
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
تشکر میکنم از دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند و یا میکنند...
نه جناب اروم بورس عزیر اختیار دارید....اینجا تاپیک خودتونه...
از کاربران محترم خواهشمندم پست جناب ایلیگال را مد نظر و توجه قرار بدهند...
بنده هم تقاضا دارم از ذکر اسامی حقیقی و حقوقی اجتناب بشه...
یا علی
سلام و روز بخیر به سجاد عزیز و جناب توسکا
بنظرم این بحث ها (اختلاف نظر ها )بسیار عالیست .... باعث ایجاد گفتگو می شود ..... حتی گاها استفاده از واژه چپاندن ...باعث تحریک مخاطبان و گفتگو می شود....ولی انچه که میدانم این است که آقا علیرضا حسنی هم قصد توهین ندارند....صرفا قصد بیان نظر خودشان را دارند
بنحوی بنظرم در بورس دیگر تا همتی روی کار است ریزش نداریم.... همانگونه که دلار و طلا نه دیگر ریزش دارند و نه ثابت م مانند و با نرخ معقولی درر حال رشد هستن
بورس هم به همانگونه
البته در بورس بخاطر مشارکت بینظیر مردم و سرمایه گذاری مناسب تر .... قطعا اصلاح ها کوچک تر ...و رشد ها بزرگتر است
و بورس تازه دارد جا میوفتد ...دولت و نظام هم از بورس راضی هستند..... قطعا همراه با تورم تا اخر سال شاخص 1 میلیون واحد حالا 250 هزار واحد کمتر یا بیشتر.
و آیا کرونا باعث شد ریال با سرعت کمتری چاپ شود ؟ (نه آنچنان سرعت چاپ ریال کاسته نشده است و کرونا را شکست می دهیم !!!!)
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
وقتی بازار سر تا سر میریزه به دلایل محتلف(ریزش جهانی قیمت نفت-بیماری کرونا-درگیری های منطقه ای و ...)این رو همه به عیان میبینند!!!
مثلا من نوعی بیام تو 40 تا تاپیک بگم ملت کرونا اومده و بازار ریزش میکنه و حس ترس القا کنم و بازار بر خلاف گفته های من نریزه و عده ای که از ترس فروختن و ضرر کردن چی؟!!!
من اینجا به تمام مطالبی که ارسال میشه توجه میکنم و ببینی پای اکثر نوشته ها تشکر میزنم!!
در ضمن اینجا مثه خونه منه و من همیشه سعی کردم با تک تک کاربرا برخورد دوستانه و صمیمانه ای داشته باشم!!!
با گفتن بازار میریزه و کرونا اومده و گزارشات خراب شده موردی ندارم و دلیل نداره ناراحت بشم
هدف حضور من در تاپیکها رعایت نظم و انضباط در سایت هست و گرنه شما صبح به صبح بلند بشو یه تاپیک بزن برا خودت بگو بازار میریزه نقد کنید طلا بخرید سکه بخرید بیت کوین بخرید من باز پای نوشته شما تشکر میزنم و با شخص خودتون مشکلی ندارم!!!
ولی اینکه بدون مستندات به یک شخص که در سایت حضور داره و یا افرادی که حضور ندارن بگیم سهم چاق کن یا سهام بچپونن اولاٌ که ادبیاتون جالب نیس دوماٌ خیلیا تو همین بازار 1 ماهه کلی سود کردن و بازار سرمایه همیشه هم سود داره و هم ضرر !!!
با تشکر
دوست عزیز فکر کنم اصرار دارید که خودتون رو توجیه کنید.
من نه بی احترامی به کسی کردم نه در مورد کاربری صحبتی کردم، اینکه اون دوستمون چرا خودش رو مخاطب مطلب بنده فرض کرده بود واقعا برای خود من هم جای سواله.
من اگه بخوام شخصی رو مورد خطاب قرار بدم ترس و ابایی ندارم، همونطور که الان شما رو مورد خطاب قرار میدم یا در گذشته دوستانی مثل آقا محمد حسین رو مستیقما مورد خطاب قرار دادم و چه بسا انتقاد های تند و تیزی هم مطرح کردم.
همچنان فکر میکنم حق بنده هست که به هر میزان که خودم تشخیص میدم و صلاح میدونم تحلیل های مثبت و یا منفی نسبت به بازار و یا نسبت به سهمی خاص ارایه بدم، در گفتار به شخصی بی احترامی نکردم و توقع دارم دیگران هم در گفتار مبنای ادب و احترام رو رعایت کنن همونطور که الان من و شما در عین مخالفت داریم دیدگاه های متفاوتمون رو بیان میکنیم.
حقیقتش بله چک نکردم حتی....چون بنظرم کشور خودمان بیشتر از ونزولا به تولید ریال نیازمند است
کشوری پر از نیروی انسانی جوان ....و پول های قدیمی که صرف سرمایه گذاری داخلی نمی شود ....حداقل پول های جدیدی که تولید می شود یکی دو دست در داخل اگر بشود می چرخد ... سپس دچار انباشت در دست خاصی می شوند
اگر پول چاپ نشود خیلی از مردم از گرسنگی خواهند مرد
خود این نفت 30 دلاری بلای بزرگیس (نفت رکود در سایر بخش های جهانی)......می تواند تورم تورمی را شدت ببخشد.....در کشوری که رشد اقتصادیش منفیس....افراد بسیاری زیر خط فقر هستن ....مجبور هستن با مسکن تورم حیات را ادامه دهند
شبیه قایقی هست که در یک رودخانه در حال حرکت است....گاهی با نیروی اب ،گاهی نیروی اب+نیروی موتور یا پاروها (هیچوقت هم خلاف جهت جریان آب توان حرکت ندارند)
سروش جان در مورد به یک نکته ظریف باید توجه اساسی داشته باشیم.
تورم در یک کشور که خودش رو در قالب کاهش ارزش پول ملی بروز میده ناشی از نقصان بهره وری و کاهش تولید داخلی یک کشور نسبت به سایر کشور ها و اقتصاد های پیرامون هست.
شما عوامل کاهش ارزش ریال رو به درستی درک کردید اما چیزی که در معادلات شما مغفول مونده کاهش بهره وری و تولید داخلی سایر کشور ها مخصوصا اقتصاد های بزرگ جهانی هست که اتفاقا در این برهه روند معکوس با شتاب بیشتری نسبت به ما رو طی میکنن.
شما تورم داخلی و کم ارزش شدن ریال رو در نظر میگیری اما تورم اتحادیه اروپا یا امریکا و کاهش ارزش دلار و یورو رو در محاسباتت لحاظ نمیکنی و این میتونه نتایج کاملا اشتباهی در محاسباتتون رقم بزنه.
این صحبت هایی که من بیان میکنم درسته در جمع کوچک دوستانه بین خودمون بیان میشه اما نشانه بی ارزش بودن مطالب نیست، من مطمئنم از هر صد اقتصاد دان و دکتر و مختصص و استاد دانشگاه فعلی شاید یک نفر به این ریزه کاری های مفهومی توجه نیکنه.
اینکه میبینید اکثرا قادر به تحلیل شرایط نیستن و پیش بینی ها عمدتا اشتباه از آب در میاد هم ناشی از چشم پوشی نسبت به همین مفاهیم در اقتصاد کلان هست که حتما روی قیمت دلار، سهام طلا مسکن و غیره تاثیر میزاره.
بازم باید گفت نه به مثبت دیروز و نه به منفی امروز...هنوز بازار به تعادل نرسیده...
مثل یک پاندول(آونگ) میمونه که در دو جهت (مثبت و منفی) داره حرکت میکنه تا دامنه نوسانش کم و کمتر بشه...به نظرم رفتار بازار اینجوریه الان...
احتمالا بعد از چند روزی که تعادل برقرار شد سهمها راهشونو از هم جدا میکن و دیگه از صعود دسته جمعی و نزول دسته جمعی خبری نخواهد بود که نشانه خوبی برای بازار خواهد بود...
یا علی
با سلام
خوب امروز هم شاخص کل فعلا با حدود 8 هزار واحد رشد به سطح 510 هزار رسید...
آخرین روز سال 98 و بازاری مثبت...
انشاالله سال آینده هم سال خوبی باشه از همه نظر...
در مورد بروز رسانی تکنیکال شاخص کل فعلا همان نظرات قبلی را داشته باشیم تا کندل های بیشتری روی نمودار بیاید...
یا علی
مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.
سروش جان در مورد به یک نکته ظریف باید توجه اساسی داشته باشیم.
تورم در یک کشور که خودش رو در قالب کاهش ارزش پول ملی بروز میده ناشی از نقصان بهره وری و کاهش تولید داخلی یک کشور نسبت به سایر کشور ها و اقتصاد های پیرامون هست.
شما عوامل کاهش ارزش ریال رو به درستی درک کردید اما چیزی که در معادلات شما مغفول مونده کاهش بهره وری و تولید داخلی سایر کشور ها مخصوصا اقتصاد های بزرگ جهانی هست که اتفاقا در این برهه روند معکوس با شتاب بیشتری نسبت به ما رو طی میکنن.
شما تورم داخلی و کم ارزش شدن ریال رو در نظر میگیری اما تورم اتحادیه اروپا یا امریکا و کاهش ارزش دلار و یورو رو در محاسباتت لحاظ نمیکنی و این میتونه نتایج کاملا اشتباهی در محاسباتتون رقم بزنه.
این صحبت هایی که من بیان میکنم درسته در جمع کوچک دوستانه بین خودمون بیان میشه اما نشانه بی ارزش بودن مطالب نیست، من مطمئنم از هر صد اقتصاد دان و دکتر و مختصص و استاد دانشگاه فعلی شاید یک نفر به این ریزه کاری های مفهومی توجه نیکنه.
اینکه میبینید اکثرا قادر به تحلیل شرایط نیستن و پیش بینی ها عمدتا اشتباه از آب در میاد هم ناشی از چشم پوشی نسبت به همین مفاهیم در اقتصاد کلان هست که حتما روی قیمت دلار، سهام طلا مسکن و غیره تاثیر میزاره.
اتفاقاا دقیقا همین را می گویم
شما قبول دارید که در دنیا ... دو نوع سیاست اقتصادی است ؟ یک انبساطی ( تورمی ) یک انقباضی
و در ایران چه نرخ رشد اقتصادی مثبت باشد و چه منفی باشد ... فقط و فقط ... سیاست انبساطی حاکم است ؟ آیا در 1000 سال گذشته یک روز هم در ایران سیاست انقباضی داشتیم ؟ (آیا هم اکنون با این همه بیکاری جوان و خط فقر و تحریم و.... امکان سیاست انقباضی داریم ؟)
سیاست داخلی همواره انبساطی هست و سیاست بین المللی گهی انبساطی و گهی انقباضی ..... حاصل در داخل همیشه انبساطی بوده است و خواهد بود.... گاهی با شتاب بیشتر گاهی ارامتر
سرعت چاپ پول در داخل با سرعت مشخصی در حال رشد است..... هرچه صادرات بیشتر باشد این ریال های چاپ شده با ارزش تر خواهند بود.....حالا در شرایط رکود جهانی صادرات سخت تر می شود و ریال بی ارزش تر
========================================
نکته اصلی اینست که الان سود در صادرات است یا سود در کالای مصرف داخل .... چون انبساط داخلی را داریم
فکر می کنم کامل گفتم تقریبا
(و معذرت خواهی از توسکای عزیز ) لطفا مدیریت اگر صلاح دونستن نوشته ها را جابجا کنن /:.Heart.:/
شما قبول دارید که در دنیا ... دو نوع سیاست اقتصادی است ؟ یک انبساطی ( تورمی ) یک انقباضی
و در ایران چه نرخ رشد اقتصادی مثبت باشد و چه منفی باشد ... فقط و فقط ... سیاست انبساطی حاکم است ؟ آیا در 1000 سال گذشته یک روز هم در ایران سیاست انقباضی داشتیم ؟ (آیا هم اکنون با این همه بیکاری جوان و خط فقر و تحریم و.... امکان سیاست انقباضی داریم ؟)
سیاست داخلی همواره انبساطی هست و سیاست بین المللی گهی انبساطی و گهی انقباضی ..... حاصل در داخل همیشه انبساطی بوده است و خواهد بود.... گاهی با شتاب بیشتر گاهی ارامتر
سرعت چاپ پول در داخل با سرعت مشخصی در حال رشد است..... هرچه صادرات بیشتر باشد این ریال های چاپ شده با ارزش تر خواهند بود.....حالا در شرایط رکود جهانی صادرات سخت تر می شود و ریال بی ارزش تر
========================================
نکته اصلی اینست که الان سود در صادرات است یا سود در کالای مصرف داخل .... چون انبساط داخلی را داریم
فکر می کنم کامل گفتم تقریبا
(و معذرت خواهی از توسکای عزیز ) لطفا مدیریت اگر صلاح دونستن نوشته ها را جابجا کنن /:.Heart.:/
نخیر در این مقطع فضای حاکم بر اقتصاد ایران به شدت انقباضی هست، به شدت.
کاهش شدید بودجه چه ریالی چه دلاری، افزایش شدید مالیات، کاهش شدید درامدهای دولتی، نرخ بهره بانکی و افزایش حقوق سالیانه در حوزه کار به مراتب پایین تر از تورم، کاهش یارانه انرژی، دستورالعمل های بانک مرکزی در جهت کاهش سرعت گردش پول همه و همه نشانه های سیاست های اقتصاد انقباضی هستش.
سلام آقا علیرضا
شما که اینقدر اعتقاد به ریزش بازار دارید میتونید رو نمادهایی که قابلیت فروش استقراضی دارن معامله کنید
علیرضا جان دیگه بازار ما اون بازار کم عمق و یطرفه سابق نیست .
ما الان ۱۵ نماد داریم که میتونیم روش فروش بزنیم ، همچنین شما میتونید معاملات اپشن انجام بدید اختیار فروش بخرید و از سودای نجومیش لذت ببرید.
دیگه کم کم دوران بورس شغل دوم درامد اول تموم میشه ما میتونیم سرمون رو بالا بگیریم و بگیم من یه معامله گر تمام وقت بازار بورس ایران هستم.
تامام/.:biggrinsmiley.:/
با عرض معذرت از جناب توسکا بابت مطالبت بی ربطی که قرار دادم
:D
سلام آقا علیرضا
شما که اینقدر اعتقاد به ریزش بازار دارید میتونید رو نمادهایی که قابلیت فروش استقراضی دارن معامله کنید
علیرضا جان دیگه بازار ما اون بازار کم عمق و یطرفه سابق نیست .
ما الان ۱۵ نماد داریم که میتونیم روش فروش بزنیم ، همچنین شما میتونید معاملات اپشن انجام بدید اختیار فروش بخرید و از سودای نجومیش لذت ببرید.
دیگه کم کم دوران بورس شغل دوم درامد اول تموم میشه ما میتونیم سرمون رو بالا بگیریم و بگیم من یه معامله گر تمام وقت بازار بورس ایران هستم.
تامام/.:biggrinsmiley.:/
با عرض معذرت از جناب توسکا بابت مطالبت بی ربطی که قرار دادم
:D
متاسفانه هم آپشن هم فروش استقراضی انقدر قوانین دست و پاگیر و شرایط عجیب غریب گزاشتن که اصلا نمیشه معامله کرد وگرنه ما که از خدامون بود.
مثلا آپشن اومدن اولویت رو با تسویه فیزیکی گزاشتن، فروشنده کاری میکنه حتی معاملات در سودت رو هم بیخیال شی و نری تسویه کنی یعنی عملا یه طرفه به نفع خودشون.
فروش استقراضی هم فعلا فقط اسمش هست رسمش نیست اونم با اون قوانین عجیب غریب که از خودشون در آوردن (فقط وقتی بازار صعودیه و قیمت سهم مثبته میشه پوزیشن ورداشت که طبیعتا عقلانی هم نیست) فکر کنم رسمش موقعی که بازار به کف بخوره فعال بشه که دیگه اون موقع فایده ای هم نداره.
با سلام و روز بخیر
من به عنوان یه عضو کوچک سایت و البته کم تجربه با توجه به بررسی هایی که تو این مدت درباره روند بورس داشته ام و با توجه به تحلیل اساتید محترمی که میشناسم در فضای واقعی و مجازی گزینه ۲ رو انتخاب میکنم هر چند گسترش ویروس کرونا باعث نگرانی و ترس از رکود اقتصادی در دنیا شده ولی در کل به نظر روند بورس رو به رشد میباشد
با تبریک سال نو شمسی و آرزوی صحت و سلامتی برای هموطنانم و برچیده شدن بیماری به امید خدا
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
با عرض پوزش از جناب توسکا بابت پست غیر بورسی اینجانب
جناب مدیر عزیز امثال اساتید اروم بورس برای این تالار به مثابه گوهر ارزشمندی هستند....امیدوارم بخاطر کاربران مبتدی باعث ناراحتی اروم بورس عزیز نشویم....
لطفا با کاربرانی که با بی احترامی به اساتید قصد به حاشیه کشاندن تالار را دارند برخورد شود.....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر