کارگاه تحلیل تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : کارگاه تحلیل تکنیکال

سلام
    یه سوال داشتم
    سایت easytrader کارگزاری مفید دیگه نمودارها رو برای روز معاملات (در زمان معاملات) رسم نمیکنمه. آیا روش جایگزینی براش هست؟ من نمیخوام از برنامه های ویندوز و موبابل متاتریدر و... استفاده کنم.
    سایت tset معاملات روز رو چارت شمعی میکشه ولی خیلی کوچیکه .

نظر

• shahram99
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 24

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
      سلام
      یه سوال داشتم
      سایت easytrader کارگزاری مفید دیگه نمودارها رو برای روز معاملات (در زمان معاملات) رسم نمیکنمه. آیا روش جایگزینی براش هست؟ من نمیخوام از برنامه های ویندوز و موبابل متاتریدر و... استفاده کنم.
      سایت tset معاملات روز رو چارت شمعی میکشه ولی خیلی کوچیکه .
      از سایت ره آورد 365 استفاده کن. البته سایت کارگزاری نهایت نگر هم داره و بهتر هست

نظر

• davoo
        ستاره‌دار(6)
        • Mar 2017
        • 299

جناب توسکای عزیز آیا تحلیلی از روند طلا وسکه دارید اگر پاسخ مثبته از به اشتراک گذاری آن ممنون خواهم بود با تشکرررررررررررررر

نظر

• توسکا
          عضو فعال
          • Feb 2018
          • 508

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
          جناب توسکای عزیز آیا تحلیلی از روند طلا وسکه دارید اگر پاسخ مثبته از به اشتراک گذاری آن ممنون خواهم بود با تشکرررررررررررررر
          با اهدای سلام بر شما

در مورد موضوع مورد درخواست عرض می شود از آنجایی که علاقه ای به پیگیری روند طلا و سکه ندارم، طبعا تحلیلی هم روی آن ندارم ....
          مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
          کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
          https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جناب توسکا. در جستار حفاری از دوستان درخواست کرده‌ام دیدگاه خودشان را نسبت به حال و آینده‌ی حفاری بیان بفرمایند. شما هم لطفا دیدگاه خودتان را در این خصوص بفرمایید.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• توسکا
              عضو فعال
              • Feb 2018
              • 508

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              جناب توسکا. در جستار حفاری از دوستان درخواست کرده‌ام دیدگاه خودشان را نسبت به حال و آینده‌ی حفاری بیان بفرمایند. شما هم لطفا دیدگاه خودتان را در این خصوص بفرمایید.
              سلام و درود بر شما

در زمانیکه بسیاری از تشکیل مثلث و پنانت و فلگ در این سهم میگفتند میدانستم که همگی آن تحلیلها فیلد میشود...

در همین حد و اینکه سطح 280 احتمالا شکسته خواهد شد تحلیل داشتم.... الان دو روزه که زیر 280 اومده شاید هنوز بتوان گفت که این صرفا یک نفوذ است و شکست رخ نداده است....شاید!

تا اینجا رو داشته باشید...

اما نظر کنونی من....

1. روند کلی سهم حداقل در میان مدت، نزولی (یا نزولی و بعد رنج) است...
              2. تارگتها مشخص است ولی خوب من اصولا تارگت نمیدهم...
              3. روند کوتاه مدت سهم میتونه( فقط ممکنه و نه لزوما) شامل یک ریز موج مثبت باشه که در بندهای بعدی مشخصات این ریز موج را بخوانید...
              4. ریز موج صعودی بند 3 میتواند از همین سطح فعلی حد فاصل 268 تا حوالی 260 شروع بشود و تا.... ادامه یابد (حداقل تا 280)
              5. در یک سناریوی دیگر ریز موج صعودی موج بند 3 میتواند از سطح 249 تومن شروع شود که در مورد تارگتش فعلا نظر دقیقی ندارم...
              6. در صورت وقوع بند 4 اگر ظرف یک روز به بالای 280 بیاید شاید بتوان گفت که زیر 280 آمدن صرفا نفوذ بوده و سطح 280 نشکسته است که در اینصورت تحلیل باید بروز شود...در غیر اینصورت صرف پولبک به سطح شکسته شده 280 را داریم...
              7. در صورت وقوع بند 5 احتمالا باید هر برگشت رو به بالا را پولبک به سطح 280 حساب کنیم...اگر احیانا از 280 بالاتر رفت تحلیل باید بروز شود...
              8. نزدیک بودن rsi به سطح 30 این ریسک رو داره که زیر 30 بره....در کل محدوده 280 تا 249 (در صورت تغییر شیب سیگنال این سطوح ممکنه اندکی تغییر کند) و رصد این ناحیه و نوساناتش میتونه درجه قطعیت تحلیلها را بالا ببره و طبعا بدون دیدن این نوسانات درجه قطعیت تحلیلها پایینه...

من معمولا نظر شرطی نمیدهم اما چون محدوده 249 تا 260 از یکطرف و محدوده 260 تا 280 از طرف دیگر از نظر من محدوده ای محسوب میشه که روند سهم چندین سناریو براش متصوره لذا بهترین کار رصد کندلهاست تا بتوان دقیق تر نظر داد...اگر هم سهم برای سه روز بالای 280 بیاد تحلیل بیاید بررسی مجدد بشه کلا!

اما برای خالی نبودن عریضه یک پکیج پیش بینی با حذف تارگتها میگذارم... به نطرم از حوالی 249 یه برگشت میزنه و یک ریز موج مثبت دو کندله(روزانه) میسازه که قیمت را تا حوالی 262 بالا میاره سپس مجدد وارد نزول میشه و سطح 249 در نزول بعدی رو به پایین شکسته میشه...

بخاطر سهامداری فعلی امیدوارم بخشهای نزولی تحلیل فوق از بیخ اشتباه باشه....

و یک تذکر :

من برای یک سهم معمولا ساعتها و بلکه روزها وقت میگذارم و نمودار را از جهات مختلف و در تایم فریمهای مختلف بررسی میکنم....که اینکارو برای تحلیل فوق نکردم.... تحلیل فوق خروجی تحلیلهای نیم نگاهانه قبلی بغلاوه 40 دقیقه وقتی است که پس از دیدن پیام عزیزمون، برای تحلیل و تایپ این متن صرف شد.... لذا مخاطب گرامی ریسک نقص و خطا و یا اشتباه بودن تحلیل را در نظر داشته باشد...

موفق باشید.
              آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/11/30, 01:35.
              مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                سلام و درود بر شما

در زمانیکه بسیاری از تشکیل مثلث و پنانت و فلگ در این سهم میگفتند میدانستم که همگی آن تحلیلها فیلد میشود...

در همین حد و اینکه سطح 280 احتمالا شکسته خواهد شد تحلیل داشتم.... الان دو روزه که زیر 280 اومده شاید هنوز بتوان گفت که این صرفا یک نفوذ است و شکست رخ نداده است....شاید!

اما نظر کنونی من....

3. روند کوتاه مدت سهم میتونه( فقط ممکنه و نه لزوما) شامل یک ریز موج مثبت باشه که در بندهای بعدی مشخصات این ریز موج را بخوانید...
                4. ریز موج صعودی بند 3 میتواند از همین سطح فعلی حد فاصل 268 تا حوالی 260 شروع بشود و تا.... ادامه یابد (حداقل تا 280)
                5. در یک سناریوی دیگر ریز موج صعودی موج بند 3 میتواند از سطح 249 تومن شروع شود که در مورد تارگتش فعلا نظر دقیقی ندارم...
                6. در صورت وقوع بند 4 اگر ظرف یک روز به بالای 280 بیاید شاید بتوان گفت که زیر 280 آمدن صرفا نفوذ بوده و سطح 280 نشکسته است که در اینصورت تحلیل باید بروز شود...در غیر اینصورت صرف پولبک به سطح شکسته شده 280 را داریم...
                7. در صورت وقوع بند 5 احتمالا باید هر برگشت رو به بالا را پولبک به سطح 280 حساب کنیم...اگر احیانا از 280 بالاتر رفت تحلیل باید بروز شود...
                8. نزدیک بودن rsi به سطح 30 این ریسک رو داره که زیر 30 بره....در کل محدوده 280 تا 249 (در صورت تغییر شیب سیگنال این سطوح ممکنه اندکی تغییر کند) و رصد این ناحیه و نوساناتش میتونه درجه قطعیت تحلیلها را بالا ببره و طبعا بدون دیدن این نوسانات درجه قطعیت تحلیلها پایینه...

من معمولا نظر شرطی نمیدهم اما چون محدوده 249 تا 260 از یکطرف و محدوده 260 تا 280 از طرف دیگر از نظر من محدوده ای محسوب میشه که روند سهم چندین سناریو براش متصوره لذا بهترین کار رصد کندلهاست تا بتوان دقیق تر نظر داد...اگر هم سهم برای سه روز بالای 280 بیاد تحلیل بیاید بررسی مجدد بشه کلا!

اما برای خالی نبودن عریضه یک پکیج پیش بینی با حذف تارگتها میگذارم... به نطرم از حوالی 249 یه برگشت میزنه و یک ریز موج مثبت دو کندله(روزانه) میسازه که قیمت را تا حوالی 262 بالا میاره سپس مجدد وارد نزول میشه و سطح 249 در نزول بعدی رو به پایین شکسته میشه...

و یک تذکر :

من برای یک سهم معمولا ساعتها و بلکه روزها وقت میگذارم و نمودار را از جهات مختلف و در تایم فریمهای مختلف بررسی میکنم....که اینکارو برای تحلیل فوق نکردم.... تحلیل فوق خروجی تحلیلهای نیم نگاهانه قبلی بغلاوه 40 دقیقه وقتی است که پس از دیدن پیام عزیزمون، برای تحلیل و تایپ این متن صرف شد.... لذا مخاطب گرامی ریسک نقص و خطا و یا اشتباه بودن تحلیل را در نظر داشته باشد...

موفق باشید.
                سلام.
                بسیار عالی.
                زمان گذاشتید. سپاسگزارم.
                پس پیشنهاد (توصیه) شما برای من (که اکنون سهامدار هستم) این است که اگر فردا قیمت بالای ۲۶۲۰ ریال را دید به سرعت خارج شوم. و اگر ندید صبر کنم برود ۲۴۹۰ ریال و دوباره برگردد تا ۲۶۰۰ ریال و آنجا خارج شوم. و به هیچ وجه این را پیشنهاد به خرید (یا افزودن) هم نمی‌کنید.
                باز هم از زمانی که گذاشتید سپاسگزارم.
                یا علی. @};-
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• توسکا
                  عضو فعال
                  • Feb 2018
                  • 508

سلام.
                  بسیار عالی.
                  زمان گذاشتید. سپاسگزارم.
                  پس پیشنهاد (توصیه) شما برای من (که اکنون سهامدار هستم) این است که اگر فردا قیمت بالای ۲۶۲۰ ریال را دید به سرعت خارج شوم. و اگر ندید صبر کنم برود ۲۴۹۰ ریال و دوباره برگردد تا ۲۶۰۰ ریال و آنجا خارج شوم. و به هیچ وجه این را پیشنهاد به خرید (یا افزودن) هم نمی‌کنید.
                  باز هم از زمانی که گذاشتید سپاسگزارم.
                  یا علی. @};-
                  سلام بر شما

بنده هیچگونه پیشنهاد یا توصیه ای به خرید یا فروش نمیکنم....این یه اصل همیشگیه...

درمورد نتیجه گیریتان هم متن را مجددا بخوانید بنده احتمال بالا آمدن 280 را در مقطع فعلی (چه بدون اینکه زیر 260 برود و چه حتی در حالتی که زیر 260 برود) رد نکرده ام اما خوب این را احتمال ضعیف تر میدانم....

در مورد خریذ یا افزودن هر کسی سیستم معاملاتی خاص خود را دارد....ولی من در پوزیشنی که زیر 90 درصد مطمین باشم وارد نمیشوم....من نمیدونم شما کی و در چه قیمتی خریده اید ولی اگر در ریر موج منفی اخیر و در ناحیه حد فاصل 320 تا 287 خرید کرده اید پوزیشن نادرستی بوده است چرا که درجه قطعیت آمدن سیگنال زیر 280 بالا بوده است(از نظر من)...

یعنی ناحیه 320 تا 287 تکلیف روشن بوده است....حالا در ناحیه دیگری هستیم که حوالی 287 تا 249 است....اینجا ناحیه ای است درجه قطعیت پیش بینی در آن بالا نیست(به اندازه ناحیه قبلی) و چندین سناریو مطرح است و لذا اخذ پوزیشن بدلیل درجه قطعیت پایین در تشخیص روند کوتاه مدت تا آمدن حداقل 5 کندل روزانه نامشخص است و لذا بدلیل قطعیت پایین اخذ پوزیشن نادرست است و رصد کار بهتری است.... البته من نمیتونم به سهامدار فعلی پیشنهادی داشته باشم...چرا؟ به دو دلیل : یکی اینکه اصولا و بطور کلی به کسی هیچ پیشنهادی نمیکنم که دلایلش مفصله و دوم اینکه اصولا چون بنا به روش و سیستم معاملاتیم در این مقطع زمانی سهامدار نمیشدم، واقعا نمیتونم بگم چکار باید کرد...

در مورد اینکه گفته اید فردا بالای 262 امد فلان و فلان...من همچین چیزی نگفتم و سطح 262 مربوط به حالتی است که برود تا 249 و از آنجا بیاید بالا نه فردا که طبعا در این فاصله امکان رفت و برگشت به 262 وجود ندارد(یکبار دیگر متن را بخوانید)....

در مورد اینکه هم گفته اید
                  اگر ندید صبر کنم برود ۲۴۹۰ ریال و دوباره برگردد تا ۲۶۰۰ ریال ،
                  این جمله کمی برای من نامانوس است و هم بستگی به روش معاملاتی شما دارد این دو سطح حمایتی نزدیک هم هستند اینکه شما در نزدیکی این سطوح چه در حالت شکستن و چه در حالت برگشتن چگونه معامله میکنید فقط تصمیمی است که هر تریدر خودش میگیرد و طبعا اصولی وجود دارد که شما بهتر از من میدانید...

دیشب که پیام شما رو دیدم میخواستم مطلبی بزنم که بخاطر پاسخگویی به مطلب شما وقت نشد که آنرا بنویسم....جالبه در اون مطلب که شاید برای اولین بار باشه که همچین مطلبی نوشته میشه میخواستم بصورت عملی بر روی نمودار یک سهم نواحی ای را مشخص کنم که درجه قطعیت تحلیل و امن بودن یا نبودن و درجه ریسک مشخص باشه... که خوب فعلا قسمت نشد...تا ببینیم که بعدا خدا چه میخواهد...

خلاصه سیستم معاملاتی حقیر مشخص کردن نواحی ای در نمودار است که رفتار درشت دانه و بلکه ریز دانه امواج تا حدود بالایی در اون مشخصه و یا به عبارتی درجه قطعیت تحلیل و پیش بینی در اون بالاست و لذا ریسک اخذ پوزیشن در اون پایینه....

بر اساس این سیستم معاملاتی ورود به پوزیشن در نواحی غیر مطمین ممنوعه و لو اینکه 300 تحلیلگر برجسته تکنیکال هم بیان بگن روند سهم صعودیه بازم فرقی برام نمیکنه و وارد پوزیشن نمیشم و بر همین اساسه که استفاده از حد ضرر در روش من نمودش کم رنگه و اصولا صرفا وابسته به زیر یک سطح حمایتی آمدن نیست بلکه اگر سیگنال وارد نواحی خاصی از نمودار شد میتواند هشدار اولیه باشد و یا هشدار ثانویه و یا عذم ورود مطلق....و کلا با فرم اعوجاج و نوسان کار دارم و نه صرفا آمدن سیگنال زیر یک سطح...

امیدوارم کمکی کرده باشم... یا حداقل مطالب قبلی کمی تبیین و روش کاری ام جهت جلوگیری از به اشتباه افتادن مخاطب و منجمله شما، تبیین شده باشد...

در پناه خدا موفق باشید
                  آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/11/30, 11:37.

آدرس

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام بر شما

بنده هیچگونه پیشنهاد یا توصیه ای به خرید یا فروش نمیکنم....این یه اصل همیشگیه...

درمورد نتیجه گیریتان هم متن را مجددا بخوانید بنده احتمال بالا آمدن 280 را در مقطع فعلی (چه بدون اینکه زیر 260 برود و چه حتی در حالتی که زیر 260 برود) رد نکرده ام اما خوب این را احتمال ضعیف تر میدانم....

در مورد خریذ یا افزودن هر کسی سیستم معاملاتی خاص خود را دارد....ولی من در پوزیشنی که زیر 90 درصد مطمین باشم وارد نمیشوم....من نمیدونم شما کی و در چه قیمتی خریده اید ولی اگر در ریر موج منفی اخیر و در ناحیه حد فاصل 320 تا 287 خرید کرده اید پوزیشن نادرستی بوده است چرا که درجه قطعیت آمدن سیگنال زیر 280 بالا بوده است(از نظر من)...

یعنی ناحیه 320 تا 287 تکلیف روشن بوده است....حالا در ناحیه دیگری هستیم که حوالی 287 تا 249 است....اینجا ناحیه ای است درجه قطعیت پیش بینی در آن بالا نیست(به اندازه ناحیه قبلی) و چندین سناریو مطرح است و لذا اخذ پوزیشن بدلیل درجه قطعیت پایین در تشخیص روند کوتاه مدت تا آمدن حداقل 5 کندل روزانه نامشخص است و لذا بدلیل قطعیت پایین اخذ پوزیشن نادرست است و رصد کار بهتری است.... البته من نمیتونم به سهامدار فعلی پیشنهادی داشته باشم...چرا؟ به دو دلیل : یکی اینکه اصولا و بطور کلی به کسی هیچ پیشنهادی نمیکنم که دلایلش مفصله و دوم اینکه اصولا چون بنا به روش و سیستم معاملاتیم در این مقطع زمانی سهامدار نمیشدم، واقعا نمیتونم بگم چکار باید کرد...

در مورد اینکه گفته اید فردا بالای 262 امد فلان و فلان...من همچین چیزی نگفتم و سطح 262 مربوط به حالتی است که برود تا 249 و از آنجا بیاید بالا نه فردا که طبعا در این فاصله امکان رفت و برگشت به 262 وجود ندارد(یکبار دیگر متن را بخوانید)....

در مورد اینکه هم گفته اید
                    اگر ندید صبر کنم برود ۲۴۹۰ ریال و دوباره برگردد تا ۲۶۰۰ ریال ،
                    این جمله کمی برای من نامانوس است و هم بستگی به روش معاملاتی شما دارد این دو سطح حمایتی نزدیک هم هستند اینکه شما در نزدیکی این سطوح چه در حالت شکستن و چه در حالت برگشتن چگونه معامله میکنید فقط تصمیمی است که هر تریدر خودش میگیرد و طبعا اصولی وجود دارد که شما بهتر از من میدانید...

دیشب که پیام شما رو دیدم میخواستم مطلبی بزنم که بخاطر پاسخگویی به مطلب شما وقت نشد که آنرا بنویسم....جالبه در اون مطلب که شاید برای اولین بار باشه که همچین مطلبی نوشته میشه میخواستم بصورت عملی بر روی نمودار یک سهم نواحی ای را مشخص کنم که درجه قطعیت تحلیل و امن بودن یا نبودن و درجه ریسک مشخص باشه... که خوب فعلا قسمت نشد...تا ببینیم که بعدا خدا چه میخواهد...

خلاصه سیستم معاملاتی حقیر مشخص کردن نواحی ای در نمودار است که رفتار درشت دانه و بلکه ریز دانه امواج تا حدود بالایی در اون مشخصه و یا به عبارتی درجه قطعیت تحلیل و پیش بینی در اون بالاست و لذا ریسک اخذ پوزیشن در اون پایینه....

بر اساس این سیستم معاملاتی ورود به پوزیشن در نواحی غیر مطمین ممنوعه و لو اینکه 300 تحلیلگر برجسته تکنیکال هم بیان بگن روند سهم صعودیه بازم فرقی برام نمیکنه و وارد پوزیشن نمیشم و بر همین اساسه که استفاده از حد ضرر در روش من نمودش کم رنگه و اصولا صرفا وابسته به زیر یک سطح حمایتی آمدن نیست بلکه اگر سیگنال وارد نواحی خاصی از نمودار شد میتواند هشدار اولیه باشد و یا هشدار ثانویه و یا عذم ورود مطلق....و کلا با فرم اعوجاج و نوسان کار دارم و نه صرفا آمدن سیگنال زیر یک سطح...

امیدوارم کمکی کرده باشم... یا حداقل مطالب قبلی کمی تبیین و روش کاری ام جهت جلوگیری از به اشتباه افتادن مخاطب و منجمله شما، تبیین شده باشد...

در پناه خدا موفق باشید
                    بسیار بسیار عالی. متشکرم. هم بابت روشن‌ کردن مطلب هم بابت توضیحی که از روش خودتان ارایه کردید. @};- یک چیزی هم عرض بکنم... هر بررسی‌ای باید به پیشنهاد ختم شود. حتی اگر نتیجه بررسی «نامعلوم» بودن باشد... (به شخصه هر چیز نامعلومی را فروش و عدم خرید می‌دانم.) شاید نوشته دوم من که تلاش کردم از دل بررسی شما پیشبینی در بیاورم ناظر بر همین بود... که البته چون شما خودتان واقف هستید و حتما می‌دانید چه عرض می‌کنم توضیح اضافه نمی‌دهم... یک چیز دیگر هم عرض بکنم... هدف من از طرح این پرسش علاوه بر اینکه واقعا نگر دوستان را برای کار خودم (سهام خودم) بپرسم و از دوستان همفکری بگیرم این است که یک چالش علمی داشته باشیم، در کنار هم، دقیقا مشابه چالشی که شما ایجاد کرده بودید در مورد شاخص... (البته در مورد شاخص این را عرض کنم که ما هر هفته مسابقه‌اش را داشتیم) این بسیار کار نیکی است... کلی مطلب آدم می‌تواند یاد بگیرد. هم هم‌عقیده بودنش زیباست و هم تضاد آرای آن. مطالب آموزشی به صورت عملی بررسی می‌شود. به هر روی... از اینکه لطف کردید و در این همفکری مشارکت کردید و به خصوص از اینکه خلاصه سیستم معاملاتی‌تان را بیان فرمودید سپاسگزارم. یا علی
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• توسکا
                      عضو فعال
                      • Feb 2018
                      • 508

بسیار بسیار عالی. متشکرم. هم بابت روشن‌ کردن مطلب هم بابت توضیحی که از روش خودتان ارایه کردید. @};- یک چیزی هم عرض بکنم... هر بررسی‌ای باید به پیشنهاد ختم شود. حتی اگر نتیجه بررسی «نامعلوم» بودن باشد... (به شخصه هر چیز نامعلومی را فروش و عدم خرید می‌دانم.) شاید نوشته دوم من که تلاش کردم از دل بررسی شما پیشبینی در بیاورم ناظر بر همین بود... که البته چون شما خودتان واقف هستید و حتما می‌دانید چه عرض می‌کنم توضیح اضافه نمی‌دهم... یک چیز دیگر هم عرض بکنم... هدف من از طرح این پرسش علاوه بر اینکه واقعا نگر دوستان را برای کار خودم (سهام خودم) بپرسم و از دوستان همفکری بگیرم این است که یک چالش علمی داشته باشیم، در کنار هم، دقیقا مشابه چالشی که شما ایجاد کرده بودید در مورد شاخص... (البته در مورد شاخص این را عرض کنم که ما هر هفته مسابقه‌اش را داشتیم) این بسیار کار نیکی است... کلی مطلب آدم می‌تواند یاد بگیرد. هم هم‌عقیده بودنش زیباست و هم تضاد آرای آن. مطالب آموزشی به صورت عملی بررسی می‌شود. به هر روی... از اینکه لطف کردید و در این همفکری مشارکت کردید و به خصوص از اینکه خلاصه سیستم معاملاتی‌تان را بیان فرمودید سپاسگزارم. یا علی
                      خواهش میکنم.... یکی از مزایای فروم نویسی آشنایی با دیدگاه هاست و یادگرفتن یاد گرفتنی ها...

حقیر هم اینجا هستم تا یاد بگیرم...

مابقی هم بهانه هایی است برای با هم بودن و در کنار هم بودن و شکل گرفتن زیبایی های زندگی...

خداوند را شاکرم برای لحظات شیرین و ناب فهمیدن...

خداوند را شاکرم به خاطر حکمتهایش که گاهی آنها را تلخی مینامیم...

خداوند را شاکرم برای زیبایی خداوندیش...

خواستم این چنذ جمله را هم با هم به تماشا بنشینیم...

موفق باشید و یا علی

آدرس

نظر

• توسکا
                        عضو فعال
                        • Feb 2018
                        • 508

با سلام

امروز دهم آذر ماهه و بازار منفی و شاخص کل حدود 4000 واحد منفی هست... پیرو مطالب قبلی که در این خصوص نوشته بودم همچنان عرض می شود که روند اصلاحی شاخص کل تمام نشده است ولی در کوتاه مدت ممکن است ریز موج مثبتی داشته باشیم

بنده امیدوارم مجموعه کسانی که در بازار سرمایه مسئولیتهای کلیدی دارند با تصمیمات مهم خود زمینه حمایت از بازار را فراهم کنند.

چیزی که بازار سرمایه احتیاج داره حمایت و ورود به رونقه

مدیریت بازار سرمایه، بهمراه فعالان کلیدی بازار، میتوانند با تدبیر و استفاده از نظرات خبرگان و کارشناسان امر (که علی القاعده هم، طبعا از چنین کارشناسان و تحلیلگران خبره بهره می برند) به گونه ای عمل کنند که سطوح کلیدی بازار حفظ شود.

حفظ بازار سرمایه و ایجاد رونق در آن کلیدی ترین تصمیمی هست که مدیران اقتصادی باید در شرایط تحریم اتخاذ کنند تا بتوان با استفاده از آن نه تنها نقدینگی را به شکل صحیح مدیریت کرد بلکه با بکارگیری آن در جهت گردش صحیح سرمایه (در فعالیتهای مهم و راهبردی اقتصادی کشور) زمینه رونق و طراوت اقتصادی را ایجاد کرد که بی شک طراوت بازار سرمایه در این خصوص، رکن اصلی است.

آدرس

نظر

• توسکا
                          عضو فعال
                          • Feb 2018
                          • 508

با سلام

امروز دهم آذر ماهه و بازار منفی و شاخص کل حدود 4000 واحد منفی هست... پیرو مطالب قبلی که در این خصوص نوشته بودم همچنان عرض می شود که روند اصلاحی شاخص کل تمام نشده است ولی در کوتاه مدت ممکن است ریز موج مثبتی داشته باشیم

بنده امیدوارم مجموعه کسانی که در بازار سرمایه مسئولیتهای کلیدی دارند با تصمیمات مهم خود زمینه حمایت از بازار را فراهم کنند.

مدیریت بازار سرمایه، بهمراه فعالان کلیدی بازار، میتوانند با تدبیر و استفاده از نظرات خبرگان و کارشناسان امر (که علی القاعده هم، طبعا از چنین کارشناسان و تحلیلگران خبره بهره می برند) به گونه ای عمل کنند که سطوح کلیدی بازار حفظ شود.

حفظ بازار سرمایه و ایجاد رونق در آن کلیدی ترین تصمیمی هست که مدیران اقتصادی باید در شرایط تحریم اتخاذ کنند تا بتوان با استفاده از آن نه تنها نقدینگی را به شکل صحیح مدیریت کرد بلکه با بکارگیری آن در جهت گردش صحیح سرمایه (در فعالیتهای مهم و راهبردی اقتصادی کشور) زمینه رونق و طراوت اقتصادی را ایجاد کرد که بی شک طراوت بازار سرمایه در این خصوص، رکن اصلی است.
                          سلام

امروز بازار مثبته و خوبیش اینه که اون جو منفی شدید دیروز ادامه پیدا نکرد و البته نظرم در خصوص جهت روند شاخص کل همان نظر قبلی است...

دیروز 4000 واحد منفی و امروز تا الان 3000 واحد مثبت...!!!

فقط من یه سوال دارم.... از دیروز تا امروز فضا و جو اقتصادی محیط بر بازار چه تفاوتی کرده که دیروز آن جو شدیدا منفی را شاهد بودیم و امروز این جو مثبت را!!؟ یعنی یا باید بازار دسته جمعی منفی و صف فروش باشه و یا دسته جمعی مثبت واین وسط یه عده متضرر بشوند!!!؟ ممکنه یکی بگه نوسان جزو بازاره .... باشه قبول اما اینجوری و تا این حد!!!!!!!؟ قبلا هم گفتم تا زمانیکه این وضعیت(نزول و صعود دسته جمعی) ادامه داره کسانیکه میخواهند دائمی در بازار باشند متضرر میشوند ولو اینکه سود کنند!!

ممکنه کسی بگه امروز مثبته چون به سطوح حمایتی نزدیکیم... باشه قبول بیراه هم نیست....اما یه سوال یعنی دیروز نزدیک این سطوح نبودیم!!!؟ سطح 160000 الی 161000 که دیروز اندکی پایین آن رفتیم و امروز بالای آن هستیم نزدیکترین سطح حمایتی شاخص بوده و بر این اساس رفتار تکنیکی امروز بازار تا حدودی قابل توجیه هست اما دیروز چی؟ یعنی دیروز که اون صفهای فروش وجود داشت این حمایت وجود نداشت !!!

معتقدم منفی دیروز کاملا رفتاری افراطی بود... که باید دید منشا این رفتار افراطی کجاست؟ دقت شود پرسیدم منشا کجاست و گرنه باقی که دنباله رو هستنذ...البته منشا طبعا یک چیز نیست ولی معتقدم جو سازی مثبت و منفی کاذب کانالهای تلگرامی و امثالهم میتونه یکی از منشا های مورد نظر باشه...البته بنده از تلگرام و امثالهم استفاده نمیکنم و بر اساس شنیده ها این حرف رو گفتم....اگر این حرف درست باشه و واقعا این کانالها با تعداد فالوور بالا چنین کاری میکنند آیا نباید در این خصوص فکری بشه؟

همین!
                          آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/12/02, 11:20.

آدرس

نظر

• توسکا
                            عضو فعال
                            • Feb 2018
                            • 508

با سلام به همه

یه پیشنهاد داشتم :

جهت ارتباط نزدیکتر و آنلاین دو طرفه جهت همفکری و تحلیل و سوال و جواب و گفتگو بد نیست از سرویس گوگل هنگ اوتس (Google hangouts) استفاده کنیم.
                            انتخاب این سرویس از این جهته که اکثرا اکانت گوگل دارند و از طریق کروم اکستنشن و یا از طریق گوگل اپس براحتی میشه از سرویس استفاده کرد. محدودیتی هم از نظر استفاده از روی گوشی و یا لپتاپ نداره...

لذا فضای پرسش و پاسخ و گفتگو رو میشه برد تو این سرویس.
                            اگر هم کسی سوالی داشته باشه اگه بتونم کمک می کنم... با تاکید بر بررسی وضعیت تکنیکال سهمهای بورسی
                            سعی میکنم ضمن بازار هم انلاین باشم که اگر کسی در مورد جو بازار و سهمش سوالی داشت انلاین جواب بدم، البته در حد توان و حتی المقدور

آیدی من جهت ارتباط از این طریق touskabrs@gmail.com هست هر کدام از عزیزان که تمایل داره از این طریق در ارتباط باشه به این ایدی تو گوگل هنگ اوتس درخواست بده
                            شاید یه ساعتهای مشخصی از شب هم مثلا ساعت 10 تا 11 شب رو هم گذاشتیم برای یه دور همی بورسی و بعضی شبا گپ بورسی زدیم...

نمیدونم این جمع شکل میگیره یا نه، بهر حال به امتحانش می ارزه.... کسانی که مایلند به همون آیدی درخواست بدن پیشنهادی هم دارن بگن امشب و همچنین فردا ضمن بازار سعی میکنم آنلاین باشم.
                            هدف اصلیم از اینکار بیشتر دور هم بودنه ...اگر کمکی هم از دستم بربیاد دریغ نمیکنم.

پیشنهادی هم دارید اینجا بنویسیدش :

یا علی.

آدرس

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

با سلام

بسمه تعالی

ریز موج مثبت وعده داده شده زا طی دو روز گذشته طی کردیم و امروز دوباره بازار و شاخص منفی است....

با توجه به اینکه پیک امروز شاخص در 166851 ثبت شد و با توجه به اینکه در این نزدیکی یک ناحیه مقاومتی حد فاصل 167658 الی 168576 وجود دارد و پیرو ان نیز سطح مقاومتی ماژور 170000 وجود دارد، احتمال اینکه در عدد 166851 امروز شاخص کل پیک کوتاه مدت خود را زده باشد زیاد است و لذا دوباره در امتداد موج منفی خواهیم رفت...

تذکر: سهمهایی که در دو روز گذشته در یک ریز موج مثبت اصلاحی صف میلیونی خرید آنچنانی داشتند(یا بهتر است بگویم برایشان صف چیده بودند) بیشتر مستحق اصلاح هستند، تا باشد که برخی با جو سازی و صف خرید چیدنهای کاذب آنچنانی از اعتماد سهامدار جز که کارمند و کارگر و کاسب کوچه و بازار هستند در جهت مطامع خود و کوچک کردن سرمایه های خرد مردم عادی استفاده نکنند.

بازار چه مثبت و چه منفی آن باید متناسب و طبیعی مثبت یا منفی باشد و خارج کردن بازار از هارمونی آن یعنی ایجاد اختلال در بازار...

من بعد در این تاپیک اگر در روش و منش خود اصلاح ایجاد نکنند یعنی از جو سازی و بوق زدن و شایعه پراکنی پرهیز نکنند نام سهمشان صراحتا اعلام و تارگتهای نزولی آن با ذکر تاریخ دقیق رسیدن به آن تارگت اعلام خواهد شد. بازار سرمایه باید از رانت، شایعه پردازی، قیمت سازی و دستکاری قیمت با تزریق پول و هجوم هماهنگ شده و گله ای و سو استفاده از اعتماد مردم و ضربه زدن به بازار سرمایه و کشور پاکسازی شود. عده ای معدودی هستند که اینکار را میکنند ولی همین عده معدود چون سرمایه های درشت دارند میتوانند جوسازی کنند (البته افرادی هم هستند که سرمایه های درشت دارند اما غیرت و شرفشون اجازه نمیده که غیر شرافتمندانه معامله کنند و تعداد اینها خوشبختانه کم نیست) و اینقدر این عده معدود وقیح شده اند که حتی در روندهای نزولی هم دست بردار نیستند و سعی میکنند با چیدن صفهای میلیونی خرید دیگران را تهییج به خرید کنند...

یک تذکر صریح به نوبه خودم میدهم اینجا بازار سرمایه جمهوری اسلامی ایران است نه فلان جا و فلان جا....عموم مردم حق دارند از یک بازار سرمایه آرام و رو به رشد و بدور از جو سازی بهره مند باشند و کسانیکه در چند وقت اخیر در بازار ارز و سکه فضای جامعه را ملتهب کردند بدانند در اینجا اجازه چنین کاری ندارند... و بنده به سهم خود با استفاده از علم تکنیکال به اینها هشدار میدهم....من بعد سهمی را بخواهید با جو سازیهای کاذب بالا ببرید پیش بینیهای میلیمتری خواهم داد با ذکر تارگت دقیق زمانی و قیمتی.... این تذکر اول و آخر بود اینجا نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بنده به سهم خود اجازه نخواهم داد که با آبروی این نظام مقدس بازی بشه.

وسلام

آدرس

نظر

• توسکا
                                عضو فعال
                                • Feb 2018
                                • 508

سلام و درود بر شما

اما نظر کنونی من....

و یک تذکر :

موفق باشید.
                                با سلام

در مورد حفاری متن فوق را نوشته بودیم :

طبق بند 3 ریز موج مثبت پیش بینی شده رخ داد و مشخصات آن چیزی بین بند 4 و 5 بود.... در پیش بینی آبی رنگ فوق هم گفتیم که انتظارم این است که از 249 برگردد که از 254 برگشت همچنین انتظار موج مثبت دو روزه داشتم تا 262 که با احتساب کندل امروز این موج 6 روز طول کشید و البته قیمت هم تا 2849 ریال فعلی بالا آمده است...

اگرچه امروز صف خرید چند میلیونی برای این سهم وجود داشت و در لحظه نوشتن این متن هم بیش از یک میلیون صف خریدوجود دارد اما پیش بینی فعلی من این است که همین قیمت امروز پیک کوتاه مدت سهم است و ریز موج مثبت فوق به پایان رسید...

این صرفا یک نظر تکنیکال است که طبعا مصون از خطا نیست!

آدرس

نظر

در حال کار...
                                X