کارگاه تحلیل تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

کارگاه تحلیل تکنیکال

بسمه تعالی

این تاپیک را با استعانت از خداوند متعال ایجاد میکنم تا محلی باشد برای کفتگو در مورد تحلیل تکنیکال.

دو محور را در این تاپیک دنبال میکنم :

1. مروری بر مفاهیم تکنیکال بصورت کارگاهی و کاربردی به نحوی که مفاهیم بر روی نمودارها تبیین شوند.
    2. ثبت تحلیل و پیش بینی های تکنیکال از بازارهای مالی

ذر پست بعدی، اولین مطلب که نگاهی است به مفاهیم تحلیل تکنیکال را دنبال میکنیم.
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

• توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

پاسخ : کارگاه تحلیل تکنیکال

مرورز بر مفاهیم تحلیل تکنیکال - بخش اول

عنوان - آشنایی با شاخص ADX

شاخصها ابزاری هستند که یک تحلیلگر تکنیکال از آنها در جهت تشخیص روند بازار، دریافت سیگنال خرید و فروش و یا بعنوان تاییدی بر سیگنال استفاده میکند . عموما از شاخص بعنوان ابزاری تاییدی استفاده میشود اما در عین حال از برخی شاخصها میتوان بصورت مستقل جهت دریافت سیگنال استفاده نمود، که شاخص ADX یکی از این شاخصهاست.

این شاخص نسبت به شاخصهای دیگر یک ویژگی بارز دارد و آن اینکه هم برای بازارهای بدون روند و هم روند دار قابل استفاده است. این شاخص از سه خط تشکیل شده که DI+,DI-,ADX هستند.

ADX نوسان نمایی است که بین 0 تا 100 نوسان میکند که نکات زیر برای آن مطرح است :

• به ندرت بالای 60 میرود
    • مقادیر کمتر از 20 نشانگر این است که روند فعلی سهم ضعیف است(بی روندی)
    • مقادیر بالای 40 نشانگر قدرت روند فعلی است.
    • شیب نزولی اش به معنای از بین رفتن روند فعلی و نزذیک شدن به بی روندی است
    • قطع کردن رو به پایین DI,+DI- و قرار گرفتن زیر آنها به معنی بی روندی است.

DI+ نشانگر قدرت حرکت صعودی روند است و DI- نشانگر قدرت حرکت نزولی روند است.

سیگنال گیری از این شاخص چگونه است؟

روشهای متعددی در این زمینه ارائه شده که یکی از آنها روش زیر است :

سیگنال خرید :

شرط اول: خط DI+، خط DI- را رو به بالا کراس کند
    شرط دوم : ADX بین دو DI باشد
    شرط سوم : ADX بیشتر از 25 باشد

سیگنال فروش :

شرط اول: خط DI-، خط DI+ را رو به بالا کراس کند
    شرط دوم : ADX بین دو DI باشد
    شرط سوم : ADX بیشتر از 25 باشد

اگرچه در تکستبوک ها استفاده از این شاخص را برای سیگنال گیری بصورت مستقل مطرح میکنند اما طبق تجربه شخصا از آن جهت تایید اخذ پوزیشن استفاده میکنم.

قرار بود که مرور مطلب بصورت کارگاهی باشه... لذا در پستهای بعدی نمونه های از بکارگیری این شاخص را بر روی سهمهای بازار بورس با هم میبینیم
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• توسکا
      عضو فعال
      • Feb 2018
      • 508

مرورز بر مفاهیم تحلیل تکنیکال - بخش دوم

عنوان - آشنایی با شاخص ADX
      بر روی نمودار شرکتهای بورسی

در شکل زیر نحوه بکارگیری شاخص adx را بر روی نمودار یکسال اخیر رمپنا میبینیم.

اگر بخواهیم سیگنالهای خرید را بر اساس این شاخص پیدا کنیم در چهار نقطه مشخص شده در شکل DI+ توانسته بالای DI- بیاید اما همگی سیگنال خرید محسوب نمیشوند. بررسی کنیم :

در بخشهای مشخص شده با دایره و مربع و مثلث، شرط دیگر سیگنال گیری رعایت نشده است چرا که ADX بین DI+ و DI- نیست و همین کمک میکند که از ورود به یک پوریشن نادرست جلوگیری شود. اما در بخش مشخص شده با بیضی هر سه شرط برقرار است یعنی هم کراس رو به بالا داریم و هم ADX بین DI+ و DI- می باشد و هم ADX برابر با عذذ 30 می باشد که بیشتر از 25 است، لذا همگی شروط برقرار بوده است. توجه بفرمایید کسی که این سیگنال را دیده بوده باشد و به آن اطمینان کرده باشد میتوانسته رمپنا را روی 336 تومان بخرد که این سهم طی همین سیگنال تا 620 تومن هم بالا امد یعنی یک سود تقریبا 100 درصدی...!

البته توصیه جدی من این است که از استفاده مستقل و تنها از این شاخص پرهیز کنید و صرفا آنرا بعنوان ابزاری جهت تایید تحلیل خود و نقطه ورود استفاده کنید.

در پستهای بعدی مثالهای بیشتری را با هم میبینیم.

آدرس

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
        بسمه تعالی

این تاپیک را با استعانت از خداوند متعال ایجاد میکنم تا محلی باشد برای کفتگو در مورد تحلیل تکنیکال.

1. مروری بر مفاهیم تکنیکال بصورت کارگاهی و کاربردی به نحوی که مفاهیم بر روی نمودارها تبیین شوند.

با سلام
        اقدام بسیار خوبی است ، ضمن تشکر آرزوی موفقیت دارم . درود
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

بسمه تعالی

با سلام

ما که تکنیکال یاد نگرفتیم ..... بازار هم که شده فعلا تکنیکالی

امیدوارم در این راه موفق باشید

سعی می کنیم از مطالبتون استفاده کنیم .... همین که روی نمودارها توضیحات کافی می دهید از شما تشکر می کنم

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام.
            به به به به به.
            عجب کار پسندیده‌ای.
            می‌خواستم بگویم من هم هستم یاد کارگاه خودم افتادم... یک عزیزی اول کارگاه آمد گفت من هستم و ... ولی دیگر پیدایش نشد که نشد... (اکنون نامشان را به خاطر نمی‌آورم... جناب اکبری که نبودند... جناب نائل هم نبودند... یک عزیزی بودند که می‌خواستند برنامه‌نویسی هم تمرین بکنند...) به هر روی... ما نمی‌گوییم هستیم... ولی دوست داریم که باشیم.

جناب توسکای گرامی یک مقدار در مورد قواعدی که می‌خواهید با آن جستارتان را اداره بفرمایید، بفرمایید ببینیم چگونه است... دوست دارید بیشتر متکلم وحده باشید؟ یا هم‌همه باشد؟ یا چه؟ می‌خواهید مطالب آموزشی ارایه کنید؟ یا حالت پرسش و پاسخ؟ یا می‌خواهید بعد از مدتی بیشتر بررسی‌های شخصی خودتان را قرار بدهید؟

به هر روی...
            امیدوارم موفق و پیروز باشید و این کارگاه دستاوردهای خیر و خوشی برایتان به همراه داشته باشد.
            یا علی
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• توسکا
              عضو فعال
              • Feb 2018
              • 508

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام.
              به به به به به.
              عجب کار پسندیده‌ای.
              می‌خواستم بگویم من هم هستم یاد کارگاه خودم افتادم... یک عزیزی اول کارگاه آمد گفت من هستم و ... ولی دیگر پیدایش نشد که نشد... (اکنون نامشان را به خاطر نمی‌آورم... جناب اکبری که نبودند... جناب نائل هم نبودند... یک عزیزی بودند که می‌خواستند برنامه‌نویسی هم تمرین بکنند...) به هر روی... ما نمی‌گوییم هستیم... ولی دوست داریم که باشیم.

جناب توسکای گرامی یک مقدار در مورد قواعدی که می‌خواهید با آن جستارتان را اداره بفرمایید، بفرمایید ببینیم چگونه است...
              دوست دارید بیشتر متکلم وحده باشید؟ یا هم‌همه باشد؟ یا چه؟ می‌خواهید مطالب آموزشی ارایه کنید؟ یا حالت پرسش و پاسخ؟ یا می‌خواهید بعد از مدتی بیشتر بررسی‌های شخصی خودتان را قرار بدهید؟

به هر روی...
              امیدوارم موفق و پیروز باشید و این کارگاه دستاوردهای خیر و خوشی برایتان به همراه داشته باشد.
              یا علی
              با سلام و عرض ادب

قدم شما و سایر عزیزان روی چشم.

این تاپیک متعلق به تمام کسانی است که تمایل دارند مطلب با محوریت تحلیل تکنیکال بزنند... تاپیک گفتگو محوره ...

برنامه فعلی بنده مروری بر برخی مفاهیم تحلیل تکنیکال هست که با چاشنی تجربه طرح میشه، که کم کم سوییچ میشه به گذاشتن تحلیلهای تکینکال و پیش بینی تکنیکال روز بازارهای مالی ولی در کل اینجا دور هم هستیم که از هم یاد بگیریم.

محدودیت خاصی برای تاپیک قائل نیستم البته طبعا فروم نویسی قواعدی به لحاظ محتوایی، فنی، و اخلاقی داره که عزیزان اساتید بنده هستند و حقیر در اینجا و در این زمینه شاگردی خواهم کرد، لذا هر مطلبی در چارچوب تحلیل تکنیکال با رعایت قواعد فروم نویسی و البته قواعدی که مدیریت محترم سایت طبعا گذاشته اند، میتونه در قاب پیامهای این تاپیک قرار بگیره و همه استفاده کنند.

اگر سوال یا ابهامی را بی پاسخ گذاشتم بفرمایید تا عرض کنم.

موفق باشید
              آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/11/02, 23:59.

آدرس

نظر

• shahram99
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 24

با سلام.اگر اجازه داریم تجربیاتمون رو درمورد تکنیکال بنویسیم.بنده هم می نویسم.تکنیکال درواقع علم پیشبینی قطعی آینده نیست.تکنیکال یک نمایی از آینده در یک سطوح خاص ارائه می کند که احتمال تغییر فاز قیمت در آن سطوح بیشتر از نقاط دیگر هست.حال ما وقتی نقطه ورود رو که قیمت در حال تغییر هست درست تشخیص دادیم و وارد شدیم یک حدضرر درنظر می گیریم .این حد یعنی تحلیل ما اشتباه بوده(این اشتباه ناشی از بی سوادی ما درتکنیکال نیست بلکه ناشی از تغییر شرایط بازارو حرکت مخالف بازار با تحلیل ما هست).وچندین هدف در نظر می گیریم(باز ناشی از بی سوادی ما درتکنیکال نیست و ناشی از تغییر شرایط بازار و قدرتمند تر شدن حرکت بازار در جهت تحلیل ما هست).پس هیچ قطعیتی در تکنیکال وجود ندارد.شما باید از ابزار تکنیکال در همراهی با روندها استفاده کنید نه اینکه روندها بیان خودشون رو با تحلیل تکنیکال ما هماهنگ کنن.این یک نکته.نکته بعد اندیکاتورها هستن.به نظر من اندیکاتور جماعت ذهن رو بدجور درگیر خودش می کنه و اجازه تحلیل چند بعدی رو از آدم می گیره. ما در این بازار به ذهنمون خیلی نیاز داریم. این ذهنمون هست که داره برای ما پول در میاره پس نگذاریم اندیکاتورها اونو اشغال کنن .اندیکاتور چیزی جز حرکت قیمتها بروی چارت نیستن. ما خود چارت خالی رو داریم که بهترین اندیکاتور هست به اون عادت کنیم و با اون معامله کنیم.ونکته سوم قویترین روشهای تکنیکال روشهایی هست که مبتنی به امواج باشند مثل الیوت و الگوها و کانالها و سطوح حمایت و مقاومتی اینهارو در تکنیکال مسلط بشید.دنبال اندیکاتور نباشید. اصلا ارزش بررسی ندارن. انرژی که از آدم می گیرن خروجیش خیلی ضعیف هست.بعد سالها تجربه فهمیدم آنها فریبکاران علم تکنیکال هستن ای کاش هیچوقت باهاشون آشنا نمی شدم.خیلی از وقت منو هدر دادن.پس به نظر من تکنیکال رو از طریق استفاده از ابزار یاد بگیرید. مثل پیچ گوشتی و انبردست و آچار می مونن در دست یک مهندس که می دونه چطور ازشون استفاده کنه و قدرت مانور بالایی دارن .تکنیکال یک هنر است.با همین ابزار ساده فیبو ها و کانالها و خط ساده روند می تونید آینده رو حدس بزنید.هرچقدر در استفاده از اونها مهارت بدست بیارید حدسهای شما دقیقتر خواهد بود. این ذهن شما هست که باید درست تربیت بشه. با نگاه به چارت در یک لحظه نقشه بازار رو با این ابزار رسم کنید و آینده رو حدس بزنید.اینها یاد دادنی نیست باید خودتون بهش برسید. حسی هست و باید حسش کنید. تمرین و تمرین و تمرین.ببخشید مزاحم محفل گرمتون در این سرمای هوا شدم.

نظر

• توسکا
                  عضو فعال
                  • Feb 2018
                  • 508

مروری بر مفاهیم تحلیل تکنیکال - بخش 3

عنوان - آشنایی با شاخص ADX بر روی نمودار شرکتهای بورسی

برای اینکه مطالب جنبه کارگاهی بیشتری پیدا کنند سعی میکنم با مثالهای بیشتر نمودارهای شرکتهای بورسی را بررسی کنیم.

در این بخش نمودار ذوب آهن را بررسی میکنیم :

در شکل و در سه نقطه مشخص شده می بینیم که DI+ (حط سبزرنگ) DI- (خط قرمز رنگ) را رو به بالا قطع کرده اما فقط یکی از اینها طبق شرایط سیگنال محسوب می شود. در محل مربع و مثلث خط ADX (خط آبی) بین دو خط نیست لذا شرایط برقرار نیست. البته جالبه که با اینکه شرایط برقرار نیست و در واقغ فالز سیگنال محسوب می شوند اما در محل مثلث از 68 تومن شروع به حرکت میکنه تا 90 تومن اونهم بدون معطلی یعنی در کف قیمتی کراس صورت میگیره و حدود 32 درصد قیمت میاد بالا و در محل مربع نیز با اینکه سیگنال صحیح محسوب نمیشه ولی قیمت از 81 تومن میاد حوال 94 تومن یعنی 16 درصد صعود قیمتی....

ولی جالبی قضیه در محل دایره رخ داده، که سیگنال شرایط لازم را داشته و کسی که این سیگنال را در آن زمان دیده و اعتماد کرده، میتونسته ذوب رو روی 78 تومن بخره و حدود 10 روز بعد از این سیگنال، رالی اخیر ذوب شروع شده که تا حوالی 400 رفت...! جالبی قضیه میدونید چیه؟ در دو سال اخیر در نمودار ذوب این تنها جایی بوده که شاخص ADX شرایط گفته شده را داشته....! واقعا جای تعجب و تامل داره!

باز هم مثالهایی از این دست می زنم حتی سعی میکنم مواردی که این شاخص به اشتباه سیگنال داده را هم بگم و دلیلش را هم توضیح بدم....

در اینجا لازمه تاکید کنم شاخصها، اسیلاتورها، نوارها، باندها، کانالها، و ...هریک ابزارهایی هستند که نباید به تنهایی استفاده شوند حتی اگر مانند ADX در تکستبوکها بصورت مستقل جهت سیگنال گیری معرفی شده باشند.

موفق باشید.

آدرس

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

با سلام به همه

یک نکته رو در مورد تاپیک میخواستم بگم... این تاپیک یک تاپیک آموزشی نیست چرا که آموزش مستلزم انتقال مطالب بر اساس سرفصل مشخص و مروز الف تا ی مطالب هست... در واقع در این تاپیک بر اساس تجربه و یا بصورت موردی برخی مفاهیم تکنیکال با مثال و بر روی نمودار مرور میشه...

این نمودار محوری رو من تاکید دارم، چرا که باعث میشه تاپیک از فرم تئوری محور به سمت کاربردی محور حرکت کنه و حرفها رو نمودار گفته بشه...

حالا این نمودار محوری دو فرم داره :

درفرم اول در گذشته نمودارها بدنبال دلایل صعود و نزول میگردیم، حالا اینکار ممکنه از جنس موج شماری باشه، ممکنه بخواهیم یک پترن را نشون بدهیم یا مثل چند مثال اخیر رفتار یک شاخص را بررسی کنیم...پس فرم اول تحلیل گذشته سهمه...

در فرم دوم طبعا به سراغ تحلیل و پیش بینی تکنیکال خواهیم رفت که در اینجا طبعا در مورد آینده نمودار حرف میزنیم....پس فرم دوم تحلیل آینده سهمه (که البته طبعا از دیتای کنونی سهم نشات میگیره)

این تاپیک سعی میکنه از هر دو فرم 1 و 2 مطلب داشته باشه البته هر چه جلوتر بریم سعی میشه مطالب فرم دو بیشتر از فرم یک بشه...

اما یک پیشنهاد و توصیه که فکر میکنم برای همه ما خوبه و اون نمودار خوانی یا همون فرم یک اشاره شده در بالاست....

به نظر من یکی از گزینه های خوب کسب تجربه که بدون هزینه و ضرر مالی هست اینه که نمودار گذشته سهمها را زیر رو کرد و دلایل صعود و نزول سهمها رو پیدا کرد حالا با هر تکنیکی که فرد بلده.... ممکنه این تکنیک یا تکنیکها رسم خطوط ترند باشه، موج شماری باشه یا مثلا فرد بخواد الگوهای هارمونیک رو تمرین کنه ولی بهر حال فرد سعی میکنه تا بفهمه که چرا سهم صعود کرد یا نزول کرد.....بعد از اون تمرین روی تحلیل زمانی یه و اینکه شخص بفهمه چرا سهم صعودش در فلان زمان بوده (و مثلا چرا زودتر یا دیرتر نیوده) که کلی بحث داره و باعث کسب تجربه میشه... اونایی که تا حالا این کار رو امتحان نکردن پیشنهاد میکنم شروع کنند و نمودارهای گذشته را تحلیل کنند و دلایل صعود و نزول سهمها را در گذشته پیدا کنند(تحلیلهای فرم 1)، حداقل میشه در مورد سهمهای مورد علاقه اینکارو کرد...کاری که هیچ ضرر مالی نداره اما باعث کسب تجربه میشه!

در پستهای بعدی، مرور مفاهیم تکنیکال (با مثال ) ادامه داره....انشاالله

آدرس

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

مروری بر مفاهیم تحلیل تکنیکال - بخش 3

عنوان - آشنایی با شاخص ADX بر روی نمودار شرکتهای بورسی

برای اینکه مطالب جنبه کارگاهی بیشتری پیدا کنند سعی میکنم با مثالهای بیشتر نمودارهای شرکتهای بورسی را بررسی کنیم.

در این بخش نمودار ذوب آهن را بررسی میکنیم :

در شکل و در سه نقطه مشخص شده می بینیم که DI+ (حط سبزرنگ) DI- (خط قرمز رنگ) را رو به بالا قطع کرده اما فقط یکی از اینها طبق شرایط سیگنال محسوب می شود. در محل مربع و مثلث خط ADX (خط آبی) بین دو خط نیست لذا شرایط برقرار نیست. البته جالبه که با اینکه شرایط برقرار نیست و در واقغ فالز سیگنال محسوب می شوند اما در محل مثلث از 68 تومن شروع به حرکت میکنه تا 90 تومن اونهم بدون معطلی یعنی در کف قیمتی کراس صورت میگیره و حدود 32 درصد قیمت میاد بالا و در محل مربع نیز با اینکه سیگنال صحیح محسوب نمیشه ولی قیمت از 81 تومن میاد حوال 94 تومن یعنی 16 درصد صعود قیمتی....

ولی جالبی قضیه در محل دایره رخ داده، که سیگنال شرایط لازم را داشته و کسی که این سیگنال را در آن زمان دیده و اعتماد کرده، میتونسته ذوب رو روی 78 تومن بخره و حدود 10 روز بعد از این سیگنال، رالی اخیر ذوب شروع شده که تا حوالی 400 رفت...! جالبی قضیه میدونید چیه؟ در دو سال اخیر در نمودار ذوب این تنها جایی بوده که شاخص ADX شرایط گفته شده را داشته....! واقعا جای تعجب و تامل داره!

باز هم مثالهایی از این دست می زنم حتی سعی میکنم مواردی که این شاخص به اشتباه سیگنال داده را هم بگم و دلیلش را هم توضیح بدم....

در اینجا لازمه تاکید کنم شاخصها، اسیلاتورها، نوارها، باندها، کانالها، و ...هریک ابزارهایی هستند که نباید به تنهایی استفاده شوند حتی اگر مانند ADX در تکستبوکها بصورت مستقل جهت سیگنال گیری معرفی شده باشند.

موفق باشید.

با سلام خدمت دوست عزیز جناب توسکا
                      یه مطلبی رو میخواستم عرض کنم. در قسمت دایره اگر دقت کنید بعد قطع قرمز توسط خط سبز یعنی فک کنم یکی دو تا کندل بعد، خط آبی بین خط سبز و قرمز اومده نه دقیقا همون موقع قطع کردن. و در قسمت مثلث هم اگر دقت کنید بعد یکی دوتا کندل همین اتفاق افتاده و اما در قسمت مربع کلا اینطوری نیست و خط آبی کاملا زیر اون دوتای خط دیگه هست. آیا یکی دوتا کندل بعد قطع کردن هم درست هست یا نه؟ چون اگه درست باشه قسمت مثلث هم سیگنال محسوب میشه و اگر درست نباشه قسمت دایره هم یکم اشکال داره...
                      واقعا قصدم بی احترامی نیست جناب توسکای عزیز فقط چون من کارم فقط با اندیکاتور هست میخوام ی اندیکاتور کاملا مطمئن پیدا کنم. و اولین مطلبتون هم عالی بود و خیلی هم از شما ممنون هستم.

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        یه مطلبی رو میخواستم عرض کنم. در قسمت دایره اگر دقت کنید بعد قطع قرمز توسط خط سبز یعنی فک کنم یکی دو تا کندل بعد، خط آبی بین خط سبز و قرمز اومده نه دقیقا همون موقع قطع کردن. و در قسمت مثلث هم اگر دقت کنید بعد یکی دوتا کندل همین اتفاق افتاده و اما در قسمت مربع کلا اینطوری نیست و خط آبی کاملا زیر اون دوتای خط دیگه هست. آیا یکی دوتا کندل بعد قطع کردن هم درست هست یا نه؟ چون اگه درست باشه قسمت مثلث هم سیگنال محسوب میشه و اگر درست نباشه قسمت دایره هم یکم اشکال داره...
                        واقعا قصدم بی احترامی نیست جناب توسکای عزیز فقط چون من کارم فقط با اندیکاتور هست میخوام ی اندیکاتور کاملا مطمئن پیدا کنم. و اولین مطلبتون هم عالی بود و خیلی هم از شما ممنون هستم.

تو بورس تهران استفاده ار اندیکاتور بی معنا هست

مگر ار مکدی اونم برای این موضوع که

در افتها برای ما ضعف فروشنده رو بده و در رشدها بما ضعف خریدار رو بده

در موج شماری امواج

بما موج 3و 5 رو بگه و ما براساس مکدی بیایم

برای خودمون موج شماری انجام بدیم

هیچ اندیکاتوری تو بورس تهران برای ورود و حروج مناسب نیست

کلا اندیکاتوری دیدن

اشتباه هست و برای سالهای دهه 70میلادی هست این موضوع و چندان هم موضوعیت دیگه نداره

//////////////////////

بورس تهران

یا در حالت روند قرار داریم و یا در حالت اصلاح

بنا بر نحوه رفتار قیمت در این دو حالت برای خودمون

حد سود و حد ریان تعریف میکنم و ورود و حروج میکنیم

در بیشتر مواقع بازار خودش رو تکرار میکنه و

انداره موجهای رشد قبلیش رشد

و انداره افتهای قبلش افت میکنه و به حمایت و مقاومت میرسه

/////////////////

تحلیل تکنیکال کلاسیک مشکلات اساسی داره

ار اون بدتر تحلیل الیوتی بازار

متنی رو در گروه بورسی نوشته بودم

شاید بدرد کسی بخوره

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• توسکا
                          عضو فعال
                          • Feb 2018
                          • 508

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post

سلام بر شما

چرا بی احترامی، ممنون که نظرتون رو گفتید....در مورد مثلث که شرط بیشتر از 25 بودن ADX صدق نمیکنه .... اما در مورد دایره درست می فرمایید همینطور است که میگویید البته در رفرنسها گفته نشده که باید دقیقا در زمان تقاطع حط آبی بین دو خط باشد...اصلا به لحاظ منطقی هم نمی شود که که در زمان تقاطع یک خط بین دو خط باشد مگر اینکه این دو خط از هم فاصله بگیرند...در واقع درستش اینه وقتی که کراس رو به بالا صورت گرفت و دو خط از هم فاصله گرفتند ADX باید بین دو خط قرار بگیره... اینکه این اتفاق تا چند کندل مجازه رخ بده باز در تکست بوکها چیزی گفته نشده ولی قاعدتا نباید با تاخیر زیادی همراه باشه.... که مسلط شدن به این موضوع به تجربه احتیاج داره..

البته بنده فقط یکی از روشهای سیگنال گیری با این شاخص را عرض کردم و همینجا تکرار میکنم استفاده از شاخصها به تنهایی کار درستی نیست و باید در کنار سایر ابزارهای تکنیکال باشه... و لذا جسارتا در این دیدگاهتون که می فرمایید فقط با اندیکاتور کار میکنید تعدیلی منظور بفرمایید چرا که تمامی شاخصها بدون استثنا دارای نویز و خطا هستندو حتما باید در کنار سایر ابزارهای تکنیکال استفاده شوند و نه به تنهایی...

موفق باشید

آدرس

نظر

• توسکا
                            عضو فعال
                            • Feb 2018
                            • 508

با سلام به جناب نوام چامسکی و سایر دوستان

یک موضوعی را میبینم که دوستان اظهار نظر میکنند در مورد اندیکاتورها و اشاره میکنند که کاربردی ندارند و یا میفرمایند در بورس تهران کاربردی ندارند...

البته نظر دوستان اینه و برای من قابل احترامه و خوشحال میشم که میان اینجا نظر میدن و بابتش ممنونم ولی خوب با نظرشون موافق نیستم یا حداقل باید بگم اندکی اختلاف نظر دارم...

البته به نظرم در کل خوبه که نظرات موافق و مخالف در مورد یک چیز باشه چرا که مخاطبی که میاد تو این تاپیک و مطالب رو میخونه مخالف و موافق رو میخونه و مقایسه میکنه و از برآیندش یک برداشت فکری میکنه...

اما خوب چون این موضوع مطرح شده من ناچارم عقیده خودم را بگم :

اولا بنده به هیچ وجه اعتقاد ندارم که اندیکاتور ها، اسیلاتورها و یا هیستوگرام ها کاربردی ندارند
                            ثانیا بنده به هیچ وجه اعتقاد ندارم که استفاده منفرد از یک اندیکاتور و سیگنال گیری از آن کار درستی یه بلکه یک تحلیلگر تکنیکال از مجموعه ای تکنیک استفاده میکنه که یکیش ممکنه فلان اندیکاتور باشه
                            ثالثا به طبع بنده به هیچ وجه اعتقاد ندارم که بورس تهران تافته جدا بافته است و مثلا مفهوم موینگ اوریج تو فلان بورس کاربرد داره و در بورس تهران نه...! میانگین متحرک و یا هر اندیکاتور دیگری یک مفهوم ریاضی پشتشه و مهم اینه که چطور از اون استفاده بشه.
                            رابعا تمامی اندیکاتور ها دارای نویز(شاید یکی از دلایلش فراریت قیمتی باشه) هستند اما این دلیل نمیشه که از اونا استفاده نکرد بلکه این موضوع معناش اینه که باید با احتیاط و بکارگیری فیلترهای مناسب و در کنار سایر ابزارها استفاده بشوند...

یه توضیح هم بدم جرا بحثم رو با اندیکاتورها شروع کردم :
                            • دلیل اولش اینه که بحث روی یک اندیکاتور خاص جمع و جور تره و لذا مطالب از حوصله مخاطب خارج نمیشه
                            • دلیل دومش اینه که وقتی راجع به اندیکاتورها صحبت میکنی به ناچار موضوع روند، بازار بی روند یا با روند، حمایت، و... خیلی بحثهای دیگه هم بصورت ضمنی مطرح میشه که برای کسایی که کمتر آشنایی دارند خوبه
                            • دلیل سومش هم شاید بخاطر همین تفکری هست که برخی به کلی به این ابزارها اعتقادی ندارند و یا برخی به شدت به اون متکی هستند....که هر دو تفکر به نظر من نیاز به تعدیل داره

در مثالهایی هم که اومد میبینیم که بکارگیری شاخص میتونه جه نتایج در خوری داشته باشه ا(گرچه در مثالها خلاف رویه درست، آنها را به تنهایی استفاده کردیم)....مثالهایی هم که زده شد و زده خواهد شد همگی روی نمودار و به قولی در میدان عمل و در زمین بازی داره میگه که میشه از این اندیکاتورها استفاده کرد ....البته از یک زاویه دیگر معتقدم هر کدوم از مثالها و سیگنال گیری روی اونها میتونست تاییدی بر تحلیلی باشه که تحلیلگر با استفاده از سایر ابزارها و روشها انجام داده باشه و با شرایط مناسب اون شاخص در اون زمان صرفا تاییدی بر تحلیلش گرفته باشه... که این روشی هست که تاکید من بر اونه که از اندیکاتورها صرفا باید به عنوان ابزار تایید تحلیل تحلیلگر استفاده کرد نه بعنوان بخش اصلی یا مهم تحلیل وی ....

بهر حال من استفاده هوشمندانه و توام با تجربه از اندیکاتور را توامان در کنار سایر ابزارهای تکنیکال، همان قدر مهم میدانم که مثلا به موج شماری یا رسم خطوط ترند لاین پترن بیس تریدینگ و امثالهم اهمیت میدهم....

بهر حال من نه میخوام و نه قصد دارم نظر کسانیکه با اندیکاتورها میونه خوبی ندارند رو عوض کنم....در اینحا چه در مورد اندیکاتورها و چه سایر ابزارها صحبت میشه و البته من متکلم وحده نیستم و با کمال میل نظرات را میخوانم....فعلا در مورد اندیکاتورها صحبت میشه شاید بزودی بحثهایی نظیر هارمونیک پترنها، سیستمهای معاملاتی، گاید لاینهای موج شماری، قواعد در رسم ترند لاینها، محاسبه سطوح حمایت مقاومت ماینور و ماژور و دهها بحث دیگه را باهم یاد گرفتیم..... و البته من اینجا هستم که یاد بگیرم.

با احترام

آدرس

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام.
                              دوستان توجه داشته باشند که نشانگر ِ ADX که از سه بخش تشکیل می‌شود، هر سه بخشش یکسان نیست که ما بخواهیم بگوییم یکی بین دیگری باشد یا نباشد...
                              به طور واضح‌تر دو تا از این خطوط فرمولی از یک جنس دارند و می‌توانند با هم مقایسه شوند (که آیا روی هم افتاده‌اند یا یکی بیشتر است یا کمتر...) ولی سومی (اصلی) اصلا مانند اینها نیست. بلکه نسبتی است از این دو.
                              مثال می‌زنم... ما مثلا یک دستگاهی می‌سازیم برای صنعت مرغداری و می‌گوییم هرگاه تعداد تخم‌مرغ‌ها (خط سبز) کمتر از تعداد شانه‌های تخم‌مرغ بود (خط قرمز) برو و مقداری شانه تخم‌مرغ خریداری کن. یا هر گاه تعداد شانه‌تخم‌مرغ‌ها بیشتر از اندازه‌ی تخم‌مرغ‌ها بود دست نگه دار و تا مدتی شانه نخر.
                              حالا می‌آییم یک کمیت سومی از این دو کمیت می‌سازیم به نام نسبت تخم‌مرغ به شانه‌تخم‌مرغ و اسمش را می‌گذاریم نشانگر نسبت... (تخم‌مرغ‌ها تقسیم بر شانه‌ها) (خط آبی) و می‌گوییم هر گاه نسبت از کم به سمت زیاد رفت و همزمان آن دو (خط سبز و قرمز) هم اندازه‌شان یکی شد (همدیگر را قطع کردند) برو و یک عالم شانه بخر... یا تا مدت‌ها اصلا چیزی نخر...

غرض اینکه اگر ما بخواهیم حالا این خط آبی را با آن دو خط بسنجیم (به نگر من) اشتباه است. چون اصلا این از جنس آن دو نیست که آن‌ها را قطع کند یا بین آن دو قرار بگیرد... این ابعادش با ابعاد آنها جور نیست... (نشانگر هیستوگرام مکدی هم مثلا ابعادش با ابعاد مکدی و سیگنال فرق می‌کند و ما تنها برای اینکه بتوانیم خوب ببینیمش آن را بزرگ می‌کنیم و در ابعاد مکدی نمایش می‌دهیم!)
                              حالا برای ADX می‌توان کاری کرد که این سه ابعادشان یکی شود. یعنی این کار را کرده‌اند. هر سه عملا به صورت درصد بیان می‌شوند. دو تا بر اساس درصدی از گذشته‌ی خودشان و یکی بر اساس درصدی از نسبت آن دوتای دیگر. ولی این که ابعادشان شبیه به هم شده نباید ما را به این سو ببرد که جنسشان هم یکی است و حالا تقاطع این خط آبی رنگ با آنها یا بین آنها قرار گرفتنش را هم بخواهیم بررسی کنیم.
                              در زیر نوشته فرمول ADX را به نقل از ویکی‌پدیا قرار می‌دهم یک نگاه بیاندازید.
                              یا علی

The ADX is a combination of two other indicators developed by Wilder, the positive directional indicator (abbreviated +DI) and negative directional indicator (-DI).[2] The ADX combines them and smooths the result with a smoothed moving average.

To calculate +DI and -DI, one needs price data consisting of high, low, and closing prices each period (typically each day). One first calculates the directional movement (+DM and -DM):

UpMove = today's high − yesterday's high
                              DownMove = yesterday's low − today's low
                              if UpMove > DownMove and UpMove > 0, then +DM = UpMove, else +DM = 0
                              if DownMove > UpMove and DownMove > 0, then -DM = DownMove, else -DM = 0 After selecting the number of periods (Wilder used 14 days originally), +DI and -DI are:

+DI = 100 times the smoothed moving average of (+DM) divided by average true range
                              -DI = 100 times the smoothed moving average of (-DM) divided by average true range The smoothed moving average is calculated over the number of periods selected, and the average true range is a smoothed average of the true ranges. Then:

ADX = 100 times the smoothed moving average of the absolute value of (+DI − -DI) divided by (+DI + -DI)
                              Variations of this calculation typically involve using different types of moving averages, such as an exponential moving average, a weighted moving average or an adaptive moving average[3].
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                              X