جناب مسلم لطفا تحلیلی از غمارگ داشته باشید وهمچنین موج شماری ........با تشکر بسیار
موج سوم
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سرمايه جو پست شده است View Postمسلم جان عرض ادب ... لطف ميكني يه نيگا به حفاري بندازي ؟
چارت حفاری از زیباترین چارتهایی هست که تا به حال دیدم ،
قبلا گفته بودم این سهم برای امسال بسیار ارزندست.
فعلا با ترند لاین مشکی درگیر هست که بعد از اینکه ردش کنه تازه حرکتش شروع خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postمن یک مشکلی دارم :امی بروکر دارم که چون دانلود بدون کرک میباشد سیو نمیکندو هیچ کرکی هم نتوانستم دانلود کنم
چطور میتونم این را حل کنم ازتون ممنون میشم جواب بدهید
گردآوری این نسخه کار جناب بارکوفسکی هست
http://faraboursian.com/cn/popup.php...catId/23/id/48
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام سرمایه جان (علی رهنما) .
چارت حفاری از زیباترین چارتهایی هست که تا به حال دیدم ،
قبلا گفته بودم این سهم برای امسال بسیار ارزندست.
فعلا با ترند لاین مشکی درگیر هست که بعد از اینکه ردش کنه تازه حرکتش شروع خواهد شد.
دوست عزیز منظورتون از ترند لاین مشکی چه قیمتی هست ؟؟؟ ویژگی های رد کردن اون چیه ؟؟
بازم ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با سلام جناب مسلم
ضمن تشکر و خسته نباشید بخاطر ارسال تحلیلهای جالبتون از سهامهای مختلف،
تحلیل وساپا را که آخرین بار جناب هولی تحلیل کرده بودند رو 9 روز پیش در پاسخ دوستی ارائه دادید.
با مرور برروی پستهای زده شده روی سایت بورسی متوجه شدم که خیلی از دوستان سایت علاقمند به داشتن تحلیل این سهم هستند.
لطفاً اگر مقدور است آخرین تحلیل و موج شماری این سهم را بفرمائید
نظر
-
-
در اصل توسط m.nouri پست شده است View Postمسلم جان اگر لطف کنید و نظرتان را در مورد سایپا بگویید ممنون می شوم . ضرری بسیار سنگینی ازش دارم .می خواهم در این چند روز با حداقل ضرر خارج شوم . خیلی محبت میکنید
سایپا نکته منفیش این هست که کانالش شکسته شده ، الان در منطقه ای هست که انبوه مقاومت بالای سرش هست ، شاید اگر من بودم در صورت منفی بودن فردا و همین طور داده شدن صف خودرو خارج میشدم.
*در مورد خودرو اگر شنبه این صف خرید دوام بیاره دوباره برمیگرده بالای حمایت شکسته شده و این برای خودش و همگروهیاش نکته مثبتی هست.
نظر
-
سلام اگه وقت كردين به صندوق هم يه نگاه بندازين
فك كنم از كمند250 در رفته@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
نظر