در اصل توسط aminaran پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
مسلم جان نظرتون را در مورد ولساپا بفرمائید آیا اصلاحش تموم شده وکف سهم 470 بود یا هنوز نزولی داره ........ممنون از زحمات شما
نظر
-
با سلام جناب مسلم و تشکر از قبول زحمت ( سهام وساپا)
نکات ارزشمندی را در تحلیل شما و موج شماریتون بود که جای قدر دانی داره
برای رسم نمودارهای قیمت سهم ، بنده از نرم افزار مبنای شرکت ره آورد نوین استفاده می کنم
کانال مشکی که شما به آن اشاره کردید، گویای اتصال انتهای موجهای بزرگ 1-3 و 2-4 می باشد که موج 1 آن احتمالاً از انتهای بهمن 81 و یا 18 فوریه 2002 شروع می شود
و این احتمالاً بدلیل این است که در نرم افزاری را که شما استفاده می کنید ، افزایش سرمایه را در منحنی قیمت حذف می کند.
لطفاً اگر موردی خلاف واقع است اصلاح بفرمائید و بگوئید چگونه می توان این کانال بزرگ مشکی را در نرم افزار Mabna ملاحظه نمود.
قبلاً از راهنمائی هاتون کمال تشکر را دارم
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postچون یک هفته ای نیستم سعی میکنم یک جمع بندی بکنم
صدرا همونطور که گفته شد اصلاحش هنوز تمام نشده و کف قبلیو خواهد زد.
از دید من نهایت اصلاحش برخورد به میدلاین چنگاله که در قیمت 1450 این اتفاق میفته
اما ادامه مسیر
از دید تکنیکال از قیمت 185-200 چند حمایت پیش روی سهم هست که مهمترینش کانالیه که در شکل نشون دادم
این حمایت نکته مثبت سهم بود
نکات منفی سهم یکی آر اس آی هفتگی هست که به عنوان مقاومت قوی سهم عمل کرده و دیگری کانال مشکی که در زیر نشون دادم و به پایین شکسته شده و امروز در برخورد به اون سهم صف فروش شد.
اما در مورد موج شماریش همونطور که جناب holy اشاره کردند موج 1 در می 2009 تمام شد و بقیه هرچه بوده امواج کارکشن بود
نظر من در مورد موج شماری صدرا به صورت زیر هست.
130-140
نظر
-
به نظر میاد بلاخره اصلاح طولانی وپست به پایان رسیده....روی 6250 مقاومتش هست که در صورت عبور میتونه تایید بر پایان اصلاح باشه
اگر موج قبلی موج 1 بوده باشه و این موج ، موج 2 که به نظر به همین صورت میاد در این صورت حداقل هدف موج 3 بزرگ 14000 هست که انتظار داریم تا پایان سال بهش برسه
نظر
-
کجا بودی این مدت مسلم جان؟؟
نگرانت بودیم:xوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام وخسته نباشید و تبریک عید فطر
جناب مسلم عزیز اگر امکان داره فولاژ رو هم یه تحلیل ازش ارائه نمائید ممنون میشم. به نظر میرسه تا 78 فیبوی موج 1 شو اصلاح کرده و آماده برای موج 3 خودش باشه.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postتحلیل فوق در قیمت 1850 زده شد که طبق پیشبینی سهم تا 1450 ریخت و سپس تا 2370 صعود کرد.
اما ادامه مسیر
از دید تکنیکال از قیمت 185-200 چند حمایت پیش روی سهم هست که مهمترینش کانالیه که در شکل نشون دادم
این حمایت نکته مثبت سهم بود
نکات منفی سهم یکی آر اس آی هفتگی هست که به عنوان مقاومت قوی سهم عمل کرده و دیگری کانال مشکی که در زیر نشون دادم و به پایین شکسته شده و امروز در برخورد به اون سهم صف فروش شد.
اما در مورد موج شماریش همونطور که جناب holy اشاره کردند موج 1 در می 2009 تمام شد و بقیه هرچه بوده امواج کارکشن بود
نظر من در مورد موج شماری صدرا به صورت زیر هست.
130-140
نظر
نظر