مهمترین حمایت شاخص کل شکسته شده
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postمسلم جان از شکسته شدن حمایت شاخص میشه نتیجه گرفت تحلیل سهامی هم که توان صعود داشتن هم از بین میره؟(پست بانک تجهیزاتیا و ...)
یا ربطی بهم نداره؟
مرسی
بدترین احتمالی که برای شاخص کل هست اینه که این صعود همین 3 موج بوده و موج 4 و 5 تشکیل نشه
می دونید که 3 موجی از ویژگی امواج اصلاحی هست
منظورم اینه که اگه شاخص زیر 25500 بیاد معنیش این هست که هنوز وارد موج 5 صعودی نشدیم و در اصلاح موج 4 هستیم
یعنی در این صورت این صعود موج x بوده که با شکسته شدن خط حمایتی 2-4 این احتمال زیاد هست
اگر این اتفاق بیفته باید حداقل 24000 رو در نظر داشته باشیم ..
صدرا یکی از دوستان پرسیده بود گفتم موج 2 میتونه تا 100 درصد موج 1 رو اصلاح کنه اما بعد صعود قوی داریم
یعنی حتی اگه تا 145 اصلاح بشه باز هم موج شماریش معتبر هست اما اجازه نداره زیر این عدد بیاد
وپست حدضرر موج شماریش 600 هست
اما در مورد بازار امروز از معدود روزهایی بود که تمام وقت پشت سیستم بودم . اگه کسی به سهمها دقت میکرد میتونست نکات جالبی رو متوجه بشه
در همچین بازاری که اکثر سهام صف فروش هستند وقتی سهمی در مثبت و به صورت روان معامله بشه نشان دهنده پتانسیل بالای اون سهم هست
طرز معامله 2 سهم امروز خیلی برام جالب بود ،هنوز نمودارشونو ندیدم اما باید نمودار جالبی داشته باشند : فنورد - لخزر
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبدترین احتمالی که برای شاخص کل هست اینه که این صعود همین 3 موج بوده و موج 4 و 5 تشکیل نشه
منظورم اینه که اگه شاخص زیر 25500 بیاد معنیش این هست که هنوز وارد موج 5 صعودی نشدیم و در اصلاح موج 4 هستیم
یعنی در این صورت این صعود موج x بوده که با شکسته شدن خط حمایتی 2-4 این احتمال زیاد هست
صدرا یکی از دوستان پرسیده بود گفتم موج 2 میتونه تا 100 درصد موج 1 رو اصلاح کنه اما بعد صعود قوی داریم
یعنی حتی اگه تا 145 اصلاح بشه باز هم موج شماریش معتبر هست اما اجازه نداره زیر این عدد بیاد
اما در مورد بازار امروز از معدود روزهایی بود که تمام وقت پشت سیستم بودم . اگه کسی به سهمها دقت میکرد میتونست نکات جالبی رو متوجه بشه
در همچین بازاری که اکثر سهام صف فروش هستند وقتی سهمی در مثبت و به صورت روان معامله بشه نشان دهنده پتانسیل بالای اون سهم هست
طرز معامله 2 سهم امروز خیلی برام جالب بود ،هنوز نمودارشونو ندیدم اما باید نمودار جالبی داشته باشند : فنورد - لخزر
فنورد که بازی حق تقدم بود و طبیعی
اما لخزر را هم میشه از لحاظ تکنیکی تایید گرفت
هم رانتی
هم فاندی
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبدترین احتمالی که برای شاخص کل هست اینه که این صعود همین 3 موج بوده و موج 4 و 5 تشکیل نشه
ولی منفی امروز یه اثر روش داشت : اونم اینکه عرضه ها روی صفش زیاد شد
البته این سهم اینقدر ارزندگی داشت که حتی توی چنین روزی با این عرضه ، صف پیوسته داشته باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمسلم جان لخزر چند روزی هست که صف خرید داره
ولی منفی امروز یه اثر روش داشت : اونم اینکه عرضه ها روی صفش زیاد شد
البته این سهم اینقدر ارزندگی داشت که حتی توی چنین روزی با این عرضه ، صف پیوسته داشته باشه
با امدن اطلاعیه
افزایش سرمایه
با صف هرید مواجه شد و چون عرضه ای نداشت رشد خاصی نکرد
و تنها این چند روز منفی بازار باعث شد
سهامداران بتوانند کمی سهم بخرند
از طرفی این گروه
اکثرا با تعدیل سود روبرو هستند
که این تعدیل سود و افزایش سرمایه
میتونه سهم را حتی در جهت عکس شاخص حرکت بده
اگر بازار فردا هم متفی باشه
شاید کمی دیگه عرضه داشته باشه
اما کلا این سهم فکر کنم
فاندش و تکنیکالش یکسو و صعودی باشه
نظر
-
2 - صدرا
در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
2- صدرا
اگر این پرچمی که دوستان میگن شکل بگیره هدفش 380 هست اما هدف نهایی سهم بالاتره..
موج Y در شکل فوق ، فقط موج A از Y بوده
که باعث صعود از 235 تا 260 شد که این صعود موج B بود .
سهم در اواخر موج Y هست که از نظر من فقط یک زیر موج اصلاحی از این موج مانده که آخرین موج اصلاحی سهم هست .
مهمترین حمایت و ناحیه برگشتی سهم طبق این موج شماری حوالی 210 می باشد .
نظر
-
-
در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Postسلام .نظرتون رو کمنگنز وقشرین چیه؟ممنون
بقیه هم دارند با جو گروه حرکت میکنند
نظر
نظر