موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    بکام:

به نظر میاد بکام به پایان نزول طولانیش رسیده و از همین قیمتها باید رشدش آغاز بشه در منطقه PRZ قیمتی و زمانی هستیم و احتمال شروع موج 3 بزرگ با تارگت بسیار بالا از این قیمتها زیاد هست.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

ممنون مسلم جان دیروز خریدیمش :d یه چند ماه نگه میداریم من به این دیوید بکام خیلی امیدوارم تو این قیمت ها ;) فقط باید زمانش فرا برسه
      فردا یه پله دیگه میخریم هر چند رو 155 فروشنده زیادی نداره.
      تحلیل های شما حرف نداره ;)
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

به نظر میاد بکام به پایان نزول طولانیش رسیده و از همین قیمتها باید رشدش آغاز بشه در منطقه PRZ قیمتی و زمانی هستیم و احتمال شروع موج 3 بزرگ با تارگت بسیار بالا از این قیمتها زیاد هست.

مسلم جان این تارگت بسیار بالا تا 400تومنه یا بالاتر هم میتونه باشه؟؟
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/19, 22:17.
        ///

نظر

• عليمردان
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 123

یک تبریک به دوستانی که هنوز قشکر رو نگه داشتند

اما یک هشدار جدی که سایکل بلند مدت سهم در حال تکمیل هست و مشخصا در اواخرش هستیم . قشکر این قابلیت رو داره که به قیمتهای سابقش برگرده پس کمی احتیاط در این سهم بد نیست.

سلام مسلم جان مگر نباید موج 3 بلندترین موج باشد پس چرا در قشکر موج 5 از 3 بلند تر هست؟

درمورد حتاید هم ممنون از توضیح شما اما اگر لطف فرموده با شکل نمایش میدادید دلم قرص تر می شد مرسی
          خدايا عطا كن
          آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
          شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
          بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• majid
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 151

آقا مسلم عزیز - با سلام لطف کنید در خصوص سدور و کحافظ اعلام نظر فرمائید. در چه موجی هستند آیا وقت خرید رسیده؟ با تشکر

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
              مسلم جان در صورت امكان موج شماري از دكوثر داشته باشيد ..........با تشكر
              ...................

نظر

• استیو جابز
                عضو جدید
                • May 2011
                • 18

سلام بر مسلم عزیز
                وساخت محدوده مقاومتی رو با قدرت رد کرد
                من از 180 پله ای خرید داشتم و تا 245 پله ای خارج شدم
                انتظار داشتم که سهم در این حوالی 250 یه استراحت بکنه که فعلا خبری نیست
                میخواستم نظرتون رو در مورد ادامه سهم بدونم
                به نظر شما سهم در 1 از 5 از 3 قرار داره؟ موج شماریشو چطور میبینید؟

نظر

• VM511
                  تحلیلگر
                  • Jan 2012
                  • 109

سلام
                  رسم خطوط روی اندیکاتور مثل آر اس آی معمول هست. اینکه توصیه میشه یا نه بستگی به شما داره که در چه حدی از تکنیکال هستید سعی کنید هر چه که جلوتر میرید توجهتون رو از اندیکاتور کم و به قیمت بیشتر کنید.
                  این جمله شما هم کاملا اشتباست! اگر ما ادعا داریم همه چیز در قیمت نهفته است پس باید در عمل هم ثابت کنیم.
                  تحلیلهای هارمونیک که انجام دادید بسیار زیبا است.
                  سلام مجدد و تشکر از راهنماییی شما

منظور بنده از خطوط بروی اندیکاتور ها و مثلا" rsi ، عبور آنها از دل همدیگه خطوطی که همیدگر رو قطع میکنن ؟ لطفا" در این مورد یه توضیحی بدید

تحلیلهای هارمونیک که انجام دادم 2 قیمت متفاوت رو نشون میده ؛ میخواستم بپرسم که کدومش معتبرتر هست و اینکه این دو چه اشکالاتی دارند ؟ (البته بنده این سهام رو ندارم و فقط از جنبه تحلیل آموزشی بهشون نگاه کردم)

الیوت رو با کتاب تحلیل امواج الیوت در بازار سرمایه شروع کردم و منابعی که شما میفرمایید نسخه فارسی اونم موجود است ؟

ممنون از شما
                  [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط استیو جابز پست شده است View Post
                    سلام بر مسلم عزیز
                    وساخت محدوده مقاومتی رو با قدرت رد کرد
                    من از 180 پله ای خرید داشتم و تا 245 پله ای خارج شدم
                    انتظار داشتم که سهم در این حوالی 250 یه استراحت بکنه که فعلا خبری نیست
                    میخواستم نظرتون رو در مورد ادامه سهم بدونم
                    به نظر شما سهم در 1 از 5 از 3 قرار داره؟ موج شماریشو چطور میبینید؟
                    سلام
                    من به دو صورت این سهم رو میتونم بشمارم
                    اول 3 از c از X دلیل این نوع شمارش اورلپهای زیاد در موج A از X هست
                    دوم 3 از 3 از 3
                    من هنوز اورلپ های موج A را نمیتونم توجیه کنم پس نظرم موج شماری اول هست و انتظار اصلاح در قالب موج Y دارم . اما در بازه کوتاه تر طبق هر دو موج شماری در موج 3 هستیم و بعد از اتمامش یک موج صعودی دیگه هم داریم اینکه این موج تا کجا ادامه پیدا میکنه نمیشه نظر دقیقی داد اما با توجه به اینکه 261 هم امروز رد کرد به نظر در اواخرشیم.

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                    سلام مجدد و تشکر از راهنماییی شما

منظور بنده از خطوط بروی اندیکاتور ها و مثلا" rsi ، عبور آنها از دل همدیگه خطوطی که همیدگر رو قطع میکنن ؟ لطفا" در این مورد یه توضیحی بدید

تحلیلهای هارمونیک که انجام دادم 2 قیمت متفاوت رو نشون میده ؛ میخواستم بپرسم که کدومش معتبرتر هست و اینکه این دو چه اشکالاتی دارند ؟ (البته بنده این سهام رو ندارم و فقط از جنبه تحلیل آموزشی بهشون نگاه کردم)

الیوت رو با کتاب تحلیل امواج الیوت در بازار سرمایه شروع کردم و منابعی که شما میفرمایید نسخه فارسی اونم موجود است ؟

ممنون از شما
                    فرقی نمیکنه شما چطور میخواهید ترند لاین رسم کنید . هر خطی که کشیدید و دیدید اندیکاتور به اون عکس العمل نشون میده میتونه مفید باشه. شاید دوستان تکنیکالیست بهتر بتونن در این مورد کمکتون کنن . من مدتهاست که به هیچ اندیکاتوری نگاه نمیکنم. گاهی اسیلاتور مکدی رو نگاه میکنم برای تایید موج شماری و گاهی دی تی اسیلاتور برای نوسانگیری. همونطور که گفتم بیفایده نیستند اما سعی کنید بیشتر روی حرکات خود قیمت کار کنید تا اندیکاتور ها
                    در مورد هارمونیک AB=CD باید منتظر باشید تا کندل رو به بالا تشکیل بشه و یک فراکتال در اون ناحیه شکل بگیره تا بتونیم بگیم این الگو شکل گرفته
                    شکل بعدی اگه چیزی که کشیدید بت هست خوب باید روی 88 درصد موج XA تکمیل بشه . باز هم تکرار میکنم که شاید اصلا شکل نگیره چرا؟ چون الگوهای هارمونیک قابلیت پیشبینی ندارند و اصلا کار درستی نیست که قبل از شکل گیری بدون توجه به امواجش بخواهیم پیشبینیشون کنیم.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

تایم 30 دقیقه

ادامه موج شماری مس
                      تایم 15 دقیقه

نظر

• boursbazan
                        Banned
                        • Dec 2011
                        • 30

...و گاهی دی تی اسیلاتور برای نوسانگیری....
                        سلام...مسلم جان ممكنه راجع به دي تي اسيلاتور يه توضيح مختصري بدي؟...من تو آمي بروكر پيداش نكردم

نظر

• VM511
                          تحلیلگر
                          • Jan 2012
                          • 109

در اصل توسط boursbazan پست شده است View Post
                          سلام...مسلم جان ممكنه راجع به دي تي اسيلاتور يه توضيح مختصري بدي؟...من تو آمي بروكر پيداش نكردم
                          سلام آقا مسلم ، ممنونم از راهنمایی شما ؛ بنده هم نتونستم در موردش اطلاعاتی بدست بیارم و اینکه برای مفید تریدر میشه بکار برد ؟

ممنون و تشکر
                          [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• VM511
                            تحلیلگر
                            • Jan 2012
                            • 109

سلام مجدد

آقا مسلم یه نرم افزار برای شمارش الیوت در سایت های همسایه دیدم که هنوز تستش نکردم ؛ مشکل وارد کردن دیتا دارم . آیا شما با این نرم افزار آشنایی دارید ؛ لطفا" نظرتونو بفرمایید:

لینک دانلود : http://www.mediafire.com/?xl915rhtu9rl4az

لینک کرک : http://s1.picofile.com/file/7295418167/crack.zip.html

لینک آموزش:

ممنون و سپاس

نظر

• استیو جابز
                              عضو جدید
                              • May 2011
                              • 18

سلام
                              من به دو صورت این سهم رو میتونم بشمارم
                              اول 3 از c از X دلیل این نوع شمارش اورلپهای زیاد در موج A از X هست
                              دوم 3 از 3 از 3
                              من هنوز اورلپ های موج A را نمیتونم توجیه کنم پس نظرم موج شماری اول هست و انتظار اصلاح در قالب موج Y دارم . اما در بازه کوتاه تر طبق هر دو موج شماری در موج 3 هستیم و بعد از اتمامش یک موج صعودی دیگه هم داریم اینکه این موج تا کجا ادامه پیدا میکنه نمیشه نظر دقیقی داد اما با توجه به اینکه 261 هم امروز رد کرد به نظر در اواخرشیم.
                              مسلم جان ممنون از جوابت
                              من اینجوری موج مشاری کرده بودم ولی ظاهرا موج مشاری شما فرق میکنه امکانش هست نمودارتون رو بزارین؟

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگ الیوت ایران جناب مسلم عزیز . استاد اگه بزرگواری بفرمایید و یه موج شماری از صدرا داشته باشید ممنون میشم .

نظر

در حال کار...
                                X