موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است
    استاد هولی هم رفت .بنظرم رفتار درستی با ایشون نشد.من تا حالا ایشون رو درگیر حاشیه بازی ندیده بودم
    ایشون به این سایت خیلی خدمت کردند . امیدوارم دوباره با تدبیر مدیران و دلجویی از ایشون برگردن
    ایشالا دکتر عزیز با بزرگواری که درشون سراغ دارم این اتفاقات رو ندید میگیرند و دوستانشون رو تنها نمیذارند .
    میدونم اونایی که این جنجالو درست کردند الان پشیمونند ،
    شاید حالا یک مقدار از خوبی هایی که دکتر بهشون کرده یادشون اومده باشه ... شاید حق معلم و شاگردی یادشون اومده باشه X-(

یادش بخیر تاپیک مدیریت سرمایه .... چقدر دکتر براش زحمت کشیدند
    یک نگاهی به بند آخر از آخرین پستش بندازیم شاید شاید.... بعضی چیزا یادمون اومد X-(

http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post84503

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

مسلم جان
      از لطفی که همیشه به من داشتی ممنونم ،همیشه برام یکی از دوستان و عزیزان نزدیکم بودی ،همیشه از دیدن چارتهات لذت برم ،همیشه ادب و منش بزرگوارانه ات رو ستودم و همیشه در قلب من خواهی بود.......

مسلم عزیزم مخاطبم رو تو عزیز انتخاب میکنم چون میدونی چقدر دوستت دارم و از کلامم دلگیر نمیشی اما عرضم به تمام عزیزانم هست -با تاکید بر این مطلب که تو عزیز تمامی این مطالب رو بیشتر و بهتر از من رعایت میکردی و حتی یک نمونه یاد ندارم که عمل تو عزیزم با این عرایض منافات داشته باشه -
      قطعا سوء تفاهمات رفع خواهد شد و مسائل مشخص خواهد شد ،این بین واقعا پانی عزیز بی تقصیر بود ،خواهشم ازت اینه در نبود من ،همونطور که دوست داشتم و قصد داشتم در بودنم اینگونه باشه ،بچه های بورسی همه یک تیم واحد باشین ،به معنی و در قلب
      نه به اسم ،سعی کنین نمودارای هم دیگه رو یا نقد نکنیم یا اگر حیفمون میاد دوستمون اشتباه مختصری داشته باشه تو پی ام بهم بگیم تا خدایی نکرده کدورت ایجاد نشه ،بر تحلیلمون اصرار نکنیم ،بدونیم بسیار تحلیلهای صحیح نقض شده و بسیار نفض خواهد شد ،پس در بازاری با این عدم قطعیت چه ارزشی داره من به خاطر نمودارم دل عزیزی رو بشکنم ،سعی کنین تیم تحلیل تکنیکال سایت رو راه بندازین ،این تیم خیلی میتونه به کمک همه عزیزانم بیاد ،همه ما نمیتونیم کل بازارو رصد کنیم با تقسیم کار میتونین موقعیتها رو زودتر تشخیص بدیم و همه باهم ازش سود ببرین البته تمام عرایض بالا رو هم تو عزیزم همه پانی عزیزم بهتر از من میدونین و رعایت میکنین ،عرض کردم قصدم چند کلامی عرض اخر بود و همون دغدغه های ذهنیمو مطرح کردم و الا ایمان دارم از من بیشتر و بهتر رعایت میکنین .

به خاطر تمام محبتهایی که در حقم کردی سپاسگزارم و به خاطر تمام کاستی هایم عذرخواه
      باوجودی که استاد در تکنیکال و الیوت میدونمت اما از اونجایی که علم انتها نداره آرزوم همیشه پیشرفت و سلامت هستت
      آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2012/04/24, 17:08.
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

از ناظر عزیز خواهش میکنم دیگه پستی از این تاپیک حذف نشه ...

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post

انتظار برای شکل گیری آخرین موج صعودی نفت !

در مورد نفت انتظار دارم یک موج صعودی دیگه داشته باشیم که باید از همین قیمتها شکل بگیره ، قیمت اجازه افت بیشتر از 115.08 نداره
        قیمتی که آخرین فراکتال درش تشکیل شده (116.68) ، مکان مناسبی برای شروع موج صعودی جدید هست (بین 50 و 61 فیبوناچی)

از دید من ، برای شکل گیری آخرین سقف تاریخی نفت 130-135 دلار ، یک تارگت منطقی است!

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

موج شماری مس

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

سلام.

ادامه موج شماری فباهنر

ممنون ، اگه اشتباه نکنم این پست برای اوایل آبان هست . خوب یادتونه خوشم اومد و تحلیل کاملش رو برای شما قرار میدم :)

حد ضرری که تعیین کرده بودم برای فراکتالی بود که با فلش قرمز مشخص کردم در واقع انتظار داشتم موج 2 به صورت یک WXY تمام بشه اما موج C ساختار اندینگ دایاگونال به خودش گرفته
            نکته منفی سهم اینکه کانال آبی شکسته شده
            نکته مثبت اینکه این کانال هیچ جایی در الیوت نداره! مهم همین اندینگ دایاگونال هست که به نظر میاد در آخرین موجش هستیم
            این سهم از اون سهم هایی هست که اهداف خیلی بالا داره . موج 3 از 3 احتمالا از همین قیمتها باید شروع بشه . من از اون زمان تا به حال به نمودارش نگاه نکرده بودم و خوب زمانی پرسیدید
            دوستان توجه کنند که هنوز این سهم هیچ سیگنال خریدی صادر نکرده صرفا داریم احتمالات رو بررسی میکنیم . موج 2 بزرگ ما 78.6 درصد از روند قبلی را اصلاح کرده و تمام شدست و موج 2 آبی تا اینجا 61.8 درصد را اصلاح کرده احتمال اینکه در همین منطقه شاهد شروع موج 3از 3 باشیم زیاد هست

پس این سهم از امروز باید بره در واچینگ لیست :)

بعضی وقتا دوستان سوالاتی میپرسند که برای خودم بسیار سود ده هست مثلا فسرب که چند ماه پیش یکی از دوستان پرسیده بود یا حتاید و یکی دیگه هم که جناب امیناران چند وقت پیش پرسیده بودن که اولین بار بود نمودارشو دیدم و رفت در واچینگ لیستم برای خرید در چند ماه دیگه به نام شپترو ! ممنون از سوالات خوبی که پرسیده میشه!

اولین موج صعودی سهم از 90 تا 130 رشد کرد ,
            و الان سهم تا 113 اصلاح کرده که اصلاح خوبی است ،
            این سهم رو باید از همین قیمتها زیر نظر داشت برای شکار موج 3 از 3

از نظر تکنیکال سهم روی ترند لاین حمایتی قرار گرفته و احتمال عکس العمل و حرکت رو به بالا در هفته آینده وجود داره.

نظر

• Nilper
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 69

سلام استاد،
              ممنون می شم یه بررسی هم در مورد شپدیس داشته باشید

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
                سلام استاد،
                ممنون می شم یه بررسی هم در مورد شپدیس داشته باشید
                من دیتا تعدیلیش رو ندارم

این دوستمون اولین پستش بود من حیفم میاد پستش بیجواب بمونه ، اگه دوستی تحلیلی از شپدیس داره زحمتش رو بکشه

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

مسلم داداش >:d<

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

امواج غشهد نشان از تغییرات بنیادی بسیار عظیم دارد که در تاریخ این سهم سابقه نداشت!

البته این نظر بنیادی یک الیوتیسین است :)

ویرایش: جناب محسنی ارادت داریم

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

من به خرید قندی ها هیچ تمایلی ندارم دلیلش این هست که سهمی که به قیمت پایین تر فروختم نمی تونم به قیمت بالا تر بخرم!

اما این قثابت به نظر میاد بتونه رشد خوبی داشته باشه. البته نمیشه با اطمینان گفت که اصلاح سهم تمام شده و فعلا باید به دید نوسان نگاه کرد

از نظر تکنیکال سهم روی ترند لاین حمایتی قرار گرفته و مکان مناسبی هست برای پایان موج a یا 4

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در مورد قشکر این سهم باید بیشتر اصلاح بشه

یک تبریک به دوستانی که هنوز قشکر رو نگه داشتند

اما یک هشدار جدی که سایکل بلند مدت سهم در حال تکمیل هست و مشخصا در اواخرش هستیم . قشکر این قابلیت رو داره که به قیمتهای سابقش برگرده پس کمی احتیاط در این سهم بد نیست.

نظر

• shigley
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 153

من دیتا تعدیلیش رو ندارم

این دوستمون اولین پستش بود من حیفم میاد پستش بیجواب بمونه ، اگه دوستی تحلیلی از شپدیس داره زحمتش رو بکشه
                          سلام وعرض ادب
                          داده هاي تعديل شده با افزايش سرمايه و بدون احتساب سود نقدي

داده هاي تعديل شده با افزايش سرمايه و سود نقدي

م
                          وفق باشید
                          [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                          [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

جناب شیگلی ممنون

دیتا شپدیس رو دیدم ظاهرا این سهم تازه وارد بورس شده
                            چیز خاصی نمیشه گفت جز اینکه یک مقاومتی شکسته شده و در صورت افت میتونه به عنوان حمایت عمل کنه

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                              با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی آقا مسلم

در ارتباط با موج شماری شپترو بر اساس دانش ناقص بنده، سهم در حال تکمیل موج اصلاحی 4 بوده که شروع آن از 5 روز معاملاتی گذشته می باشد.
                              انتهای موج 4 هنوز مشخص نبوده ولی اولین حمایت در پیش روی سهم در 4392 می باشد.

ممنون میشم ضمن اصلاح نقطه نظراتی را که در بالا ارائه شد، ما رو از روند آتی سهم مطلع فرمائید
                              جناب ashktorab ..
                              ممنون از تحلیل خوبتون
                              در مورد شپترو روی 280 تومن در موردش نوشتم در تاپیک مسابقه ماهانه
                              نظر من این هست که کل این حرکت از 280 تا اینجا موج اصلاحی هست و در این قیمتها ریسکش از دید من بالاست
                              آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/04/27, 11:29.

نظر

• Nilper
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 69

جناب شیگلی ممنون

دیتا شپدیس رو دیدم ظاهرا این سهم تازه وارد بورس شده
                                چیز خاصی نمیشه گفت جز اینکه یک مقاومتی شکسته شده و در صورت افت میتونه به عنوان حمایت عمل کنه
                                جناب مسلم بسیار ممنون از بزرگواری شما و پاسختون@};-

نظر

در حال کار...
                                X