موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminaran
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 254

سلام وخسته نباشيد

مسلم جان از گروه كاشي كدام را مد نظر داريد ؟...........تشكر

نظر

• 2691
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 320

جناب مسلم
      لطفا چند مرجع آموزسي اليوت رو معرفي فرماييد.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
        از این گروه ها انتظار رشد زیاد از سطح فعلی دارم : گروه کانه غیر فلزی - گروه غذایی - گروه کاشی و سرامیک

این سهم ها بازدهی بسیار بالا در پیش دارند ،
        بعضی ها رو میشود پایین تر هم خرید
        تحلیل ستاره دارها رو قبلا گذاشتم

بکام* - فباهنر* - حتاید* - غپینو* - چافست* - مپنا - غشهد* - غشان - خکاوه - خوساز - کلوند - کپشیر - پلوله - رتکو - شدوص - شکربن - واتی* - وآذر , ...

بعضی از سهم های شاخص ساز مثل غدیر یک موج صعودی در پیش دارند اما انقدر بزرگ نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند.
        نظر من این هست که باید از سهم های شاخص ساز فاصله گرفت.
        وقتي قيمت جهاني مس مي ايد پايين بکام قلقلکش مي گيره.

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

اشکتراب عزیز من بیشتر ترجیح میدم سهم های صعودی رو معرفی کنم تا نزولی ،
          منظورم این بود که زیاد به رشد شاخص خوشبین نیستم ، دیدم یکی از دوستان با اطمینان تارگت 60 هزار برای شاخص داد ، من نمیتونم نظر این دوستمون را رد کنم اما به نظر من قیافه شاخص به نصف این عدد هم نمیخورد مگر به کمک فصل مجامع و فرمول خاصی که شاخص دارد ، شاید هم دارم اشتباه میکنم

قبلا گفتم قیمتهای جهانی همگی رو به پایینند مس روی نفت داو جونز این مقدار نزولی که این یک هفته شاهدش بودیم چیز خاصی نبوده و هنوز اتفاقی نیفتاده ، ، نمیشود که نفت نزول کندسهم های مرتبط صعود یا داو جونز سقوط کند و شاخص ما صعود
          این نظر من هست اینها رو در نظر داشته باشید
          من در مورد رشد دلار اطمینان ندارم اما احتمالش هست این رشدی که شروع کرده ادامه دار باشد این هم در نظر داشته باشید

در مورد حق ولساپا نظری ندارم اما در مورد خود ولساپا اول بگید این افزایش سرمایه چند درصد بود چند درصد آورده چند درصد اندوخته که دیتاش را تعدیل بدم

منابع الیوت به ترتیب:
          تریدینگ کی آس بیل ویلیامز
          الیوت رابرت پریچر
          نئو ویو گلن نیلی

نظر

• aminaran
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 254

در مورد حق ولساپا نظری ندارم اما در مورد خود ولساپا اول بگید این افزایش سرمایه چند درصد بود چند درصد آورده چند درصد اندوخته که دیتاش را تعدیل بدم
            100 درصد از آورده نقدي

نظر

• سهراب
              عضو جدید
              • Aug 2011
              • 14

منابع الیوت به ترتیب:
              الیوت رابرت پریچر
              نئو ویو گلن نیلی
              مسلم عزیر سلام
              اگه کتابهایی رو که معرفی کردید به فارسی ترجمه شدن، در صورت امکان انتشارات یا ترجمه مناسب اون رو معرفی کنید
              البته من یه سرچ کوچیک کردم و منابع زیر رو پیدا کردم:
              تریدینگ کی آس ---- نوشته:دکتر بیل ویلیامز ---- ترجمه: دانیال ارجمند
              تحلیل موج های الیوت بازار سرمایه ---- نوشته: رابرت پریچر ---- ترجمه:کامیار فراهانی فرد و رضا قاسمیان لنگرودی ---- نشر چالش
              استادی در تئوری موجی الیوت ---- نوشته: اریک هال، گلن نیلی ---- مترجم: ناصر دادگستر ---- نشر سیمین دخت
              آخرین ویرایش توسط سهراب؛ 2012/05/09, 19:50.

نظر

• عليمردان
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 123

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                سلام آقا مسلم لطفآ یک نمودار هم از گروه تجهیزات بگذارید مثل کانه های غیر فلزی و فاذر را هم بعنوان نمونه از این گروه مثل کمرجان تحلیل بفرمایید پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
                سلام آقا مسلم یک نظری هم این پایین پایین ها بندازید شاخص گروه تجهیزات هم یک نگاهی بندازید. لطفآ
                خدايا عطا كن
                آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

جناب علیمردان تجهیزاتیها شاخص جدایی ندارند که من بخوام تحلیلش کنم ، توی اینها من فقط مپنا رو میپسندم که روندش کاملا جداست . بعد صدرا که باید اول روند نزولیش را بشکنه . فاذر کل حرکتی که این چند سال به بالا داشت امواج اصلاحی هست من موج شماری برای فاذر دارم که طبق اون میتونه تا حوالی 500 رشد کنه اما بعد از این رشد طی چندین سال به قیمتهای خیلی پایین سقوط میکنه.

در اصل توسط سهراب پست شده است View Post
                  مسلم عزیر سلام
                  اگه کتابهایی رو که معرفی کردید به فارسی ترجمه شدن، در صورت امکان انتشارات یا ترجمه مناسب اون رو معرفی کنید
                  البته من یه سرچ کوچیک کردم و منابع زیر رو پیدا کردم:
                  تریدینگ کی آس ---- نوشته:دکتر بیل ویلیامز ---- ترجمه: دانیال ارجمند
                  تحلیل موج های الیوت بازار سرمایه ---- نوشته: رابرت پریچر ---- ترجمه:کامیار فراهانی فرد و رضا قاسمیان لنگرودی ---- نشر چالش
                  استادی در تئوری موجی الیوت ---- نوشته: اریک هال، گلن نیلی ---- مترجم: ناصر دادگستر ---- نشر سیمین دخت
                  سلام
                  همین ها هست.
                  در مورد کتاب ویلیامز ترجمه پشوتن مشهوری نژاد پی دی افش در نت هست

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                  100 درصد از آورده نقدي

http://codal.ir/Reports/ExtraAssembl...ektzsTtQ%3d%3d
                  رایان به سقف کانالش برخورد کرده و روند نزولی گرفت
                  بیش از دو هفته قبل از این تعدیل منفی میشد روندش را تشخیص داد
                  شنبه رایان روی اولین حمایتش قرار میگیره که در صورت شکست
                  حمایت بعدی ترندلاین مشکی و کف همین کانال هست

آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/05/10, 00:38.

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

از این گروه ها انتظار رشد زیاد از سطح فعلی دارم : گروه کانه غیر فلزی - گروه غذایی - گروه کاشی و سرامیک

بکام* - فباهنر* - حتاید* - غپینو* - چافست* - مپنا - غشهد* - غشان - خکاوه - خوساز - کلوند - کپشیر - پلوله - رتکو - شدوص - شکربن - واتی* - وآذر , ...

بعضی از سهم های شاخص ساز مثل غدیر یک موج صعودی در پیش دارند اما انقدر بزرگ نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند.
                    خکاوه حوالی 69 تومن روند نزولی 7 سالش را میشکنه که اگر این اتفاق بیفته باید شاهد جهش در قیمت این سهم باشیم

موج شماری خکاوه:

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

تهران:۱۸:۰۸ , ۱۳۹۱/۰۲/۲۰ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان

1-2
                      True
                      font-family:Times;font-size:13px;color:Maroon;padding-left:20px;font-weight:bold;

False
                      0
                      1598356

فرهنگی درموافقت باکلیات بودجه؛
                      لایحه دولت ایرادات جدی داشت/ اصلاح سیاستهای ارزی مهمترین اقدام کمیسیون تلفیق
                      عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های کمیسیون تلفیق برای اصلاح لایحه بودجه گفت: اصلاح سیاست های ارزی و تقویت صندوق توسعه ملی از مهتمرین اقداماتی است که کمیسیون تلفیق در لایحه بودجه اعمال کرده است.
                      به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر در ادامه جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه در نوبت عصر امروز چهارشنبه صحن علنی مجلس شورای اسلامی محمد حسین فرهنگی در موافقت با کلیات لایحه گفت: مخالفان و موافقان هیچ کدام به صورت مطلق این لایحه را مورد طرفداری یا انتقاد قرار نداده اند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ملت ما ثابت کرده اند منافع ملی را به هیچ موضوع دیگری ترجیح نمی دهند.

وی با بیان اینکه با تصویب کلیات لایحه بودجه می توان جزئیات آن را بررسی کرد، گفت: یکی از نمایندگان خواستار مخالفت با کلیات لایحه بودجه و بازگشت به لایحه دولت بود. باید گفت این کار تنها با تصویب کلیات لایحه بودجه امکان پذیر است.

فرهنگی ادامه داد: اصلاح جزئیات مد نظر نمایندگان نیز با تصویب کلیات بودجه امکانپذیر است.

وی با بیان اینکه در کلیات لایحه بودجه ارائه شده از طرف دولت نقاط مثبت زیادی وجود داشته است، گفت: توجه به ماده 170 برنامه پنجم توسعه ، تمرکز زدایی از بودجه از نکات مثبت لایحه دولت بود.

نماینده مردم تبریز با اشاره به اشکالات این لایحه گفت: ایرادهای جدی به لایحه دولت وارد بود. به عنوان مثال در انتشار اوراق مشارکت مجوزهایی بالاتر از نیاز کشور دیده شده بود و همچنین بعد نظارت پذیری بودجه نیز دچار مشکل بود علاوه بر اینکه دوسقفی بودن بودجه، عدم درج ارقام دقیق درآمدهای ناشی از هدفمندی یارانه ها، توجه ناکافی به بخش های تولید و سلامت از نقاط ضعف لایحه دولت بود.

وی با اشاره به تلاش های کمیسیون تلفیق برای اصلاح بود گفت: اصلاح سیاست های ارزی و شناور شدن نرخ ارز ، تقویت زیرساخت ها، تقویت صندوق توسعه ملی و اختصاص مبلغ ریالی به آن از جمله تصمیمات کمیسیون تلفیق است که لایحه بودجه 91 را اصلاح کرده است.

در پایان فرهنگی از نمایندگان خواست با رای حداکثری خود کلیات لایجه بودجه را به تصویب برسانند.
                      .........................................
                      بجاي خريد دلار و يورو بايد سهام شرکتهاي صادراتي را خريد.
                      خصوصا انهايي که تا کنون رشد نداشته اند. و انهايي که تا کنون موفق به فروش ازاد ارزشون نشده اند.

نظر

• gharibe_78
                        عضو جدید
                        • Dec 2011
                        • 2

آقا مسلم خیلی تشکر بابت تحلیلهای خوبتون
                        من از خوانندهای همیشگی تاپیکم
                        میخواستم بدونم هنوز نظرتون راجع به گروه کاشی مثبت هست؟
                        با تشکر

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

جناب مسلم عزيز

در صورت شروع موج صعودي در ثشرق، هدف آن را تا كجا ميبيني؟

نظر

• امیددار
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 81

اشکتراب عزیز من بیشتر ترجیح میدم سهم های صعودی رو معرفی کنم تا نزولی ،
                            منظورم این بود که زیاد به رشد شاخص خوشبین نیستم ، دیدم یکی از دوستان با اطمینان تارگت 60 هزار برای شاخص داد ، من نمیتونم نظر این دوستمون را رد کنم اما به نظر من قیافه شاخص به نصف این عدد هم نمیخورد مگر به کمک فصل مجامع و فرمول خاصی که شاخص دارد ، شاید هم دارم اشتباه میکنم

قبلا گفتم قیمتهای جهانی همگی رو به پایینند مس روی نفت داو جونز این مقدار نزولی که این یک هفته شاهدش بودیم چیز خاصی نبوده و هنوز اتفاقی نیفتاده ، ، نمیشود که نفت نزول کندسهم های مرتبط صعود یا داو جونز سقوط کند و شاخص ما صعود
                            این نظر من هست اینها رو در نظر داشته باشید
                            من در مورد رشد دلار اطمینان ندارم اما احتمالش هست این رشدی که شروع کرده ادامه دار باشد این هم در نظر داشته باشید

منابع الیوت به ترتیب:
                            الیوت رابرت پریچر
                            نئو ویو گلن نیلی
                            مسلم جان با سلام
                            کتابای فوق که نوشتی فارسی اند؟ در ضمن آیا فایلشو دارین؟
                            [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• عليمردان
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 123

جناب علیمردان تجهیزاتیها شاخص جدایی ندارند که من بخوام تحلیلش کنم ، توی اینها من فقط مپنا رو میپسندم که روندش کاملا جداست . بعد صدرا که باید اول روند نزولیش را بشکنه . فاذر کل حرکتی که این چند سال به بالا داشت امواج اصلاحی هست من موج شماری برای فاذر دارم که طبق اون میتونه تا حوالی 500 رشد کنه اما بعد از این رشد طی چندین سال به قیمتهای خیلی پایین سقوط میکنه.

[]
                              سلام آقا مسلم ما به همون موج شماری فاذر تا 500 هم قناعت میکنیم لطفآ فعلآ همان را مرحمت بفرمایید.تا بعد خدا بزرگه:-ss
                              خدايا عطا كن
                              آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                              شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                              بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط gharibe_78 پست شده است View Post
                                آقا مسلم خیلی تشکر بابت تحلیلهای خوبتون
                                من از خوانندهای همیشگی تاپیکم
                                میخواستم بدونم هنوز نظرتون راجع به گروه کاشی مثبت هست؟
                                با تشکر
                                سلام
                                چند ماه پیش که کاشیها صف خرید بودند همینجا عرض کردم که این موج صعودی اصلاحی است و دوام نمیاره
                                حالا که اینها صف فروشند میگم که زیر نظرشون داشته باشید که این گروه این قابلیت رو پیدا کرده که صعود خوبی داشته باشد

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                                جناب مسلم عزيز

در صورت شروع موج صعودي در ثشرق، هدف آن را تا كجا ميبيني؟
                                اول باید ببینیم تا چه قیمتی افت میکنه تا بشه مقدار صعود رو تخمین زد ، فعلا نزولی هست

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
                                مسلم جان با سلام
                                کتابای فوق که نوشتی فارسی اند؟ در ضمن آیا فایلشو دارین؟
                                سلام ، این کتابها فارسیش در بازار هست
                                و کتاب ویلیامز ترجمه پشوتن در نت هم میتونید فارسیشو پیدا کنید
                                برای شروع همین کتاب عالی هست و اگه مشکلی هم داشتید همینجا میتونید مطرح کنید
                                بقیه کتابها در نت زبان اصلیش هست بله من دارم

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                                سلام آقا مسلم ما به همون موج شماری فاذر تا 500 هم قناعت میکنیم لطفآ فعلآ همان را مرحمت بفرمایید.تا بعد خدا بزرگه:-ss
                                علیمردان عزیز خیلی ممنون که تا 500 قناعت میکنید ، عرض شود که اگر فاذر قرار باشه 500 را طبق موج شماری من ببینه باید چند سال بعدش تا 25 تومن نزول کنه ، چون من این رو طبیعی نمیدونم برای همین از موج شماریم اطمینان ندارم و برای همین بهتره که قرارش ندم
                                اما کوتاه مدت سهم به نظر من جالب نیست و جای افت بیشتر داره

نظر

در حال کار...
                                X