کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی از سهم های شاخص ساز مثل غدیر یک موج صعودی در پیش دارند اما انقدر بزرگ نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند.
نظر من این هست که باید از سهم های شاخص ساز فاصله گرفت.
اشکتراب عزیز من بیشتر ترجیح میدم سهم های صعودی رو معرفی کنم تا نزولی ،
منظورم این بود که زیاد به رشد شاخص خوشبین نیستم ، دیدم یکی از دوستان با اطمینان تارگت 60 هزار برای شاخص داد ، من نمیتونم نظر این دوستمون را رد کنم اما به نظر من قیافه شاخص به نصف این عدد هم نمیخورد مگر به کمک فصل مجامع و فرمول خاصی که شاخص دارد ، شاید هم دارم اشتباه میکنم
قبلا گفتم قیمتهای جهانی همگی رو به پایینند مس روی نفت داو جونز این مقدار نزولی که این یک هفته شاهدش بودیم چیز خاصی نبوده و هنوز اتفاقی نیفتاده ، ، نمیشود که نفت نزول کندسهم های مرتبط صعود یا داو جونز سقوط کند و شاخص ما صعود
این نظر من هست اینها رو در نظر داشته باشید
من در مورد رشد دلار اطمینان ندارم اما احتمالش هست این رشدی که شروع کرده ادامه دار باشد این هم در نظر داشته باشید
در مورد حق ولساپا نظری ندارم اما در مورد خود ولساپا اول بگید این افزایش سرمایه چند درصد بود چند درصد آورده چند درصد اندوخته که دیتاش را تعدیل بدم
منابع الیوت به ترتیب:
تریدینگ کی آس بیل ویلیامز
الیوت رابرت پریچر
نئو ویو گلن نیلی
منابع الیوت به ترتیب:
الیوت رابرت پریچر
نئو ویو گلن نیلی
مسلم عزیر سلام
اگه کتابهایی رو که معرفی کردید به فارسی ترجمه شدن، در صورت امکان انتشارات یا ترجمه مناسب اون رو معرفی کنید
البته من یه سرچ کوچیک کردم و منابع زیر رو پیدا کردم:
تریدینگ کی آس ---- نوشته:دکتر بیل ویلیامز ---- ترجمه: دانیال ارجمند
تحلیل موج های الیوت بازار سرمایه ---- نوشته: رابرت پریچر ---- ترجمه:کامیار فراهانی فرد و رضا قاسمیان لنگرودی ---- نشر چالش
استادی در تئوری موجی الیوت ---- نوشته: اریک هال، گلن نیلی ---- مترجم: ناصر دادگستر ---- نشر سیمین دخت
سلام آقا مسلم لطفآ یک نمودار هم از گروه تجهیزات بگذارید مثل کانه های غیر فلزی و فاذر را هم بعنوان نمونه از این گروه مثل کمرجان تحلیل بفرمایید پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
سلام آقا مسلم یک نظری هم این پایین پایین ها بندازید شاخص گروه تجهیزات هم یک نگاهی بندازید. لطفآ
خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
جناب علیمردان تجهیزاتیها شاخص جدایی ندارند که من بخوام تحلیلش کنم ، توی اینها من فقط مپنا رو میپسندم که روندش کاملا جداست . بعد صدرا که باید اول روند نزولیش را بشکنه . فاذر کل حرکتی که این چند سال به بالا داشت امواج اصلاحی هست من موج شماری برای فاذر دارم که طبق اون میتونه تا حوالی 500 رشد کنه اما بعد از این رشد طی چندین سال به قیمتهای خیلی پایین سقوط میکنه.
مسلم عزیر سلام
اگه کتابهایی رو که معرفی کردید به فارسی ترجمه شدن، در صورت امکان انتشارات یا ترجمه مناسب اون رو معرفی کنید
البته من یه سرچ کوچیک کردم و منابع زیر رو پیدا کردم:
تریدینگ کی آس ---- نوشته:دکتر بیل ویلیامز ---- ترجمه: دانیال ارجمند
تحلیل موج های الیوت بازار سرمایه ---- نوشته: رابرت پریچر ---- ترجمه:کامیار فراهانی فرد و رضا قاسمیان لنگرودی ---- نشر چالش
استادی در تئوری موجی الیوت ---- نوشته: اریک هال، گلن نیلی ---- مترجم: ناصر دادگستر ---- نشر سیمین دخت
سلام
همین ها هست.
در مورد کتاب ویلیامز ترجمه پشوتن مشهوری نژاد پی دی افش در نت هست
رایان به سقف کانالش برخورد کرده و روند نزولی گرفت
بیش از دو هفته قبل از این تعدیل منفی میشد روندش را تشخیص داد
شنبه رایان روی اولین حمایتش قرار میگیره که در صورت شکست
حمایت بعدی ترندلاین مشکی و کف همین کانال هست
بعضی از سهم های شاخص ساز مثل غدیر یک موج صعودی در پیش دارند اما انقدر بزرگ نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند.
خکاوه حوالی 69 تومن روند نزولی 7 سالش را میشکنه که اگر این اتفاق بیفته باید شاهد جهش در قیمت این سهم باشیم
تهران:۱۸:۰۸ , ۱۳۹۱/۰۲/۲۰ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان
فرهنگی درموافقت باکلیات بودجه؛
لایحه دولت ایرادات جدی داشت/ اصلاح سیاستهای ارزی مهمترین اقدام کمیسیون تلفیق
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های کمیسیون تلفیق برای اصلاح لایحه بودجه گفت: اصلاح سیاست های ارزی و تقویت صندوق توسعه ملی از مهتمرین اقداماتی است که کمیسیون تلفیق در لایحه بودجه اعمال کرده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر در ادامه جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه در نوبت عصر امروز چهارشنبه صحن علنی مجلس شورای اسلامی محمد حسین فرهنگی در موافقت با کلیات لایحه گفت: مخالفان و موافقان هیچ کدام به صورت مطلق این لایحه را مورد طرفداری یا انتقاد قرار نداده اند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ملت ما ثابت کرده اند منافع ملی را به هیچ موضوع دیگری ترجیح نمی دهند.
وی با بیان اینکه با تصویب کلیات لایحه بودجه می توان جزئیات آن را بررسی کرد، گفت: یکی از نمایندگان خواستار مخالفت با کلیات لایحه بودجه و بازگشت به لایحه دولت بود. باید گفت این کار تنها با تصویب کلیات لایحه بودجه امکان پذیر است.
فرهنگی ادامه داد: اصلاح جزئیات مد نظر نمایندگان نیز با تصویب کلیات بودجه امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه در کلیات لایحه بودجه ارائه شده از طرف دولت نقاط مثبت زیادی وجود داشته است، گفت: توجه به ماده 170 برنامه پنجم توسعه ، تمرکز زدایی از بودجه از نکات مثبت لایحه دولت بود.
نماینده مردم تبریز با اشاره به اشکالات این لایحه گفت: ایرادهای جدی به لایحه دولت وارد بود. به عنوان مثال در انتشار اوراق مشارکت مجوزهایی بالاتر از نیاز کشور دیده شده بود و همچنین بعد نظارت پذیری بودجه نیز دچار مشکل بود علاوه بر اینکه دوسقفی بودن بودجه، عدم درج ارقام دقیق درآمدهای ناشی از هدفمندی یارانه ها، توجه ناکافی به بخش های تولید و سلامت از نقاط ضعف لایحه دولت بود.
وی با اشاره به تلاش های کمیسیون تلفیق برای اصلاح بود گفت: اصلاح سیاست های ارزی و شناور شدن نرخ ارز ، تقویت زیرساخت ها، تقویت صندوق توسعه ملی و اختصاص مبلغ ریالی به آن از جمله تصمیمات کمیسیون تلفیق است که لایحه بودجه 91 را اصلاح کرده است.
در پایان فرهنگی از نمایندگان خواست با رای حداکثری خود کلیات لایجه بودجه را به تصویب برسانند.
......................................... بجاي خريد دلار و يورو بايد سهام شرکتهاي صادراتي را خريد.
خصوصا انهايي که تا کنون رشد نداشته اند. و انهايي که تا کنون موفق به فروش ازاد ارزشون نشده اند.
اشکتراب عزیز من بیشتر ترجیح میدم سهم های صعودی رو معرفی کنم تا نزولی ،
منظورم این بود که زیاد به رشد شاخص خوشبین نیستم ، دیدم یکی از دوستان با اطمینان تارگت 60 هزار برای شاخص داد ، من نمیتونم نظر این دوستمون را رد کنم اما به نظر من قیافه شاخص به نصف این عدد هم نمیخورد مگر به کمک فصل مجامع و فرمول خاصی که شاخص دارد ، شاید هم دارم اشتباه میکنم
قبلا گفتم قیمتهای جهانی همگی رو به پایینند مس روی نفت داو جونز این مقدار نزولی که این یک هفته شاهدش بودیم چیز خاصی نبوده و هنوز اتفاقی نیفتاده ، ، نمیشود که نفت نزول کندسهم های مرتبط صعود یا داو جونز سقوط کند و شاخص ما صعود
این نظر من هست اینها رو در نظر داشته باشید
من در مورد رشد دلار اطمینان ندارم اما احتمالش هست این رشدی که شروع کرده ادامه دار باشد این هم در نظر داشته باشید
در مورد حق ولساپا نظری ندارم اما در مورد خود ولساپا اول بگید این افزایش سرمایه چند درصد بود چند درصد آورده چند درصد اندوخته که دیتاش را تعدیل بدم
منابع الیوت به ترتیب:
الیوت رابرت پریچر
نئو ویو گلن نیلی
مسلم جان با سلام
کتابای فوق که نوشتی فارسی اند؟ در ضمن آیا فایلشو دارین؟
[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
جناب علیمردان تجهیزاتیها شاخص جدایی ندارند که من بخوام تحلیلش کنم ، توی اینها من فقط مپنا رو میپسندم که روندش کاملا جداست . بعد صدرا که باید اول روند نزولیش را بشکنه . فاذر کل حرکتی که این چند سال به بالا داشت امواج اصلاحی هست من موج شماری برای فاذر دارم که طبق اون میتونه تا حوالی 500 رشد کنه اما بعد از این رشد طی چندین سال به قیمتهای خیلی پایین سقوط میکنه.
[]
سلام آقا مسلم ما به همون موج شماری فاذر تا 500 هم قناعت میکنیم لطفآ فعلآ همان را مرحمت بفرمایید.تا بعد خدا بزرگه:-ss
خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
آقا مسلم خیلی تشکر بابت تحلیلهای خوبتون
من از خوانندهای همیشگی تاپیکم
میخواستم بدونم هنوز نظرتون راجع به گروه کاشی مثبت هست؟
با تشکر
سلام
چند ماه پیش که کاشیها صف خرید بودند همینجا عرض کردم که این موج صعودی اصلاحی است و دوام نمیاره
حالا که اینها صف فروشند میگم که زیر نظرشون داشته باشید که این گروه این قابلیت رو پیدا کرده که صعود خوبی داشته باشد
مسلم جان با سلام
کتابای فوق که نوشتی فارسی اند؟ در ضمن آیا فایلشو دارین؟
سلام ، این کتابها فارسیش در بازار هست
و کتاب ویلیامز ترجمه پشوتن در نت هم میتونید فارسیشو پیدا کنید
برای شروع همین کتاب عالی هست و اگه مشکلی هم داشتید همینجا میتونید مطرح کنید
بقیه کتابها در نت زبان اصلیش هست بله من دارم
سلام آقا مسلم ما به همون موج شماری فاذر تا 500 هم قناعت میکنیم لطفآ فعلآ همان را مرحمت بفرمایید.تا بعد خدا بزرگه:-ss
علیمردان عزیز خیلی ممنون که تا 500 قناعت میکنید ، عرض شود که اگر فاذر قرار باشه 500 را طبق موج شماری من ببینه باید چند سال بعدش تا 25 تومن نزول کنه ، چون من این رو طبیعی نمیدونم برای همین از موج شماریم اطمینان ندارم و برای همین بهتره که قرارش ندم
اما کوتاه مدت سهم به نظر من جالب نیست و جای افت بیشتر داره
نظر