موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نيما
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 75

سلام مسلم جان
    اگه ممكنه آخرين نظرتون رو در مورد وپترو بفرمائيد . من روي 915 خريد داشتم. ممنون يا حق
    امام علي :
    دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
    روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
      سلام مسلم جان. اقا اگه لطف کنی تحلیل میان مدتی از قثابت و قشکر برامون بذاری ممنونت میشم و دستت رو از دور می فشارم. موفق باشید.
      قثابت روی 378 حمایت بسیار قوی داره که در صورتی که شکسته نشه میتونه از این قیمت صعود 10 -15درصدی داشته باشه
      قشکر هم وضعیت مشابه داره
      البته اینا موج اصلی نیست و اصلاحی هست

در اصل توسط نيما پست شده است View Post
      سلام مسلم جان
      اگه ممكنه آخرين نظرتون رو در مورد وپترو بفرمائيد . من روي 915 خريد داشتم. ممنون يا حق
      وپترو 83-84 حمایتش هست که در صورتی که شکسته نشه میتونه از این قیمت برگرده

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

مسلم کاذرو چی؟
        بنظرت تا چند جا داره؟
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

سلام محسن جان
          نظرتونو راجب غمارگ و فسرب میگین؟
          خیلی ممنون

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            کاذر

سهم در ابتدای موج 3 از 3 خودش هست
            در شکل اول موج شماری قسمت انتهایی سهم رو نمایش دادم
            در شکل دوم حمایت بلند مدت سهم با ترند لاین مشکی مشخص شده که با برخورد به اون روند برگشت
            حد ضرر 882
            اهداف ميان مدتي و بلند مدتي 147 - 183 - 243 - 310

با این سهم خیلی برای من حاشیه درست شد و خیلی حرف شنیدم، من خیلی راحت میگذرم

سهم در موج 3 از 3 هست و قیمتهای خیلی بالاتر رو خواهد دید
            بعد از شکست مقاومت 1300 تومن رشد اصلی سهم شروع میشه و البته خرید بعد از شکست مقاومت هم احتمالا خیلی سخت تر هست

نظر

• شهروز1365
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 177

سلام مسلم جان
              غپینو هدفش چند میدونی آیا امروز استارتشو زده؟؟؟؟؟

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

جناب nutro صفحات قبل در مورد فسرب نوشتم
                غپینو شاید نیاز به استراحت داشته باشه

==========

سیمان شرق

این سهم چند برابر قیمت فعلیش رو خواهد دید

شاید سیمانیهای امسال رفتاری مشابه قندی های سال گذشته داشته باشند

البته من همه رو بررسی نکردم اما این احتمال وجود داده

بیشتر بررسی کنید

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

سلام مسلم جان شفارس رو هم یه بررسی میکنی ؟
                  ///

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

==========

سیمان شرق

بیشتر بررسی کنید

سلام مسلم جان
                    ممنون از تحلیل خوبتون ...
                    مسلم جان نمودار ستران و سیمان سپاهان رو نگاه میندازید ببینید چیزی دیده میشه یا نه ؟؟!
                    ممنون
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

==========

سیمان شرق

بیشتر بررسی کنید

من هم با شما در مورد رشد خیلی خوب برای سیمانیها موافقم.البته به نظرم به زودی یک اصلاح داریم که بعد از اون فرصت خرید خواهد بود

نظر

• rezael
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 385

فسرب

فسرب
                        امیدوارم بشه...
                        پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• safaklar
                          ستاره دار(14)
                          • Sep 2011
                          • 626

با سلام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز . چندی قبل چند سهم معرفی کردید که فباهنر هم یکی از انها بود . با توجه به تاثیر مثبت نرخ ارز توافقی که احتمالا همون 1550 تومن باشه بر سوداوری شرکت داشته باشه که میتونه نقدینگی خوبی رو بهمراه داشته باشه که حتی امید به تسویه وامهای کوتاهمدت فباهنر که مدتیه بلای جان فباهنر شده رو بوجود میاره . در ضمن شرکت سال گذشته یک طرح توسعه رو شروع کرده که با وجود ظرفیت 15هزار تنی فقط مقدار هزارتن رو در تولید و فروش لحاظ کرد. امسال نیز همین مساله وجود داره ولی با اطلاعات بنده راهکارهای بازارسازی در کشورهای همسایه عربی کم کم داره به نتیجه میرسه .
                          میخواستم از شما استاد بی بدیل تکنیکال نظر شمارو در مورد روند میانمدت و بلندمدت سهم بپرسم و اینکه افت تا چه قیمتی رو مجاز میدونید .
                          از راهنماییهای شما بسیار سپاسگذارم.

نظر

• ashktorab
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 116

با سلام و عرض خسته نباشی خدمت آقا مسلم عزیز و بزرگوار

ضمن تشکر از اینک زحمت کشیدید و فایل pdf مربوط به الگوی شارک را آپلود کردید.
                            متاسفانه بخاطر سواد اندک بنده، نتوانستم روش ایجاد الگوی شارک را دنبال کنم.
                            آنچه را که برای دستیابی به الگوی شارک مطرح است را در قالب مثالی که در صفحه 10 فایل pdf ارسالی شما
                            ( http://uplod.ir/cjyyvtyfzgrz/sharkpdf.pdf.htm )
                            تحت عنوان Bearish Shark Pattern آمده است سئوالم را مطرح می کنم.

1. درصد اصلاح روند صعودی XA که روند نزولی OX را اصلاح می کند مشخص نیست.
                            2. روند نزولی AB که XA را تصحیح می کند مشخص است (1.618 - 1.13)
                            3. روند صعودی BC که AB را اصلاح می کند مشخص است (1.618 - 2.24 ).

سئوالی که مطرح است این است.
                            در چه محدوده ای و با چه درصدی XA روند نزولی OX را اصلاح می کند؟
                            متشکرم.

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                              من هم با شما در مورد رشد خیلی خوب برای سیمانیها موافقم.البته به نظرم به زودی یک اصلاح داریم که بعد از اون فرصت خرید خواهد بود
                              ممنون راشین عزیز
                              من هم با فرمایش شما موافقم
                              به نظرم هفته آینده برای سیمانیها بسیار مهم هست چرا که شاخص سیمان با سقف کانال 3 ساله اش برخورد میکند
                              احتمالا شاهد حجم بسیار بالا در سهام این گروه خواهیم بود
                              من خیلی امیدوارم این کانال شکسته بشود ، که در این صورت امسال بازدهی خیلی خوبی میتونیم از این گروه داشته باشیم

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
                                با سلام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز . چندی قبل چند سهم معرفی کردید که فباهنر هم یکی از انها بود . با توجه به تاثیر مثبت نرخ ارز توافقی که احتمالا همون 1550 تومن باشه بر سوداوری شرکت داشته باشه که میتونه نقدینگی خوبی رو بهمراه داشته باشه که حتی امید به تسویه وامهای کوتاهمدت فباهنر که مدتیه بلای جان فباهنر شده رو بوجود میاره . در ضمن شرکت سال گذشته یک طرح توسعه رو شروع کرده که با وجود ظرفیت 15هزار تنی فقط مقدار هزارتن رو در تولید و فروش لحاظ کرد. امسال نیز همین مساله وجود داره ولی با اطلاعات بنده راهکارهای بازارسازی در کشورهای همسایه عربی کم کم داره به نتیجه میرسه .
                                میخواستم از شما استاد بی بدیل تکنیکال نظر شمارو در مورد روند میانمدت و بلندمدت سهم بپرسم و اینکه افت تا چه قیمتی رو مجاز میدونید .
                                از راهنماییهای شما بسیار سپاسگذارم.
                                safaklar عزیز
                                فباهنر بر روی حمایتش و فیبوی 61.8 در حال معامله هست
                                احتمال شروع موج صعودی 3 از 3 از همین حمایت وجود داره ، اما در صورت شکست حمایت مهم بعدی فیبوی 78.6 و محدوده 101 تومن هست
                                حد ضرر را روی 918 قرار بدهید

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                                با سلام و عرض خسته نباشی خدمت آقا مسلم عزیز و بزرگوار

ضمن تشکر از اینک زحمت کشیدید و فایل pdf مربوط به الگوی شارک را آپلود کردید.
                                متاسفانه بخاطر سواد اندک بنده، نتوانستم روش ایجاد الگوی شارک را دنبال کنم.
                                آنچه را که برای دستیابی به الگوی شارک مطرح است را در قالب مثالی که در صفحه 10 فایل pdf ارسالی شما
                                ( http://uplod.ir/cjyyvtyfzgrz/sharkpdf.pdf.htm )
                                تحت عنوان bearish shark pattern آمده است سئوالم را مطرح می کنم.

1. درصد اصلاح روند صعودی xa که روند نزولی ox را اصلاح می کند مشخص نیست.
                                2. روند نزولی ab که xa را تصحیح می کند مشخص است (1.618 - 1.13)
                                3. روند صعودی bc که ab را اصلاح می کند مشخص است (1.618 - 2.24 ).

سئوالی که مطرح است این است.
                                در چه محدوده ای و با چه درصدی xa روند نزولی ox را اصلاح می کند؟
                                متشکرم.
                                اشکتراب عزیز
                                در مورد سوال شما
                                چون هیچ مقداری ذکر نشده پس تفاوتی نمیکند که اصلاح چه میزانی باشه و اصلا برای این بازو فیبو قرار نمیدهیم

اما چیزی که به تجربه در مورد الگوی شارک یا کوسه بهش رسیدم
                                وقتی ab=1.13 xa باشد و نه 1.618 احتمال شکل گیری الگوی شارک و تارگت خوردن پترن بسیار زیاد تر هست

نظر

در حال کار...
                                X