در اصل توسط مسلم پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز . خواهشا اگه وقت داشتید یه بررسی رو شاخص گروه بیمه انجام بدید . و یه سوال دیگه ایا شما هم پایان موج 4 بیمه دی رو 240 الی 250 میدونید . ممنون از بابت وقت و دانش گرانبهایی که در اختیار ما قرار میدید .در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Postمسلم جان نظرت در مورد خرید فردای مداران رو میشه بفرمایید ؟
کوتاه مدت هنوز یک موج c بدهکارند
در ودی من منتظر موج 3 از 3 هستم و خیلی دوست دارم این موج از حمایت 220 تومن شروع بشه
مداران موافق نیستم . حمایت مهم سهم رو 255 هست که اونجا باید روندش رو زیر نظر داشته باشید
نظر
-
سلام آقا مسلم لطفآ یک تحلیل هم از شصفها بفرمائیدآیا میشه گفت موج 4 بزرگ هستیم و موج سه در روز بازگشایی 1140 تومان زده شد یا اینکه 4 از 3 بزرگ هستیم .
ممنون از شماخدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postمسلم جان ثشرق هم داره به عدد185 شما برای خرید نزدیک میشه
به نظرت هنوز هم میشه یک بازدهی خوب ازش گرفت؟در اصل توسط عليمردان پست شده است View Postسلام آقا مسلم لطفآ یک تحلیل هم از شصفها بفرمائیدآیا میشه گفت موج 4 بزرگ هستیم و موج سه در روز بازگشایی 1140 تومان زده شد یا اینکه 4 از 3 بزرگ هستیم .
ممنون از شما
شصفها میتونه یک موج صعودی دیگه داشته باشه که بالای چندانی هم نداره ، این موج میتونه چند درصد بالاتر از سقف قبلی بره. تا نشانه برگشت ندید خرید نکنید
نظر
-
سلام دوستان و جناب مسلم
جناب مسلم یک مشورت می خوام به نظرم این بازار حالا حالا ها درست بشو نیست.
من هم پول سهام ها رو تا اواسط شهریور نیاز دارم. بیشتر پول سهم هایی که برام مونده تو این سه سهم است که هر سه دیگه افت شونو کردن و الان p/e زیر 4 دارن یعنی 3.5 به نظر بازم بیشتر از این افت می کنن. خوب شاید افت نکنن ولی رشد هم نکنن. ولی تو این دو سه ماه زیر سر خودم تو بانک هستن.
خوب به نظرتون همین روزها نقد شم یا باز این زمان باقیمانده را صبر کنم؟
نظرتون در مورد اینها چیه ؟
1- ثتران میانگین 225
2- کفرا میانگین 285
3- بشهاب میانگین 345آخرین ویرایش توسط nasernet؛ 2012/06/24, 12:32.
نظر
-
در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام دوستان و جناب مسلم
من هم پول سهام ها رو تا اواسط شهریور نیاز دارم. بیشتر پول سهم هایی که برام مونده تو این سه سهم است که هر سه دیگه افت شونو کردن و الان p/e زیر 4 دارن یعنی 3.5 به نظر بازم بیشتر از این افت می کنن. خوب شاید افت نکنن ولی رشد هم نکنن. ولی تو این دو سه ماه زیر سر خودم تو بانک هستن.
1- ثتران میانگین 225
2- کفرا میانگین 285
3- بشهاب میانگین 245
بشهاب از سال 1387 تا حالا همچین قیمتی نبوده !!!
احتمالا" منظورتان 3450 ریال هست نه 2450 ریال
2450 امکان نداره !!!The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
بشهاب از سال 1387 تا حالا همچین قیمتی نبوده !!!
احتمالا" منظورتان 3450 ریال هست نه 2450 ریال
2450 امکان نداره !!!
چون معمولا ما سهامدارهایی که هر روز بازار رو رصد می کنیم برخلاف برخی ها که مثل زمین می خرن و میندازن یک گوشه 5 ساله دیگه میان دنبالش
اگه اپسیون درصد بریم تو سود سریع ردش می کنیم.
اینها تو ضرر هستند که نگه داشتم شاید بشه یر به یر ردش کرد؟؟؟؟؟!!!!!
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبله اما تا زمانی که نشانه ای از برگشت روند ندیدید خرید نکنید
شصفها میتونه یک موج صعودی دیگه داشته باشه که بالای چندانی هم نداره ، این موج میتونه چند درصد بالاتر از سقف قبلی بره. تا نشانه برگشت ندید خرید نکنید
ممنون از توضیح شماخدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
در اصل توسط سهراب پست شده است View Postسلام مسلم عزیر
لطفا یه تحلیل از وتوشه بذارید
آیا نظر شما در مورد خوساز مثل قبله و صعود خوبی رو براش پیش بینی می کنید؟
آیا 4399 پایان 5 موج بزرگ ولساپا بوده یا پایان 3 از 5 بزرگ و هنوز 5 از 5 بزرگ در راه هست؟در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام دوستان و جناب مسلم
1- ثتران میانگین 225
2- کفرا میانگین 285
3- بشهاب میانگین 345در اصل توسط عليمردان پست شده است View Postممنون مسلم جان این علامت برگشت روی شصفها را میشه بیشتر توضیح بفرمائید آیا عبور از قیمت خاصی مدنظر شماست یا فاکتور دیگری؟آیا مثبت امروز با صف خرید در بازاری سراسر قرمز می تواند همان علامت باشد؟
ممنون از توضیح شما
وتوشه رو فردا زیر نظر داشته باشید ، اگر قیمت زیر 1780 معامله شد فروش ، سهم در اصلاح موج 4 هست و ممکنه تا 140 تومن اصلاح بشه
خوساز در موج c از 3 از موج بزرگ 2 ای هست که موج c اون ترانکیتد شده!
من انتظار یک موج پر قدرت از حوالی71 تومن و با استاپ 649 دارم.
رایان به کف این کانال رسیده ، اگر زیر 332 امد فروش .
طبق این شمارش که اردیبهشت گذاشته بودم حداقل باید تا 265 بریزه!
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postرایان به سقف کانالش برخورد کرده و روند نزولی گرفت
بیش از دو هفته قبل از این تعدیل منفی میشد روندش را تشخیص داد
شنبه رایان روی اولین حمایتش قرار میگیره که در صورت شکست
حمایت بعدی ترندلاین مشکی و کف همین کانال هست
کفرا اگر زیر 230 امد بفروشیدش
دیتای ثتران رو پیدا نکردم
بشهاب امروز حمایتش رو شکست و حمایت خوب سهم حوالی 210 هست
شصفها به فیبوی 38.2 عکس العمل نشان داده فقط همین و اینکه یک بالای دیگه این سهم میتونه داشته باشه من فکر کنم چون در موج 4 هستیم به جز پایین رفتن این موج که میشه گفت بخش زیادی تمام شده باید کمی درجا هم بزنه! مثل حتاید 4 ماه پیش.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام بر دوستان گرامی
چند وقتی هست به دلیل کارهای غیر بورسی به جز چند تا سبد کوچک دوستان که هواشون رو دارم حضور دیگه ای در بازار ندارم اما این چند روزی وقتم آزاد هست و اگه سوالی پرسیده شد و جوابش رو میدونستم حتما پاسخگو خواهم بود.
در مورد برخی سهام و گروهها نظرم تغییر کرده که این چند روز دربارشون صحبت میکنیم
متا تریدرم هم از کار افتاده و فعلا دارم باهاش سروکله میزنم(xtb) اگه درست بشه تحلیلهای جهانی رو هم بروز میکنم
امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشید .
پی نوشت : از بابی چارلتون عزیز برای کمکی که به من کرد متشکرم
نظر
نظر