صنعت برق كه در 6 ماهه اول سال جزو پيشقراولان بازار بود در 6 ماهه دوم و همزمان با پايان مهلت حق تقدم هاي ايران ترانسفو روند نزولي فرسايشي را آغاز نموده است. گمان مي كنم مادامي كه اين شركت با عرضه سهامداران عمده دست به گريبان است انتظار رشد چنداني از سهام اين گروه نمي رود. از نظر تكنيكال گمان مي كنم بيشترين اصلاح در بين صنايع بورسي متعلق به اين صنعت باشد.
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postصنعت برق كه در 6 ماهه اول سال جزو پيشقراولان بازار بود در 6 ماهه دوم و همزمان با پايان مهلت حق تقدم هاي ايران ترانسفو روند نزولي فرسايشي را آغاز نموده است. گمان مي كنم مادامي كه اين شركت با عرضه سهامداران عمده دست به گريبان است انتظار رشد چنداني از سهام اين گروه نمي رود. از نظر تكنيكال گمان مي كنم بيشترين اصلاح در بين صنايع بورسي متعلق به اين صنعت باشد.
در تكميل صحبتهاي ناشناس عزيز ، اين نمودار را اينجا گذاشتم
سلام دوستان
اين نمودار را اينجا گذاشتم جهت جلب توجه بيشر دوستان بترانسي .
فقط اينو عرض كنم كه به حمايتش ( 3316 ) نزديك شده
در صورت برگشت سهم به بالا ، سهم ممكن است از مقاومت 3985 كه دسته فنجان معكوس ( در صورت ساختن شدن دسته فنجان ) خواهد بود
و خط روند صعودي شكسته شده كه حالا نقش مقاومت خواهد داشت نتواند عبور كند .[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمسلم عزیز از برسی تکنیکی گروه رایانه خیلی ممنون
تحلیل خیلی خوبی بود بازم ممنون
اما خواستم فقط چندتا نکته در مورد مرقام مطرح کنم و تفاوتش با هم گروهی ها
مرقام تو این گروه سخت افزاریه و بقیه نرم افزاری
مرقام این روز ها داره با تحریم ها دست و پنجه نرم میکنه و حجم واردات بالایی داره برای تولید محصولات خودش
و از طرفی هم یه تهدید دیگه هم براش وجود داره و اون افزایش نرخ ارزه که سود شرکت بسیار بهش حساسه
در کنار این آیتم ها قابلیت های دیگه هم براش وجود داره که میتونیم متفاوت با هم گروهی های خودش دیده بشه ..
اما در کل پی به ای بالا رو برای این گروه در شرایط فعلی یه تهدید میبینم .
ممنون از تحلیل خوبتون از این گروه :x
شركت بيش از 15 ميليون يورو خريد خارجي دارد با پيش بيني يورو 1700 تومان كه معادل ريالي آن حدود 26 ميليارد تومان است. با احتساب هر 10% افزايش در قيمت يورو حدود 2.5 ميليارد بر ميزان خريد خارجي افزوده مي شود كه اين رقم با در نظر گرفتن سرمايه 25 ميلياردي شركت، 10 تومان سود شركت را كاهش مي دهد. سود سال مالي 6/91شركت 48 تومان اعلام شده است كه كاهش 10 توماني آن تقريباً معادل 20% كاهش سود است. بنابراين هر 10% افزايش يورو، 20% سود شركت را كاهش مي دهد.
اما اين به تنهايي دليل نگراني محسوب نمي شود چرا كه شركت طي 4 سال اخير به طور متوسط حدود 30% رشد سود عملياتي داشته است و امسال نيز نسبت به سال گذشته حدود 2 ميليارد سود عملياتي خود را افزايش داده است كه اين حاصل افزايش حدود 130% توليد و فروش شركت است. از طرف ديگر شركت مبلغ اجاره به شرط تمليك را با 50% كاهش نسبت به سال قبل، 8 ميليارد در نظر گرفته كه بسيار محافظه كارانه است. هر يك ميليارد افزايش درآمد اجاره حدود 8% سود شركت را افزايش مي دهد و فقط اگر شركت عملكرد مشابه سال گذشته داشته باشد(يعني 17 ميليارد) سود هر سهم 32 تومان افزايش خواهد يافت.
با سباسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postمسلم جان امکانش هست موج شماری را روی نمودار مشخص کنید ....با تشکر
طبق این موج شماری موج e که پایان نزول هست میتونه روی 140 یا 110 به پایان برسه و در صورت افت بیشتر نمیتونه ترند لاین ac رو لمس کنه و با کمی عبور از اون اصلاح به پایان میرسه.
به طور خلاصه بگم از نواقص موج شماری قبل اولا دلیلی هست که جناب HOLY بیان کردند که موج 3 نباید بیش از 7 برابر موج 1 باشه و دلیل دیگه که این هفته اتفاق افتاد شکست سطح مهم 78.6% هست و این موج شماری هم نواقصی که داره شکست کانال نزولی سهم هست که اون رو شروع یک حرکت ایمپالسیو میدونند.
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postاقای مسلم با توجه به این که بکاب با سود 73.8 سال مالی 90 را تمام کرده و همیشه توزیع سود خوبی داشته وسال 91 را با سود 79.1 اعلام کرده ودر اصل الان چیزی حدود 70 تومن سود در بطنش دارد و موارد بنیادی هستند که وقتی سهم به حمایتی میرسند قابلیت صعود یا نزول را تعیین میکنند احتمال زیر 400 امدن هست؟مرسیدر اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام و درود
مسلم جان در مورد این نمودار بیشتر توضیح میدید دوست من
یکی هدف 3 سبز و دومی هم حد ضرر موج شماری : 290.6
ممنون و سپاس گذارم
صعودش گفتم تا 3 سبز که در نمودار مشخص هست میوفته روی سقف کانال و فیبوی 423.6 از موج 1 که حوالی 1000 تومن هست
مبحث حد ضرر خیلی طولانیه من اینجا فقط "حد ضرر موج شماری" رو میگم یعنی اگر قیمت زیر این مقدار بیاد موج شماری بی اعتبار هست و افت بیشتری رو هم شاهد خواهیم بود
حمایت خوبی که در این محدوده داریم و میشه به عنوان یک حد ضرر از اون استفاده کرد حوالی 390 هست و در صورت شکست این حمایت میتونه افت بیشتری داشته باشه یا اینکه برای مدتی سهم به کما میره و خواب سرمایه خواهد داشت.
از طرف دیگه اگه قیمت زیر فیبو 61.8 از موج 3 بره که میشه 350 تومن عملا هدفهای بالای سهم بی اعتبار هست (توجه کنید که هنوز موج شماری اعتبارش رو از دست نداده ) و اگه صعودی بعد از اون شکل گرفت کوچکتر از پیشبینی فعلی هست و در این صورت احتمال زیادی وجود داره که در موج شماری اشتباه کرده باشیم و حد ضرر موج شماریمون هم فعال بشه .
اما گذشته از تمام این موارد به احتمال زیاد در اواخر موج 4 از 3 هستیم !
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postالان قیمت سهم هست 401 ، پس حتما این احتمال وجود داره که سهم زیر 400 بیاد
صعودش گفتم تا 3 سبز که در نمودار مشخص هست میوفته روی سقف کانال و فیبوی 423.6 از موج 1 که حوالی 1000 تومن هست
مبحث حد ضرر خیلی طولانیه من اینجا فقط "حد ضرر موج شماری" رو میگم یعنی اگر قیمت زیر این مقدار بیاد موج شماری بی اعتبار هست و افت بیشتری رو هم شاهد خواهیم بود
حمایت خوبی که در این محدوده داریم و میشه به عنوان یک حد ضرر از اون استفاده کرد حوالی 390 هست و در صورت شکست این حمایت میتونه افت بیشتری داشته باشه یا اینکه برای مدتی سهم به کما میره و خواب سرمایه خواهد داشت.
از طرف دیگه اگه قیمت زیر فیبو 61.8 از موج 3 بره که میشه 350 تومن عملا هدفهای بالای سهم بی اعتبار هست (توجه کنید که هنوز موج شماری اعتبارش رو از دست نداده ) و اگه صعودی بعد از اون شکل گرفت کوچکتر از پیشبینی فعلی هست و در این صورت احتمال زیادی وجود داره که در موج شماری اشتباه کرده باشیم و حد ضرر موج شماریمون هم فعال بشه .
اما گذشته از تمام این موارد به احتمال زیاد در اواخر موج 4 از 3 هستیم !
بکاب
مسلم جان ممنون از توضیحات خوبتون
راستش هدف 1000 تومنی یه ذره سخته بهش برسه مگر اینکه شرکت طرح توسعه ای داشته باشه که طی چند سال اینده باعث رشد سود بشه و ارزش سهم به اون منقطه برسه
اما این جمله شما یه ذره منو نگران کرد
حد ضرر موج شماری : 290.6
فکر کنم منظور شما 390 باشه ؟؟؟
چون دارم رو سهم به عنوان یه سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت در کنار فولاژ کار میکنم ...توجه من بهش جلب شد
مسلم جان اگه یه نگاه تکنیکی کوتاه از فولاژ داشته باشید ممنون میشم
میدونم عمر زیادی از لحاظ قیمتی نداره ....اگه امکانش وجود داره
فولاژی که سود سال آینده اش حداقل 65 تومنه و سال 92 حدود 100 تومن!!
بازم ممنون و مرسیریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postکلی توضیح نوشته بودم که در حین ویرایش همش پاک شد! به هر حال موج شماری به صورت زیر هست
طبق این موج شماری موج e که پایان نزول هست میتونه روی 140 یا 110 به پایان برسه و در صورت افت بیشتر نمیتونه ترند لاین ac رو لمس کنه و با کمی عبور از اون اصلاح به پایان میرسه.
به طور خلاصه بگم از نواقص موج شماری قبل اولا دلیلی هست که جناب HOLY بیان کردند که موج 3 نباید بیش از 7 برابر موج 1 باشه و دلیل دیگه که این هفته اتفاق افتاد شکست سطح مهم 78.6% هست و این موج شماری هم نواقصی که داره شکست کانال نزولی سهم هست که اون رو شروع یک حرکت ایمپالسیو میدونند.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postکلی توضیح نوشته بودم که در حین ویرایش همش پاک شد! به هر حال موج شماری به صورت زیر هست
مسلم جان با تشکر از تحلیل زیبایتان
اما ایا این موج 1 که شما گرفتید درست است به نظر من اگر که موج 3 را بیشتر از 7 برابر بگیریم درستر میشود از اینکه موج 4 را یک روزه با یک کندل یک کندل بگیریم و ایا موج b میتواند تا انجا که دوستان میگویند تا 15 درصد ماکسیمم موج a برود نه تا این حد بالا
و اینکه هنوز 78 را نشکسته و میتواند به گفته خود شما کل موج را پوشش دهد که من تا 88 را میبینم البته قدرت موج پایین میاید
و چرا خط روند بلند مدت را لگاریتمی نگرفتید و به طورت خطی ترسیم کردید
و چرا در چند پست پیش گفتید که موج 2 نزدیک پایان است و حالا کل موج شماری تغییر کرده
و چرا باید دوستان تا این حد موج را پیچیده بگیرند تمام فیبوها درست میشیند اگر که موج شماری من اشتباه است این موج شما هم اشتباه است به دلایلی که گفتم و مشکلاتی دارد
دوستان خصدرا همیشه همینگونه بوده و هست من نمیدانم سری قبل دقیقا 150 که بالا امد وزیر امد سری قبل هم دلیل دیگری و الان هم این حقوقی که همه عرضه ها را جمع میکند اگر موج 2 باشیم تا 170 و حتی تا 165 میتوانستیم اصلاح داشته باشیم و اینگونه هم شد
من نمیگویم که 100 درصد موج شماری من درست است اما دلایلی هم اوردم که موج شماری شما هم خالی از مشکل نیست**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
جناب صالحی عزیز در متن بالا نوشتم هر دو موج شماری نواقصی دارند ، هر چند نواقص این موج شماری به نظر من از موج شماری صعودی کمتر هست (اون موج شماری به نظر من یک اشکال دیگه هم برش وارد هست)
حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار در این تاپیک این موج شماری رو مطرح کردم اما بعد از مدتی نظرم تغییر کرد به این دلیل که کانال نزولی شکسته شد . میدونید که شکست این کانال یک دلیل هست بر شروع موج ایمپالسیو . من تنها نقصی که در این موج شماری میبینم همین هست. اما توجه کنید که این یک راهنما هست و نه قانون پس اگر رعایتش هم نکنیم اهمیت چندانی نداره .
فرمودید اگر موج 3 رو بیشتر از 7 برابر موج 1 بگیریم درست تر میشود
خب من خودم قبلا این مورد رو ندید گرفته بودم که جناب HOLY بیانش کردند ،
این بر خلاف مورد قبلی که راهنما بود ، راهنما نیست بلکه قانون است و در جزوات قوانین الیوت من این مورد رو دیدم که در قسمت قوانین نوشته شده بود پس ملزم هستیم به رعایتش .
فرمودید موج 4 با این موج شماری یک کندل میشه . اما اینطور نیست!
من موج 1 رو به صورت یک موج ساده و بدون زیر موج در نظر گرفتم . در واقع شروع موج ایمپالسیو رو از 50 تومن در نظر گرفتم نه 45 تومن
و موج آخر از سایکل قبلی به اعتقاد من با یک موج ترانکیت تمام شده
و این موج ترانکید از دید من به صورت یک 5 موجه اندینگ دیاگونال هست .
فرمودید موج b تا این حد نمیتواند بالا برود
متن زیر رو از کتاب گلن نیلی برای شما ضمیمه میکنم
دو نکته مهم در این متن هست که برای من خیلی مهم بوده
اول اینکه گفته موج a و b به طور دقیق با هیچ نسبت فیبوناچی در ارتباط نیستند اما اگر با نسبتی در ارتباط باشند این نسبت یا 138.2% هست (که نسبت فیبو ناچی نیست ) و یا 161.8% هست که میبینیم اینجا هم موج b در نزدیکه همین نسبت خاتمه یافته . این دلیل بر رد نظر شما .
اما نکته مهم دیگه این هست که در قسمت انتهایی متن که زیرش خط کشیدم نوشته موج c اگر با موج a در ارتباط باشه یا با نسبت 61.8 مرتبطه و یا نسبت 161.8
که نسبت 161.8% موج A در صدرا روی قیمت 140 تومن میفته
فرمودید 78 را نشکسته و اینکه بیشتر هم میتونه افت کنه
78 به نظر من شده چون قیمت به زیرش رفته . بهتر از من میدونید ما دو نسبت مهم برای موج 2 داریم 61.8 و 78.6
نمیشه گفت چون سطح 78.6 شکسته شده پس این موج شماری بی اعتبار هست اما توجه کنید در غالب موارد موج 2 از این نسبت پایین تر نمیره و به هر کتابی مراجعه کنید به این دو نسبت تاکید شده ،
ضمن اینکه طبق موج شماری شما موج 2 قبلی بر روی 78.6 تمام شده اگر ما ادعا داریم در موج ایمپالسیو از درجه 3 هستیم پس باید از یک شیب صعودی بیشتر و یک شیب نزولی کمتری نسبت به موج 1 برخوردار باشیم
کما اینکه میبینید موج 2 شما تا اینجا بیش از موج قبلی افت داشته و شیب نزولش هم بسیار بیشتر از موج قبلی از درجه یکسانش بوده ..
با تمام این موارد این موج شماری هم به عنوان یک آلترناتیو هست و کسی نمیتونه ادعا کنه حتما همین اتفاق میوفته
در مورد ترند لاین ببینید من با اون خط فقط خواستم الگو رو نمایش بدم و اهداف ربطی به ترند لاین و حسابی یا لگاریتمی بودنش نداره
الگو به صورت زیر هست ، همونطور که مشخص هست موج e کمی بالاتر از ترند لاین یا مقدار ناچیزی زیر اون خاتمه پیدا میکنه .
نظر
-
سلا به مسلم عزیز
به نظر میاد بکاب میل به نزول تا 350 داره...
تا دوستان نظرشون چی باشه
نظر
-
بکاب نزدیک مجمع با تقسیم سود خوبیه تا اون زمان فک نکنم رشد زیادی داشته باشه (-: ولی در کف قیمته و پایین تر بعیده بیاد نهایتش 8 درصد دیگه پایین بیاد که اینم بعیده ولی بالا رفتنش هم خیلی نباید زیاد باشه///
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postچون دیتام بروز نیست و مجبورم دستی این کار رو انجام بدم که کمی زمانبر هست
در مورد مرقام در موج 4 از C هستیم
ببخشید مزاحم شدم سوالی برام در مورد نمدار پیش آمده بود گفتم بپرسم . ممنون میشم پاسخ بدید.
در مورد مرقام موج 2 سبز مگر نباید پایینتر از موج 1 قرار بگیره.
نظر
نظر