ثبت نام سجام و هزینه دلخواه و نامشخص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادر کاظمی
    ستاره دار(1)
    • Jul 2018
    • 794

ثبت نام سجام و هزینه دلخواه و نامشخص

اول که سجام ثبتنام کردیم ۱۰هزار تومن هزینه آنلاین دادیم الانم که اعلام کردن برا تعین هویت بریم مراکز پیشخوان دولت و کارگزاری....
    همکارم رفته نزدیک خونشون و ۸ تومن داده اما من رفتم نزدیک محل کار ازم یه ۵ تومن گرفت و بعدم گفت ۱۰ تومن دیگه هزینه کارمزد بده.
    اعتراض کردم که همکارم کلا ۸ داده دید ضایه شد گفت شما هم ۳ تومن بکش ولی خودشون بعد ۷ تومن از حسابتون کم میکننوووو
    بنظرتون چطوری باید جلو این کلاهبرداری وایساد؟!
    مپنا/خاور/اتکام
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : ثبت نام سجام و هزینه دلخواه و نامشخص

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
    اول که سجام ثبتنام کردیم ۱۰هزار تومن هزینه آنلاین دادیم الانم که اعلام کردن برا تعین هویت بریم مراکز پیشخوان دولت و کارگزاری....
    همکارم رفته نزدیک خونشون و ۸ تومن داده اما من رفتم نزدیک محل کار ازم یه ۵ تومن گرفت و بعدم گفت ۱۰ تومن دیگه هزینه کارمزد بده.
    اعتراض کردم که همکارم کلا ۸ داده دید ضایه شد گفت شما هم ۳ تومن بکش ولی خودشون بعد ۷ تومن از حسابتون کم میکننوووو
    بنظرتون چطوری باید جلو این کلاهبرداری وایساد؟!
    سلام.
    این اولین بار نیست که همچنین چیزی وجود داشته. آخری‌اش هم نیست.
    این‌قدر خاوری و بابک‌زنجانی زیاد شده که دزدهای کوچک هم دیگر از علنی دزدی کردن ترسی ندارند.
    یک بار یک سیم‌کارت هدیه رایتل گرفتم... بردم دفتر مربوطه (نمی‌دانم پیشخوان بود یا چه) کارم را که انجام دادم آمدم بیایم بیرون گفت فلان قدر باید بدهی... گفتم به او که من آگاه هستم تعرفه‌ی این حساب‌شده و رایگان است... فهمید که فهمیده‌ام دزد است... حالا از اینجا به بعد با پررویی می‌خواست هم بگوید همه دزد هستند و من یک کار عادی دارم می‌کنم و هم باز می‌خواست به زور دزدی‌اش را از من بگیرد! چرا؟ چون می‌داند مبلغ دزدی ۳۰ هزار ریال است و من اگر بخواهم بروم پی‌اش را بگیرم باید راحت یک ماه زمان بگذارم... آن هم در آخر معلوم نیست چه شود تهش!
    یک بار دیگر هم برای ثبت‌نام کارت ملی رفتم دفتر مربوطه (گمان کنم پیشخوان دولت بود باز هم) او هم باز دوباره یک هزینه‌ای از من گرفت... منتها آنجا نمی‌دانستم دارد پول دزدی ازم می‌گیرد وگرنه یک چیزی به آنها می‌گفتم که دیگر بعد از من هم، از دیگران چیزی ندزدد.
    آخر یکی دو جا هم نیست...
    به خدا داد آدم در می‌آید...
    اگر یکی دو نفر بودند آدم تذکر می‌داد... امر به معرف و نهی از منکر می‌کرد... در برابر دزدی و کثافت و ظلم می‌ایستاد...
    ولی وقتی چشم باز می‌کنی می‌بینی از بالا تا پایین کثافت دارد موج می‌زند چه کار می‌توانی بکنی؟ همین که نگذاری هر از چند گاهی دست در جیبت بکنند نهایت کاری است که می‌توانی انجام دهی...
    می‌دانید مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که همین‌اکنون برای من یک دزدی دست انداخته روی بزرگترین بخش از سرمایه‌گذاری‌ام... با پر رویی تمام در چشمم نگاه می‌کند و می‌خندد! با یاد و نام خدا و صلوات بر پیامبرش حقم را می‌خورد! و دست آخر از من هم شکایت می‌کند!
    مشکل اینجاست...
    مشکل اینجاست که نظارت نیست...
    مشکل اینجاست که آنکه باید نظارت کند خودش سردسته‌ است.
    ای آقا... چه بگویم...
    آدم شکایت از فلانی را به نزد پلیس می‌برد... شکایت از پلیس و قاضی را کجا بر دارد ببرد؟
    مشکل اینجاست...
    مشکل اینجاست که در خیلی از جمع‌های دوستانه و خانوادگی و در تاکسی و کلا در خیلی از جمع‌ها یک نفر می‌نشیند با افتخار سرنوشتِ از سربازی فرار کردن و قمار کردن و مست شدن و سیگار و مواد کشیدن و رشوه دادنش به مامور بانک و رشوه‌های گرفته‌اش تا کنون و زرنگی در صف‌ها و خوردن حق بقیه را تعریف می‌کند. و بقیه هم که از جنس همان هستند با لبخند و تکان دادن سر تایید می‌کنند و کودکانشان هم آرزو می‌کنند در آینده مانند عمو بشوند.

خوب... آدم چه کار می‌تواند بکند؟
    هیچ...
    در ابتدا یک مقدار ناراحت می‌شود...
    بعد می‌فهمد همین است دیگر...
    پس تا وقتی در ایران دارد زندگی می‌کند یک دست می‌گیرد جلو و یک دست می‌گیرد عقب (که نه از این ور بهش تجاوز کنند و نه از آن ور) و سپس با لبخندی بر لب در پیاده‌رو راه می‌رود! :D (ببخشید یک مقدار بی‌ادبانه شد...)
    راه دیگری هم بلد بودی به ما بگو. /:.winksmiley02.:/
    والا... آدم تنها کاری که می‌تواند بکند این است که کلاه خودش را نصفه‌نیمه بچسبد زیاد (تاکید می‌کنم: زیاد) سرش کلاه نگذارند و ازش دزدی نکنند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• نادر کاظمی
      ستاره دار(1)
      • Jul 2018
      • 794

کلیت حرفتونو قبول دارم اما باید جلو این کلاهبرداری وایسادوووو
      من اگه اعتراض نمیکردم ۷ تومن اضافه تر گرفته بود الان ۳تومن اضافه گرفته

راستی اگه میشه تاپیکو ببرید بخش اصلی سایت
      مپنا/خاور/اتکام

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

سلام

هزینه احراز هویت در پیشخوان دولت 5000 تومان است و منم همین قدر هزینه ازم مطالبه کردند و نه بیشتر.

ضمنا احراز هویت بجز دفاتر پیشخوان منتخب، داخل کارگزاری ها هم انجام میشود.
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• چینی بند زن
          عضو فعال
          • Sep 2015
          • 407

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
          سلام

هزینه احراز هویت در پیشخوان دولت 5000 تومان است و منم همین قدر هزینه ازم مطالبه کردند و نه بیشتر.

ضمنا احراز هویت بجز دفاتر پیشخوان منتخب، داخل کارگزاری ها هم انجام میشود.
          داخل همه کارگزاریها.
          با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• kh25
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 696

من که امروز رفتم یه کار گزاری سیستم قطع بود ولی عمدا برا کار مزد پرسیدم گفت هیچی نمیگیریم

تو ادرسها هم کار گزاری هست هم دفتر پیشخوان کار گزاری ها بهترند دفاتر به پول گرفتن عادت دارند از همین پولها درامد دارند ولی کار گزاریها چشم سیر ترند

نظر

• اسد-ص
              ستاره دار(5)
              • Feb 2011
              • 706

شمادرگیر 5 هزارتومنی اصلا سجام چکار میخواد بکنه ؟ حدود 10 سال پیش سپرده گذاری مرکزی با همین عناوین ایجاد شد ولی عدم همکاری شرکتهای بورسی و عدم ثبت نام عده ای حالاسجام اگر شرکتها همکاری نکنند به نتیجه اعلامی نمیرسه

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

من هم شنیده‌ام (و اگر اشتباه نکنم در سایت خودشان خواندم) که گویا هزینه رایگان است و این مبالغ ۵۰ و ۱۰۰ هزار ریال و کمتر و بیشتر همه انگار دروغ است.
                موضوع خود این پول‌ها نیست. ما که در بورس روزانه کلی جیبمان بالا پایین می‌شود... پس مطمئنا زمانی که برای این می‌گذاریم را اگر روی بورس می‌گذاشتیم نتیجه بهتری می‌گرفتیم. نه. موضوع این ۱۰۰ هزار ریال نیست. موضوع ذات دزدی و رانت و رشوه و کثافت‌کاری است. این است که اعصاب آدم را خرد می‌کند. (البته اگر هنوز غیرت و صداقت و پاکی درون آدم زنده مانده باشد.)
                یک فامیلی داریم ما آدم دقیقی است... می‌گفت رفته بودند بیمارستان... فرستاده بودنش صندوق بیمارستان... گفته بودند فلان قدر پول واریز کن... گفته بود باشد، فقط صورت هزینه‌ها و مبالغ را (فاکتور را، رسید را) می‌خواهم. چون با تعرفه‌های پزشکی آشنایی داشت. می‌گفت همان‌جا اوضاع برگشته بود و یارو به غلط کردن افتاده بود!
                ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                داخل همه کارگزاری‌ها و دفاتر پیشخوان هم انگار نیست. در خود سایت سجام یک فهرست گذاشته که (من نگاه کردم) یک سری کارگزاری‌ها را معرفی کرده. احتمالا فقط همین‌ها می‌توانند این خدمت را انجام دهند.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/29, 22:24.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

اصلا در مورد همین سپرده‌گزاری مرکزی... ما یک بار رفته‌ایم دفاتر پیشخوان... برای سامانه‌ی دارا... مشخصات دادیم و احراز هویت شدیم... ماهایی که در آن ثبت‌نام کرده‌ایم بار دیگر برای چه باید برویم؟
                  +
                  یکی از دوستان می‌گفت میزان مشارکت بسیار پایین بوده. تا کنون یکی دو بار موعد مقرر را به تاخیر انداخته‌اند. احتمالا با این رویه باز هم به تاخیر می‌اندازند.
                  +
                  یکی از دوستان حرف جالبی می‌زد. می‌گفت ما رفته‌ایم کارت‌ملی‌هوشمند گرفته‌ایم و کلی در بوق و کرنا کرده‌اند که تمام کارهای اداری‌تان را زین‌پس با کارت ملی هوشمند انجام دهید... عکس گرفته‌اند و اثر انگشت گرفته‌اند و کلی بالا پایین کرده‌اند به این بهانه که تمام کارها با شماره‌ملی و کارت‌ملی‌هوشمند انجام شود. حالا چه شد پس؟
                  +
                  یکی دیگر هم می‌گفت اینها همه‌اش کاسبی است برای این ۱۰۰ هزار ریال - ۱۰۰ هزار ریال ها که اگر جمعش کنی کلی می‌شود...
                  یکی دیگر هم می‌گفت اگر این وسط سپرده‌گزاری مرکزی واسطه شود و از این سودهای عظیم یک شب هم این پول‌ها در حسابش بماند کلی کاسبی می‌شود برای سپرده‌گزاری مرکزی...

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/12/29, 23:24.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• hossein88
                    ستاره دار (1)
                    • Dec 2013
                    • 636

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    اصلا در مورد همین سپرده‌گزاری مرکزی... ما یک بار رفته‌ایم دفاتر پیشخوان... برای سامانه‌ی دارا... مشخصات دادیم و احراز هویت شدیم... ماهایی که در آن ثبت‌نام کرده‌ایم بار دیگر برای چه باید برویم؟
                    +
                    یکی از دوستان می‌گفت میزان مشارکت بسیار پایین بوده. تا کنون یکی دو بار موعد مقرر را به تاخیر انداخته‌اند. احتمالا با این رویه باز هم به تاخیر می‌اندازند.
                    +
                    یکی از دوستان حرف جالبی می‌زد. می‌گفت ما رفته‌ایم کارت‌ملی‌هوشمند گرفته‌ایم و کلی در بوق و کرنا کرده‌اند که تمام کارهای اداری‌تان را زین‌پس با کارت ملی هوشمند انجام دهید... عکس گرفته‌اند و اثر انگشت گرفته‌اند و کلی بالا پایین کرده‌اند به این بهانه که تمام کارها با شماره‌ملی و کارت‌ملی‌هوشمند انجام شود. حالا چه شد پس؟
                    +
                    یکی دیگر هم می‌گفت اینها همه‌اش کاسبی است برای این ۱۰۰ هزار ریال - ۱۰۰ هزار ریال ها که اگر جمعش کنی کلی می‌شود...
                    یکی دیگر هم می‌گفت اگر این وسط سپرده‌گزاری مرکزی واسطه شود و از این سودهای عظیم یک شب هم این پول‌ها در حسابش بماند کلی کاسبی می‌شود برای سپرده‌گزاری مرکزی...
                    کاملا حق با شماست
                    متاسفانه همه چیز شده فقط کاسبی از ملت
                    برای صدور کارت ملی عکستو میگیرن اثر انگشت همه انگشتات رو میگیرن احراز هویت چشمی ازت میگیرن
                    برای گواهینامه برای پایان خدمت برای صدور کد سهامداری برای گرفتن سوء پیشینه و ...

متاسفانه فقط وقت و مال مردم هست که ارزش نداره و پول بیت المال که هدر میشه با این کارهای موازی

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

+
                      +
                      +
                      دوستان این سامانه‌ی دارا واقعا سامانه‌ی خوب و راهبردی‌ای است! واجب است که همه‌ی ما بورسی‌ها (اصلا هر کس یک مقدار خرید و فروش کرده) این را داشته باشد و ثبت‌نام کند. حالا نمی‌دانم این سامانه‌ی سجام آن را هم پوشش می‌دهد یا نه؟ اگر کارهای آن را انجام نمی‌داد حتما بروید در آن هم ثبت‌نام کنید. واقعا چیز خوبی است. فهرست دقیق دارایی‌هایتان و اینکه کارگزار ناظر کدام بخش از دارایی‌هایتان دقیقا با کیست و تغییرات روزانه‌ی آن را دقیق به شما اعلام می‌کند. اگر بخواهید هر روز برایتان ساعت هشت صبح هم پیامک می‌آید که چندتا سهم به شما افزوده شده یا از شما کاسته شده. واقعا کاربردی و لازم است. دوستانی که ثبت‌نام نکرده‌اند (اگر دیدند سجام کارهای دارا را انجام نمی‌دهد) حتما بروند در آن هم ثبت نام کنند. حتما. مثلا می‌فهمید حق تقدم به شما چه زمانی تعلق گرفت و چه زمانی حق‌های استفاده نشده از حساب شما رفت و چه زمانی جایش جایزه آمد و چه زمانی جایزه تبدیل به سهام شد! برای کسانی مانند والدین من که مثلا ۱۰-۱۵سال خرید و فروش نکرده بودند و نمی‌دانستند در این مدت چه ها داشته‌اند و چه‌ها نداشته‌اند و چه افزایش‌سرمایه‌هایی آمده و نیامده بسیار عالی است. دقیق می‌گوید چقدر سهام دارید/ندارید. (البته مانده ریالی را نزد شرکت‌ها نمی‌زند که این سجام احتمالا این کار را می‌کند.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دارم تارنمای همسایه را می‌خوانم...
                        + یک بنده خدایی هم انگار ۳۵۰ هزار ریال پیاده شده! :D دیگر طرف انگار خیلی این‌کاره بوده! دیده خبری نیست و می‌تواند ببُرد، بریده. آخر با انصاف... ۳۵۰ هزار ریال! /:.yead.:/
                        + یک بنده خدای دیگری هم می‌گوید این کار اصلی است که از آغاز شرکت سپرده‌گزاری مرکزی قرار بوده انجام دهد. حالا آمده تحت یک سامانه‌ی سجام می‌خواهد کاری که قرار بوده انجام دهد را اکنون و به این شیوه انجام دهد.
                        + یکی راست می‌گفت... می‌گفت قرار بود پیامک بیاید... پس چه شد؟ (برای برخی پیامک آمده و برای برخی نیامده و اطلاع رسانی هم نشده که دیگر پیامک نمی‌آید و خودتان باید پا شوید بروید آنجا.)
                        + یک خبرگزاری (بورس‌پرس) گفته آمار کدها ده میلیون کد است. گویا اینها در ذهنشان این بوده که ۲ میلیون نفر ثبت نام کنند. سازمان بورس گویا اعلام کرده ۵۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند در این سجام. قوه‌قضاییه گویا گفته ۷۵ هزار نفر شرکت کرده‌اند! (آخرش به چه عددی برسیم خدا می‌داند.) به هر روی... این هفتاد و پنج هزار نفر حتی در مقایسه با سیصد و پانزده هزار نفری که در عرضه اولیه هم شرکت می‌کنند آمار بسیار کمی است! با این اعداد معلوم است تا آخر ماه که سهل است... تا زمان ظهور حضرت حجت (عج) باید صبر کنیم!!!
                        + یکی از دوستان می‌گوید مشخصاتتان را دوباره پس از ثبت‌نام در تارنمای سجام نگاه کنید. چیزی از قلم نیافتاده باشد. (که برای او کد بورسی‌اش از قلم افتاده بوده.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دوستان یک نکته‌ای را هم در نگر بگیریم.
                          ببینید... اگر حالا سازمان بورس بیاید در آخر ماه اعلام کند هر کسی که ثبت‌نام نکرده دیگر اجازه خرید و فروش ندارد. (یا حتی اجازه‌ی آنلاین ندارد.) آن وقت تاثیر به‌سزایی روی قیمت‌ها خواهیم داشت!
                          من جهت تاثیر را نمی‌دانم. ولی مطمئنم که تاثیر بسیاری را شاهد خواهیم بود. یا قیمت‌ها یک باره زیاد می‌شود یا یک باره کاهش پیدا می‌کند. حالا یک بررسی با هم بکنیم...
                          ببینید... از یک سو به شدت ارزش داد و ستدها (حجم) می‌آید پایین. و این به منزله کاهش قیمت می‌تواند باشد. وقتی همه‌اش هفتاد و پنج هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند مطمئنا کاهش ارزش (حجم) روزانه خواهیم داشت. و هر گاه کاهش ارزش در کلیت بازار داشته‌ایم افت قیمت محسوسی داشته‌ایم.
                          از سوی دیگر این وسط یک عده (کله‌گنده) امکان دارد از موقعیت به وجود آمده و کمبود فروشنده در نمادهای مختلف استفاده کنند و بکشند زیرش... قشنگ یک رشد عالی بالای یکی دو هفته‌ای را شاهد خواهیم بود.

حالا بسته به اینکه کدام یک از این دو پدیده غالب باشد می‌تواند بازار را افزایشی یا کاهشی (شدید) بکند.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

دارم تارنمای همسایه را می‌خوانم...
                            + یک بنده خدایی هم انگار ۳۵۰ هزار ریال پیاده شده! :D دیگر طرف انگار خیلی این‌کاره بوده! دیده خبری نیست و می‌تواند ببُرد، بریده. آخر با انصاف... ۳۵۰ هزار ریال! /:.yead.:/
                            + یک بنده خدای دیگری هم می‌گوید این کار اصلی است که از آغاز شرکت سپرده‌گزاری مرکزی قرار بوده انجام دهد. حالا آمده تحت یک سامانه‌ی سجام می‌خواهد کاری که قرار بوده انجام دهد را اکنون و به این شیوه انجام دهد.
                            + یکی راست می‌گفت... می‌گفت قرار بود پیامک بیاید... پس چه شد؟ (برای برخی پیامک آمده و برای برخی نیامده و اطلاع رسانی هم نشده که دیگر پیامک نمی‌آید و خودتان باید پا شوید بروید آنجا.)
                            + یک خبرگزاری (بورس‌پرس) گفته آمار کدها ده میلیون کد است. گویا اینها در ذهنشان این بوده که ۲ میلیون نفر ثبت نام کنند. سازمان بورس گویا اعلام کرده ۵۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند در این سجام. قوه‌قضاییه گویا گفته ۷۵ هزار نفر شرکت کرده‌اند! (آخرش به چه عددی برسیم خدا می‌داند.) به هر روی... این هفتاد و پنج هزار نفر حتی در مقایسه با سیصد و پانزده هزار نفری که در عرضه اولیه هم شرکت می‌کنند آمار بسیار کمی است! با این اعداد معلوم است تا آخر ماه که سهل است... تا زمان ظهور حضرت حجت (عج) باید صبر کنیم!!!
                            + یکی از دوستان می‌گوید مشخصاتتان را دوباره پس از ثبت‌نام در تارنمای سجام نگاه کنید. چیزی از قلم نیافتاده باشد. (که برای او کد بورسی‌اش از قلم افتاده بوده.)
                            درود بر شما
                            بنده هم چند هفته پیش در سامانه ثبت نام کردم....برخی فیلد ها اجباری نبود و بعد از اتمام ثبت اس ام اس آمد که برای مراجعه به دفاتر پیشخوان مطلعتان می کنیم! چند روز پیش و نرسیده به مهلت اتمامی که تمدید شد دوباره به سامانه مراجعه کردم.دوباره کد بورسی ام را خواست! و جای کد در کمال حیرت خالی بود! برخی فیلدهای خالی هم اجباری شده بود! از جمله اینکه --نقل به مضمون--چقدر معامله می کنید!
                            حدس من این است این سامانه در اصل برای دریافت مالیات بر سود ایجاد شده! حالا شاید یکی بگوید اینها همه اطلاعات را از قبل دارند! اما واقعا اگر دارند که دارند چرا هرجا که سر بزنی،از نو اطلاعاتت را میخواهند! بخصوص درباره این سامانه باید اطلاعات را تایید کنید!و عملا امضای الکترونیک از شما می گیرند!
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

قوه‌قضاییه گویا گفته ۷۵ هزار نفر شرکت کرده‌اند! (آخرش به چه عددی برسیم خدا می‌داند.) به هر روی... این هفتاد و پنج هزار نفر حتی در مقایسه با سیصد و
                              درود
                              جهت اطلاع و جلوگیری از اشتباه:
                              سامانه سجام قوه قضاییه متفاوت با سجام بورس است و اون آمار هم در تلویزیون شنیدم مربوط به بورس نبود و این سامانه است:
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                              X