سیمرغ (سیمرغ)
Collapse
X
-
پاسخ : سیمرغ (سیمرغ)
در اصل توسط shabah پست شده است View Postسیمرغمون هم کم کم داره به بار میشینه
صف فروش 1900 تومن رو من جمع کردم. خیلی اذیت کرد.
ولی بالاخره داره نتیجه اش رو میده
این هم میره کنار شاوان و وبوعلی و فزر که با تحلیل خریدم و مزد صبوری رو دادن
ببینیم شاراک و هرمز چیکار میکنن. این دوتا هنوز عقبن
واقعا آزارم داد این سهم. نزدیک بود بعد مجمع بفروشم ! اونم 3 میلیون سهم!!
خریدار پرقدرتی از قبل مجمع وارد شد. من یکم هم فروختم ولی اکثریت رو دارم. خوشبختانه زور فروشنده دیگه با این صف به خریدار نمیرسه
تو این سهمهای بنیادی مشکل فقط فروشنده کرم دار هست. شاراک هم همین وضعیت رو داره. فاندمنتال عالی ولی حقوقی کرم ریز. تو این سهمها حقوقی تا یه جایی قدرت کرم ریزی داره. وقتی خریدار قوی اومد دیگه پا پس میکشه
از شانس من هم هر وقت بفروشم میفهمن فروختم حرکت شروع میشه /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postیه جایی یه عددی وجود داره یه جایی توضیح
کدوم بنظرتون اشتباهه
شرکت بدون صداقت عمل کرد
من فکر میکنم ناشی از بی تجرگی شرکت و ناوارد بودن به این امور باشه. مجمع را هم مشاهده کردم این مورد رو تایید میکرد. در پستی که نقل فرمودید هم غیرشفاف بودن مجمع رو هم نوشتم منتها درمورد درصد سود توضیحات قبلیم بنظر کامل بود و در واقع همه قرائن حکایت از این داشت که ان عدد اشتباه است و مقصود شرکت 10درصد بوده که توضیحش آمد. اگر این ابهام بنظر من وجود داشت همانند خیلی موارد دیگر از شرکت و سازمان پیگیر میشدم که حدالامکان اصلاحی را بفرستن. منتها از همه اینها مهمتر همانگونه که گفته شد آخرین گزارش روی کدال شرکت که مربوط به این موضوع بود ملاک است که همان گزارش فعالیت هیات مدیره به مجمع است که در تاریخ 22فروردین در کدال قرار گرفت و در صفحه 37 این گزارش به صراحت و وضوح 10درصد آمده بود که منطقا آخرین اعلام مناط اعتبار است گرچه گفته شد و میدانیم که این پیشنهادها خیلی مواقع صرفا برای رعایت حداقل تکلیف قانونیست و بارها در شرکتها مختلف بالاتر از ان مصوب شده.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدرود
من فکر میکنم ناشی از بی تجرگی شرکت و ناوارد بودن به این امور باشه. مجمع را هم مشاهده کردم این مورد رو تایید میکرد. در پستی که نقل فرمودید هم غیرشفاف بودن مجمع رو هم نوشتم منتها درمورد درصد سود توضیحات قبلیم بنظر کامل بود و در واقع همه قرائن حکایت از این داشت که ان عدد اشتباه است و مقصود شرکت 10درصد بوده که توضیحش آمد. اگر این ابهام بنظر من وجود داشت همانند خیلی موارد دیگر از شرکت و سازمان پیگیر میشدم که حدالامکان اصلاحی را بفرستن. منتها از همه اینها مهمتر همانگونه که گفته شد آخرین گزارش روی کدال شرکت که مربوط به این موضوع بود ملاک است که همان گزارش فعالیت هیات مدیره به مجمع است که در تاریخ 22فروردین در کدال قرار گرفت و در صفحه 37 این گزارش به صراحت و وضوح 10درصد آمده بود که منطقا آخرین اعلام مناط اعتبار است گرچه گفته شد و میدانیم که این پیشنهادها خیلی مواقع صرفا برای رعایت حداقل تکلیف قانونیست و بارها در شرکتها مختلف بالاتر از ان مصوب شده.
کلمه به کلمه سال مالی قبلش کپی شده بود فقط اسم سال مالی رو عوض کرده بود و منم به حساب خودم گفتم بی دقتی کردن
پس همون توضیحات رو ملاک خودم قرار دادم
نظر
-
افشای الف سیمرغ که بر کدال نشست را امروز دیدیم ولی نتوانستم ساکت باشم و در باره ان چیزی ننویسم
قبل از هرچیزی جهت اطلاع عرض کنم خوراک دام طیور به شکل ترکیبی برای یک کیلو خوراک از دوسوم ذرت و یک سوم کنجاله و درصد کمی ویتامین و ...
تشکیل شده است و در واقع وزن اصلی ان ذرت و کنجاله سویا می باشد یعنی هر 3 کیلو خوراک طیور 2 کیلو ذرت و یک کیلو کنجاله سویا است
شرکت در اطلاعیه خود نرخ قبلی ذرت را 1900 و کنجاله سویا را 3400 تومان ذکر کرده در حالی که شرکت در سه ماهه اول سال مالی خود
35 هزار تن خوراک با قیمت میانگین 6000 تومان مصرف کرده از انجا که بنده از سایت معتبری این قیمت ها را در این چند وقت چک می کردم
قیمت واقعی ان در بازار برای ذرت حدود 3200 تا 3500 و برای کنجاه بین 7500 تا 8000 تومان در سه ماهه اخیر بوده است
بهای تمام شده خوراک شرکت اگر با نرخ کنجاله سویای 3400 تومانی هم تهبه میشد برای 35000 تن مصرف به 120 میلیارد تومان میرسید نه 211 میلیارد تومان
در گزارش 3 ماهه یعنی در واقع نرخ ذرت 1900 تومانی و کنجاله سویای 3400 تنها روی کاغذ بوده و بس
حال با نرخ های جدید با ذرت 12000 تومانی و کنجاله سویای 17000 تومانی به نسبت 2 به یک گفته شده به نرخ 14000 تومان قیمت یک کیلو خوراک دام میرسیم
الان میخواهم گزارش 3 ماهه سیمرغ را با نرخ های جدید خوراک براورد کنم (لازم به ذکر میدانم که سیمرغ یک شرکت به نام توسعه کشت ذرت دارد که سالی 40000 تا 50000 تن
ذرت تولید میکند و حدود نیمی از ذرت مصرفی خود را تولید میکند و از طرفی تولید کننده جوجه یک روزه هم هست که نرخ انها هم دوبرابر شده)
در واقع ببینیم اینکه شرکت گفته بهای تمام شده 39150 تومانی برای هر کیلو تخم مرغ واقعیت دارد یا خیر
با احتساب فروش 2 برابری شرکت با نرخ های جدید فروش در این سه ماه از 420 میلیارد به 840 میلیارد خواهد رسید
بهای تمام شده شرکت با 35000 تن خوراک مصرقی از کیلویی 6000 به 15000 تومان (بیشتر از 14000 تومان درنظر گرفتم) به 525 میلیارد تومان خواهد رسید
و با 64 میلیارد تومان هزینه سربار سود شرکت با این نرخ های فروش به سود حدود 250 میلیارد تومان و به عبارتی حدود 190 تومان برای هر سهم در 3 ماهه خواهد رسید
حال چظور شرکت اعلامکرده بهای تمام شده شرکت برای فروش 35500 به ازای هر کیلو به 39150 میرسد
این در واقع کتمان واقعی اطلاعات است نه افشای اطلاعات و این افشای اطلاعات در واقع گمراه کردن سهامدارن است و بسآخرین ویرایش توسط سبحان 10؛ 2022/05/16, 19:29.
نظر
-
-
در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Postافشای الف سیمرغ که بر کدال نشست را امروز دیدیم ولی نتوانستم ساکت باشم و در باره ان چیزی ننویسم
قبل از هرچیزی جهت اطلاع عرض کنم خوراک دام طیور به شکل ترکیبی برای یک کیلو خوراک از دوسوم ذرت و یک سوم کنجاله و درصد کمی ویتامین و ...
تشکیل شده است و در واقع وزن اصلی ان ذرت و کنجاله سویا می باشد یعنی هر 3 کیلو خوراک طیور 2 کیلو ذرت و یک کیلو کنجاله سویا است
شرکت در اطلاعیه خود نرخ قبلی ذرت را 1900 و کنجاله سویا را 3400 تومان ذکر کرده در حالی که شرکت در سه ماهه اول سال مالی خود
35 هزار تن خوراک با قیمت میانگین 6000 تومان مصرف کرده از انجا که بنده از سایت معتبری این قیمت ها را در این چند وقت چک می کردم
قیمت واقعی ان در بازار برای ذرت حدود 3200 تا 3500 و برای کنجاه بین 7500 تا 8000 تومان در سه ماهه اخیر بوده است
بهای تمام شده خوراک شرکت اگر با نرخ کنجاله سویای 3400 تومانی هم تهبه میشد برای 35000 تن مصرف به 120 میلیارد تومان میرسید نه 211 میلیارد تومان
در گزارش 3 ماهه یعنی در واقع نرخ ذرت 1900 تومانی و کنجاله سویای 3400 تنها روی کاغذ بوده و بس
حال با نرخ های جدید با ذرت 12000 تومانی و کنجاله سویای 17000 تومانی به نسبت 2 به یک گفته شده به نرخ 14000 تومان قیمت یک کیلو خوراک دام میرسیم
الان میخواهم گزارش 3 ماهه سیمرغ را با نرخ های جدید خوراک براورد کنم (لازم به ذکر میدانم که سیمرغ یک شرکت به نام توسعه کشت ذرت دارد که سالی 40000 تا 50000 تن
ذرت تولید میکند و حدود نیمی از ذرت مصرفی خود را تولید میکند و از طرفی تولید کننده جوجه یک روزه هم هست که نرخ انها هم دوبرابر شده)
در واقع ببینیم اینکه شرکت گفته بهای تمام شده 39150 تومانی برای هر کیلو تخم مرغ واقعیت دارد یا خیر
با احتساب فروش 2 برابری شرکت با نرخ های جدید فروش در این سه ماه از 420 میلیارد به 840 میلیارد خواهد رسید
بهای تمام شده شرکت با 35000 تن خوراک مصرقی از کیلویی 6000 به 15000 تومان (بیشتر از 14000 تومان درنظر گرفتم) به 525 میلیارد تومان خواهد رسید
و با 64 میلیارد تومان هزینه سربار سود شرکت با این نرخ های فروش به سود حدود 250 میلیارد تومان و به عبارتی حدود 190 تومان برای هر سهم در 3 ماهه خواهد رسید
حال چظور شرکت اعلامکرده بهای تمام شده شرکت برای فروش 35500 به ازای هر کیلو به 39150 میرسد
این در واقع کتمان واقعی اطلاعات است نه افشای اطلاعات و این افشای اطلاعات در واقع گمراه کردن سهامدارن است و بس
محض اطلاع عرض کنم ارز خوراک دام و طیور از سال گذشته کاهش داشت به طوری که 70 درصد ذرت و کنجاله را دامداران از بازار ازاد تهیه میکردند و 30 درصد از ان را ارز 4200 می گرفتند
پس با ازاد شدن این 30 درصد نیز سوداوری انها ادامه خواهد یافت
نظر
-
در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Postافشای الف سیمرغ که بر کدال نشست را امروز دیدیم ولی نتوانستم ساکت باشم و در باره ان چیزی ننویسم
این در واقع کتمان واقعی اطلاعات است نه افشای اطلاعات و این افشای اطلاعات در واقع گمراه کردن سهامدارن است و بس
تحلیل حساسیت سپید رو ببینید که سودشو حدود 50 درصد بالاتر در نظر گرفته ولی اونوقت سیمرغ خودشو ضررده فرض کرده
من با تحلیل سهم خریدم ولی به هیچ جا نرسیدم
نظر
-
فروشنده حقیقی نسبتا قوی هست و به منفی کامل برده فعلا !
ببینیم از این محدوده برگشتی داره یا نه !
نظر
-
رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخمگذار گفت: اکنون قیمت هر کیلوگرم تخممرغ بین 26 تا 27 هزار تومان، یعنی حدود هشت هزار تومان زیر قیمت مصوب سال گذشته به فروش میرسد.«حمیدرضا کاشانی» امروز (شنبه) در گفتوگو با ایرنا در خصوص وضعیت بازار تخممرغ افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم تخممرغ درب واحدهای تولیدی بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان، یعنی حدود هشت هزار تومان معادل ۲۵ درصد زیر قیمت مصوب سال ۱۴۰۰ به فروش میرسد که موجب ضرر تولیدکنندگان شده است. رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخمگذار اظهار داشت: قیمت مصوب هر کیلوگرم تخممرغ حدود ۳۵ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.
نظر
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postیک سوم بهای تموم شده سپید و سیمرغ همون ذرت و سویاست که ارز اونها برداشته شده
تحلیل حساسیت سپید رو ببینید که سودشو حدود 50 درصد بالاتر در نظر گرفته ولی اونوقت سیمرغ خودشو ضررده فرض کرده
من با تحلیل سهم خریدم ولی به هیچ جا نرسیدم
قیمت دان
همون محصولی که به مرغها خودشون میدن و نشان دهنده افزایش نرخ مواد اولیه است
گزارش سیمرغ برج یک و دو تغییر خاصی نکرده
ولی گزارش سپید نشان دهنده افزایش نرخ 72 درصدی دان میباشد
نظر
نظر