کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سيگنال هاي خريد و فروش (با هدف نوسانگيري كوتاه مدت)
سلام
برای غشان به نظر بنده احتمال افت حداقل تا 265 برای سهم غشان وجود دارد .
واگرایی مخفی منفی خیلی خفیفی در نمودار قیمت دیده میشه.
الله العلم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
به دليل مسافرت و عدم دسترسي مدتي نبودم. همچنين در حال كوچ كردن به فاركس هستم و كمتر به بورس ميرسم اما سعي ميكنم تا حد امكان در خدمت دوستان باشم و تحليل هاي خودم را ارايه كنم تا اساتيد گرامي اشكالاتم را بيان كنند.
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
به نظر من براي اين هفته سهم هاي زير را ميشه تو قيمت هاي خوبي گرفت:
1-وسينا روي 320
2-مرقام 550 و كمتر
3-وصنعت زيز 134 براي نوسان و بلندمدت عاليه
4-كاذر در منفي
5-كساوه 250
فولاد در منفي
كطبس در صف
سغرب در منفي 200
و...