سيگنال هاي خريد و فروش (با هدف نوسانگيري كوتاه مدت)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

این وگستر از لحاظ تککنیکی که هنوز هیچی نداره(اول راهه) خبری از بنیادیش اگه داری اوضا فرق می کنه
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      این وگستر از لحاظ تککنیکی که هنوز هیچی نداره(اول راهه) خبری از بنیادیش اگه داری اوضا فرق می کنه
      فقط تعديل اخير وايران ميتونه يكم روش تاثير مثبت بذاره كه اونم فقط بخاطر جو روانيه. وگرنه قاعدتا نبايد وايران حتي با تعديل اخير خودش بتونه تاثير زيادي روي وگستر بذاره.
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

فعلا خريد وساپا بهترين گزينه است. با ريختن صف خريد و حتي منفي خوردن چند روزه سهم نترسيد و به بازده 100 و حتي 200 درصدي فكر كنيد. خوبي اين سهم اينه كه سايپا مجبور درصد سهامش در وساپا رو كاهش بده و اين يعني هرروز فرصت خريد داره
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• analyst
          عضو فعال
          • Oct 2025
          • 446

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
          فعلا خريد وساپا بهترين گزينه است. با ريختن صف خريد و حتي منفي خوردن چند روزه سهم نترسيد و به بازده 100 و حتي 200 درصدي فكر كنيد. خوبي اين سهم اينه كه سايپا مجبور درصد سهامش در وساپا رو كاهش بده و اين يعني هرروز فرصت خريد داره
          بنظر من یک اصلاح حدودا یکماهه خواهد کرد.

نظر

• Yusef_sbm12
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 311

فقط تعديل اخير وايران ميتونه يكم روش تاثير مثبت بذاره كه اونم فقط بخاطر جو روانيه. وگرنه قاعدتا نبايد وايران حتي با تعديل اخير خودش بتونه تاثير زيادي روي وگستر بذاره.
            سلام :
            جناب محمودخان

اینطور که من اطلاع دارم خبرهای دیگه ای هم تو سهم هست ( حالا بماند که چه چیزی !!!)
            ولی تا 450 یا 500 جای رشد داره .
            زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
            که با رنگهای بدیع ؛
            و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
            خیال انگیز ؛
            و پر شور ساخته است .

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
              سلام :
              جناب محمودخان

اینطور که من اطلاع دارم خبرهای دیگه ای هم تو سهم هست ( حالا بماند که چه چیزی !!!)
              ولی تا 450 یا 500 جای رشد داره .
              خوب به ما هم بگيد تا ما هم با اطمينان بخريم. والا ما هم با يك واسطه با شركت در ارتباطيم اما خبري ازش نداريم
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 1358

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                بنظر من یک اصلاح حدودا یکماهه خواهد کرد.
                درسته كه از نظر تكنيكال حتي سيگنال فروش هم داره ولي اين سهم آنقدر ارزشمند است كه ريسك نخريدنش بيشتر از خريدنشه. اتفاقي كه براي خودرو افتاد ميتونه براي وساپا هم بيفته
                [/RIGHT]
                [/B][/SIZE]

نظر

• Yusef_sbm12
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 311

خوب به ما هم بگيد تا ما هم با اطمينان بخريم. والا ما هم با يك واسطه با شركت در ارتباطيم اما خبري ازش نداريم

مطمئن باشید ؛ و با اطمینان بخرید .

من خودم پر خریدم .
                  زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                  که با رنگهای بدیع ؛
                  و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                  خیال انگیز ؛
                  و پر شور ساخته است .

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Post
                    مطمئن باشید ؛ و با اطمینان بخرید .

من خودم پر خریدم .
                    البته به رشد سهم در چند روز آينده اطمينان دارم اما منطقم اجازه نميده براي خبري كه نميدانم چيست دست به خريد بزنم. خوب اگر شما اين خبر را در اينجا مطرح كنيد مسلما ديگران هم استقبال خواهند كرد و شايد همين امر باعث رشد سريعتر سهم بشه
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

به نقل از يكي از دوستان در تالار بورس:

(وساپا)

تنها 180 میلیون سهم دیگر برای عرضه مونده تا سهم شناور به حد کفایت افزایش سرمایه برسه

و با این شتابی که در حال عرضه شدنه به نظر کلکشو تا آخر همین هفته میکنن

بنابراین فکر نکنین این قطار همیشه فرصت سوار شدن را میدهد ...
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

احتمالات فاذر

به نظر مياد فاذر گزينه مناسبي براي نوسان گيري باشه. با صف فروش صدرا شايد اول وقت بشه فاذر را در قيمت مناسبي خريد.
                        عكس ذيل تقريبا گوياي همه چيز است و نياز به تشريح بيشتر ندارد. اما آنچه از همه مهمتر است اينكه صعود كوتاه مدت سهم بسيار محتمل است و ميتوان با ديد كوتاه مدت وارد آن شد. البته در صورت شكست كانال به پايين بسرعت بايد از سهم خارج شد و منتظر فرصت مجدد نماند.

[/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

پلوله

قرار گرفتن در محدوده تصحيح 61 درصد موج صعودي بلند مدت. واگرايي محسوس در كف. ورود سهامدار حقيقي جديد در جمع سهامداران بالاي يك درصد، حفره تاريخي و خروج از باند بولينگر همه نشان از حمايت قوي در سطح فعلي است كه ميتوان به رشد سهم در هفته ي آتي اميدوار بود ...

[/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

اول از همه اميدوارم قيمت پلوله برگرده و دوستان از ضرر خارج بشن. البته با معاملاتي كه ميشد و اينكه زور فروشنده ها خيلي بيشتر بود فكر نكنم تعداد زيادي سراغ اين سهم رفته باشند و اگر هم خريدن مثل بنده حتي 2 درصد سبدشان هم نبوده!
                            بگذريم،
                            احتمالا فردا برم تو كار حق تقدم وبشهر، به نظر گزينه مناسبي براي ميان مدت است. اگر قصد خريد قطعي شد حتما اطلاع رساني خواهم كر.

نكته بعد مساله هپكو است كه اين روزها حسابي مارو جلوي دوستان شرمنده كرده. اگر تحمل چند روزي ضرر را نداريد اين سهم را با سهام مطمئن تري عوض كنيد وگرنه بعد از مدت كوتاهي دوباره مثبت خواهد شد.

وصنا هم كه قبلا سيگنال خريد صادر شده بود الان در قيمت هاي خوبي معامله ميشود. فكر كنم با قيمت فعلي بيشتر از 15 درصد در سود هستيم. هنوز احتمال رشد تا 250 بر قوت خويش باقيست. اما در حال حاضر در محدوده مقاومت مهمي قرار دارد كه در صورت شكست موفقيت آميز سيگنال ورود جديدي صادر خواهد شد. با اين حال اگر قصد سهامداري داريد گزينه ي مناسبي براي نگه داري است اما اگر قصد نوسان گيري داريد ميتوانيد سهم را بفروشيد و سهمي كه در آستانه رشد است بخريد. گروه قند شكر در حال حاظر گزينه مناسبي هستند. اگر رشد وصنا طول كشيد بعد از شكست مقاومت و پول بك به آن (البته اگر اين سناريو اتفاق افتاد) ميتوانيد دوباره وارد سهم شويد. البته ناگفته نماند كه سهم در قيمت فعلي از لحاظ بنيادي ارزنده است و هر آن احتمال رشد وجود دارد.

بكام اين سهم هم پس از تعديل 23 درصدي باز شد اما در محدوده قبلي قيمت! يه آدم ...... امروز تمام سهمهايش رو روي 200 خالي كرد و نگذاشت سهم بالا برود. با اين حال هنوز نگه داري سهم براي ميان مدت مناسب است. (خودم چون نوسانگير هستم از سهم خارج ميشدم)

كسرا هم در تايپيك هاي ديگر توصيه به خريد كرده بودم كه بعد از يه رشد معقول ظاهرا متوقف شده است. اين سهم در قالب امواج اليوت توانايي دستيابي به 900 تومان را دارد. براي خريد وساپا از سهم خارج شدم كه با عرض شرمندگي باعث ريزش صف خريد شد. در قيمت هاي پايين تر (300 ت) دوباره خريداريم.

فجر هم متاسفانه روزباگشايي در قيمت مناسبي باز نشد و هنوز جاي رشد دارد.

توصيه فعلي براي خريد سهمهاي كسرا (300 ت-اگر برسد) خاور (الان روي حمايت قرار داره و ظاهرا يكم بهش نفوذ كرده. اگر خودرويي ها مثبت شدند گزينه ي مناسبيست) فاذر (هنوز در محدوده خط روند صعودي قرار دارد كه در صورت جمع شدن صف صدرا بجاي خريد صدرا حتما اين سهم را بخريد. چون ريسك صدرا را ندارد. اگر صدرا مثبت شود اين سهم هم مثبت ميشود اگر صدرا منفي شود تاثير كمتري روي اين سهم ميگذارد)

و از همه مهمتر گل سر سبد سهمها جناب وساپاي عزيز (خودم نزديك 45 درصد سبدم وساپا است اما به ديگران توصيه تا اين حد را ندارم. تا 30 درصد ميتوانيد اين سهم را داشته باشيد)

در پايان عرض كنم كه با اين كه توصيه به خريد و فروش در تالارهاي بورسي كار عاقلانه اي نيست اما حيفم مياد نگم. اما توجه داشته باشيد كه مسوليت خريد و فروش و سود و زيان با خودتان است.
                            حال يكي نيست به ما بگه كي به حرفهاي تو گوش ميكنه!!!!
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

ظاهرا پلوله كمي متعادل شما اما هنوز ورود به سهم با ريسك بالايي همراه است. اگر واقعا تصميم به خريد اين سهم داريد 58 تومان حمايت مهمي براي سهم است. همچنين 60 تومان.
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

از حجم معاملات امروز بکام ( 266,470 سهم) 221,145 سهم متعلق به سهامدار عمده ان یعنی ومعادن بوده است.

پس فعلا بكام را نگه داريد. اخبار خوشي در راه است
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X