گفتگوی بورسی کاربران بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : گفتگوی بورسی کاربران بورسی

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

جواب ابلهان خاموشیست.
    مجبور نیستم جواب تو رو بدهم ،من برای برخی ها مینویسم نه برای شما.اینو توی کله پوکت فرو کن.
    من برخی مواقع، فرصت های نوسان رو به واسطه پست فرستادن از دست دادم ولی یک بار به این موضوع هم اعتراض نکردم اما بحث قضاوت من برای شما خیلی گنده هست تو در حدی نیستی که منو قضاوت کنی چون سواد بورسیت در اون حد نیست که از من ایراد بگیری.
    تو یه آدمی هستی که شعور بورسیت در حد مبتدی هست قرار نیست من بیام با تو کل کل کنم.پس تو درست میگی راحت باش.
    دو سه بار در تاپیک های قبلی انداختم بیرون ولی رو نیست که سنگ پاست، دوباره میای.اگه من هیچی بلد نیستم خیلی بیخود میکنی میای اینجا
    میری پشت سر مدیر سایت قائیم میشی خودتو مظلوم نشون میدی که کاربران رو بگیره اخراج کنه
    برای خودت ترید بزن
    ضمنا ستران سر به سر فروش روز بعد فروختم
    اینقدری سواد دارم که تایم فریم 15 دقیقه و 30 ثانیه وتا برسه به هفتگی و کار کندل ها چیه
    اینجوری تارگت های بلند برای کاربران نمیدم که گیج و هیچ بشن

نظر

• محمدیان50
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 822

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      معاملات خاور خیلی مشکوک هست
      ..........

کلا معاملات مشکوک هست

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        میری پشت سر مدیر سایت قائیم میشی خودتو مظلوم نشون میدی که کاربران رو بگیره اخراج کنه
        برای خودت ترید بزن
        ضمنا ستران سر به سر فروش روز بعد فروختم
        اینقدری سواد دارم که تایم فریم 15 دقیقه و 30 ثانیه وتا برسه به هفتگی و کار کندل ها چیه
        اینجوری تارگت های بلند برای کاربران نمیدم که گیج و هیچ بشن
        واقعا؟!
        یعنی شما تا حالا سه چهار بار اخراج شدی بعد دوباره یه آیدی جدید ساختی؟ چه قدرتی دارم من و ازش بی اطلاعم!!!
        من برای خودم ترید میکنم ولی نمیدونم شما رو چرا از در میندازیم بیرون از پنجره تشریف میارید؟
        چرا نمیری با اون تایم های 15 دقیقه و ثانیه ات یه تاپیک بزنی و قدرت رو به رخ دیگران بکشی؟
        همون که ستران رو در اون شرایط میخری و فرداش میفروشی دیگه نشون دهنده اینه در چه وضعیتی هستی.تو اگه چیزی بارت بود نباید که حقوقی روت سیو سود میکرد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمدیان50
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 822

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          به نظر میاد اگر بازار قرار بود برگرده و اصلاحش تموم شده باشه ! الان باید صف خودرو یی ها جمع شده بود و در منفی یکی دو درصد معامله می شدند و همچنین سایر صفها در گروه سیمان و ... باید جمع میشد . بنابراین احتمالا فردا هم اصلاح ادامه دارد هر چند ممکنه تعداد محدودی سهام کوچک در مثبت معامله بشه! اگر بازار سریعا به مدار صعود بر نگردد فشار فروش در روزهای بعد حتی ممکنه بیشتر هم بشه!

........

به نظر میاد.... اما

این بازار می تواند در چند دقیقه از صف فروش به صف خرید برود.

حالا با هر دلیلی....حتی دلیل بی خود و واهی جنگ ....که کاربران

از آن به عنوان دلیل ادامه ریزش شاخص صحبت می کنند.

همان گونه که رکورد شکنی های سریالی شاخص و مثبت بودن تقریبا هر روز همه سهم ها.

تحریم و مذاکره سیاست چند ساله فعلی غرب است....

اما تهدید نظامی تاریخ مصرفش تمام شده و هیچ کاربرد اجرایی ندارد.چون اگر داشت مذاکره و تحریم موصوعیتی نداشت.

دولت امریکا خوب می داند آسمان..دریا..و ..... ایران به هیچ وجه امن نیست و منافع متحدانش در منطقه..

پایگاههای نظامی امریکا در 5000 کیلومتری هم امن نیستند.

حالا هرکس شرایط را با تشخیص خودش تحلیل می کندو تصمیم می گیرد.

من می مانم و بازار را نگاه می کنم.

نظر

• kianoshparsa
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1218

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            ترامپ در یکی از شوهای انتخاباتیش در مورد جنگ گفته بود اگر روزی در زمان ریاست جمهوری من شنیدید که امریکا جنگی به راه انداخته ! بدانید که ترامپ دیگر رئیس جمهور نیست !

جنگ در نزدیکی انتخابات خیلی بعیده ! و هیچ نفعی برای ترامپ نداره !

حتی قرار به تقابل نظامی هم باشه به هر دلیلی ، به نظر من تقابل با کره شمالی به تقابل با ایران ترجیح داره !
            آمریکا برای هر چنگی نیاز به بهانه دارد واین بهانه باید به حدی بزرگ باشدکه جهانیان اگر کنارش قرار نگیرند حداقل مقابلش هم نباشند مثلا در شرایط بحرانی خاصی اقدام به زدنه برج های تجاری دوقولو خودش کرد واین اتفاقی بسیار بزرگ بود که نتیجه آن حمله به عراق و افغانستان بود که زندگی مردم هردو کشور وبه نوعی خاورمیانه را تا حد قابل ملاحظه ای دگرگون کرد. فعلا براساس مشاهدات خبرهای جنگی بیشتر از داخل صادر میشه تا از بیرون ، امریکایی ها فعلا بهانه دفاع از خود و جلوگیری از تحرک نیروهای ایرانی را در اولویت اقدامات تبلیغاتی خودشون فرار دادند احتمالا باید منتظر بهانه ای خاص باشیم که سناریوی آن توسط آمریکا نوشته شده است امیدوارم این موضوع به درستی مدیریت بشه وراه حل مناسبی برای آن در نظر گرفته بشه قطعا دشمنان ایران مثل عربستان و اسرائیل و دشمنان به ظاهر دوست ( منافق ) بیشترین سود را از این تنش خواهند برد حضور ناو های حنگی و هواپیماهای راهبردی بی 52 در خاورمیان و نزدیک مرزهای ایران چه معنی داره ؟
            مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
            kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

واقعا؟!
              یعنی شما تا حالا سه چهار بار اخراج شدی بعد دوباره یه آیدی جدید ساختی؟ چه قدرتی دارم من و ازش بی اطلاعم!!!
              من برای خودم ترید میکنم ولی نمیدونم شما رو چرا از در میندازیم بیرون از پنجره تشریف میارید؟
              چرا نمیری با اون تایم های 15 دقیقه و ثانیه ات یه تاپیک بزنی و قدرت رو به رخ دیگران بکشی؟
              همون که ستران رو در اون شرایط میخری و فرداش میفروشی دیگه نشون دهنده اینه در چه وضعیتی هستی.تو اگه چیزی بارت بود نباید که حقوقی روت سیو سود میکرد.

نه من چند ساله همین یوزر رو دارم عوض نکردم
              اما فقط بخاطر اینکه گفتم خودرو با قیمت 250 ارزنده هست
              اما مرداد 97 تو گفتی نه بزودی این سهم آشغال میره که بره زیر قیمت 200 تومن
              بعد گزارش برای مدیر سایت زدی منو احراج کرد الانم داری تبلیغ خودرو 450 تومین میکردی
              چون خودت خریدیش تبلیغش رو میکنی
              اونم نه در قیمت 250 بلکه در قیمتی که سهم 450 تومنه

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
                آمریکا برای هر چنگی نیاز به بهانه دارد واین بهانه باید به حدی بزرگ باشدکه جهانیان اگر کنارش قرار نگیرند حداقل مقابلش هم نباشند مثلا در شرایط بحرانی خاصی اقدام به زدنه برج های تجاری دوقولو خودش کرد واین اتفاقی بسیار بزرگ بود که نتیجه آن حمله به عراق و افغانستان بود که زندگی مردم هردو کشور وبه نوعی خاورمیانه را تا حد قابل ملاحظه ای دگرگون کرد. فعلا براساس مشاهدات خبرهای جنگی بیشتر از داخل صادر میشه تا از بیرون ، امریکایی ها فعلا بهانه دفاع از خود و جلوگیری از تحرک نیروهای ایرانی را در اولویت اقدامات تبلیغاتی خودشون فرار دادند احتمالا باید منتظر بهانه ای خاص باشیم که سناریوی آن توسط آمریکا نوشته شده است امیدوارم این موضوع به درستی مدیریت بشه وراه حل مناسبی برای آن در نظر گرفته بشه قطعا دشمنان ایران مثل عربستان و اسرائیل و دشمنان به ظاهر دوست ( منافق ) بیشترین سود را از این تنش خواهند برد حضور ناو های حنگی و هواپیماهای راهبردی بی 52 در خاورمیان و نزدیک مرزهای ایران چه معنی داره ؟
                منم اعتقاد دارم ترامپ واسه جنگ نيومده ولي به نظرم اومده گلوي ايران رو بيشتر فشار بده . ميتونه فشار رو با محدود كردن تجارت دريايي نفت و كالاي ايران بيشتر كنه . اينجا ممكنه ايران تحمل نكنه و درگيري از سمت ايران شروع بشه . ترامپ يه پيام واضح فرستاد كه هر گونه حمله اي از طرف خود سپاه يا عوامل اون رو به شدت پاسخ ميده . يعني دست ايران رو براي استفاده از نيروهاي نيابتي هم بسته . پس همه چي به نظرم برميگرده به سطح تحمل ايران . تا جايي كه ايران تحمل ميكنه اون ها فقط فشار رو افزايش مي دن و فقط منتظر يه لگد ايران واي مي ايستن و بعدش ...
                حالا ايران تا كجا تحمل ميكنه اين ميتونه محل بحث قرار بگيره ...
                در ضمن يادتان باشد درست بعد از برجام آزمايش موشكهاي ايران شروع شد و بعد از آن اتفاقات ديگر مثل قضيه سفارت عربستان و ...
                به نظرم زمان صحيح آزمايش اون موشكها قاعدتا الانه كه بمب افكن هاي آمريكايي داره مياد تو پايگاه هاي منطقه اما الان خبري از ازمايش موشكي و مانور نظامي نيست حالا چرا نمي دونم ؟
                آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2019/05/12, 13:54.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  نه من چند ساله همین یوزر رو دارم عوض نکردم
                  اما فقط بخاطر اینکه گفتم خودرو با قیمت 250 ارزنده هست
                  اما مرداد 97 تو گفتی نه بزودی این سهم آشغال میره که بره زیر قیمت 200 تومن
                  بعد گزارش برای مدیر سایت زدی منو احراج کرد الانم داری تبلیغ خودرو 450 تومین میکردی
                  چون خودت خریدیش تبلیغش رو میکنی
                  اونم نه در قیمت 250 بلکه در قیمتی که سهم 450 تومنه

و بعدش تو اخراج شدی.الانم اخراجی هستی!!!پس چطور الان اینجایی؟ مگه اخراجی نبودی؟ وای برم به مدیر سایت یه پیغام بزنم بگم این شخصیت مهم رو چرا اخراج نکردی؟
                  خودرو 200تومنی رو در مرداد ماه من نمیخرم چون هنوز وقت صعود شارپش نرسیده،بجاش بانکی و چند سهم دیگه خریدم تا با هر کدام حداقل 70-80 درصد سود کنم بعد که نوبت و وقت صعود شارپ خودرو شد در حوالی 20 تا 25بهمن ماه در محدوده 270 تا 280 تومن خریدم رجوع کن به صفحه 19 تاپیک قبلی.افتاد آیا؟
                  http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3898&page=19
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/05/12, 14:40.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

آقا من خودروی 445 تومنی رو تبلیغ کردم و سهم امروز در 412 تومن صف فروش بود.بابت ده درصد افت ،معذرت میخوام فردا همه شون رو بفروشید.
                    اصلا هم به صدها پستی که زیر 300تومن برای خرید خودرو زدم اشاره نکنید ملاک فقط همین یک پست در 445 تومن باشه!!!
                    اوکی،راضي شدید جناب؟
                    خوبه خودرو سهم کوچیکی نیست وگرنه میگفتند خودت در صف خرید انداختی به مردم و در رفتی.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/05/12, 14:52.

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

دوستان حرمت ها رو حفظ کنیم
                      از کنار هم بودن و استفاده از نظرات وتحلیلها وتضاد آرا در باب بازار
                      همه میتونیم نفع ببریم
                      جناب لینوکس لطفا تمام کنید بحث های این چنینی جز کدورت و ذهنیت منفی عایدی دیگری نداره

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 499

سال91در ادان تحلیل از پر ریسک پرسیدم سهم خوب سراغ داری معرفی کن بخریم گفت غمارگ از 416خریدم تا 320 اونجا کلی خریدم بعد از حدود 1.5اذیت کردن سهم بست 620تومان باز کرد ازش پرسیدم بفروشم گفت اگر پول داری بخر گفتم 100درصد کمتر از 2ماه سود گرفتم گفت من اعتقاد دارم تابالای1000تومان میره من نفروختم ولی جگر هم نکردم اضافه کنم فروردین رفت مجمع 80تومان سود داد تیرماه با میانگین 1100تومان فروختم. پارسال هم رو170فسپا را گفت بخرید الان در 900تومان هم میگه بخرید یک تحلیلگر را نمیشه برای خرید سهمی که اعتقاد به بالای سهم داره ازش ایراد بگیری ایشون داره میگه از270تومان سیگنال کرده چون اعتقاد داره به قیمتهای700تومانی این سهم انرا در 450تومان فرصت خرید میده الان همه میبینیم که دستوری برای کلیه بازار صف فروش میگذارند. 3میلیون چندروز پیش از سایپا برداشتند درست 20میلیون به صف فروشش اضافه کردند. یک تحلیل گر بنده خدا دیگه حریف این بازار دستوری نمیتونه بشه . چند روز پیش در گروه تلگرامی بورس دوست یکی از کاربران گفت دستور دادن بازار بریزه همه ریختند سرش که همچین چیزی غیر ممکنه ولی دیدیم حرفش درست از اب درامد چند تا ازدوستان خودم توپی وی ازش معذرت خواهی کردند. حالا تحلیل گر چیکار میتونه بکنه . بعد در ضمن به تحلیل گر بایدحداقل تو بازار ایران فرصت6ماهه داد تا ببینی چیکاره هست. همین فولای را که بازهم خدا خیرش بده محمد حسین پارسالرو140سیگنال خریدش را داد الان کمت از 1سال تا516پول من 3.5شد

نظر

• کمبوجیه
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 499

1.5ماه

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

آقا من خودروی 445 تومنی رو تبلیغ کردم و سهم امروز در 412 تومن صف فروش بود.بابت ده درصد افت ،معذرت میخوام فردا همه شون رو بفروشید.
                            اصلا هم به صدها پستی که زیر 300تومن برای خرید خودرو زدم اشاره نکنید ملاک فقط همین یک پست در 445 تومن باشه!!!
                            اوکی،راضي شدید جناب؟
                            خوبه خودرو سهم کوچیکی نیست وگرنه میگفتند خودت در صف خرید انداختی به مردم و در رفتی.
                            سجاد جان من ۴۴۵ خریدم..۴۲۵ هم خریدم..

ضرر کردم فدای سر شما..
                            بورس ضرر داره سود داره...
                            حالا ده بار از رو دست شما خریدم سود کردم..
                            یکبار هم ضرر کردم...
                            تا حالا هم یادم نیست بخاطر سودی که کردم بیام از شما تشکر کنم..

و حالا بخوام با یک ضرر از شما انتقاد کنم...

کل بازار ریخته خودرو هم یکیش..
                            اگر کل بازار یا گروه مثبت بود..جای انتقاد داشت..
                            البته بنده چنین جسارتی نمی کنم.
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

ای بابا،چقدر سوال میکنیدشما؟!
                              خوبه گفتم که برای خرید عجله نکنید.
                              مگه نمیبینید بازار منفیه.هر وقت بازار برگشت ،اون وقت شما هم دو تومن بالاتر بخرید.
                              عاشق این عصبانیت ات هستم..
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

خب چرا این اقا که اینجوری جو و خراب می کنه رو بیرون نمی کنید؟؟؟ ما میخواییم از نظرات کسانی که تجربه دارن استفاده کنیماااااااا.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X