کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه تراكتورسازيايران ( تایرا ، ختراک ، خموتور )
...سهم به احتمال بسیار زیاد یه..گین..فوق العاده..خواهد..داشت........دلایلی دارم...
1....قیمت..فعلی یعنی 958......میشه..298..بعد..مجمع...............سهمی.ک ه..کل شناور عددیش 40..میل سیالش شاید رسیده باشه زیر 10..میل..بخصوص با خریدهای..دوستان..میانمدتی.....یه قیاسی..کنید سهمی با این...شناور...الاند ر بازار ..و..یا..گروهش..در چه قیمتی...ترید..میشوند...
2.......فاند..کم..نظیر سهم.....ختراک..شرکتی صادراتیست..و..نرخ..یورو...نیما..و سنا..بسیار در سود شرکت اثر ..گذاره....قیمت یورو..نیما 13...و..سنا 14/6...............یه قیاسی با سال مالی قبل..بشه....تاثیرات..فوق العاده ..این نرخ...ملموس تر خواهد شد...
3....شرکت افزایش نرخ..گرفته..و افزایش نرخی بالاتر در انتظارشه....چون..تایرا ..جدیدا افزایش نرخ..گرفته...و..معمولا...با فاصله..این افزایش نرخ..را به زیر..مجموعه های منتقل ..خواهد..کرد....
4....مواد اولیه شرکت..در این....اواخر افت خوبی داشته.منظورم..داکتیل...و اهن قراضه..است....قیمت ضایعات فلزی | ایران ضایعات
5.....در مجمع..شرکت..عنوان شده..که...قصد برای تجدید دارایی داریم....و بلافاصله بعد از انجام..افزایش سرمایه از اورده....تجدید دارایی را..عملی..خواهیم..کرد...
شرکت 563000..متر زمین داره...که تقریبا..فاصله ایی اندک..با...مناطق..مسکونی...و..ورزشگاه...باکری..دار ه..که..بسیار ارزنده است....
...........پتانسیل های فوق الذکر..ختراک....و قیمت 298..تومانی فعلی....را با بقیه..همقطاران..قیاس..کنید..............این الارم...به صورت..مشهود..قابل دریافته..که با این...مولفه..ها..فروش سهم...اشتباه..محضه...و سهامداری با این سهم..میتواند عاقبتی ..خوش را رقم..بزنه...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
افزایش نرخ فروش
کاهش قیمت مواد اولیه
افزایش نرخ تسعیر ارز
افزایش حجم صادرات
افزایش سرمایه از آورده و ذخیره
افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی
افزایش مارژین سود
به توافق رسیدن با سرمایه گذار خارجی برای سرمایه گذاری 150میلیون یورویی
دارایی های بسیار بالای شرکت در بخش تجهیزات و املاک
شناور اندک
سرمایه پایین
این موارد حاکی از رشد بالای ختراک در کوتاه مدت و بلتد مدت است
...سهم به احتمال بسیار زیاد یه..گین..فوق العاده..خواهد..داشت........دلایلی دارم...
1....قیمت..فعلی یعنی 958......میشه..298..بعد..مجمع...............سهمی.ک ه..کل شناور عددیش 40..میل سیالش شاید رسیده باشه زیر 10..میل..بخصوص با خریدهای..دوستان..میانمدتی.....یه قیاسی..کنید سهمی با این...شناور...الاند ر بازار ..و..یا..گروهش..در چه قیمتی...ترید..میشوند...
2.......فاند..کم..نظیر سهم.....ختراک..شرکتی صادراتیست..و..نرخ..یورو...نیما..و سنا..بسیار در سود شرکت اثر ..گذاره....قیمت یورو..نیما 13...و..سنا 14/6...............یه قیاسی با سال مالی قبل..بشه....تاثیرات..فوق العاده ..این نرخ...ملموس تر خواهد شد...
3....شرکت افزایش نرخ..گرفته..و افزایش نرخی بالاتر در انتظارشه....چون..تایرا ..جدیدا افزایش نرخ..گرفته...و..معمولا...با فاصله..این افزایش نرخ..را به زیر..مجموعه های منتقل ..خواهد..کرد....
4....مواد اولیه شرکت..در این....اواخر افت خوبی داشته.منظورم..داکتیل...و اهن قراضه..است....قیمت ضایعات فلزی | ایران ضایعات
5.....در مجمع..شرکت..عنوان شده..که...قصد برای تجدید دارایی داریم....و بلافاصله بعد از انجام..افزایش سرمایه از اورده....تجدید دارایی را..عملی..خواهیم..کرد...
شرکت 563000..متر زمین داره...که تقریبا..فاصله ایی اندک..با...مناطق..مسکونی...و..ورزشگاه...باکری..دار ه..که..بسیار ارزنده است....
...........پتانسیل های فوق الذکر..ختراک....و قیمت 298..تومانی فعلی....را با بقیه..همقطاران..قیاس..کنید..............این الارم...به صورت..مشهود..قابل دریافته..که با این...مولفه..ها..فروش سهم...اشتباه..محضه...و سهامداری با این سهم..میتواند عاقبتی ..خوش را رقم..بزنه...
سلام جناب mey.
با دیدن پست شما خییلی خوشحال شدم.مدتی بود که پست نمیزدین و در سایت فعالیتی نداشتین.
واقعا سایت در نبود افرادی مثل شما یه چیزی کم داره.
امیدوارم هر کجا که هستین سلامت و پر سود باشین.
..امروز عیار سهم به رخ..بازار..کشیده..شد...... ...بشدت..شناور سهم..جمع..شد..البته امروز.مقداری اضافه شد..... با توجه به...صف فروش کلی گروه.....سهم...1..درصد بالا کلوز...صف خرید..ماند......
واقعا..ختراک..ربطی به..گروه..خودرو..نداره...یه شرکت صادراتی..با فاند قوی...شناور اندک....و.......
ختراک..بیشتر به..گروه فارک..میخوره..نوع..کارش....
جمع شدن شناور سهم...دیگه از این...مشخص تر....
در روزی..که کل همگروهی ها صف فروشند...کل...فروشنده....ها...ختراک....1/2..میل انهم..در..پیک..قیمتی......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام جناب mey.
با دیدن پست شما خییلی خوشحال شدم.مدتی بود که پست نمیزدین و در سایت فعالیتی نداشتین.
واقعا سایت در نبود افرادی مثل شما یه چیزی کم داره.
امیدوارم هر کجا که هستین سلامت و پر سود باشین.
مخلص..جناب .....رستا...عزیر....ارادتمند...
با اطلاعاتی که دارم
یک نکته مهم و با اهمیت خدمتتون عرض میکنم
درسته که شناور سهم با اطلاعات tseحدود 20% و معادل 40 میلیون سهم است
ولی این سهم انقدر جمع اوری شده و در سبدها فریز شده که سهم خشک خشک شده
این مطلب را با اطلاع از مقدار دارایی تعدادی از فعالین بازار عنوان میکنم
شناور سیال یا شناورفعال و یا شناوری که فروشنده بالقوه هستند و یا هر نامی که میخواهیم روی این بخش از شناوری بزاریم
قطعا و قطعا زیر 15 میلیون سهم است.
عمده شناور در دست افرادی است که تارگت های بالایی برای این نماد کوچک بورسی در نظرشان است و حالا حالاها فروشنده نیستند
با افزایش سرمایه این نماد منفحر میشود
خود دانید ..............
اصلا قصد ترغیب به خرید ندارم و صرفا مطالب و موارد واقعی را عرض میکنم
نظر