تکنیکال نفت (brent)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : تکنیکال نفت (brent)

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    تکنیکال نفت؟
    قبلنا میشد سر این جور مسایل ساعت ها و روزها بحث و مجادله کرد اما خوبی این روزهای اقتصاد ایران و جهان اینه که کمتر از اونی که زمان ببره تا طرف رو قانع کنی که بابا داری پرت و پلا میگی طرف خودش و سرمایه ش رفتن قاطی باقالیا دیگه به اونجاها نمیرسه.

تکنیکال نفت، خیلی با نمک بود کلی خندیدم.
    شما قبلا در همه فروم ها با این نوع زفتار زننده و خنده دارتون شناخته شده هستید آقای حسنی، وقتی حرفی برای گفتن هم ندارید توصیه میکنم بین گفتگوی دیگران برای دلقک بازی پرش نکنید! بهتره قبل از اینکه وارد بحث و گفتگوهای مالی بشید کمی ادب و طرز بیان رو آموزش ببینید که تا آنزمان که دور به نظر میاد نه لزوم و نه تمایلی به بحث با شما نمیبینم!
    جهت تفهیم و تکمیل خنده هاتون هم باید بگم هر چیزی بدون تقسیم بندی ماهیتی که دیتا و تاریخچه اطلاعاتی داره یعنی قابلیت تحلیل تکنیکال رو میشه روش پیاده کرد. هیچ محدودیتی نداره جز محدوده های کوچک فکری افرادی مثل شما! میخواد سهم باشه ، طلا باشه ، دلار باشه ، بیت کوین باشه یا نفت!
    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/03/25, 17:30.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• arsenal2009
      عضو فعال
      • Jun 2015
      • 356

شاخص دلار مثبت و طلا هم مثبت هست و بقیه کامودیتی ها منفی های نسبتا سنگینی خوردن تو این چند روز ولی طلا فعلا بر خلاف بقیه حرکت کرده .

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

درود جناب حسنی عزیز سال نو مبارک

بنده کاری با بحث شما با استاد کیوان ندارم و قصد دخالت ندارم اما روزانه 10ساعت مطالعه غیر علمی و غیر هدفمند فقط میتواند از انسان شخصی بسازد با تحلیلهای ذهنی و بدون استفاده از تجربیات ماقبل خود و......... بنظرم جنابعالی نیاز به یک دوره اموزشی کاربردی نزد یک استاد مجرب دارید و همچنین مطالعه دقیق چند کتاب عالی برای روشهای معامله گری......

مگر میشود سهمی خرید یا فروخت بدون بررسی چارت و دیدن دیتا و تحلیل تکنیکال؟؟؟!!!! باید ما بدانیم که اصلا در چه روندی هستیم یا نه؟؟ روند صعودی هست نزولی هست؟ رو مقاومت هست یا حمایت؟ اصلاح کرده ایا خروج نقدینگی چه مقدار بوده یا .......؟؟؟ بدون چارت که نقشه راه است چگونه میتوان در بازار حرکت کرد؟؟ شما هم خیلی صحبتها که میکنید تکنیکال هست اما چون روشمند یاد نگرفتید متوجه نیستید نظرتان رو بازار منفی هست مثال تکنیکالیستها هم همین رو میگن که روند نزولی است مگر انکه مقاومتهای مهم و بخصوص سقف خودش را بشکند چه جور امکان دارد که نفت تکنیکال پذیر نباشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟ الان مقاومتش مشخصه در چارت حمایتش هم مشخصه روند یکساله و چند ساله ان هم مشخصه و قابل تحلیل
        میلیونها نفر سرمایه گذار و تریدر نیز دارند تکنیکال کار میکنند در نفت و فکرش هم نمیشه کرد بدون بررسی چارت وارد پوزیشن ان شد و............. اگر چارت را نبینی که نمیتوانی بفهمی سابقه قیمت نفت چند بوده یا فلان سهم چند بوده کجا مقاومت و نزول داشته کجا حمایت شده و از نظر بازار ارزشمند بوده نمیشه همه اینها که به ذهن سپرد!!! اینا همه تعریف تکنیکی داره حجم معاملات تعریف تکنیکی دارد الگوهایی که تشکیل میشود تعریف تکنیکی و کمک کننده دارد
        اگر تکنیک ندانی مثل کسی هستی که زور زیاد دارد ( بفرض که زورت هم زیاد باشد ! ) میرود در تشک کشتی و با اولین برخورد ضربه فنی میشود و شکست میخورد و..........
        آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2021/03/26, 16:32. دلیل: نقل قول محتوای حذف شده
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          درود جناب حسنی عزیز سال نو مبارک

بنده کاری با بحث شما با استاد کیوان ندارم و قصد دخالت ندارم اما روزانه 10ساعت مطالعه غیر علمی و غیر هدفمند فقط میتواند از انسان شخصی بسازد با تحلیلهای ذهنی و بدون استفاده از تجربیات ماقبل خود و......... بنظرم جنابعالی نیاز به یک دوره اموزشی کاربردی نزد یک استاد مجرب دارید و همچنین مطالعه دقیق چند کتاب عالی برای روشهای معامله گری......

مگر میشود سهمی خرید یا فروخت بدون بررسی چارت و دیدن دیتا و تحلیل تکنیکال؟؟؟!!!! باید ما بدانیم که اصلا در چه روندی هستیم یا نه؟؟ روند صعودی هست نزولی هست؟ رو مقاومت هست یا حمایت؟ اصلاح کرده ایا خروج نقدینگی چه مقدار بوده یا .......؟؟؟ بدون چارت که نقشه راه است چگونه میتوان در بازار حرکت کرد؟؟ شما هم خیلی صحبتها که میکنید تکنیکال هست اما چون روشمند یاد نگرفتید متوجه نیستید نظرتان رو بازار منفی هست مثال تکنیکالیستها هم همین رو میگن که روند نزولی است مگر انکه مقاومتهای مهم و بخصوص سقف خودش را بشکند چه جور امکان دارد که نفت تکنیکال پذیر نباشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟ الان مقاومتش مشخصه در چارت حمایتش هم مشخصه روند یکساله و چند ساله ان هم مشخصه و قابل تحلیل
          میلیونها نفر سرمایه گذار و تریدر نیز دارند تکنیکال کار میکنند در نفت و فکرش هم نمیشه کرد بدون بررسی چارت وارد پوزیشن ان شد و............. اگر چارت را نبینی که نمیتوانی بفهمی سابقه قیمت نفت چند بوده یا فلان سهم چند بوده کجا مقاومت و نزول داشته کجا حمایت شده و از نظر بازار ارزشمند بوده نمیشه همه اینها که به ذهن سپرد!!! اینا همه تعریف تکنیکی داره حجم معاملات تعریف تکنیکی دارد الگوهایی که تشکیل میشود تعریف تکنیکی و کمک کننده دارد
          اگر تکنیک ندانی مثل کسی هستی که زور زیاد دارد ( بفرض که زورت هم زیاد باشد ! ) میرود در تشک کشتی و با اولین برخورد ضربه فنی میشود و شکست میخورد و..........
          به هر حال شما نظری دارید منم نظری، سال دیگه من که اگه نمرده باشم حتما در خدمت هستم حالا اینجا نه تو سهام یاب اونجا نه تو لینکدین اونجا نه تو کانال تلگرامی بورسان. شمام ایشالا هستید. میبینیم کی درست پیش بینی کرده.

جمله م هم کاملا قابل راستی آزمایی هست، در سال جدید هر کی تحلیلش از اقتصاد جهانی بورس ایران و یا هر جا دیگه و معاملاتش متکی به تکنیکال باشه سال آینده کاندید اصلی زیان کردن از اصل سرمایه هست اصلا با تورم و سود و قیمت دلار کاری ندارم. از اصل سرمایه.

شما متوجه فحوای کلام من نشدی، من میگم اوضاع اقتصاد داخلی و جهانی انقدر قاراشمیش شده که از این به بعد همتی ها و جروم پاول ها اصلا تکنیکال و تکنیکال کار ها رو طعمه میکنن واسه دوشیدن. حالا شاید شما هنوز شک داری.
          آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/03/25, 21:31.

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2136

تکنیکال نفت

اولاً ، تکنیکال باید تکنیکال باشد، تکنیکالی که تکنیکال نباشد، تکنیکال نیست !
            طرف به صرف یادگیری چهارتا اندیکاتور اسم خودشو گذاشته تکنیکالیست
            بعد اگه جواب نگرفت ، یا تکنیکال رو انکار میکنه
            یا عموماً به روی مبارک نمیارند و دوباره ادامه میدند

تکنیکال فلسفه داره ، اجزائش هریک فلسفه خاص خودشو داره
            تکنیکال یعنی
            ابتدا ، صاحبات رانت خبری و غولهای سرمایه و دولت و...
            مخفیانه و بدون درز اطلاعات اقدام به خرید یک سرمایه میکنند
            افزایش تقاضا باعث کاهش نسبت عرضه و بعد افزایش قیمت میشه
            حالا کار تکنیکال اینه که ذره بین دست میگیره و به دنبال رد پای غول سرمایه میگرده
            وقتی رد پای غول سرمایه رو پیدا کرد، بدون اینکه بدونه غول بر مبنای چه رانت خبری اقدام به خرید کرده
            به صرف اعتقاد به هوشمندی پول و اینکه دارم از رانت پیروی میکنم ، اون هم اقدام به خرید میکنه .

(یه چیزی تو مایه های سنت هست ! سنت هم همینه ، میگه من نمیدونم فلان حضرت چرا این کار رو کرد ولی به صرف اعتقاد به معصوم بودن اون شخص ، مطمئن هستم قطعاً کار درستی بوده و به بهشت ختم میشه پس بدون اینکه علتش رو بدونه ، همون عمل رو پیروی میکنه !!! /:.yead.:/

ابزارها هم مثل ابزارهای کار ، لازمه که فرد بدونه چرا و برای چه کاری استفاده میشه بعد بیاد چگونگی استفاده رو یاد بگیره.

به عنوان مثال همین مقاومت که بحثش شد که البته نقطه و حتی خط نیست بلکه یک ناحیه و محدوده مقاومت هست
            مقاومت نقطه تجمع فروشندگان بسیار ، است. خب حالا باید دید چی میشه که بسیار فروشندگان در اون نقطه اقدام به فروش میکنند ؟
            فروشندگان از گروه های مختلف با انگیزه های مختلف در زمانهای مختلف اقدام به فروش میکنند اما به طور اتفاقی در بعضی نقاط گروه های مختلف فروشندگان به هم میرسند. حتی ممکنه یک دسته از فروشندگان ، بنیادی کارانی باشند که به دلیل بنیادی فروشنده شدند، یک دسته دیگه افرادی که در قیمت بالا خرید کردند و قیمت برای مدتی معمولاً میان مدت پایین اومده و شخص مترصد رسیدن قیمت، به قیمت خرید خودش هست که بدون ضرر خارج بشه و این دقیقاً به همین علت است که قله یا پیووت قبلی ، مقاومت موج بعدی محسوب میشه

و...

منظور اینکه تا ندونیم فلسفه هر یک از ابزارها و اندیکاتورها چیه بهتره ازش استفاده نکنیم . اصولاً اگه کار با ابزاری رو بلد نباشیم ممکنه علاوه بر اینکه وسیله خراب میشه، دست خودمون هم زخمی میشه.

پس هرچه بازار عمیقتر باشه و تعداد معامله گران بیشتر باشه ، خطا کمتر میشه
            پیدا کردن رد پای یک نفر سخته ولی وقتی افراد بیشماری از جایی رد شده باشند جای پاشون به شکل یک راه مال رو از دور پیداست.

پس تکنیکال شد رد پای رانت داران و روانشناسی سهامداران (مالکان)

انعکاس روانشناسی سهامداران در تکنیکال به درد نوسان گیری میخوره
            ولی رانتداران و غول سرمایه برای نوسانگیری نیومده اند ، برای سود بنیادی وارد اون سهم یا کالا شده اند

بعد از اینکه دو سه هفته سهم سیگنال خرید داده و جدیداً صف خرید شده تازه خبر در میاد که شرکت قراره چه کار کنه و این چقدر به سودآوری شرکت کمک میکنه...
            این خبر ممکنه در هیئت مدیره گرفته شده باشه یا بالاتر ممکنه در هیئت دولت برای کل گروه یا صنعت خاصی باشه

طبیعتاً هرچه مرجع تصمیم گیری بالاتر باشه افشای اخبار راحتتر است.
            ممکنه بنده 20 سال سهامدار باشم ولی هرگز تا قبل از انتشار کدال ، در جریان اخبار سهمم قرار نمیگیرم
            اما مصوبات دولت نمیتونه از یک حدی بیشتر مخفی بمونه و حداکثر چند نفر از خودیها رانت میخورند

نکته در اینجاست که هرچه مرجع خبر بالاتر باشه ، نسبت تعداد رانت داران به تعداد بازیگران قیمت، کاهش پیدا میکنه.
            این نسبت خیلی مهمه

در بازارهای جهانی برای کالایی که در سطح جهانی معمله میشه این نسبت تفاوت معنی داری ، داره.

مثلاً در مورد نفت یکی از موارد متداول ، جنگ در خاورمیانه است
            فرض کنید قراره بین دو کشور نفتی جنگ بشه ، منظورم جنک واقعیه نه کشمکشهای سیاسی
            در این صورت تعداد رانتداران چه کسری از تعداد کل بازیگران قیمتی هستند؟؟؟
            از حمله 11 سپتامبر گرفته تا ترور سردار سلیمانی ، حساب کنید این نسبت چه مقدار بوده

لطفاً یکی از اساتید تکنیکال ، قیمت یک متر زمین تهران را تحلیل تکنیکال کند .

همه اطلاعات قیمتش هم در سامانه املاک هست. (قیمت میانگین)
            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/03/26, 12:20.
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

اصلا فرض کنیم چیزی به اسم تکنیکال واقعی وجود داره که به درستی همه رویداد ها رو در قالب چارت پیش بینی میکنه، دیگه یک نفر زنده در قید حیات باید داشته باشیم که به این علم به معنای واقعی مسلط باشه دیگه. کو اون ادم؟ کو عملکردش؟ کو پیش بینی های دقیقش؟

نظر

• ع-خاکسار قیری
                عضو فعال
                • May 2011
                • 424

اصلا فرض کنیم چیزی به اسم تکنیکال واقعی وجود داره که به درستی همه رویداد ها رو در قالب چارت پیش بینی میکنه، دیگه یک نفر زنده در قید حیات باید داشته باشیم که به این علم به معنای واقعی مسلط باشه دیگه. کو اون ادم؟ کو عملکردش؟ کو پیش بینی های دقیقش؟
                سلام جناب حسنی از چی میخواهید که پیشبینی کرده باشیم که مستند بذارم؟؟ شاخص کل خوب هست؟

زمانیکه محدوده یک میلیون سیصد هزار واحد بود با موجشماری اندازه موج در چارت محاسبه کردیم و خیلی دقیق تارگت محدوده دومیلیون هم داده ایم و هم اینکه هشدار نیز همانزمان دادیم که اصلاحی که پس از این موج هست مو4 است که این اصلاح بیش از موج 2 خواهد بود

به صفحه شماره 6 مبحث توهمات بورسی مراجعه کنید لینک

البته عرض شود که بنده پر از اشتباه هستم اهل من گفتم من گفتم نیستم که هی فوروارد کنم و ریپلی بزنم تحلیلهای ف
                یل شده هم زیاد دارم و به وحی منزل دسترسی ندارم و قرار هم نیست در تحلیل تکنیکال همه موارد را غیبگویی کرد!! چنین امکانی نیست گرچه برخی از انها در حد غیبگویی نیز میباشد حدود 70درصد تحلیلهای تکنیکال درست باشد میتوان در بازار ماند و شاهکار کرد
                چه متر دقیقی گذاشته بودیم برای سقف موج؟ این یک معجیزه در تحلیل و در حد غیبگویی بوده است حتی خوانش چارت و هشدار اصلاح که کولاک بوده!! البته کار زیادی به بنده نداشته و از اعجاز این علم است
                این مطلب را صرفا جهت حمایت از این علم بینظیر تحلیل تکنیکال فوروارد کردم امیدوارم باعث نشود کسی بیشتر از حد به توهمات بنده اتکا کند موفق باشید

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
                شاخص در این موج بنظرم تا محدوده دو میلیون واحد صعود میکند با تلورانس حدود 100هزار واحد که ممکن هست مقاومت مهم محدود دو میلیون یا یه کم کمتر و بیشتر رخ دهد
                بنظر نمیاد شاخص فعلا مقاومت مهمی داشته باشد در این محدوده ها ، که باعث ریزش سخت شود و بهترین کار تا رسیدن به مقاومت تعیین شده سهامداری و عدم خرید و فروش زیاد البته با رعایت حد زیان میباشد

در این موج شاخص هر چقدر بتواند از محدوده دو میلیون واحد بالاتر رود و این موج 3 که زاویه تندی دارد موج گسترش میشود که انتظار اصلاح بیشتری از شاخص پس از برخورد به مقاومت مهم یاد شده میرود موج 4 اصلاحی بزرگتر از موج دو میتواند باشد بخصوص در صورت گسترش این موج
                به هر حال فعلا بنظر مقاومت مهمی نداریم اما در صورت صحیح بودن تحلیل و بخصوص گسترش موج و واکنش به مقاومت محدوده دومیلیون واحد اصلاح این موج صعودی احتمالا بیش از موج قبلی باشد
                بازار فردا متعادل و مثبت تحلیل میشود موفق باشید

آخرین ویرایش توسط ع-خاکسار قیری؛ 2021/03/26, 18:41.
                ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

سلام جناب حسنی از چی میخواهید که پیشبینی کرده باشیم که مستند بذارم؟؟ شاخص کل خوب هست؟

زمانیکه محدوده یک میلیون سیصد هزار واحد بود با موجشماری اندازه موج در چارت محاسبه کردیم و خیلی دقیق تارگت محدوده دومیلیون هم داده ایم و هم اینکه هشدار نیز همانزمان دادیم که اصلاحی که پس از این موج هست مو4 است که این اصلاح بیش از موج 2 خواهد بود

البته عرض شود که بنده پر از اشتباه هستم تحلیلهای ف
                  یل شده هم زیاد دارم و به وحی منزل دسترسی ندارم و قرار هم نیست در تحلیل تکنیکال همه موارد را غیبگویی کرد!! چنین امکانی نیست گرچه برخی از انها در حد غیبگویی نیز میباشد حدود 70درصد تحلیلهای تکنیکال درست باشد میتوان در بازار ماند و شاهکار کرد
                  این مطلب را صرفا جهت حمایت از این علم بینظیر تحلیل تکنیکال فوروارد کردم امیدوارم باعث نشود کسی بیشتر از حد به توهمات بنده اتکا کند موفق باشید
                  سلام جناب قیری عرض ارادت. نفت برنت رو تکنیکال پیش بینی کنید، قیمت پایانی دوشنبه، سه شنبه، چهار شنبه و تا انتهای هفته کاری و دوشنبه سه شنبه چهرسنبه هفته اینده ش. با تلرانس قیمتی و ضریب خطای مورد پذیرش متبت و منفی یک درصد.

فکر کنم میشه ۸ پیش بینی با ارزش هر پیش بینی درست ۱۲.۵ درصد از ۱۰۰ درصد که ان شاء الله در انتهای اون قدرت پیش بینی تکنیکال شما و یا هر یک از عزیزان مدعی رو راستی آزمایی کنیم.
                  آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/03/26, 18:44.

نظر

• ع-خاکسار قیری
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 424

سلام جناب قیری عرض ارادت. نفت برنت رو تکنیکال پیش بینی کنید، قیمت پایانی دوشنبه، سه شنبه، چهار شنبه و تا انتهای هفته کاری و دوشنبه سه شنبه چهرسنبه هفته اینده ش. با تلرانس قیمتی و ضریب خطای مورد پذیرش متبت و منفی یک درصد.

فکر کنم میشه ۸ پیش بینی با ارزش هر پیش بینی درست ۱۲.۵ درصد از ۱۰۰ درصد که ان شاء الله در انتهای اون قدرت پیش بینی تکنیکال شما و یا هر یک از عزیزان مدعی رو راستی آزمایی کنیم.
                    ارادتمند جناب حسنی عزیز شما فرموده بودید ایا تحلیل دقیق تا حالا شده کسی از تکنیکال بگذارد که بنده پاسخ دادم چنین امکانی هست وگرنه قصد برگزاری چالش ندارم و ادعایی ندارم و همچنین دوست ندارم توقع از ظرفیتم بیش از اندازه ایجاد شود چون تکنیکال بحث احتمالات هست همراه با تکنیکهای خاص خودش که بیشتر بدرد افرادی میخورد که در این حوزه اموخته باشند و اماده فیل شده تحلیل و فعال کردن حد زیان نیز باشند علم پیشگویی که نیست بحث تحلیل هست
                    این مواردی هم که خواستید بنده دیتای نفت برنت ندارم و اینکه چنین امکانی در تحلیل تکنیکال وجود ندارد که 8 تحلیل را باهم گذاشت بدون انکه از سرنوشت تحلیل قبلی اگاه شده باشید!!!
                    برای یک روز در تایم ساعتی میتوان برای ان تحلیل داد سپس با دیدن نتایج ان به تحلیل بعدی رفت!!

اما چارت نفت برنت که در لایو دیتا الان دیدم از نظر روند شناسی نفت برنت در موج صعودی خودش در 58دلار حمایت مهم دارد که نباید بشکند مقاومت مهم ان 72دلار میباشد تا زمانیکه این حمایت پابرجاست میتوان به صعود ان امیدوار بود مثال بنده تا زمانیکه این حمایت را داریم روند را صعودی تحلیل میکنم در صورت شکست فعال کردن حد زیان و پیدا کردن حمایت بعدی و تحلیل جدید.........
                    چنانچه بتواند این حمایت را حفظ کند میتوان به اینده ان و این موج امیدوار بود در صورت شکست این حمایت تکنیکالها دیگه بستگی به استراتژی معاملاتی عمل میکنند مثال کوتاه مدتیها فروش میزنند و میانمدتیها اگر قصد ماندن داشته باشند حد زیان را در حمایت مهم بعدی در 52دلار میگذارند موفق باشید
                    آخرین ویرایش توسط ع-خاکسار قیری؛ 2021/03/26, 19:20.
                    ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                    تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

سلام علیکم
                      با اجازه صاحب تالار اقای خاکسار
                      اقای حسنی اطلاعاتت حیلی کم است بیشتر مطالعه کن
                      تکنیکال علم است در خارج واروپا در دانشگاهها تدریس میشود
                      من نفت شما را تحلیل کردم
                      امروزالان 61.10 است 26 مارس است
                      هفته اینده همین موقع 57 دلار است نزولی میشود
                      این خط - این نشان/ حالا راست ازمایی کن
                      ارادت
                      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                        سلام علیکم
                        با اجازه صاحب تالار اقای خاکسار
                        اقای حسنی اطلاعاتت حیلی کم است بیشتر مطالعه کن
                        تکنیکال علم است در خارج واروپا در دانشگاهها تدریس میشود
                        من نفت شما را تحلیل کردم
                        امروزالان 61.10 است 26 مارس است
                        هفته اینده همین موقع 57 دلار است نزولی میشود
                        این خط - این نشان/ حالا راست ازمایی کن
                        ارادت
                        ۸ یا ۱۰ پیش بینی دقیق با ذکر تاریخ و قیمت مرتبط با تاریخ با تلرانس خطای قابل قبول مثبت منفی یک درصد لطفا.

اگه در یک جدول لطف کنید ممنون میشم و ذکر تحلیل اندیکاتورها یا اوسیلاتورهایی که در تحلیل استفاده کردید.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

شاخص در این موج بنظرم تا محدوده دو میلیون واحد صعود میکند با تلورانس حدود 100هزار واحد که ممکن هست مقاومت مهم محدود دو میلیون یا یه کم کمتر و بیشتر رخ دهد
                          بنظر نمیاد شاخص فعلا مقاومت مهمی داشته باشد در این محدوده ها ، که باعث ریزش سخت شود و بهترین کار تا رسیدن به مقاومت تعیین شده سهامداری و عدم خرید و فروش زیاد البته با رعایت حد زیان میباشد

در این موج شاخص هر چقدر بتواند از محدوده دو میلیون واحد بالاتر رود و این موج 3 که زاویه تندی دارد موج گسترش میشود که انتظار اصلاح بیشتری از شاخص پس از برخورد به مقاومت مهم یاد شده میرود موج 4 اصلاحی بزرگتر از موج دو میتواند باشد بخصوص در صورت گسترش این موج
                          به هر حال فعلا بنظر مقاومت مهمی نداریم اما در صورت صحیح بودن تحلیل و بخصوص گسترش موج و واکنش به مقاومت محدوده دومیلیون واحد اصلاح این موج صعودی احتمالا بیش از موج قبلی باشد
                          بازار فردا متعادل و مثبت تحلیل میشود موفق باشید

ویرای

البته عرض شود که بنده پر از اشتباه هستم اهل من گفتم من گفتم نیستم که هی فوروارد کنم و ریپلی بزنم تحلیلهای ف
                          چه متر دقیقی گذاشته بودیم برای سقف موج؟ این یک معجیزه در تحلیل و در حد غیبگویی بوده است حتی خوانش چارت و هشدار اصلاح که کولاک بوده!! البته کار زیادی به بنده نداشته و از اعجاز این علم است
                          شاهکار بوده ! دست خوش!/:.grlim:./

نظر

• محمدیان50
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 822

1400/01/09
                            دوشنبه
                            ............

کشتی 220 هزار تنی اور گیون گیرافتاده در کانال سوئزآزاد شد .... و اما

بر خلاف انتظار نفت امروز وارد کانال 65 دلاری شد..

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

نفت برنت صعودی شده 66.5 افرین به تحلیلگرهای ان ببینیم تاثیر میذاره رو بازار یا نه؟ برخی تارگت نفت 40دلار و انس 1000دلاری میدادند!!! روند صعودی انرا فراموش کرده بودند همچنان که روند صعودی بورس نیز فراموش کردند

نفت صعود کند همه کالاهای جهانی فولاد سنگ اهن مواد پتروشیمی کامودیتی ها ..........صعود میکنند
                              آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/14, 21:27.

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در کنار وست تگزاس و برنت، نفت ابوظبی جهانی شد

| علی آهنگر

29 مارس ۲۰۲۱ یک روز تاریخی برای نفت، برای فجیره، برای امارات، برای خلیج فارس و آسیا و برای جهان است. از امروز یک نفت بنچمارک یا نفت معیار یا نفت مرجع برای قیمت‌گذاری، به دو نفت مرجع تاریخی یعنی برنت و وست تگزاس افزوده می‌شود و آن نفت موربان ابوظبی در امارات است.

امارات را ستمکاره خوانیمش ار دادگر؛ هنرمند دانیمش ار بی هنر؛ تشکیل یافته از امیرنشین‌هایی کوچک اما رو به بزرگی و بلندی است. سر در آخور جهانی دارد. ماهواره به آن سوی آسمان‌ها می‌فرستد؛ در تور خلیج فارس‌گردی وانگ‌یی، وزیر خارجه چین، به مرکز تولید و توزیع واکسن چینی سینوفارم در منطقه تبدیل می‌شود؛ در جلسات اوپک پلاس یک وزنه تعیین کننده است؛ و حالا امروز در بلندای سومین بازار جهانی نفت مرجع، قامت برمی‌افرازد. جز تبریک از حلق‌نای حسرت و دلتنگی چه می‌توان گفت؟!

اما جریان نفت مرجع شدن موربان چیست؟
                                آن‌چنان که اویل پرایس ارائه می‌دهد، بیش از ۱۵۰ ترکیب و شاخص نفت خام در سراسر جهان وجود دارد. اما این ۱۵۰ نوع نفت خام با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. شاخص برتری یک نفت بر نفت دیگر کیفییت آن است. میزان سبکی یا سنگینی، ترش یا شیرین بودن، نزدیکی و دوری از بازار مصرف، میزان ذخیره زیرزمینی و عوامل بسیار دیگر موجب می‌شود تا یک نفت نسبت به دیگر انواع خود در مرتبه بالاتر قرار گیرد. این مرتبه بالاتر تا جایی بالا می‌رود که آن نفت، معیار و مرجع و استاندارد قیمت‌گذاری برای سایر انواع نفت می‌گردد.

در طول تاریخ یکصد و پنجاه ساله نفت، دو نفت برنت در دریای شمال، و نفت وست تگزاس اینترمدییت در آمریکا این شانس را پیدا کردند که به عنوان نفت‌های برتر، معیار و مرجعی برای قیمت‌گذاری سایر انواع نفت در جهان باشند. در واقع، برنت و وست تگزاس سلطان‌های نفت جهان به حساب می‌آیند.

نفت برنت نفتی سبک و دارای گوگرد کم و شیرین است. نفت وست تگزاس به سبکی نفت برنت نیست اما گوگرد کمی دارد و شیرین است. این دو نفت، معیاری برای قیمت‌گذاری نفت سبک و شیرین دنیا محسوب می‌شوند. مشکل اینجاست که ذخایر نفت برنت در دریای نروژ و شمال انگلستان رو به پایان است؛ و نفت غرب تگزاس بخاطر انقلاب شیل بیش از حد سبک شده و از استاندارد نفت قابل قبول سبک خارج شده است.

افزون بر اینها، در خلیج فارس و خاورمیانه تا کنون نفتی به عنوان نفت معیار برای قیمت‌گذاری نفت سبک برای فروش در آسیا وجود نداشت. هر چند که نفتخام دبی و نفت عمان برای نفت‌های سنگین، مرجع قیمت‌گذاری هستند.

اتفاقی که افتاد این است. ابوظبی در بخش خشکی خود دارای میدانهای نفتی گسترده‌ای است که از سال ۹۲ این میدانها از قراردادهای امتیازی بلندمدت آزاد شدند و شرکت ادنوک تصمیم گرفت خود بر آن مدیریت کند.

پس از کشف ذخایر جدید که نفت قابل برداشت موربان را به بیش از ۱۰ میلیارد بشکه رساند و تولید میدان به ۱.۷ میلیون بشکه در روز رسید، شورای عالی سیاست‌گذاری نفت امارات در سال ۹۸ تصمیم گرفت تا نفت شیرین و سبک موربان را به عنوان نفت معیار قرار دهد.

اقدام‌های لازم انجام شد و سرانجام از امروز نفت ابوظبی با عنوان موربان Murban و با علامت تجاری آی‌سی‌یی ICE در کنار بازار آتی برنت و WTI به میزان یک میلیون بشکه برای تحویل در ماه ژوئن در معرض فروش در بازار بورس دبی قرار گرفت.

محل تحویل فیزیکی نفت در بندر فجیره در خارج از تنگه هرمز است. تنگه‌ای که بخاطر نگرانی‌هایی که داشت، بخشی از نفت صادراتی عربستان را به خط لوله سومد فرستاد تا از آنجا به مدیترانه برود؛ نفت ایران را از خارک به گوره و جاسک انتقال داد و نفت امارات در فجیره پهلو گرفت.

به گزارش اس اند پی گلوبال پلاتس، قرارداد تحویل در ماه ژوئن از ساعت 2:05 بامداد امروز در دبی در ICE Futures ابوظبی با قیمت 63.47 دلار در هر بشکه انجام شد. معاملات آتی ژوئن ، جولای و آگوست در پنج دقیقه اول معامله شد و ژوئن و جولای به یک اندازه فعال بودند.

از این پس، اصطلاح فوب فجیره در کنار فوب خلیج فارس قرار می‌گیرد و یا جایگزین آن می‌شود‌.

ممکن است پرسیده شود چرا عربستان یا کویت دست به چنین اقدامی نزدند؟ علاوه بر علت‌هایی که برای خودشان مطرح است، یک علت دیگر این است که عربستان و کویت ترجیح می‌دهند نفت را به صورت قراردادی و به مشتریان سنتی خود بفروشند. فروش در بازار بورس و به صورت کاغذی و دست به دست شدن تا رسیدن به معامله فیزیکی، انتخابی است که شرایط و ریسک پذیری‌های خودش را دارد.

اینکه چه زمانی ممکن است نفت موربان مانند برنت و تگزاس در بورس‌های جهان دست به دست شود، به گذر زمان و بسیاری دیگر بستگی دارد ولی آینده این نخستین نفت معیار آسیا و خلیج فارس به احتمال بسیار زیاد درخشان است.

نظر

در حال کار...
                                X