تکنیکال نفت (brent)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : تکنیکال نفت (brent)

محسن صادقی:
    در مورد نفت توجه کنید از نظر بنیادی نفت بالای ۸۵ دلار برای پالایشگاهها ایده آل است و با توجه به اینکه پالایشگاهها کارمزدی فعالیت میکنند و نفت را بر پایه تخفیف ۵ دلاری دریافت میکنند نفت ۱۳۰ دلاری یا ۱۰۰ دلاری تفاوت بنیادی خاصی را در عملکرد مالی پالایشگاههای ایران ایجاد نمیکند
    نکته مهم اینجاست در آستانه پایان سال و قیمتهای میانگین نفت در زمستان میتوان انتظار سودسازی بسیار مناسبی در این فصل داشت
    شرکتهای پالایش نفتی با قیمتهای فعلی پی به ای تحلیلی چهار و پنج داشته که انتظار می‌ره در سال آینده و با بهبود بیشتر شرایط بازار دو واحد پی به ای بیشتر از بازار دریافت کنند
    توصیه من هولد کردن سهام پالایشی بدون توجه به نوسانات قیمتی حداقل تا فصل مجامع و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ درصد پرتفو بنا به درجه ریسک پذیری است

هجدهم اسفند هزار و چهارصد - صادقی
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
      محسن صادقی:در مورد نفت توجه کنید از نظر بنیادی نفت بالای ۸۵ دلار برای پالایشگاهها ایده آل است و با توجه به اینکه پالایشگاهها کارمزدی فعالیت میکنند و نفت را بر پایه تخفیف ۵ دلاری دریافت میکنند نفت ۱۳۰ دلاری یا ۱۰۰ دلاری تفاوت بنیادی خاصی را در عملکرد مالی پالایشگاههای ایران ایجاد نمیکندنکته مهم اینجاست در آستانه پایان سال و قیمتهای میانگین نفت در زمستان میتوان انتظار سودسازی بسیار مناسبی در این فصل داشت شرکتهای پالایش نفتی با قیمتهای فعلی پی به ای تحلیلی چهار و پنج داشته که انتظار می‌ره در سال آینده و با بهبود بیشتر شرایط بازار دو واحد پی به ای بیشتر از بازار دریافت کنندتوصیه من هولد کردن سهام پالایشی بدون توجه به نوسانات قیمتی حداقل تا فصل مجامع و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ درصد پرتفو بنا به درجه ریسک پذیری استهجدهم اسفند هزار و چهارصد - صادقی
      سلام / تخفیف شرکتهای پالایشی ۵ درصده نه ۵ دلاربنابراین تخفیف نفت ۵۰ دلاری ۲/۵ دلار در هر بشکه و ۱۴۰ دلاری ۷ دلار هست.

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
        سلام / تخفیف شرکتهای پالایشی ۵ درصده نه ۵ دلاربنابراین تخفیف نفت ۵۰ دلاری ۲/۵ دلار در هر بشکه و ۱۴۰ دلاری ۷ دلار هست.
        سلام .خیر. فرمولی که چند ماه قبل ابلاغ شده ۵ درصد تبدیل شده به ۵ دلار
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
          سلام .خیر. فرمولی که چند ماه قبل ابلاغ شده ۵ درصد تبدیل شده به ۵ دلار
          Ok ممنون اینو نمیدونستم احتمالا سقفش ۵ دلاره در غیر این صورت هر چی نفت بیاد پایینتر بنفع شرکتهای پالایشیه فرض کنید قیمت نفت ۱۰ دلار بشه اونوقت محاله دولت با ۵۰ درصد تخفیف نفت رو به شرکتها بده فردا از امور مالی شرکت سوال میکنم
          آخرین ویرایش توسط H.samimi؛ 2022/03/12, 00:51.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

#شپنا #شبندر #شاوان #شراز #شتران #شپاس #شبریز #شسپا #تاپیکو #پارسان

قاب قیمت محصولات پالایشی فوب خلیج فارس

تاریخ بروز رسانی:1400/12/19

اطلاع از آخرین قیمت محصولات #پالایشگاه ها هر جمعه در کانالِ

کارگزاری بانک صنعت و معدن
            ? @Smbroker

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

کهنمویی:
              بورس در کل دنیا یعنی هیجان
              نفت ۱۲۹ دلاری بازارو میکشه پایین
              نفت ۱۳۱ دلاری بازارو میبره بالا
              روزی که نفت ۱۱۸ دلار شده بود با رنج منفی پالایشیا رو خریدن و آخر وقت صف کردن و....
              کسی نگفت کدوم کدا این بازی رو انجام دادن و سهم مردم رو با نفت ۹۰ دلاری خریدن.
              قبلا هم عرض کردم با نفت ۱۱۰ دلاری بازار یه پله کفشو باید بالاتر ببره و کاری به نفت ۱۳۰ دلاری نداریم.

همونجور که در پست بالا نوشتم فعلا نفت ۱۱۰ دلاری برای موج اول افزایش کافی است و نفت ۱۳۰ دلاری نتیجه هیجانات بود که ما بهش کاری نداریم اینده نفت بستگی به تغییرات بنیادی در عرضه خواهد داشت.
              و اما بازار جوگیر ما با کاهش بیست دلاری نفت ممکنه در گروههای مربوطه فردا دست به خودزنی بزنه و حمام خون راه بندازه اگه هیجان در بازار وجود نداشته باشه قانون ۹۰٪ ضرر عوام و ۱۰٪ سود خواص وجود نداشت فرق اون ۱۰٪ خواص با ۹۰٪ عوام در همه کارها بیس تصمیم گیری است اکثریت عوام بیس تصمیم گیریشون احساسات است و اقلیت با منطق و محاسبات عمل میکنن.

روسیه فعلا یک تنه در مقابل توافق ایستاده و امتیاز خواهد گرفت، کاری نداریم که طرفداران و نفوذیهای سینه چاک برای تحریف دلائل توقف مذاکرات چه توجیهاتی دارن البته امریکا هم شیطان بزرگ است و بدون شک نمیشه بهش اعتماد کرد و روسیه رو پس زد.
              امریکا اول اکراین رو خلع سلاح هسته ای کرد و سپس طعمه قرار داد تا به بهانه جنگ دست به تضعیف و تحریم روسیه بزنه.
              بازار ممکنه کمی اصلاح کنه هم به دلیل توقف مذاکرات که نمیتونه زیاد طول بکشه و توافق در دسترسه و هم افت نفت ولی این اصلاح نباید زیاد باشه..

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                قیمت های بالای ۱۳۰ دلار نفت خیلی تنده و بعیده ثبات داشته باشه بالای ۱۳۰ دلار
                هنوز نظرم همون قبلیه

نفت 130 دلاری فعلا قابل دسترس نیست

همین که بالای 100 بمونه عالیه

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

در گذشته قیمت خوراک تحویلی به پالایشی ها، مبنای نرخ های صادراتی با 5 درصد تخفیف بوده که در حال حاضر مبنا ، قیمت های جهانی با 5 دلار کمتر است. با میانگین نرخ نفت خام 80 دلار، این 5 دلار نسبت به نرخ نفت خام ، تخفیفی حدود 6.5 درصد و با نفت 110 دلاری حدود 4.5 درصد و با نفت 130 دلاری حدود 3.8 درصد میباشد.

چون اغلب پالایشگاه ها حاشیه سود بسیار پایین داشته و بیشتر سود آنها از تخفیف خوراک حاصل می‌شود، هر چه درصد تخفیف خوراک بیشتر باشد، سودسازی آنها بیشتر است.

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                    در گذشته قیمت خوراک تحویلی به پالایشی ها، مبنای نرخ های صادراتی با 5 درصد تخفیف بوده که در حال حاضر مبنا ، قیمت های جهانی با 5 دلار کمتر است. با میانگین نرخ نفت خام 80 دلار، این 5 دلار نسبت به نرخ نفت خام ، تخفیفی حدود 6.5 درصد و با نفت 110 دلاری حدود 4.5 درصد و با نفت 130 دلاری حدود 3.8 درصد میباشد.چون اغلب پالایشگاه ها حاشیه سود بسیار پایین داشته و بیشتر سود آنها از تخفیف خوراک حاصل می‌شود، هر چه درصد تخفیف خوراک بیشتر باشد، سودسازی آنها بیشتر است.
                    سلام / از همکاران مالی شرکت سوال کردم نکته اول کماکان ۵ درصد سر جاشه و این بدلیل فرسودگی پالایشگاههای کشور و بروز نبودن واحدها این آیتم لحاظ شده و جزو مصوبه مجلسه و دولت نمیتونه باختیارخودش این آیتم رو تغییر بده.نکته دوم بدلیل اینکه نفت خام ایران بدلیل تحریم با تخفیف صادر میشه به تبع آن صادرات محصولات ویژه پالایشگاهها نیز با تخفیف صورت میگیره بنابراین برای آیتم دوم دولت دستورالعمل خرید نفت خام ابلاغ کرده که در پست بعدی میزارم

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

نفت از از 130 دلار تا 110 دلار اصلاح خوبی کرد اما فرآورده‌ها اصلاح کمتری کردند لذا طی چند روز اخیر کرک اسپرد رکوردشکنی کرده است در صورتیکه که در طی هفته قبل روند کاهشی گرفته بود

بازار امروز تماشایی بود علیرغم منفی سنگین و صف‌های فروش متعدد بازار سیال و روان و عالی معامله میشد و در این میان حقوقی ها هم تا توانستند بزخری کردند حجم خرید حقوقی در نمادهای پالایشی فوق العاده بود اگر اشتباه نکنم مجموعاحدود ۴۰۰ میلیون سهم پالایشی ( شتران شپنا شبندر) را حقوقی ها بنام خود زدند
                          میخواستم بگذارم فردا خرید کنم که با دیدن ناپدید شدن صف خرید شتران در دقایق آخر تا ریال آخر موجودی را شتران ۵۰۴ تومنی اضافه کردم
                          بنظرم خیلی‌ها به نیت یک نوسان ۳-۴ درصدی و خرید در یک شنبه های قرمز سهام خود را مفت از دست دادند و ناچارند بالاتر جایگزینش کنند

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            سلام / از همکاران مالی شرکت سوال کردم نکته اول کماکان ۵ درصد سر جاشه و این بدلیل فرسودگی پالایشگاههای کشور و بروز نبودن واحدها این آیتم لحاظ شده و جزو مصوبه مجلسه و دولت نمیتونه باختیارخودش این آیتم رو تغییر بده.نکته دوم بدلیل اینکه نفت خام ایران بدلیل تحریم با تخفیف صادر میشه به تبع آن صادرات محصولات ویژه پالایشگاهها نیز با تخفیف صورت میگیره بنابراین برای آیتم دوم دولت دستورالعمل خرید نفت خام ابلاغ کرده که در پست بعدی میزارم
                            من احتمال میدهم دولت در سال گذشته با توجه به افت قیمت نفت و اینکه پنج درصد قیمت نفت برای تخفیف عدد ناچیزی میشد، مصوبه پنج درصد را برای افزایش سود سازی پالایشی ها به ۵ دلار اصلاح کرد.

ولی در حال حاضر با توجه به افزایش شدید قیمت نفت ، احتمالا این مصوبه به سودسازی پالایش ها صدمه میزند.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                              مجددا پامپ شد بازار !! ورود نقدینگی های بزرگ از شتران شروع کردند و به شپنا و پالایش و خودرو ....برخی نمادهای دیگه در حال انجام هست

در فروشنده ها نباشید سهام دلاری و ریالی نداریم 80درصد بازار ارزنده و در کف هست....

شنبه روز دیگری هست باز!!!!!
                              ادامه پامپ شدن بازار که از سهام پالایشی شروع شده!!!

یک روز وقفه داشتیم که بخاطر خبرها بود و تاسف اور این هست که برخی با خبرها معامله میکنند در حالیکه اولویت اول جریان نقدینگی هست و تکنیکهایی که در این رابطه باید اموزش دید و فرا گرفت
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                من احتمال میدهم دولت در سال گذشته با توجه به افت قیمت نفت و اینکه پنج درصد قیمت نفت برای تخفیف عدد ناچیزی میشد، مصوبه پنج درصد را برای افزایش سود سازی پالایشی ها به ۵ دلار اصلاح کرد.

ولی در حال حاضر با توجه به افزایش شدید قیمت نفت ، احتمالا این مصوبه به سودسازی پالایش ها صدمه میزند.
                                نگران نباش اینقدر ساختند که حالا حالا ها جای رشد دارند

نظر

در حال کار...
                                X