دور همی فعالین بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : دور همی فعالین بورسی

متنی که بابت های وب نوشتم

میتونه برای کسی

علاقمند به ترکیب تکنیکال و حجم و غیره هست

خودش راه گشا باشه

موضوعی که مطرح کردم

تو هیچ بقالی نیست

تو هیچ ویدیو تابلو خوانی نیست

شخصا به علم بعنوان کتاب اعتقادی ندارم

انسان رو تا حدودی با موضوعات اشنا میکنن

ولی هر کس باید راه خودش رو پیدا کنه

/////////

بقول مولوی

لنگ و لوچ و چفته شکل و بی ادب

،سوی او میقیژ و او را میطلب

///////

معامله گری رو با معامله گری باید اموخت

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• dijimon
      عضو عادی
      • Apr 2019
      • 50

نمیدونم درست فهمیدم یا نه ولی این طور که شما می فرمایید باید نهایتا یکی دو روز دیگه منفی بخوره درسته ؟
      یعنی وقتی تقریبا برسه به قیمت اون 47 میلیون حجمی که معامله شده ؟ بعدش باید صفش جمع بشه ؟

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

در اصل توسط dijimon پست شده است View Post
        نمیدونم درست فهمیدم یا نه ولی این طور که شما می فرمایید باید نهایتا یکی دو روز دیگه منفی بخوره درسته ؟
        یعنی وقتی تقریبا برسه به قیمت اون 47 میلیون حجمی که معامله شده ؟ بعدش باید صفش جمع بشه ؟

بازار رو پیش بینی نمیکنم

با بررسی که دارم

ادله و دلایل تحلیلی ام

منتظر سناریو مورد نظرم میمونم

و اقدام میکنم

الان 3میلیون صف فروش

یعنی زیر میانگین ماهانه سهم

چقدر دیگه میخواد بیاد پایین

خریدار 20میلیونی سهم

چقدر حد ضرر برای خودش گذاشته

یا باید دوباره بخره و میانگین کم کنه

یا اینکه بخواد بفروشه با زیان خارج بشه

اگر مخواد بفروشه

چرا امروز ضعف فروش رو از حجمی که از 20میلیون مونده داریم میبنیم

معلومه خیلی پایینی نداره

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

بنده زشریف را ۸۸۷ خریدم.روزی که در قیمت ۱۰۱۶ حقوقی ۵ میل سهم عرضه کرد.دیدم صف خرید شل شد.نصفش را فروختم.فرداش هم دیر به بازار رسیدم.البته خواب موندم.دیدم زیر هزار معامله میشه.۹۸۴ فروختم.به عبارتی میانگین فروشم هزار شد..
          اما چرا این کار را کردم؟
          اول بخاطر ترس از شرایط بازار دست به ماشه بودم.
          دوم اینکه حجم زیادی روی ۸۰۰ انجام گرفت.پس فروش در هزار برای طرف ۲۵ درصد سود داشته.پس با بازیگر همراه شدم.
          این قسمت حجم را از جناب نوام یاد گرفتم.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• امیر محمد ۲
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 789

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
            http://www.algocm.com/Home/Details/10117

تحلیل بنیادی شرکت صنعتی پارس مینو– تیر ماه ۹۸
            سلام

جناب نوام ...بسیار سپاسگزارم

خیلیم عالی

سود ۹۸ رو حدود ۹۰ تومان براورد کرده
            پی بر ای گروه بالای ۱۰ است ...همون که شما فرمودید میان مدت میتونه ۱۰۰۰ رو ببینه

البته امروز خریدهای ۵۰۰ وزیرش رو ۵۷۰ دادم به حقوقی
            کمی نقدینگی جور شد ومیانگین خریداولیه اومد پایین
            از ضرر در اومدم ...شکر خدا وبه یاری شما

میخواستم اگر فرصت کردید ...عجله ایی نیست در مورد غشهداب یه نظری بدهید
            امروز بیمه ایران به درصدی اضافه شد
            البته بیمه ایران ....همچیین خیلی حرفه ایی رفتار نمیکنه
            یادمه سال ۹۱غبشهر رو زیر ۱۰۰۰ تومان صف فروش میکرد ...بعد از ۶ ماه سهم شد ۵۰۰۰ تومان
            الان حدود ۵۷ میلیون حق استفاده نشده داره که فعلا هر روز با حجم کم دارن میارن پایین و سهمو کنترل میکنند
            نظر من اینه که بعد از اتمام خرید حقهای استفاده نشده
            سهم یه نوسانی بده
            قیمت فعلی ۳۳۰ تومان

من مطالب غیر بورسی ...البته به بورس تا حدودی میتونه ارتباط داشته باشه
            در تایپیک شما نوشتم ...عکس العمل شما رو متوجه نشدم
            که آیا بدرد میخوره ...تجربیاتمو بگم ویا بعضی وقتها زندگی رو...یا نه ؟

در آخر دعاگوی شما هستم
            موفق باشید

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

جناب امیر محمد عزیز ماشالله در صنایع غذایی تبحر دارین.احساس میکنم چندین سال بایستی روی غذایی ها فعال بوده باشین..
              در مورد صنایع غذایی هر چیزی میدانید با دوستان به اشتراک بگذارین تا ما بی سواذها هم استفاده ببریم
              با سپاس.وتبریک بابت خروج از زیان..خیلی خوشحال شدم
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• امیر محمد ۲
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 789

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                دوستان سلام
                سولی دارم خواهشا با حوصله جواب بدهید.ممنون

ارتباطی بین معامله و شرایط روحی و روانی فرد هست؟
                اینکه شرایط روحی و روانی (از بعد افسردگی.بی خوابی.ناراحتی اعصاب) می تونه در معاملات تاثیر بزاره؟

چون شرایطم طوری هست اصلا سود برام اهمیت نداره.چند روز پیش سهمی داشتم میدونستم حتما فرداش میتونه صف خرید بشه و اینکه همان روز هم مثبت کامل اما در منفی فروختمش.چون روحیه و حوصله برام نمانده..(البته فکر نکنید که این کارم از شکم سیری هست.بلکه ماه پیش ضرر بدی هم کردم)
                دوستانی که شرایط بنده برایشان پیش آمده یا اینکه افرادی دارای چنین شرایطی دیده اند..راهنمایی ام کنند..حال اینجا یا پیام خصوصی

موفق و پرسود باشید
                سلام

جناب نامحدود عزیز

هر انسانی بعضی مواقع دچار افسردگی میشه..بدلایل مختلف..فشارهای اقتصادی ...خانوادگی...اجتماعی
                باید بتونی یه راهی پیدا کنی که بهت آرامش بده ...حالتو خوب کنه
                حالا میتونه گوش کردن به یک آهنگ و نوا باشه ...خواندن کتاب باشه ...خواندن قرآن باشه
                به قول امروزیا هر جوری که حال میکنی
                من خودم این حالات شما رو تجربه کردم
                معمولا این حالت بعد از ضرر های پی درپی برام اتفاق میافتاد..البته تو بورس
                اعتماد به نفسمو از دست میدادم
                انگیزه ایی برای دنبال کردن معاملات بورس نداشتم
                صبح دیر تر بازار رو نگاه میکردم...وقتی صفحه سهمم رو باز میکردم..میدیدم صف فروشه ...با دست راستم یه دونه پشت دستی به دست چپم میزدم ..طوری که دستم درد میگرفت و قرمز میشد
                اصلا هم دست خودم نبود
                روزها سامانه انلاین رو باز نمیکردم
                یادمه سال ۹۳.... ۷ ماه تک سهم سفانو بودم..جرات معامله گری ازم گرفته شده بود
                قشیر تو یک برهه از زمان که بالای ۱۲۰۰ تومان معامله میشد..هر روز میخریدم فردا از ترسم میرفتم تو صف فروش
                اون سال به خودم اومدم دیدم ۱۰ملیون فقط از قشیر ضرر کردم
                کلا زمان خیلی سریع پیش رفت و من بایکوت شدم
                ولی نگزاشتم که زیاد تو زندگیم تاثیر منفی بزاره البته خواه ..نخواه خواهد گذاشت فقط میشه مدیرتش کرد
                چون روحیه ما در خانوده مون تاثیر گزاره..اونا چه گناهی دارن

شما یکبار به خط آخر رسیدی و دوباره شروع کردی ..این خیلی جسارت میخواد
                کسانی رو دیدم که میگن اگه کلاهمونم تو خ حافظ بیافته اصلا از خ جمهوری رد نمیشیم
                من خودم بعد از این که ۹۴ از بورس اومدم بیرون وبدهکار هم شدم
                مریض شدم روحی و جسمی
                دوباره شروع به کار کردن کردم ..خیلی سخت وطاقت فرسا بود ...پولی که. میگرفتم رو میدادم بابت بدهی
                هنوز هم اون وام قرض الحسنه ایی که فردی بهم داد دارم قسط میدم
                ولی دست از تلاش بر نداشتم
                من تجربه خودمو میگم ..در تنهایی خودم گریه میکردم ...گریه خیلی کمکم کرد
                با خدا بیشتر رفیق شدم
                از صبح تا شام بیش از صد بارصداش میکردم حس میکردم صدامو میشنوه
                فقط خداست که میشود با دهان بسته صدایش کرد...
                میشود با پای شکسته هم به سراغش رفت...
                تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر بر میدارد...
                تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند...
                وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید...
                وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود...
                وتنها سلطانیست که دلش با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه کردن...
                یه روز رفتم قبرستان نو در قم سر مزار کربلایی کاظم ساروقی..ایشون فرد بیسوادی بوده ..که یک شبه حافظ کل قرآن میشود .
                آیت اله بروجردی فرمودند که هر کس میخاد نمازش رو درست تلاوت کنه بره پیش کربلایی کاظم
                نکته های زیادی در مورد قرآن میدونسته...معجزه..بیسواد و حافظ قرآن

در حجره اش مرد مومنی میامد درب را باز میکرد که دوستدارانش بیان زیارت قبر اون مرحوم
                روزی گفتم که حالم خوب نیست
                نسخه ایی برام پیچید
                ومن انجام دادم
                مداومت بر خواندن سوره شعرا آیه ۷۸ تا ۸۷
                منم روزها و ماها خواندم ..هر روز بهتر میشدم
                تاثیر زیادی داشت
                جمعه ها بعد از ظهر برو پشت بام هنگاهی که آفتاب غروب میکند...دستها رو به آسمان بلند کن و ۳ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگو و از خدا بخواه..بهترین موقع استجابت دعاست

با خودت عهد کن ...درصدی از سودی که میکنی ..به فقرا کمک کنی...خدا میدونه آثارش شگفت انگیزه
                حتما حتما وقتی سود میکنی بخشی از اونه در بیار از بورس
                باور میکنی من بعضی وقتها ۱۵۰ هزار تومان درخواست پول میکنم و پولو که ریخت به کارتم میوه میخرم و دو تا پیتزا ۳ نفری میخوریم
                به پسرم میگم این سود از وبرق گرفتم
                یا وقتی برنج میخرم پسرم میگه بابا از دلر گرفتی ...میخندیم
                شاید بعضی از دوستان حرفهای منو قبول نداشته باشند و بعضا مسخره کنند..نظرشان قابل احترام
                من چون نتیجه گرفتم ...گفتم شاید بتونم به شما دوست عزیز کمکی کنم..در حد فهمم
                امیدوارم که حالت خوب بشه
                من به نوبه خودم از صمیم قلب برات دعا میکنم

موفق باشید

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

اين بزرگوار هم در ارتفاع يكصد مترى اين صخره در چين دكه زده و هر روز با اجناسش ميره اونجا و در بين راه به صخره نوردان جنس ميفروشه

///////////

هر کسی از ظن خودش میتونه تصویر رو بررسی کنه

روزی

خداوند

نقش ما

کار ما

تلاش ما

و همه و همه

///////////

خداوند از جای که نمیدونم و گمان هم نداریم بهش

بهمون روزی میده

نیازی نیست به اینهمه سختی

///////////

لاکردار اون بالا

آب میدادی دست خلق خدا

میتونستی بهترین دوستان رو داشته باشی و

کلی هم معروف بشی

مثل سید خندان

چهار راه سید خندان

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                    سلام

جناب نوام ...بسیار سپاسگزارم

خیلیم عالی

سود ۹۸ رو حدود ۹۰ تومان براورد کرده
                    پی بر ای گروه بالای ۱۰ است ...همون که شما فرمودید میان مدت میتونه ۱۰۰۰ رو ببینه

البته امروز خریدهای ۵۰۰ وزیرش رو ۵۷۰ دادم به حقوقی
                    کمی نقدینگی جور شد ومیانگین خریداولیه اومد پایین
                    از ضرر در اومدم ...شکر خدا وبه یاری شما

میخواستم اگر فرصت کردید ...عجله ایی نیست در مورد غشهداب یه نظری بدهید
                    امروز بیمه ایران به درصدی اضافه شد
                    البته بیمه ایران ....همچیین خیلی حرفه ایی رفتار نمیکنه
                    یادمه سال ۹۱غبشهر رو زیر ۱۰۰۰ تومان صف فروش میکرد ...بعد از ۶ ماه سهم شد ۵۰۰۰ تومان
                    الان حدود ۵۷ میلیون حق استفاده نشده داره که فعلا هر روز با حجم کم دارن میارن پایین و سهمو کنترل میکنند
                    نظر من اینه که بعد از اتمام خرید حقهای استفاده نشده
                    سهم یه نوسانی بده
                    قیمت فعلی ۳۳۰ تومان

من مطالب غیر بورسی ...البته به بورس تا حدودی میتونه ارتباط داشته باشه
                    در تایپیک شما نوشتم ...عکس العمل شما رو متوجه نشدم
                    که آیا بدرد میخوره ...تجربیاتمو بگم ویا بعضی وقتها زندگی رو...یا نه ؟

در آخر دعاگوی شما هستم
                    موفق باشید

سلام

غشهداب

کلا شرکتی هست تو حالت ساید و رنج زیاد میمونه و یک خبری یک بازی میکنن و میارن بالا

فعلا یکم گرون هست روی 250 باید بهش فکر کرد

الان بیشتر خواب سرمایه داره

تا یک حرکت خوب

////////

غشهداب در خرداد ماه به فروش ۱۴ میلیارد تومانی رسید که نسبت به ماه گذشته ۶۵ درصد کاهش یافته است. مجموع فروش سه ماه نخست سال جاری به ۷۲ میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۸ درصد افزایش را نشان میدهد.

✅ غشهداب در خرداد ماه، ۴۷۸ تن رب به فروش رسانده که نرخ فروش گروه رب در حدود ۱۷۹۰۰ تومان به ازای هر کیلو گرم بوده که نسبت به ماه اردیبهشت ۱۵ درصد افزایش داشته است.

قیمت سهم در یک ماه گذشته ۴ درصد کاهش یافته است...

//////////

اینجا برای همه هست هر مطلبی هم همه ازاد هستن بنویسن

فارغ از هر ارزش گذاری محتوایی و داوری خاصی

/////////

همه نظراتشون رو بنویسن

من مالک جان و تن خودم نیستم

یک تاپیک که چیزی نیست که اون رو مال من و یا دیگریش بکنیم

همه دیدگاهشون رو بنویسن

نه اینجا تو هر تاپیک و هر جایی

قضاوت ارزشی نداریم
                    آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/06/30, 07:24.

نظر

• Dext3R
                      عضو فعال
                      • Oct 2018
                      • 335

نوام جان شما سمگا رو هم منتظر بودی 620 بشه. یا خودرو بشه 250 یا سایپا بشه 110 تا بخری. کلا منتظر باش میرسه بهت غشهداب هم به 250 !!!

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        زشریف رو 1000 خریدم همان از همون روز رفت ته دره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سهم خیلی کوچیک هست

وقتی میشه با خرید 5میلیون حرکت دادش

بازار اینجور سهما رو ول نمیکنه

از صف فروش تا مثبت 1اومده

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

شروین شهریاری| تحلیلگر بازارهای مالیبازار سهام هفته گذشته روندی مثبت با شیب قابل توجه نزدیک به ۶ درصدی را پشت سر گذاشت تا در عمل نسبت به برخی نااطمینانی‌ها در حوزه سیاسی و نیز توقف عوامل مساعد موثر بر سودآوری شرکت‌ها از جمله نرخ ارز آزاد بی‌تفاوت بماند.رکورد‌شکنی‌های پی در پی بازار سهام که در ادامه یک صعود ممتد و پرقدرت تزریق نقدینگی از سوی بازیگران حقیقی صورت می‌گیرد که باعث رشدهای انفجاری سهام و ایجاد نوعی از حالت بی تفاوتی به فاکتورهای بنیادین و اصول ارزش‌گذاری به ویژه در صنایع کوچک‌تر نزد بسیاری از مشارکت‌کنندگان در بازار شده است.در نقطه مقابل، در سهام شرکت‌های بزرگ‌تر، همگام با رشد نرخ‌های ارز پایه در بورس کالا و سامانه نیما نقش‌آفرینی مثبت عوامل محیطی بر سودآوری شرکت‌ها ادامه یافته است. در دو روز پایانی معاملاتی هفته البته نشانه‌هایی از اقبال به سهام بزرگتر نیز دیده شد. با توجه به اصل بازگشت قیمت به سمت ارزش ذاتی، انتظار می‌رود مسیر آینده بورس تهران از مسیر تعدیل دو گانه محبوبیت شرکت‌های کوچک و مهجوری شرکت‌های بزرگ بگذرد؛ وضعیتی که می‌تواند رالی‌های توفنده در سهام پیشتاز صنایع کوچک در هفته‌های اخیر را متوقف کند.بنابراین در شرایط کنونی سهامداران باید در تحلیل خود از آینده بورس به پنج فاکتور مهم توجه کنند. اول، تحولات سیاسی است که در مهم‌ترین رویداد هفته گذشته نشست کمیسیون مشترک برجام بود که به عقیده مقامات کشور در آن گام‌هایی هرچند ناکافی اما مثبت برداشته شد. دومین مساله به رشد نامتوازن صنایع کوچک و بزرگ و احتمال چرخش روند آنها برمی‌گردد. پیامدهای افت شتاب تورم، تحولات بازار ارز آزاد و نیما و همچنین آینده بازار جهانی نیز سه عامل دیگری هستند که در سرنوشت بورس تهران اثرگذار خواهند بود. پیامد ترمز تورمی برای بورسگزارش خرداد ماه مرکز آمار ایران سیگنال اقتصادی مهمی را به فعالان اقتصادی صادر کرده است. بر این اساس، نه تنها تورم ماهانه با ثبت افزایش 0.9 درصدی کمترین افزایش در ۱۵ ماه اخیر را ثبت کرده است بلکه تورم نقطه‌ای نیز برای نخستین بار در دوره مشابه افت کرده و از قله ۵۲ درصدی به محدوده ۵۰ درصد عقب نشسته است.این تحول مهم می‌تواند نشانگر تخلیه بخش مهمی از فشار تورمی ناشی از تعدیل ارزی باشد که از ۱۸ ماه پیش آغاز شده و نرخ تورم را به سمت بالاترین سطوح تاریخی در چهل سال گذشته سوق داده است. همگام با این تحول، در گزارش‌های ماهانه برخی شرکت‌های وابسته به بازار مصرف نیز نخستین نشانه‌های توقف روند پرشتاب صعود قیمت‌های فروش و در مواردی افت جزئی مشاهده می‌شود که می‌تواند نشان دهنده تعدیل شتاب فزاینده قیمت‌ها باشد.ادامه مسیر کنونی با فرض ثبات ارزی می‌تواند نشان دهنده ورود فضای اقتصاد ایران به یک دوره کاهنده از رشد ماهانه تورم ۱۲ ماهه باشد؛ وضعیتی که پیامد آن برای شرکت‌های بورسی کم توان شدن یکی از مهم‌ترین محرک‌های رونق تورمی یعنی رشد شتابان نرخ فروش به‌ویژه در بخش کالایی خواهد بود. تحولات ارزی در بزنگاه مهمدر سال جاری سیاست‌های ارزی بانک مرکزی با یک روش گام به گام و تدریجی به سمت افزایش انعطاف و آزاد‌سازی نسبی در بخش واردات و صادرات حرکت کرده است. در آخرین تحول، بر اساس گزارش‌های میدانی، تخصیص ارز در سامانه نیما هم به‌صورت اولویت‌بندی در ثبت سفارش برای کالاهای اساسی و نیز مواد اولیه و تجهیزات کارخانه‌ها انجام می‌شود و سایر متقاضیان ارزی عملا باید برای تامین نیاز ثبت سفارش خود از مجوز واردات در برابر صادرات استفاده کنند.تفسیر این تحول گویای آن است که بخش عمده‌ای از واردات اکنون از محل ۵۰ درصد ارز صادر‌کنندگان غیر نفتی که الزام به عرضه در سامانه نیما ندارند تامین خواهد شد. این تحول مهم از سوی مقابل، تمایل شرکت‌های فعال در زمینه صادرات برای تبدیل درآمد ارزی خود با نرخ حاشیه بازار را افزایش می‌دهد که انگیزه جدی برای بازگشت ارز‌های صادراتی فراهم می‌کند.در همین راستا، در برخی مجامع روز شرکت‌های بورسی نیز بحث تزریق منابع ناشی از صادرات حتی انباشت مربوط به سال گذشته هم پس از اجرایی شدن این مصوبه مطرح شده که به خوبی نشان دهنده تغییر فضای سیاست‌گذاری است.در همین حال، برخی ناظران، ورود این عرضه صادراتی به بازار را از دلایل اصلی ثبات بازار آزاد ارز عنوان می‌کنند ضمن اینکه انگیزه واردات نیز به دلیل حذف رانت تخصیص ارز ارزان‌تر سامانه نیما از میان رفته است. به‌این ترتیب انتظار می‌رود شرکت‌های بزرگ صادر‌کننده به ویژه در گزارش‌های عملکرد ماه‌های آتی، رشد درآمد ناشی از تبدیل ارز در فروش‌های خارجی را به بازار منعکس کنند که خبر مثبتی برای سهامداران آنها خواهد بود. نگاه سرمایه‌گذاران به آینده روابط چین و امریکاتحولات دو هفته قبل به دلیل ایجاد افق تسهیل سیاست‌های پولی از سمت بانک‌های مرکزی اروپا و آمریکا، برای فعالان بازارهای بین‌المللی خوشایند بود. هفته گذشته نیز سرمایه‌گذاران به دنبال رصد نشانه‌های مثبت از نشست سران بیست اقتصاد بزرگ جهان (موسوم به گروه ۲۰) در ژاپن بودند.مهم‌ترین واقعه در این نشست به دیدار روسای جمهور آمریکا و چین برمی‌گردد که امیدهای تازه‌ای را برای فعالان اقتصادی زنده کرد. دونالد ترامپ دیدار با شی جین‌پینگ را عالی توصیف کرده و معتقد است مذاکرات تجاری به مسیر صحیح بازگشته است. البته هنوز مشکل مربوط به قرار گرفتن شرکت بزرگ چینی هوآوی در لیست تحریم‌ها پابرجاست که قرار است آمریکا مجددا طی هفته جاری آن را بررسی کند. این مساله می‌تواند در بازگشایی بازار جهانی از فردا تحولات مثبتی را به همراه داشته باشد که البته پایداری آن به ادامه‌دار بودن مذاکرات تجاری چین و آمریکا وابسته است.واقعیت این است که اقتصاد جهان به ویژه غرب، پس از بیش از یک دهه رشد بی وقفه مثبت اقتصادی و عملکرد صعودی بازارهای سهام اینک به دورانی وارد شده که به لحاظ طول عمر دوران رونق بسیار آسیب‌پذیر است یعنی مترصد تاثیر پذیری از عوامل منفی و افتادن به ورطه رکود است.از همین رو، تعقیب تحولات مربوط به مذاکرات تجاری چین و آمریکا نه تنها برای این دو کشور بلکه برای همه سرمایه‌گذاران بین‌المللی حائز اهمیت است. سهامداران بورس تهران نیز از این قاعده مستثنی نیستند؛ چرا که به گواه تاریخ، سریع‌ترین و شدیدترین واکنش‌ها نسبت به رکود اقتصاد جهانی در قیمت نفت، فلزات و محصولات پتروشیمی آن هم با شتاب زیادی منعکس خواهد شد. از این رو با توجه به وابستگی قیمت‌گذاری محصولات شرکت‌های بزرگ بورس تهران به ویژه صادرکنندگان کالایی، رصد تحولات روابط چین و آمریکا برای فعالان بازار تهران هم مهم ارزیابی می‌شود.

http://donyayebourse.com/fa/content/...medium=channel
                          آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/06/30, 08:52.

نظر

• mrouzbehi
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 219

جناب نوام اگر فرصت کردین نگاهی اجمالی به وثنو بیندازید یه کم مبهمه برام مقاومت رد کرده بود ولی سریع ریخت

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                              جناب نوام اگر فرصت کردین نگاهی اجمالی به وثنو بیندازید یه کم مبهمه برام مقاومت رد کرده بود ولی سریع ریخت

نمودار سهم گویاس

4باره نمیتونه بره بالا

هر بار هم با فشار فروش مواجه شده

قبلا این سهم رو تحلیل کردم

تارگت همین جا رو هم دادم

تو اشل هفتگی نگاه کنی

بازار 420رور اخر موج 5میدونه

فعلا مدتی رنج خواهد بود

//////

سهم سرمایه گذاری اونم تو بازار پایه

100درصد با دیدگاه من تضاد داره

اگر میدونی بنیادش خبری هست باهاش سهامداری کن

وگرنه فعلا رنج و ساید خواهد بود

نظر

• pouya_joun
                                ستاره دار(1)
                                • Aug 2018
                                • 80

سلام جناب نوام
                                قبلا در خصوص شدوص فرموده بودید تا 700 مشکلی ندارد، امکان بررسی مجدد برایتان وجود دارد چون الان قریب به یکماه است در کانال 500 درجا می زند.

نظر

در حال کار...
                                X